9-те най-големи причини мъжете изпадат от любов

Вие сте тук, защото искате да знаете най-големите причини мъжете да изпаднат от любов,

Може би сте били заслепени от раздяла - мъжът, когото сте мислили, че ще ви обича завинаги, реши, че вече не иска да бъде с вас.

Може би чувствате, че връзката ви губи своята искра - не знаете защо или как, но нещата се чувстват далечни между вас и мъжа, за когото сте мислили, че ще ви обичат завинаги.Може би мъжът, в когото сте мислили, че сте влюбен, просто ви е казал, че вече не се чувства така по отношение на вас.

Каквато и да е причината, трябва да знаете защо. Защо се раздели с теб? Защо се чувства така, сякаш вече не те обича? Каква причина има човек да изпадне от любов?

Тук съм, за да отговоря на вашите въпроси. Ето основните причини един мъж да се влюби в някого.

Основните причини Човек може да изпадне от любов

1. Чувства се, че не може да бъде себе си около партньора си

Страхотните отношения са свързани със съвместимостта.

За да бъде една връзка наистина страхотна (и да има подагра за последно) и двамата партньори трябва да могат да се чувстват така, сякаш могат да бъдат най-автентичните им, истински себе си.

Освен това и двамата партньори трябва да се харесат, когато са истински. Мъжът трябва да харесва жената, когато е истинското си Аз, и обратното.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Ако се чувства като всеки път искрен около партньора си, че тя реагира с преценка или с неприязън - това му сигнализира много силно, че е с грешна жена.

Това е така, защото взаимната съвместимост е най-важното в добрите отношения. Без него един или двамата се чувстват, че трябва да ходят по черупките през цялото време - все едно трябва да се държат като някой, който не са.

В крайна сметка тази динамика ще влоши отношения и ще раздели и двете страни. Ако почувства, че не може да бъде себе си около нея, той ще спре да иска да е около нея и в крайна сметка ще реши, че вече не я обича.

2. Взаимодействията във връзката са по-негативни, отколкото положителни

Това е нещо, което може да се изгради във времето подсъзнателно и в крайна сметка да разруши отношения отвътре.

Една връзка е страхотна, когато се чувства страхотно да си с другия човек. Когато започне да се чувства по-негативно, отколкото положително, една връзка може бързо да се разпадне.

Тази негативност може да приеме формата на „заяждане“ (във всяка посока) или просто битки, които се увеличават по честота и в гняв.

Каквато и да е причината, ако скалата насочва към повече негативни взаимодействия от положителните, това може да накара дори и най-любовният мъж да се излюби и да реши да напусне връзка.

3.Емоционалната интимност на връзката загубва

Това е много подобно на причината по-горе, но не е строго за негативността.

По-скоро става дума за двама души, които интегрират живота си до степен, в която те водят отношенията си почти като бизнес.

Въпроси за това дали домакинствата или взаимните поръчки са погрижени за доминиране, а не за емоционална или физическа връзка.

Ако откриете, че взаимодействията ви с него са по-скоро бизнес, отколкото интимни, по-концентрирани около изпълнението на неромантични задачи, а не да се наслаждавате да сте един с друг - това е голям знак, че емоционалната близост на връзката ви избледнява.

Много хора виждат това като „искрата“, която оставя връзката им или първоначалната „топлина“ на връзката умира, но е важно да запомните, за да направите място за емоционалната близост, която е в основата на всички успешни отношения.

В противен случай той може да забрави защо сте се влюбили на първо място - и да изпаднете от любовта.

4. Сексът се е забавил или спрял

Взаимоотношенията се състоят в това да се срещнете по средата и да се уверите, че е необходимо да се посрещнат нуждите на всеки друг.

В крайна сметка, във връзка, която трябва да можете да зависите от другия човек за подкрепа, интимност и комфорт - точно както те зависят от вас.

Така че въпреки че забавеният любовен живот в една връзка е напълно нормален и се случва с почти всеки един от тях - важно е да поддържате връзка с нуждите и чувствата на партньора си, за да сте сигурни, че все още получават това, от което се нуждаят от връзката.

Момчета, които не получават нуждите си от интимност, ще имат постоянно напомняне в главата си, че не са удовлетворени. Ако те се чувстват така, никога няма да се променят, това може да ги накара все по-често да се откажат от връзката и да се изпаднат от любовта.

5. Той е сгрешена любов към надутостта

Една от най-болезнените причини, поради която един човек може да се „влюби“, е, че осъзнава, че не е влюбен всъщност на вас.

Това е много по-вероятно да се случи при по-нови отношения, особено ако сте се срещали под една година.

Страстта, интимността и огънят в началото на една връзка са достатъчни, за да затрупат мъже и жени и да ги накарат да мислят, че имат по-дълбоки чувства, отколкото в действителност.

След това, тъй като първоначалната топлина на връзката избледнява, и двамата партньори трябва да примирят изразените си чувства към връзката с истинските си чувства сега, когато първоначалната бързане е престанала.

Понякога човек ще осъзнае, че никога не е бил влюбен - просто си е помислил, че е заради интензивността на първоначалната връзка.

6. Той осъзна, че имате несъвместими житейски цели

Може би иска деца, а вие не. Може би искате да живеете в страната, докато той иска да живее в града. Може би иска къща и задния двор, докато вие щастливо наемате.

Каквато и да е несъвместимостта - той трябва да се сблъска с нея напълно и осъзнава, че нещата няма да се променят и че няма да можете да правите компромиси.

Когато човек се сблъска с нещо подобно в отношенията, достатъчно е да ги накара да преразгледат цялата връзка от самото начало. Може да си зададе въпроса: „Обичам ли този човек достатъчно, за да се откажа от нещо, което е наистина важно за мен?“

Ако отговорът е не - достатъчно е да го накарате да се разлюби.

7. Той не се чувства като в неговия екип

Всяка страхотна връзка е и партньорство. И двамата се дърпат един за друг, за да се справят добре.

Ето защо е толкова важно да имате съвместими житейски цели и да имате съвместими идеи за това в каква посока се движите с живота си.

Ако единият партньор има цел или мечтае, че другият партньор не мисли за реалистичен или смята, че не може да успее, или по друг начин смята, че не е добра идея - това ще подкопае връзката отвътре.

Когато някой има цел или мечта, той е в центъра на неговата идентичност. Животът им става за това дали нещо ги движи към тяхната мечта или далеч от нея.

Ако се чувства като, че не го подкрепяте да се придвижва към целите си, той ще почувства, че го отдалечавате от тях - което би могло да го накара да се влюби в вас.

8. Той не се чувства така, както вие му се възхищавате

Толкова е важно да се чувствате привлекателен, желан човек в една връзка.

Момчетата особено искат да се чувстват като печелят във всички аспекти на живота си. Момчетата са най-щастливи, когато чувстват, че успяват в работата, в играта, във взаимоотношенията, в каквото и да било.

Така че, ако той е с някого и няма чувство, че тя му се възхищава или дори му харесва толкова много, това го наранява до сърцевината му.

Това го кара да се чуди защо тя е дори с него, ако не изглежда, че тя го харесва толкова много - съжалява ли го? Не може ли да намери някой по-добър? Трябва ли дори да останат заедно?

Човек, който чувства, че партньорът му не го харесва, ще се чувства все по-малко привлечен от нея, докато любовта не изчезне напълно от връзката им.

9. Единият или двамата сте спрели да влагате усилия

Това е нещо друго, което е нормално, докато отношенията продължават - и двамата партньори ще се „отпуснат“ малко. Напълно нормално и незабележимо - и не скъсване на отношенията.

Разкъсването на отношенията е, когато един партньор се остави да тръгне по начин, по който напълно спира да влага усилия. Нещата, които направиха, за да бъдат най-добрите си, вече не важат.

Това може да накара човек да седне и да си помисли: „Това вече не е човекът, в когото се влюбих.“

И ако той почувства, че няма шанс той да се промени и да се обърне, това в крайна сметка може да го накара да изпадне от любов.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Основните причини мъжете изпадат от любов

  1. Чувства се, че не може да бъде себе си около партньора си.
  2. Взаимодействията във връзката са повече отрицателни, отколкото положителни.
  3. Емоционалната интимност на връзката се губи.
  4. Сексът се е забавил или спрял.
  5. Той сбърка любовта към наплавката
  6. Разбра, че имате несъвместими житейски цели.
  7. Не се чувства като в неговия екип.
  8. Той вече не се чувства като да му се възхищаваш.
  9. Един или и двамата сте спрели да полагате усилия.

Интересни Статии