9 ясни знака, че сте намерили бъдещия си съпруг

Когато става въпрос за нещата, които преследваме в живота, маловажните като пари, власт и богатство в крайна сметка избледняват.

Има обаче нещо, което гоним след това, никога не спираме да желаем, и това е любов.

Любовта е нещото, което ни обвързва. Това е нещото, което ни става сутрин, това, което търсим цял живот, и това, без което не можем да живеем.Когато сте истински и дълбоко влюбени в някого, е невъзможно да си представите остатъка от живота си, без да сте до него, да споделяте своя опит и щастие помежду си.

Но тук е уловката: как да разбереш дали си наистина влюбен в някого? Как да разбереш дали си наистина ли означаваше да прекарате остатъка от живота си заедно?

Как да разберете дали сте наистина ли намерихте мъжа, с когото трябва да се ожените и да останете до края на живота си?

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Е, не можете да знаете със сигурност. Никой не може. Но това, което можете да направите, е да прочетете знаците и да решите дали той е правилният мъж, на когото да залагате сърцето си до края на живота си.

Ето деветте знака, че сте намерили мъжа, с когото е трябвало да бъдете, мъжът, който трябва да ви стане съпруг:

1. Можете да бъдете себе си около него

Всички сме били в отношения с момчета, с които не сме напълно удобни. Момчета, които чувстваме, че трябва да „изпълняваме“ или да сме „включени“ пред, за да направим връзката да работи.

Бъдещият ви съпруг няма да се интересува дали сте „на“ или не в даден ден. Той ще те обича заради това, което си - когато просто си себе си и не пускаш някакъв вид шоу - и никога няма да иска да го пуснеш.

Ето 8 знака, че е влюбен във вас.

2. Вашите романтични идеи са съвместими

Някои хора смятат, че доставката на пица и Netflix под одеяло е висотата на романтиката. Други обикалят цели 9 ярда с дълги лунна разходка по плажа и цветя.

Каквито и да са идеите ви за романтиката, той е подслушван в тях и се чувства по същия начин. Дори да ходите един до друг с хранителни стоки може да бъде романтично, ако и двамата сте на една и съща дължина на вълната.

3. След ужасни дни просто искате да сте с него

Дори и да сте в най-лошо настроение в света, да бъдете с него е по-добре, отколкото да сте сами.

Той е там, за да те слуша, когато имаш нещо, което трябва да слезеш от гърдите си, и наистина да слушаш и да разбираш смисъла на това, което се опитваш да кажеш. Винаги ще отговаря честно и знае какво да каже, за да се почувствате по-добре.

Завършете всяка битка с тези 5 прости стъпки.

4. Той наистина слуша какво трябва да кажете

Той не отговаря само с „ъ-ъ ...“ или „да…“, когато разговаряте с него - той наистина обръща внимание и мисли за това, което му казвате.

Той може да чуе какво си наистина ли опитвайте се да му кажете, дори ако говорите за нещо различно и може да общува с вас ясно, ефективно и съпричастно. Не е нужно да се обяснявате с него - той просто знае.

5. Щастлив е, когато си щастлив, плюс другия път

Знаете, че сте намерили някой наистина специален, когато те не просто желаят, но нетърпеливи да пожертват малко от собственото си щастие, ако това означава да ви направи щастливи.

Намирането на човека, който истински отнема радост от вашето щастие, е едно от най-великите неща в живота. А това, което го прави още по-добре, е, когато вие също сте в състояние да вземете радост от тяхното щастие и да се отдадете един на друг безкористно и без ограничения.

Вземете тази викторина и разберете дали сте наистина ли означаваше да бъдем заедно.

6. Искате да споделите целия си живот с тях

Всеки път, когато мислите какво ще се случи в бъдеще и как ще се разиграва остатъка от живота ви, вашият партньор е винаги до вас, подкрепя и ви насърчава, дори и в ежедневията си.

Не е страшно да мислите за остатъка от живота си и да го видите в него. Точно обратното - мисленето да прекарате остатъка от живота си с него ви изпълва с дълбоко чувство за мир.

Ако през деня ви се случи нещо, голямо или малко, първата ви мисъл е да го споделите с него.

7. Магнетизмът и привличането между вас е неоспорим

Двамата просто сте заключени помежду си на всяко ниво. Привличате се един към друг физически, емоционално и психически винаги сте в една и съща равнина.

Усетихте, че химията се развива от първия път, когато се срещнахте, и когато сте с него, магнитното привличане между вас не може да бъде пренебрегнато.

8. Наистина добрите времена превъзхождат лошите

Изразяваш любов и желание един към друг път повече, отколкото да се бориш. Всъщност, когато се биете, и двамата се опитвате да стигнете до корена на въпроса, така че да се върнете да се обичате един друг възможно най-бързо.

Битките не са за нараняване един на друг, а за изразяване на себе си и решаване на проблеми заедно. Няма значение, просто не можете да се ядосвате един на друг.

9. Той те обича точно кой си

И какво ще стане, ако не поддържате нещата толкова подредени у дома, колкото той? Той така или иначе те обича.

Той не позволява на личните пекадили и измислици да пречат на любовта, която той има към теб, всъщност той възприема тези различия ... защото знае, че това е хубавото.

Той е горд, горд е да бъде с теб, горд, че е влюбен в теб и горд, че си влюбен в него - и той носи тази гордост и щастие в ръкава си през целия ден.

Послепис Искате ли да разберете дали наистина искате да бъдете с него завинаги? Вземете нашата бърза (и шокиращо точна) Искате ли да станете тест веднага и разберете!

Вземете теста: Искате ли да бъдете?

Искате ли да сте с него? Вземете викторина

В обобщение...

Това са най-добрите знаци, на които сте намерили бъдещия си съпруг

  1. Можете да бъдете себе си около него
  2. Вашите романтични идеи са съвместими
  3. След ужасни дни просто искате да сте с него
  4. Той наистина слуша какво трябва да кажете
  5. Щастлив е, когато си щастлив, плюс обратното
  6. Искаш да споделиш целия си живот с тях
  7. Магнетизмът и привличането между вас е неоспорим
  8. Наистина добрите времена превъзхождат лошите
  9. Той те обича точно кой си

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

31 начина да разбера, че сте в правилната връзка

17 Ранни знаци, които показват, че не са най-подходящата личност за вас

15 знака, че сте в правилната връзка

Интересни Статии