Абсолютният най-добър начин да надминете човек, който не ви харесва

Значи сте тук, защото искате да знаете как да надминете човек, който не ви харесва,

Няма да го захарям - ситуацията е гадна.Може би сте му се възхищавали отдалеч и най-накрая сте събрали смелостта да видите как се чувства - само да ви отхвърлят.Може би сте се познавали завинаги и винаги сте имали чувства към него, само за да откриете, че той не ви харесва „по този начин“.

Може би сте срещнали някой нов и наистина сте помислили, че сте го ударили, само за да разберете, че чувствата ви не са били взаимни.Каквото и да се е случило, тази ситуация е ужасна, за да се озовете.

Това е почти като да се разделиш с - освен вместо да скърбиш за нещо, което си изгубил, ти си останала да скърбиш за нещо, което никога не трябва да имаш.

Достатъчно е да изпратите някого във фънк, от когото се чувства невъзможно да се изкачи.За щастие - тук съм, за да помогна.

Тази статия ще ви даде най-добрият начин да надминете човек, който не се чувства към вас по същия начин, както вие се чувствате към него - и го направете възможно най-бързо.

Не се клатушка от болка. Никакво лежащо будно желание да сте с него. Няма седмици на тъга и копнеж.Просто прост, лесен и бърз план, за да ви преведете над него и да стигнете до новия мистър Право възможно най-бързо.

Готов ли си? Да започваме.Вземете теста: Харесва ли ви?

Как да надминеш един човек, който не те харесва

Ако искате да надминете човек, който не ви харесва, най-важното първо трябва да приемете ситуацията, в която сте, и да спрете да се надявате, че той ще промени решението си. Колкото по-дълго задържате надежда, толкова по-трудно ще бъде да я пуснете и да продължите напред. На следващо място, отделете си малко време, за да се почувствате наранени и да обработите болката си. Когато сте готови, започнете да влагате повече време и енергия в своите хобита и нещата, които обичате да правите, и оставете приятелите ви да ви помогнат да се почувствате отново по-добре.

Какво да правя сега

Спрете да държите с надежда, че ще се случи

Докато се надявате, че може би той ще промени решението си и иска да бъде с вас, вие никога няма да го надминете.

Това е така, защото всеки път, когато мислите за него, вместо да приемате реалността на ситуацията, ще си фантазирате да сте заедно и да се чудите дали днес е денят, в който най-накрая осъзнава, че ще бъдете перфектни заедно.

Спри се. Това няма да ви помогне и ще ви задържи в болезнен крайник, докато чакате нещо, което няма да се случи.

Единственият начин да го преодолееш е да се освободиш от надеждата си, че ще бъдеш заедно. Ако не го направите, пак ще бъдете окачени за него (и няма да можете да намерите някой нов).

Позволете на себе си да почувствате нараняване

Единственият начин да преминете през негативните емоции е да ги обработите и да ги оставите да вървят курса си.

Натискането им, да се опитвате да не мислите за тях или да се преструвате, че не съществуват, е еднопосочен билет за разбивка по-късно, тъй като те прокарват пътя си на преден план на ума ви.

Това е гадно да преминеш през тъга и мъка, но ако не си позволиш да усетиш тези емоции сега, те ще излязат напълно неконтролирани по-късно.

Рано или късно ще трябва да се справите с тях. Да се ​​оставите да ги обработвате сега е най-добрият начин да преминете покрай тях и да ги поставите зад себе си.

Така че, ако искате да пишете в дневник, или да слушате музика, която наистина ви говори, или отделете известно време, за да скърбите - това са няколко страхотни начина да обработите вътрешните си смути и да се приближите към другата страна.

Какво да направите напред: Насочете вниманието си към себе си

Съсредоточете се върху себе си

Най-трудната част от това да бъдеш отхвърлена (и по принцип разбиването) е, че тя е напълно извън твоя контрол.

Не можете да контролирате как се чувства или какво иска да прави, или дали иска да бъде с вас. И този вид липса на контрол може да ви остави да се чувствате депресирани и да не контролирате собствения си живот.

Така че най-доброто нещо, което трябва да направите, за да надминете човек, който не ви харесва, е да вземете обратно контрола върху нещата, които контролирате.

А това означава да поемете обратно контрол върху себе си и това, което решите да направите.

Върнете се към своите хобита

Най-голямата пречка да се почувствате по-добре в това е времето. Мъката отнема време, за да се излекува, независимо какво правите по въпроса.

Обаче, само защото се нуждаете от време, за да лекувате, не означава, че трябва да сте нещастни във времето, в което прекарвате лечението.

Най-добрият начин да преминете през скръбта и да преминете през период на тъга от отхвърляне е като запълвате времето с неща, които обичате да правите.

Независимо дали това са хобита, които имате сега, хобита, които оставяте да отпаднат настрани, или нови неща, които винаги сте искали да опитате - правенето на неща, които ви правят щастливи, е най-добрият начин да преминете през периода на тъга след отхвърляне и към чувството за по-добро.

Насочете негативните си чувства към самоусъвършенстване

Имате избор как да се справите с това, че се натъжавате, че не ви харесва.

Можете да оставите тази тъга да ви завладее и да контролира живота си - до момента, в който седите в къщата си и се чувствате зле от всичко.

Или можете да използвате тази тъга и да я насочите към това да правите по-силни движения напред.

Начинът, по който тялото ви се чувства, е пряко обвързан с начина, по който се чувствате вътре в главата си. Така че, ако искате да се почувствате по-добре, един от най-добрите начини да направите това е да накарате тялото си да се почувства по-добре.

И един от най-добрите начини да направите това е да вземете упражнения, които обичате да правите. Независимо дали се присъединявате към спорт за отдих или ходите на фитнес, упражненията ви позволяват да насочите негативната енергия, която чувствате, към самоусъвършенстване, което ще ви накара да се почувствате по-добре самостоятелно и да продължите напред.

Нека вашите приятели ви помогнат

Съвсем естествен отговор на това да се чувствате ужасно от нещо е да се опитате да го задържите вътре.

Дали това е, защото се срамувате от това, че сте отхвърлени, или защото не искате да сваляте други хора, или защото просто не се чувствате комфортно да споделяте слабост - това е все още реакция, която ще ви върне назад.

Това е така, защото винаги помага да обработвате и преминавате през негативни емоции, като разговаряте с хората около вас, които се грижат за вас и искат да се чувствате по-добре.

Ако се колебаете да натоварите приятелите си за това - помислете отново. Вашите приятели са там, за да ви помогнат да се почувствате по-добре и да ви подкрепят. Ако говорите с тях как се чувствате, това ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Вземете второ, за да признаете, когато се чувствате по-добре

Чувството, че сте отхвърлени, отнема известно време - и процесът е толкова постепенен, че може да не осъзнавате напредъка, който постигате, както се случва.

Ето защо е важно да разпознаете етапите на това да се чувствате по-добре, особено когато осъзнаете, че започвате напълно да продължите от него.

Можете да започнете с малки и да продължите пътя си нагоре. Ако осъзнаете, че сте ходили цял ден, без да мислите за него, това е огромен крайъгълен камък и трябва да го признаете съответно.

Не забравяйте, че това винаги ще бъде процес - но с течение на времето ще се подобрява.

В крайна сметка ще се почувствате достатъчно добре, за да скочите обратно в пула за запознанства и отново да започнете да търсите господин Право. Късмет.

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината