9 супер бързи начина да се отървете от мазнините в бедрата

Добре, така че да имаш „гръмотевични бедра“ е ужасяващо. Това е толкова смущаващо чувство да не можеш да носиш по-шорти, да се вписваш в кльощави дънки и да носиш бикини.

Бедрото на мазнините е голяма болка за много жени - защото е толкова проклето упорито! Това е една от по-трудните зони по тялото, за да се отрежат мазнините.Свързани: 6 причини, поради които тялото ви не изгаря мазнините (дори и да е така)За щастие, тази болка е на път да приключи. Ето 9 страхотни начини за подрязване на мазнините в бедрото и се пъхнете право в тези кльощави дънки.

1. Пийте вода по-често

Знаеш ли какъв е враг №1 на повечето диети? Това не е десерт или нездравословни закуски - това са сладки напитки. Когато пиете сода, плодов сок или други подсладени напитки, добавяте стотици калории в деня си, без друго хранене (1).Вместо това пийте вода. Тя ще ви поддържа добре хидратирана, което е от съществено значение за способността на тялото ви да изгаря мазнини и да изгражда мускули, и ще ви помогне да останете пълноценни и за по-дълго.

2. Правете повече кардио

Кардиото е чудесно за изгаряне на калории и зареждане с тегло. Ако искате да отслабнете и да го отслабнете бързо, кардиото е най-добрият ви приятел.

Опитайте да правите кардио, което сърцето ви изпомпва бързо и изгаря един тон калории, като тичане, скачане на въже и колоездене. Плюс това - тези 3 дейности също тонизират краката ви, което ще ви бъде от полза, след като хвърлите цялата бедра на мазнините, от която се опитвате да се отървете.3. Напишете какво ядете

Истината е, че самото упражнение няма да ви позволи да постигнете целите си за отслабване. Ако искате наистина да отслабнете и да получите резултати, трябва да добавите и правилното хранене и диета.

Ако се опитвате да се храните правилно, чудесен навик да влизате е да запишете какво ядете и да проследявате калориите си. Когато го направите, е много по-малко вероятно да посегнете към нездравословна закуска - защото знаете, че ще трябва да я запишете (2).

Плюс това ще ви позволи да видите колко калории ядете на ден, което ще ви помогне да разберете дали сте на път за целите си за отслабване. Просто не приемайте по-малко от 1200 калории на ден и ще сте добре.4. Упражнение на наклон

Използването на наклон във вашите упражнения е предимство страхотен начин наистина да усетите изгарянето в краката си и да получите постните, тонизирани бедрата, които искате.

Опитайте да карате колело или да вървите по някои хълмове, като поемете по стълбите вместо асансьора и наклонете наклона на пътечката нагоре, за да запалите наистина изгарянето на мазнините в бедрата и да накарате сърцето ви да се изпомпва по-бързо.5. Правете упражнения, които извайват бедрата ви

Ще раздробявате мазнините по бедрата си, като следвате съветите от този списък - така че ще искате някои тонизирани мускули отдолу, след като цялата мазнина излезе!

Правете упражнения, които помагат да оформите мускулите на бедрата, тазобедрените стави и дупето. Това означава, че правите повече клякания и издувания, за да тонизирате наистина тези мускули и да получите краката и дупето да изглеждат страхотно (3).

6. Яжте малки ястия в течение на деня

Изглежда контра интуитивно, но чудесен начин да запазите глада си и да запазите общия си прием на калории е да ядете нещо малко на всеки няколко часа.

Ако чакате с часове между всяко хранене, има вероятност да станете супер гладни и да преяждате, което ще ви върне във фитнес целите ви. Опитайте да ядете ястия с около 150 калории на всеки няколко часа и изберете храни, съдържащи тонове протеини и фибри.

7. Спите достатъчно

Фактите потвърждават това - ако не спите достатъчно, няма да губите мазнини, колкото и интензивно да тренирате.

Тялото ви се нуждае от сън, за да си почине и да се възстанови от дейности, и да прекрои тялото си, докато спите. Ако не получавате достатъчно почивка, няма да видите резултатите, които искате - плюс по-голяма е вероятността да закусвате нездравословни неща през деня.

8. Яжте закуска!

Този е супер важно. Факт е - яденето на закуска ритник започва метаболизма ви през останалата част от деня. Ако го пропуснете, ще се почувствате мудни, изморени и гладни - ще ви накара да потърсите нездравословни закуски.

Плюс това, че пропускането на закуска означава, че тялото ви мисли, че имате проблеми с хранителните вещества - което го прави да запази всяка калория и остатъци от захар, което я превръща в мазнини. Яжте закуска всеки ден - това ще доведе до отслабване така много по-лесно.

9. Помнете генетиката

Ако наистина не виждате желаните резултати и следите всички елементи от този списък, помислете за формата на тялото си, както и за формата на тялото на майка ви, лелите, сестрите и бабата.

Ако всички имате крушовидни тела, това е нещо, което се определя от генетиката - не от това колко усилено работите. Ако това е така, не се притеснявайте, вманиачавайте или стресирайте по въпроса - не може да направите много, за да го промените. Но това е Добре - следвайки съветите в този списък, вие ще получите тялото си в най-добрата възможна форма - и изглеждате доста дяволски добре, докато го правите.

В обобщение...

Как да загубите мазнините в бедрото

  1. Пийте вода по-често
  2. Направете повече кардио
  3. Напишете какво ядете
  4. Упражнение при наклон
  5. Правете упражнения, които извайват бедрата ви
  6. Яжте малки ястия в течение на деня
  7. Наспи се
  8. Закусвам!
  9. Запомнете генетиката