8 Свръхценени храни, които не бива да купувате „Биологични“

Добре, така че понасяйте с мен. Ще говорим за органична храна.

И да, знам, че има като милион теми, по-интересни от органичната храна. Като ъъъ, не знам. Не мога да се сетя за никой.Но има вероятно теми, по-интересни от органичната храна.В този момент това няма значение, защото ще говорим за органична храна. И ти си заседнал тук, с мен, докато аз го правя. Освен ако не щракнете върху x в ъгъла на прозореца и не оставите статията. Никой не би ви обвинил.

Повече ▼: 5 неправилни плодове и зеленчуци Вие сте яли напълно погрешно

Така че органичната храна е по-скъпа от обикновената храна. Защо бихте купували по-скъпа храна, когато има обикновена храна, която е по-евтина?Е, има смисъл да купувате органична храна и това е: в нея няма отрова. По-специално, няма пестициди и химикали отвън и за месото не включва синтетични хормони.

Това е голяма работа! Вие не искате да ядете химикали и пестициди и определено не искате да ядете синтетични хормони.

Така определено отидете на био, когато купувате месо.Ако обаче купувате плодове, има къде да плащате, за да купите био, а други там, където няма смисъл.

Помислете по този начин - ако има гъста кора от външната страна, която трябва да премахнете, за да стигнете до плодовете отвътре, можете да се измъкнете с това, че не купувате био, защото отлепвате частта, която е била изложена на пестицидите. Това включва плодове като портокали, авокадо, банани и грейпфрути.

Плодове като ябълки, круши и домати, вие ядете кожата, така че вероятно трябва да купите тези органични (или да ги измиете наистина добре), освен ако не обичате да ядете пестициди.За зеленчуците, има определени зеленчуци, за които не се изискват пестициди да пазят вредителите, най-вече заради високото си съдържание на сяра. Това включва зеле, лук, чесън и броколи. Не купувайте тези органични, или сте вие голяма манекенка,

Това е! Купете органични неща, които са от значение, и спестете парите си за неща, които няма, и сте в отлична форма!В обобщение...

Храните, които никога не бива да купувате органични

  1. портокали
  2. Авокадо
  3. банани
  4. Грейпфрутът
  5. зеле
  6. Лукът
  7. Чесън
  8. Броколи

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

Истината за биологичните храни

По-добре ли е органичното за вашето здраве? Поглед към мляко, месо, яйца, продукция и риба.

Интересни Статии