9-те най-големи знака, които той не иска да бъде с теб повече (и може да не те обича)

Вие сте тук, защото искате да знаете знаците, че човек не иска да е с теб повече - и дори може да не те обича повече,

Може би сте били с него известно време и нещата напоследък просто се чувстват невъзможно. Не е като да влага толкова енергия, внимание и фокус.Може би се чувства ужасно, когато сте заедно - като че ли не можете да спрете да се биете и половината от времето дори не знаете за какво се биете.Може би просто е станал наистина далечен и студен наскоро и има чувството, че може да се дърпа завинаги.

Каквато и да е причината - при него нещата вървят зле и се притеснявате, че това може да е краят.Може да се почувства, че той дори не иска вече да е там - сякаш се е влюбил в теб.

Знам колко ужасно е това и съм тук, за да помогна.

Това са най-големите признаци, че човек може да се е влюбил в теб и не иска повече да бъде с теб.Вземете теста: Губи ли интерес?

Една бърза бележка преди да започнем

Много от тези знаци означават, че той полага по-малко усилия или дори изобщо е спрял да полага усилия.

Може би това означава, че той не иска повече да бъде с теб, или може би не иска. Може просто да е мързелив и да приема отношенията за даденост.

В края на деня зависи от вас да решите какво ще търпите от него. Ако не получавате това, от което се нуждаете от него, и той не полага усилия, които искате, имате силата да го оставите.Понякога, ако осъзнае, че няма да се примирите с лошо поведение, човек ще се оформи и осъзнае, че трябва да положи усилия, ако иска да ви задържи.

Казвам само, че връзката е двупосочна. Не ви казвам да правите нещо по един или друг начин - само вие знаете спецификата на вашата ситуация.Но ако той не осигурява това, от което се нуждаете, винаги имате силата да намерите по-добра ситуация за себе си.

И сега, без допълнително въведение:

Най-големите признаци, които той не иска да бъде с теб повече (и може да не те обича повече)

1. Изглежда, че всичко, което правите, го дразни

Основата на всяка страхотна връзка е, че е чудесно да бъдеш един с друг.

Така се изграждат страхотни взаимоотношения. Двама души осъзнават, че могат да бъдат истински и отворени един към друг - и че им харесва истинският друг човек.

Ето защо това е смущаващ знак, когато той започва да се дразни на всичко, което правите - дори и на дребните неща.

Очевидно е, че ако преживява нещо наистина стресиращо, като загуба на работа или проблеми със семейството си, той може да бъде леко закален.

Но ако той не преживява нещо конкретно и не изглежда да се измъкне от него и продължава да ви дразни - това е голям знак, че той може да има втори мисли за връзката ви.

2. Той се затвори от теб и прекрати споделянето

За този знак трябва да сравните настоящото му поведение с предишното му поведение.

Ако той беше наистина отворен с вас - говореше за чувствата си или за това как мина денят му или наистина всичко, което му беше на ум - и сега той е по-затворен и отдалечен, това е лош знак.

Ако той изобщо никога не е бил толкова отворен с вас, значи всъщност нищо не се е променило - и това не е знак, че той не иска повече да бъде с вас.

Също така, това е друго, което може да се дължи на някакво външно обстоятелство - ако има проблем, той не мисли, че може да говори за това, че може да се затвори, вместо да го споменава.

Но ако той беше отворен с вас и сега е упорит и затворен и той остава така дълго време, това може да означава, че той не иска да се споделя вече с вас, което е много лош знак за бъдещето на връзката.

3. Той е напълно спрян да ви изпраща текстови съобщения

Ако той е супер пасивен агресивен или не обича конфронтация, това може да бъде начинът да ви каже, че не иска сериозна връзка с вас.

В същото време е важно да се отбележи, че текстовите съобщения естествено отпадат, колкото по-дълго сте с някого.

В началото може да сте писали текстове напред-назад през цялото време. Но с течение на времето и връзката се задълбочава, повечето момчета ще намалят количеството на текстовите съобщения.

Така че, ако просто пишете по-малко, това не е непременно знак, че вече не се интересува.

Но ако той рутинно пренебрегва вашите текстове повече от няколко дни и просто се примирява да не общува с вас, това може да е, защото той не иска повече да бъде с вас.

4. Всички от внезапно му трябват много „пространство” във връзката

Момчетата се нуждаят от място по много причини. Напълно 100% нормално е човек от време на време да се дърпа назад и да заеме място в една връзка.

Най-доброто нещо, което можете да направите, когато човек се нуждае от място, е да му отделите малко място - обикновено той ще се върне освежен и готов да бъде с вас.

Там, където престава да бъде нормално, е когато той е толкова отдалечен толкова дълго, че се чудиш дали изобщо иска да е във връзката.

Не говоря тук за дни или дори седмици. Ако сте били в обвързана връзка и той се е отдръпнал и не се е върнал за значителен период от време - може да се окаже, че той всъщност не иска вече да е там.

Няма смисъл да гадаете - само той знае със сигурност. Ако той е изтеглен за по-дълъг период от няколко седмици, вие сте добре в правата си да го попитате какво става в главата му и дали той все още иска да бъде с вас.

5. Той не ти помага, когато нараняваш

Връзките се състоят в това да се подкрепяте, когато е необходимо.

Много от привлекателността на една връзка е да имаш някой от твоята страна, който може да ти помогне, когато нещата наистина се объркат и се чувстваш ужасно.

Това е част от емоционалната връзка на една връзка. Така че, ако той не се интересува от това да ви утешава или да ви помага, когато се чувствате надолу, той отрязва един от най-важните начини да се свържете емоционално във връзката ви - и това е знак, че той може да мисли да прекъсне връзките си.

6. Той наистина се опитва да ви навреди, когато се биете

Всеки се бори по различен начин. Едно правило за успешните двойки е, че те обикновено се бият, за да разрешат проблем, вместо да се нараняват.

Ето защо е важно да сравните как се биете сега с това как сте се борили.

Ако битките във връзката ви с него в крайна сметка винаги се замърсяват и казват един или и двамата хора да означават неща помежду си, това не е толкова голям знак, тъй като нищо всъщност не се е променило.

Но ако битките ви са били доста разумни и са ви станали гадни, това е знак за много отрицателни емоции като гняв и безсилие заради връзката, която кипи в него и това определено може да разкъса отношенията.

7. Той е наистина егоистичен и спря да влага усилия

Това е един от тези знаци, при които зависи от вас да решите какво искате от връзката.

Както казах преди, това може просто да приеме връзката за даденост и да тества граници. Ако поясните, че това не е приемливо за вас, той може да се оформи.

Но ако той не проявява намерения да полага повече усилия, дори след като изясните нуждите си, това е голям знак, че той не се интересува от това, което е необходимо, за да продължи връзката.

8. Напълно сте спрели да правите секс

Очевидно е, че в почти всяка връзка сексуалният ви живот се забавя, докато връзката продължава.

Всеки човек е различен и всеки има различни нужди, когато става дума за интимност в една връзка. Най-важното е двамата партньори да се чувстват, че техните нужди и предпочитания са изпълнени.

Така че, ако сте спрели да правите секс изцяло - това е голям знак, че ако никой от вас наистина не иска секс на първо място, интимността в отношенията може да се разпадне.

9. Изглежда, че той е в наистина лошо настроение през цялото време

Както говорихме преди, отношенията са само толкова добри, колкото се чувстват.

Ако не е добре да сте един с друг, връзката няма много да се застоява. В крайна сметка, защо да избереш да прекараш тон от времето си с друг човек, с когото не е добре да бъдеш?

Това е още един знак, който може да не означава, че нещата са приключили, ако той преживява много трудни неща в живота си. Ако е подложен на голям стрес, има пълен смисъл защо може да е в лошо настроение.

Но ако той не преживява нищо по-специално и изглежда, че той е винаги в лошо настроение, когато е около теб - това е голям знак, че всъщност вече не иска да бъде с теб.

Гледайте видеоклипа: Признаци, които не иска да бъде с вас повече (как да знам със сигурност)

Какво трябва да направиш?

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Тези 9 знака означават, че той не иска повече да бъде с теб

  1. Изглежда, че всичко, което правите, го дразни.
  2. Той се затвори от вас и спря да споделя.
  3. Той напълно спря да ви изпраща текстови съобщения.
  4. Изведнъж той се нуждае от много „пространство” във връзката.
  5. Той не ти помага, когато нараняваш.
  6. Той наистина се опитва да ви нарани, когато се биете.
  7. Той станал наистина егоистичен и спрял да полага усилия.
  8. Напълно сте спрели да правите секс.
  9. Изглежда, че той е в наистина лошо настроение през цялото време.

Интересни Статии