9 Гарантирани знаци, които никога няма да ангажира

Жените винаги ме питат: „Как да разбера дали този човек ще се ангажира с мен? Какви са някои признаци това никога няма да се ангажира? “

Това е разбираем въпрос - жените, които искат ангажимент, не искат да губят времето си да се срещат с човек, който никога няма да свърши ангажимент с нея.Проблемът за много жени е: как да разберете дали той някога ще се ангажира с вас?Така че нека да отговорим точно сега. Ето топ 9 знака, които човек няма да ходи се ангажирам с вас:

Най-големите знаци, които никога няма да извърши

  • Той никога не споделя тайни или нещо дълбоко в себе си с вас  • Няма да те запознае със семейството си

  • Той ти казва, че не иска връзка

  • Той не полага усилия да се запознае с вас, не сте сигурни как да отговорите на въпроса, 'интересува ли се от мен? “  • Той ви се обажда само късно вечер

  • Той никога не ревнува

  • Той не отделя време за теб в живота си

  • Той не ви включва в големи решения, които взема  • Той не е над бившия си

Очевидно сега - взети поотделно, нито един от тези признаци не означава, че той е никога ще се ангажирам с вас. Но ако вземете 3 или 4 от тези знаци заедно, това е доста сигурен залог, че той е няма да се ангажирам,Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Търсите знаци

Ако търсите признаци, че той няма да ви ангажира - има вероятност да имате лошо чувство за това, че някога ще извърши. Вероятно се чувствате притеснени от това и сте изнервени от бъдещето и искате да знаете накъде се насочват нещата. Може дори да се чудите дали той губи интерес, отдръпва се или дори „изневерява ли ми? “

Обикновено жените, които търсят признаци, които той няма да извърши, или подписва, че е наистина влюбен са с някой, който пожелае да мине за бъдещето и не може да разбере къде стои.

Е, ако сте объркани къде стои той, трябва да се приложи едно златно правило: ако каже той не иска връзка - повярвайте му,

Има милион различни начини да кажете, че не иска връзка, и по-хубавото, че се опитва да бъде за това, толкова по-„объркващо“ отговорът му ще ви звучи.

Ето какво се свежда до това - няма значение какво „извинение“ ви дава, че не искате връзка - важната част на изречението е „не искам връзка“.

Така че, ако той каже, че е не над бившия сиили той не е на добро място или е прекалено зает с работа - извиненията нямат значение. Само фактът, че не иска връзка, има значение.

Така че не се хващайте да се опитвате да измислите „извинението“ му, защото има шанс той да го изпусне нежно. Изводът е, че той не иска връзка - и да се опитва да промени решението си или да изчака „извинението“, за да няма значение вече, е губеща стратегия.

Какво прави човек ангажимент?

Когато човек се ангажира с връзка - тя се свежда до две ключови съставки.

Първо, настроението на отношенията трябва да е добро и трябва да се чувства наистина добре, за да бъде във връзката.

Това е доста просто. Ако му е наистина добре да бъде във връзката, той ще иска повече от това наистина добро чувство - така че ще се приближи до вас и ще бъде по-привързан към връзката.

Но това само по себе си не е достатъчно накарайте го да се ангажира,

Втората ключова съставка е, че трябва да сте единични и 100% на пазара, докато той ясно, недвусмислено ви заключи и не ви се ангажира.

Това е част, която не се договаря. Вие сте точно толкова отдадени на него, колкото и на вас. Ако той не е ангажиран с вас и е изключителен към вас, значи не сте ангажиран или изключителен към него.

Това означава да отворите опциите си отворени - и да останете единични и на пазара, докато той ясно и недвусмислено ви заключи в желаната от вас връзка.

Когато направите това ясно, ще се случи едно от двете неща:

Или той няма да бъде на борда и няма да се ангажира с вас ...

Или той ще се засили и ще ви даде връзката, която искате, за да не ви изгуби човек, който ще.

Така или иначе печелите. Ако той ви даде ангажимента, който сте търсили, тогава получавате това, което сте искали. И ако той не се ангажира с вас, това означава, че той никога няма да се ангажира с вас,

По този начин не губите времето си с грешния човек, който никога няма да бъде подходящият човек за вас - и получавате възможност да намерите мъжа, който ще ви даде връзката, която искате.

Ето как получавате честна, любяща и развълнувана ангажираност

И преди да приключим, искам да поговоря за отношение, което виждах от жените, че всичко, но гарантира, че ще открият само сърцебиене в любовния си живот.

Говоря за отношението, което мъжът дължи на женския ангажимент, или че ако сте били заедно [x] време, тогава мъжът Трябва се ангажирам с вас.

Да се ​​каже ясно, това не работи.

Наистина ли искате човек да ви обвърже от чувство за задължение, а не от желание и любов?

Очевидно не - искате той естествено да иска да се ангажира с вас. А начинът да направите това е като направите връзката възможно най-добра и останете на пазара, докато той не ви заключи изключително.

Нещо, което чувам през цялото време, са жени, които се ядосват на момчета, че са се „възползвали“ от тях и после не са се ангажирали.

Не го прави лош човек, ако не иска да се ангажира - и той не се възползва от вас, като прекарва време с вас, когато желаете да прекарвате време с него.

Ако изрично прекарвате време с него, за да го накарате да „дължи“ ангажимент по-късно - това е отровно мислене, което ще унищожи шансовете ви за любов (да не говорим за прогонване на всеки човек, когото срещнете - който по-късно ще бъдете бесен с „да се възползвате“ от вас).

Вие контролирате как прекарвате времето си - точно както вие контролирате с кого прекарвате времето си. Ако поясните, че търсите връзка, и той даде да се разбере, че не е - вие напълно контролирате решението да прекарате време с него.

Ангажираността е невероятна, когато двамата искат да са там - които правят живота си един на друг и споделят щастието си заедно.

Ако и двамата се ангажирате от истинско желание да се ангажирате - не от вина, не от негодувание и не от задължение - по този начин получавате истински, всеотдаен, траен ангажимент, който не избледнява.

Едно от най-интересните неща, които открих, е, че когато човек вижда теб като своя сродна душа, той с нетърпение иска да се ангажира завинаги. Когато не го прави, неговата биология го кара да загуби интерес, да се отдалечи и да се отдръпне. Ето защо е изключително важно, ако чувствате, че този мъж е този за вас, че прочетете тази следваща статия, ако искате да му попречите да губи интерес и да се дръпне, докато все още можете в момента: Ако той се дърпа, направете това. ..

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ точно сега и разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?