8 начина на убиец да ускорите метаболизма си

Излишните ти килограми отказват да свалят? Опитвали ли сте всичко, за да се отърсите от последната част от теглото, която се опитвате да отслабнете, само за да откриете, че се стърчи наоколо и евентуално дори да се увеличи? Дали тези килограми всъщност са прилепени към тялото ви? Разхождате ли се с тегло от 30 фунта, прекалено залепена към средната ви секция, без да обръщате внимание на хората, които се взират, клакат и залитат по пътя ви към отчаяние?

Защо го правиш? Кой би теглил тежести към тялото им? Какъв човек чете тази статия?Ако не сте напълно и напълно безумен човек и все още имате проблеми с отслабването, метаболизмът ви може да е виновен , Тялото ви не изгаря толкова калории, колкото бихте искали и това ви подлудява. Какво е по-разочароващо от това да си удряш дупето в салона и все още да виждаш същото голямо дупе в огледалото седмици или месеци по-късно?Вероятно къщата ви изгаря същия ден, когато шефът ви реши, че има извънбрачна връзка с любимия ви домашен любимец. Който почина преди три години. Това би било по-разочароващо, вероятно.

Така че ако приемете, че шефът ви не прави ужасни неща, за да обува котката, как можете да засилите метаболизма си? Двете половини на това изречение нямат смисъл заедно ... Както и да е.И преди съм имал този проблем (не с котката) и знам гнева и безсилието, което може да предизвика, когато ударите плато във фитнес и целите си за отслабване. За щастие за вас, има решение! (Няма го винаги решение?)

Искам да кажа, хайде. Кога за последен път четете една от тези статии, които нямаха решение? Тогава отново, ако нямах решение за вас, защо щях да пиша статията?

О да, dolla dolla $ skrillz yall DollaНо да, ъъъ, имам решение.

С няколко прости трика, можете да увеличите метаболизма си и да изгорите повече мазнини. Това означава, че ще изгаряте мазнини, докато сте на работа или вечеряте - вместо да се налага да я изпотявате във фитнес залата. ,

Всъщност дори не е толкова трудно. Много по-лесно от разговора, който ще трябва да водиш с шефа си и новия му красавец, Boots.

Съжалявам Пета. Не сваляйте моята статия, моля. Ето, имайте тези съвети. Надявам се да ви помогнат. Моля те. Съжалявам, пета, nooooo1. Изправете се

Седенето в офисна работа по цял ден не е добре за вашето здраве, но какво можете да направите? Добре, можете да * cking изправяне. има нова идея Написах го като директно над това изречение ,

Честно казано, има риторични въпроси и тогава има реторични въпроси. Кое беше това? <-- така мета

Когато е възможно, докато сте на работа, правете нещо изправено, а не седнало. Изгаряте повече калории с усилието и изправяте стойката си.Това се отчита и когато сте по телефона. Ходенето наоколо, докато разговаряте по телефона, придава на тялото ви движение, за което той жадува. Плюс това, просто Усеща добре. Можете да се преструвате, че сте голям ръководител на изстрел, който набива вкъщи в последната минута, за да заблуди обществото! Или, ако сте изпълнител на големи изстрели, който прави точно това, можете да използвате краката си, за да ви изнесат прозореца на офиса и на тротоара отдолу!

2. Кафе

Добре, знам какво мислиш. Вероятно си мислите, че всичко, което трябва да направите, е да изпиете малко кафе, да се отправите към комода, да уволните сутрешния си бизнес и стрела, Приличаш на 10-15 килограма по-лек.

Това е най-добрият план в историята досега. Но също е грубо. Отвратителен си.

Кафето е чудесно не само за смазване на улея (грубо), но и за повишаване на метаболизма ви. Само чаша или две от тази сутрин телбод може да ви ободри и да превърне метаболизма ви на висока предавка, за да изгорите допълнителни калории, Най-добре е да сте имали здравословни въглехидрати преди да тренирате. Това е, когато получите Най-големият процент на увеличение на енергията и мощността за изгаряне на мазнини.

Кафето съдържа няколко вещества, които могат да помогнат при отслабване. Кофеинът ще стимулира централната ви нервна система и ще засили метаболизма ви. Кафето също има теообмин и теофилин, които са подобни на кофеина и имат подобен стимулиращ ефект. Плюс това, има хлорогенна киселина, за която е доказано, че спомага за забавянето на абсорбцията на въглехидрати в тялото ви.

Ако можете, пийте черно кафе. Не само те прави по-силен , също е по-добре за вас Ако се опитвате да изгаряте повече калории и мазнини, пиенето на супер сладък и млечен вид кафе побеждава целта. Ако не можете да го стомасите черно, използвайте мазнини сметана и заместители на захарта.

И сега просто имах ментален образ на мен как играя шах срещу пич, облечен в бяла тениска, на която пише предназначение върху него. Като да победиш целта. Нека да продължим

3. Зелен чай

Кафето не е единствената гореща течност в играта на метаболизма. Зеленият чай се движи по ъглите на кафето, а кафето е пиян-залян, Те вече са изпуснали 3 тела през последните 2 седмици и сигурен съм, че предстоят още. Играта с метаболизъм е трудна, човече. Елате при царя, най-добре не пропускайте.

Зеленият чай е чудесен начин да получите много от същите предимства на кафето, но без последващото кофеиново главоболие и супер фокус, който ви кара да снимате лазери от очите си и да запалите вашата сухота. Проучванията показват, че пиенето на 3-4 чаши зелен чай на ден може да има огромни ползи за здравето.

В едно проучване от Американски журнал за клинично хранене, Беше установено, че зеленият чай има терогенни свойства (вижте следващия раздел за дефиниция на термогенен), а също така е установено, че стимулира метаболизма на субектите.

Пиенето на матча зелен чай точно преди тренировка също помага на тялото ви да изгаря до 30% повече мазнини. Това е наука , Можете да разберете чрез символа% в това изречение. Това е научният сигнал.

4. Подправки

Разнообразие е подправка на живота! Това е пикантно кюфте! Подправка: това е за вечеря! Подправката трябва да тече!

Ъ-ъ, подправка. Подправката е добра за вашия метаболизъм.

Добавянето на няколко шейка лют сос или нарязани на кубчета чушки към яденето ви (пикантните, а не чушките) може да повиши метаболизма ви след като сте яли, като ви помага да изгаряте калории.

Капсаицинът в лютите чушки повишава термогенния ефект на тялото ви, увеличавайки потенциала ви да изгорите до 90 повече калории след консумация. Знаете ли какво означава термогенен? Това означава, че тялото ви става по-горещо, което изгаря повече калории, защото тази метафора е напълно буквална! Тялото ви става по-горещо наука тъй като става по-горещо. вдига ми ума в момента ,

Освен факта, че пикантната храна е буквално най-доброто нещо във вселената, това е добре и за вас. Но не се претоварвайте с това Ако имате киселини или киселинен рефлукс, може да искате да пропуснете лютия сос. В противен случай дръпнете някои всичко , Пикантната храна е като номер 3 в списъка защо хората са живи.

5. Малки закуски

Харесва ли ви горе? Малки закуски. Това е алитерация. Ще го запазя (Забележка: вероятно вече е запазена марка). Чакайте, това ли се счита за алитерация, ако не е като твърд съгласен? Като, ужасното тропане е алитеративно, но малките закуски имат този мек S звук. За какво отново беше тази статия? Метаболизма? Да се ​​върнем към това ...

Когато сте гладни и не можете да чакате вечеря, е изкушаващо да посегнете към торба чипс, гранола, всичко, което ще накара стомаха ви да спре да буче. Но правите повече вреда на отслабването си, отколкото на ползата.

Очевидно, ако сте гладни, трябва да ядете. Когато сте гладни и не ядете всичко, което прави, забавя метаболизма си и разгневява мозъка ви. Така че лека закуска е напълно готина, но просто трябва да закусите върху правилните неща.

Ябълки и фъстъчено масло, пълнозърнести бисквити и висококачествено сирене или дори малка купа овесени ядки с боровинки отгоре прави мини ястие, което ще ви прилича и ще ободри метаболизма ви.

Но не прекалявайте Знаеш онзи момент в хранене, където ти харесва „Добре, тази храна е вкусна и искам да продължа да я слагам в устата си, но знам, че ако изчакам 10 минути, ще бъда пълна ”? И знаете как естественият отговор на този момент е да вкарате колкото може повече вкусна храна в устата си, преди тялото ви да ви каже Моля, спрете?

Не правете това. Дръжте лека закуска малка и след това изчакайте като 15 минути. Гладът ще отмине.

Давате си достатъчно енергия, за да го направите за вечеря и принуждавате тялото си да гори калории, като усвоява мини-храненето. Искате да изберете нещо със сложни въглехидрати и протеини, така че да отнеме известно време, за да се разгради и усвои. Това ви оставя да се чувствате по-пълни за по-дълго и метаболизмът ви е на работа.

6. Салата Никоаз

Така че, когато прочетох това в началото, реших, че казва салата Ник Кейдж, и бях всичко за това, Ник Кейдж е най-добрият. Както и да е, това всъщност е салата, а не Ник Кейдж. Извинете.

Тази класическа френска салата може да бъде здравословна, богато пълнеща храна, когато сами сложите съставките. Той е зареден с зеленчуци и фибри, но също така съдържа много бавно усвоим протеин в твърдо сварените яйца и сьомгата.

Предполагам, че бихте могли да ядете, докато гледате Лош детектив или издигате Аризона или нещо подобно. Тогава бихте могли да изпиете салата от Никос Кейдж. Някой ми плати пари, за да напиша това изречение.

7. Хранене внимателно

Това е просто. Яжте мозъци. Яденето на мозъци на други хора е вкусна закуска в движение, която ще ви напълни и brrraaaaaiiiinnsssss,

Добре, изкушавам се просто да пиша мозъците отново и отново за останалата част от тази статия и се преструвам, че се превърнах в зомби (който по някакъв начин знае как да пише на клавиатура и избира да прави това, вместо да търси нежно, вкусно месо за глава), но вместо това ще запазим движа се напред. Съжалявам!

Така или иначе, внимателното хранене означава да обръщате внимание на това, което ядете, вместо да отидете на леката закуска и да ядете без да мислите. Не подхвърляйте несъзнателно храната в устата си, когато сте гладни (като зомби!) защото това е рецепта за преяждане (като зомби!).

Става тук-профинансирано проучване между Университета в Индиана и Университета Дюк установи, че ядещите хапване, които са обучени на хранене, основано на съзнанието, значително намаляват хранителните им навици и депресията, което води до загуба на тегло.

Вместо това, забавете и внимателно дъвчете всяка хапка, която вземете (за разлика от зомбито!) Просто отделете време, за да се насладите на яденето си (зомбитата се наслаждават на храненията си). Необходими са ви 20 минути, за да може стомахът ви да сигнализира на мозъка ви, че сте имали достатъчно (зомбита никога не разполагат с достатъчно).

Като забавяте, вие позволявате на тези сигнали да бъдат точни, вместо да се претоварвате с храна и да получавате сигналите добре, след като е трябвало да спрете.

brrraaaaaaaaaaiiiinnsssss ----

8. Изблици на активността

Изблиците на активността са добри! Това шокира будното ви тяло! Тялото ви е като „Bluuuuuuuuuuuugh Сънен съм, не искам да изгаряме калории, нека гледаме Netflix“ и след това изблици на дейност са като „Събуждате се и изгаряте калории“ и тялото ти е като 'да се'.

Когато е възможно, дайте си прилив на дейност. Независимо дали става дума (безопасно!) За бягане по стълби, или дори за бърз набор от бутания в кабината си на почивката или за запалване на работното си място и играеща „състезание до изхода“, всеки ден ще се правят бързи изблици на дейности прави чудеса за вашия метаболизъм.

Тези безумни тирета на активност повишават сърдечната честота и изгарят калории, като възстановяват метаболизма си малко след като спрете. Намерете начини да се промъкнете в изблици от дейности, като например да поемете по стълбите вместо асансьора или да помогнете на някого да носи наистина тежки торби с хранителни стоки или да се спринтира, докато се опитва да открадне нечия наистина тежка торба с хранителни стоки.

Това е. Това е моята торба с трикове. Те засилват метаболизма ви. Те са прости. Те имат Ник Кейдж. Не знам какво искаш повече от мен.

Изпробвайте някои от тях и ме уведомете как работят за вас. Намерили ли сте други начини да засилите метаболизма си или да се промъкнете в мини тренировки? Зомби ли си? Искам да чуя от вас (за да се уверя, че сте живи и / или апокалипсисът на зомбито не е започнал).

В обобщение...

Най-добрите начини да ускорите метаболизма си

  1. Изправете се и се движете
  2. Пийте повече кафе
  3. Добавете зелен чай към вашата рутина
  4. Яжте по-пикантна храна
  5. Яжте малки закуски през деня
  6. Опитайте здравословна никоазна салата
  7. Хранете се внимателно
  8. Добавете бързи изблици на дейности през целия ден

Препратки:
1. „Ефектът на обогатеното с хлорогенна киселина кафе върху абсорбцията на глюкоза при здрави доброволци и неговият ефект върху телесната маса, когато се използва дългосрочно при хора с наднормено тегло и затлъстели.“ The Journal of International Medical Research, 2007.
2. 'Ефикасност на екстракт от зелен чай, богат на катехинови полифеноли и кофеин за увеличаване на 24-часовия разход на енергия и окисляването на мазнините при хората.' Американското списание за клинично хранене, 1999.
3. 'Внимателното хранене може да помогне при отслабване.' Здравни упражнения в Харвард, Медицинско училище в Харвард, юли 2011 г.