85 Гарантирани секси секси мръсни разговори, които да го направят небрежно включен

Искате ли да знаете как да говорите мръсно с човек, без да се чувствате странно, неудобно или неудобно? Считайте това единственото ръководство за мръсни разговори, което някога ще ви трябва!

Говоренето мръсно може да се почувства неловко, неудобно и като че ли ще се провалите в него, независимо какво.Е, истината е, че да говориш мръсно с мъжа си е начин да използваш своите „женски сили“ за добро: ще накараш един мъж да се чувства толкова желан, желан и обичан след това, че фактът е и с теб го кара да се чувства като току-що спечелен от лотарията. Голяма част от 'изкуството' на съблазняването е как карате другите да се чувстват, а другата половина е за това как се чувствате себе си,

За да го държите дълбоко привлечен от вас, трябва да сте сигурни, че мръсните малки неща, които му кажете, са и двете автентичен и идва от място на сексуална и емоционална увереност. Говоренето мръсно може да изгради сексуално напрежение, да бъде невероятен начин да разпалите огньовете на неясна връзка или дори да вземете нова връзка на съвсем ново ниво на сексуална близост, но ако просто говорите разговора, без да ходите на разходката, тези фрази ще паднат плоски. Те няма да бъдат ефективни.

ПОВЕЧЕ: 30 Sultry, Sexy Q's to Serious Upward the 'Dirty Talk' HeatВземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

Всички мръсни говорещи фрази, които ще споделим с вас, се основават на вашата сексуална увереност.

Ако искате да прескочите направо до 85 мръсни разговорни фрази, не се колебайте, но ако първо искате да знаете защо трябва да говорите мръсно с него, просто продължавайте да превъртате.

Бързо предупреждение: Тези фрази може би имат графичен характер и могат дори да се обърнат Вие нататък, просто ги чета и мисля да му го кажа.Защо трябва да се научите да говорите мръсно

Не можете просто да говорите мръсно с мъж, без да знаете психологията, която стои зад това. Трябва също да знаете, че мръсните разговори никога не трябва да се пренасят само в спалнята. Използването на тези мръсни фрази през целия ден или секстатирането му, когато е в средата на работния му ден, е също толкова важно, колкото използването им в средата на съвместния акт.

Това ще направи секса ви по-приятен, но също така ще изгради сексуално напрежение под формата на еротична прелюдия, така че той мисли да прави секс с вас, дори когато не е активно ангажиран с акта.

Оргазмите, които разтърсват неговия свят и вашите, са само на една ръка разстояние, когато използвате тези гадни, палави фрази, за да примамите визуалния и емоционалния му апетит. Номерът е да направите него чувствайте се секси.

Този тип фрази са само предложения и разбира се, след като започнете и по-практикувате да говорите мръсно, може да откриете, че вътрешната еротична Богиня е пусната - като кутията на Пандора просто се отвори. След това може да излезете със собствените си палави фрази. Чувствайте се свободни да вървите с този инстинкт.ПОВЕЧЕ: Точно как да говорите мръсно и да го включите, без да се чувствате смутен

Изградете сексуално напрежение

За тези от вас в дългосрочна връзка знайте, че това е наложително умение да трябва да поддържате сексуално напрежение и да поддържате секса интересен. Често приемаме сексуалните желания на партньора си (или дори нашите собствени) за даденост. Разговаряйки мръсно, вие отприщвате сексуалния и чувствен разговор. Започва с думи, които говорите, и извършва във вашите физически действия. Ако установите, че партньорът ви се бори да не бъде разбуден, след като започнете секс или просто не проявява интерес да започнете със секс, тези палави фрази ще събудят част от мозъка им, която е в неизвестност.

Това не е „трик“ да го възбудиш, а начин да събудиш скрита, сдържана сексуална възбуда.Цялата цел на мръсната беседа е да създаде копнеж, сексуално напрежение и възбуда.

Ако правите това правилно, той ще мисли палави мисли за вас през целия ден, дори когато получава пари от банкомата или седи на червена светлина в движение. Тогава тези чувства ще се пренесат във вашия сексуален живот.

Интензифицирайте секса

Мръсната беседа е чудесен начин да подобрите добрия секс и да го превърнете в възторжен секс. Когато говорите с него като с диво банжи, напълно необезпокояван, той ще полудее по вас. Викащите нецензурни думи като „чукай ме по-силно“ или „искам да те гледам как се прецакваш над мен“ или „ти петел пулсираш, скъпа“ пренася сексуалното преживяване от едно ниво (прилично) на следващото ниво (върха на пръстите на краката, нямам търпение да те чукам отново на ниво).

Можете също да прошепнете нещата в ухото му и да бъдете също толкова ефективни с мръсните си думи. По принцип ще претоварите сетивата му с възбуда. Използвайки тези думи, когато галиш пениса му или го целуваш, въображението му започва да се захваща и няма спиране докъде може да се стигне следващият секс! Вашият мъж ще отговаря на различни видове мръсни фрази и ще говори по различни начини, така че може да се наложи да обърнете внимание и съответно да реагирате.

Никога не си мислете, че един размер отговаря на всички. Той може да се включи още повече, ако говориш за това, което ти прави и как те кара да се чувстваш, или може да се измъкне, когато слушаш как ти описваш, дума по дума какво правиш с него или какво си на път да го направя.

Целта е да се засили емоционалното и сексуалното напрежение. Това е така, защото сексът наистина е ментална игра, отколкото физическа. Разбира се, той има първоначално привличане към вас, което е много физически, но за да може тази атракция да продължи, трябва да се гали и цени.

ПОВЕЧЕ: Вкарайте го в настроение с тези 15 супер секси текстови съобщения

Поддържайте сексуален образ на изгаряне в неговия ум

Допълнителна полза от това да се научиш да говориш мръсно с мъжа си е, че това ще те държи на преден план в ума му. Искаш той да мисли сърдечно и нежно за теб, сигурно, но също така искаш той да бъде някак обсебен от това, което може да ти направи сексуално следващия път, когато го видиш.

Няма нищо по-лошо от това да прекарате горещ, секси уикенд заедно, а след като мъжът ви тръгне на работа, започва да забравя всичко това невероятно правене на любов. Като го прави изключително жив и включва всички свои сетива, той няма да можем да забравим, Можете също така да поддържате тази сексуална вибрация, като му изпращате мръсни текстови съобщения или му оставяте палави гласови съобщения. Това ще гарантира, че той фантазира за вас по цял ден, всеки ден, независимо къде се намира по света. Може да е 3 A.M. от другата страна на света, но той ще се събуди в празен ход на нощта, мечтаейки отново да бъде вътре във вас.

Сега, когато знаете да комбинирате сексуалното напрежение и да вливате по-голяма интензивност в сексуалния си живот с мръсни разговори, вероятно ще видите къде това води.

ТОЧНО КАК ДА СЕ РАЗГЛЕЖДАТ МИРНОСТ ЗА НЕГО - СТЪПКА ПО СТЪПКА ИНСТРУКЦИИ

Сега, когато знаете точно защо трябва да говорите мръсно с него, нека да обсъдим как точно да извършите този подвиг.

един. Започнете бавно. Ако никога досега не сте разговаряли мръсно с мъжа си или отдавна сте минали откакто сте възбудени тийнейджъри, започнете бавно, без да сте изключително категорични. Не искате да го изплашвате или да го карате да мисли, че имате афера, защото сексуалното ви поведение изведнъж се променя толкова драстично. Дразни го малко. Не стигайте до крайността с мръсните си фрази. Кажете нещо от рода на „вие сте толкова секси за мен“ и отидете оттам.

2. Свалете налягането. По същия начин трябва да започнете еротичен разговор в спалнята, ако той няма навика да получава непослушни текстове от вас. Може да е твърде отвратително или странно, ако изведнъж започнете да му изпращате текстове, които му казват, че петелът му е по-твърд от всеки мъж, който някога сте виждали. Ако той отговори положително в спалнята, изпратете му мръсно съобщение на следващия ден или му кажете нещо извратено от кафе сутрин. След това започнете да го правите повече или навик, така че да флиртувате с него по цял ден всеки ден. След известно време можете да прошепнете нещо нецензурно в ухото му, докато вечеряте в изискан ресторант или ако наистина искате да се изцапате, кажете му да се срещне в банята.

3. Направете своя мръсен разговор с неговите предпочитания. Някои момчета ще бъдат включени, ако мръсният ви разговор има невинност. Ако кажете например „Наистина искам да ви вкуся, но ме е срам да ви кажа.“ Други момчета са добри с вас, тъй като сте толкова явни и груби, колкото е възможно. Може да са на път да избухнат, ако кажете: „Мечтаех дебелия ви петел цял ден да сочи в устата ми.“ Просто не забравяйте да приспособите мръсния си разговор към неговите конкретни желания. Той може също така да отговори по-добре на прости мръсни разговорни въпроси от рода на: „Харесва ли ви, когато облизвам топките ви, любовник?“

ПОВЕЧЕ: Как да го включите: 30 секси неща, които да правите с него, когато му е голо

Четири. Бъди себе си. Не му казвайте нещо, което всъщност не чувствате или всъщност никога няма да кажете. Той ще усети неистинността и ще бъде изключен. Когато говорите мръсно с него, трябва да се забавлявате и вие! Това, което казвате, трябва да бъде естествен израз на вашето най-свободно и уверено сексуално аз. Ако не се чувствате удобно да казвате: „Искам да те чукам толкова силно“, не го казвай. Може би казвате нещо от рода на: „Вашите големи бицепси ме карат да искам да сваля ризата ви и да ви свързвам със завързани очи.“ Това може би е повече твоят стил. Просто отидете с това, което се чувства естествено и удобно. Може да започнете и с по-плаха фраза и да изградите неговата и увереността ви да говорите мръсно с времето. Това, което се чувствате удобно днес, може да се промени, когато свикнете да говорите мръсно.

5. Не го насилвайте Това върви с това да бъдеш себе си. Принудителната мръсна фраза никога няма да накара кръвта му да се движи и желанието му се усили. Дори ако се кикотите или забъркате „мръсна фраза“, ако това е истински вие, ще бъде много по-горещо от някоя автоматична фраза, разклащаща и печеща, която просто регенерирате. Не насилвайте мръсни разговори преди вас или той да е готов и това ще бъде хит. Чрез проба и грешка ще научите и какво превръща и него, и вас. Тогава можете да се докоснете до това. Всяка емоционална връзка, която идва от физическото свързване, също ще бъде по-реална и по-малко измислена.

6. Не заблуждавайте мръсно говорене за агресивна сексуалност. Не е нужно да мразите сексуалността си по гърлото с мръсните си приказки. Между жените съществува погрешно схващане, че те не могат да бъдат женски или че трябва да бъдат сексуално агресивни, за да превърнат мъжа. Това не може да бъде по-далеч от истината. Мъжът ще реагира на истински, автентични и дори срамежливи мръсни изрази повече от изрични и агресивни сексуални забележки в много случаи. Това не означава, че някои мъже не предпочитат наистина небрежни жени, но не мисля, че трябва да сте наистина чужди, за да привлечете вниманието му. Просто да му прошепна нещо сравнително невинно в ухото му от типа на „когато сме сами, нямате представа за нещата, които аз ще ви правя“, често е достатъчно. След това се усмихнете и погледнете в очите му и той ще познае искрените ви, но и невероятно желани.

ПОВЕЧЕ: 103 секси текста, които го обръщат и съблазняват

МЪРТИ РАЗГОВОРНИ ФРАЗИ, ЗА ДА ВИ ПОЧТИ

Следните фрази са разделени на различни категории, за да започнете. Просто вървете бавно, но подготвени да изградите някаква сериозна сексуална топлина при използването им.

МЪРЗИ РАЗГОВОРНИ ФРАЗИ ЗА ПОМОЩ НА СГРАДА НА СЕКСУАЛНО НАПРЕЖЕНИЕ

1. Ако не бяхме тук (вмъкнете обществено място) в момента, нямаше абсолютно никакъв шанс да държите дрехите си.

2. Мислите ли, че в момента имам гащички?

3. Какво правиш след работа, имам нужда от част от твоя петел ASAP.

4. По дяволите, миришеш достатъчно добре, за да ядеш.

5. Искам просто да ви накарам цялото лице с мокри сокове.

6. Гладно ли сте бебе? Искам да те погълна.

7. Ако продължаваш да ме гледаш по този начин, аз не нося отговорност за случилото се с твоя петел.

8. Не мога да спра да мисля за това, което ми направи снощи.

9. Имам нужда от вашето тяло близо до мен в момента. Ела тук.

10. В момента мога да се сетя само за едно нещо, а ти си гола в моето легло.

11. Някой от тези хора около нас в момента има ли представа какъв сте любител на родословието? (Нека го запазим нашата малка тайна.)

12. Не мога да си представя да ви споделя с никого, толкова сте страховито.

13. Защо не смучеш прасковите ми, те са пълнички.

14. Искаш ли да смучеш зърната ми, докато те лапам?

15. Никой не трябва да знае, че ръката ти е горе в моята пола.

16. Мога ли да го докосна?

17. Ти ме правиш толкова възбудена, не издържам.

18. Само като те гледам ме намокри.

19. Бих искал да споделя всеки сантиметър от тялото си с вас.

20. В екстаз съм просто да мисля за твоя петел всеки ден.

21. Когато се събудя сутрин, първото, за което се сещам, е как ме чукаш.

22. Не съм те виждал толкова дълго, но все още мога да си спомня тялото ти, както беше вчера.

23. Нека се чукаме пред голямо огледало, за да те видя как правиш любов с мен.

24. Защо не мога да те имам в момента? Никой от тези хора не трябва да знае.

25. Харесва ми да ближеш пръчката ти.

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: как точно да съблазните човек (как да включите човек, част 1)

МЪРЗИ ФРАЗИ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ ЗА ИНТЕНЗИЙНИЯ СЕКС

1. Когато дърпате косата ми, това ме кара да искам да дойда.

2. Искам те докрай вътре в мен, дай ми всичко от себе си.

3. Вашият петел е толкова вкусен.

4. Защо не мога да те харесвам такъв през цялото време, ти си новата ми зависимост.

5. Тялото ви се чувства като небето. Аз съм ненаситен

6. Този петел е всичко, от което се нуждая, и може би малко въздух.

7. Вашият пишка е толкова пълен. Чувства се невероятно.

8. Когато държите дупето ми по този начин, това ме кара да експлодирам.

9. Кое палаво малко нещо искаш да ти направя следващото?

10. Нямате представа в какво сте се забъркали. Ще бъда твоят секс роб.

11. Да, това ми харесва. Това е толкова горещо. Майната ми повече.

12. Майната ми повече, ще свърша.

13. Искам да те накарам да дойдеш толкова трудно.

14. Нека пак се чукаме. Аз искам повече.

15. Ще те износя.

16. Позволете ми да се кача на вашия петел, миличка.

17. Трябва да вземете циците ми и да ги държите, докато свършвам.

18. Ти си толкова палав.

19. Аз съм палавото ти момиче.

20. Петелът ти е огромен.

21. Искам го вътре в мен възможно най-скоро.

22. Майната ми сега, нямам търпение.

23. Как искаш да те чукам? Като този?

24. Бавно и лесно или бързо и лудо. Ще те чукам, колкото искаш.

25. Искаш ли да гледаш как те смуча?

26. Обичам, когато ти е трудно.

27. Спрете да бъдете такъв ходещ завой.

28. Иска ми се да си вътре в мен завинаги.

29. Правиш ме толкова мокър, че не се чувства истински.

30. Защо ме карате толкова луд?

31. Боже, толкова ме активираш, че не е честно.

32. Спрете да бъдете толкова вкусни.

33. Давате ми устна фиксация.

34. Иска ми се да те изям за закуска.

35. Ти ме подлудяваш.

36. Толкова си гореща, че е диво.

37. Ти ме подлудяваш ... по най-добрия начин.

38. Вие сте най-големият завой.

ПОВЕЧЕ: Как да говоря мръсно с един човек: прави и не

МЪРТИ РАЗГОВОРНИ ФРАЗИ ЗА ДА СЕ ДЪРЖАМ НЕЩО МИСЛЕНЕ ЗА ВАС

Това са фрази, които можете да използвате, когато искате да му напомните за вас, когато сте на разстояние, например над имейл или текст.

1. Липсвам ти петел вътре в мен, бебе, кога се прибираш вкъщи?

2. Това малко нещо, което правиш с езика си вътре в мен, това е безумно.

3. Как мога да ви моля? Мога ли да ви смуча малко?

4. Искате ли да се гмуркате вътре? Аз съм хубав и мокър за теб.

5. Не мога да спра да мисля за това какво си направил с пишката си последния път, когато бяхме заедно. Магия е.

6. Как правите нещата, които правите в леглото? Ти ме правиш мокър и притеснен.

7. В момента нямам правомощия за концентрация. Всичко, което мога да си помисля за нас, седнали на върха на твърдия ви петел.

8. Искам следващия път да ме чукаш отзад.

9. Каква е вашата фантазия? Какво трябва да опитаме следващото? Бих искал да те чукам под душа.

10. Колкото и да си далеч, мога да усетя хуя ти в мен.

11. Не нося нищо под тази роба и пипам себе си, мислейки за теб.

12. Какво искаш да направя на твоя петел, когато го видя отново?

13. Имате най-горещия задник, който съм виждал.

14. Искам да ме погледнеш в очите, докато проникваш в мен дълбоко.

15. Колко бързо искате да дойдете?

16. Мислех за това колко перфектно се вписваш в мен.

17. Спомняте ли си онова време, че ме чукахте в стената?

18. Все още мога да опитам пишката ти на устните ми.

19. Не мога да взема достатъчно от твоя петел. Това е като моята храна.

20. Това е официално, аз бях дикматизиран.

21. Искам твоя петел и никой друг.

22. Путката ми е само за теб.

23. Обичам да седя на теб през целия ден.

ПОВЕЧЕ: Как да говорим мръсно на един човек и звук супер секси

Къде да отида от тук

Разбира се, това са само примери. Бихте могли да вземете мръсно говорене в безкрайни посоки. Докато сте верни на собствената си сексуалност, никога няма да го направите „погрешно“. Номерът е да включи онази част от мозъка му, която е трудно свързана с мисълта за секс, но да поставиш лицето и тялото, гласа и личността си в онези невронни връзки, които прави, което се превежда като: горещ секс = тази жена. Това ще го накара да копнее за вас, дори когато не сте заедно, и да засили сексуалния си живот, създавайки сексуално напрежение.

Също така тези фрази са само начало. Ако искате по-усъвършенствано обучение за безпроблемно говорене мръсно с вашия мъж (включително по-мръсни примери за говорене), тогава продължете да практикувате. Колкото повече го правите, толкова по-удобно ще станете с възпламеняването на неговата (и вашата собствена) сексуалност.

Тези секси мръсни говорещи фрази наистина могат да засилят топлината и да подправят страстта в любовния ви живот, но във всяка връзка има 2 основни момента, които определят дали ще живеете щастливо досега или дали всичко завършва в сърцебиене, така че обърнете внимание защото тази следваща стъпка е жизненоважна. В един момент мъжът, когото искате, ще се запита дали това е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? И отговорът на това определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Също и последна предупредителна дума, защото това ще разруши дори най-силните отношения, ако не сте внимателни: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

Интересни Статии