Най-добрият бихте ли по-скоро въпроси

„Бихте ли предпочели въпросите“ са най-добрият начин да научите за това кой наистина е, без да се налага директно да ги задавате за това.

Те буквално са психологически тест, който можете да поставите пред някого и да разберете истинската му същност, без да се налага да ги качвате на дивана на терапевт и да им таксувате по 100 долара на час.Разбира се, това ги препродава малко. Бихте ли предпочели въпросите са предимно за забавление. Разбира се, те могат да се задълбочат - но те могат да бъдат равни части смешни и нелепи и все пак да бъдат чудесно време.Ако искате да започнете разгорещен разговор за това каква би била най-добрата сила на супергероя - по-скоро въпросите са идеалният начин да го направите. Когато увлечете хората от двете страни на въпроса, знаете, че сте ударили джакпота.

Плюс това, ако искате да продължите разговора, всичко, което трябва да направите, е да попитате някой защо са избрали една опция над друга. Когато хората не са съгласни, това е супер забавно време!Опитайте да зададете тези въпроси един на друг, когато се приближавате с някого ... или се съберете група и обикаляйте поред, като задавате въпроса 'бихте ли по-скоро' по ваш избор.

Това е един от най-добрите, най-задълбочени списъци с въпроси „бихте ли по-скоро“, които са достъпни навсякъде - така че разгледайте списъка, намерете такъв, който привлича интереса и вниманието ви, след което попитайте!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Най-добрите бихте ли по-скоро въпроси

Бихте ли предпочели никога повече да не се налага да се справяте отново с прекъсване на тока или със запушена тоалетна?Бихте ли предпочели да се откажете от носенето на шорти до края на живота си или да се откажете да носите панталони?

Бихте ли предпочели да сте женени за истинската си любов и сродна душа - само да ги накарате да умрат две години по-късно и никога повече да не намерят истинската любов ... или да бъдете женени за някой, който харесвате и който е приятен ... но с когото се установявате за?

Бихте ли предпочели да имате два копчета на корема един до друг или едно зърно в средата на гърдите?Бихте ли предпочетоли да притежавате кола, която може да се превърне в лодка, която може да премине под вода или летящ килим?

Бихте ли предпочели да сте вулкан или космически кораб?Бихте ли предпочели да имате бездънна чаша от любимата си напитка или резервоар за газ, който никога не ви се е налагало да пълните?

Бихте ли предпочели да бъдете най-добрият свят в ездата на пого пръчка или най-добрият свят в скачане на въже?

Бихте ли предпочели веднага да повръщате със снаряди всеки път, когато чуете някой да каже думата „спорт“ или снаряди с повръщане, всеки път, когато видите катерица в реалния живот или на снимка или видео?

Бихте ли предпочели да живеете спокоен и спокоен живот в малка каюта, далеч от обществото, или да живеете стресиращ живот в огромна къща насред любимия ви град?

Бихте ли предпочели да загубите всичките 10 пръста на краката или всичките 5 пръста си от една ръка?

Бихте ли предпочели никога повече да не ви главоболие или никога да не се налага да седите отново в трафика до края на живота си?

Бихте ли предпочели с пистолет до главата да бъдете принудени да убиете кученце или коте?

Бихте ли предпочели никога повече да не ревнувате отново или никога да не се ядосвате отново?

Бихте ли предпочели никога повече да не пиете нещо освен вода или никога да не ядете отново нещо, което е приготвено?

Бихте ли предпочетоли да можете да летите безплатно навсякъде по света, винаги когато искате или никога повече не трябва да плащате за храна в ресторант?

Бихте ли по-скоро да сте човекът, който лекува рак, или първият човек, стъпил на Марс?

Бихте ли предпочел да се показвате навсякъде поне 15 минути късно или поне 25 минути рано?

Бихте ли предпочели да се откажете от цялото месо или всички зеленчуци до края на живота си?

Бихте ли предпочели да имате скелетен ключ, който отключва брава или само еднократна употреба, за да се измъкнете от престъпление, за което сте осъдени?

Бихте ли по-скоро да бъдете принудени да пеете на всяка песен, която някога чуете, или да бъдете принудени да танцувате заедно с всяка песен, която чуете?

Бихте ли предпочел най-добрият ви приятел да изчезне завинаги или всеки приятел, който имате освен най-добрия си приятел, изчезне завинаги?

Бихте ли предпочели никога повече да не можете да носите удобни дрехи или само да можете да използвате драскана тонка тоалетна хартия до края на живота си?

Бихте ли предпочели да имате идеално пригодени дрехи, които да ви прилягат удивително до края на живота си, или да имате най-удобното легло и спално бельо (включително възглавница), което някога е било направено?

Бихте ли предпочели да сте световен шампион по боулинг или световен шампион по стрелба с лък?

Бихте ли по-скоро да бъдете принудени да започнете някой проект или да започнете да изучавате какъвто и да е тест само в нощта, преди да е дължим, или да се разхождате цял ден, без да знаете, че имате огромно кафяво петно ​​на гърба на панталоните?

Бихте ли предпочели всички да бъдат принудени да носят една и съща униформа по всяко време или че всички са били голи по всяко време?

Бихте ли по-скоро да можете да летите (но само със скорост на ходене) или да можете да нарисувате неща, но вие сте ужасни в рисуването?

Бихте ли по-добре да се оригвате след всеки път, когато целунете някого, или да трябва да пърдите след всеки път, когато срещнете някой нов?

Бихте ли предпочели да се изгубите в пустинята или да се изгубите в опасен град?

Бихте ли предпочели да имате неограничен безплатен wifi, независимо къде се намирате или никога повече не трябва да плащате за питие?

Бихте ли по-добре да изпеете всичко, което кажете на някой друг, или трябва да прочетете на глас на пълния си обем всичко, което четете?

Бихте ли по-скоро да можете да говорите с животни или да можете да четете умовете на хората?

Бихте ли по-добре да спрете да приемате душове за цял месец или да останете офлайн и извън интернет за цял месец?

Бихте ли предпочели да се откажете от Google или Facebook?

Бихте ли предпочели да се откажете от продуктите на Apple или да се откажете от социалните медии?

Бихте ли по-скоро бихте могли да се превърнете в невидими винаги, когато искате или бихте могли да летите?

Бихте ли по-скоро да се измъкнете с ужасно престъпление, но да живеете в страх някой да не го открие, или да отидете в затвора за 3 години за нещо, което не сте направили?

Бихте ли предпочели никога повече да не ви се налага да работите отново (имате всички необходими пари, но нищо екстравагантно) или никога няма да трябва да спите отново (няма да се чувствате уморени или объркани от това, че не спите)?

Бихте ли по-скоро да бъдете принудени да убиете 30-годишен, който не е направил нищо, или 10 55 годишни, осъдени за леки престъпления (като jaywalking)?

Бихте ли предпочели една ръка или един крак?

Бихте ли предпочели да нямате ръце или крака?

Бихте ли предпочели да сте известен и широко се подигравате, или нормален и никой не знае кой сте?

Бихте ли предпочели да се ожените за някой средностатистически изглеждащ, който ви обича и е страхотен човек, или да бъдете женени за най-красивия човек в света, но те са някакъв шут?

Бихте ли по-скоро да бъдете принудени да живеете един и същи ден отново и отново в продължение на цяла година или да отнемете 3 години от края на живота си?

Бихте ли предпочели да притежавате собствен бизнес и да се наложи да работите наистина упорито или да работите за някой друг и да не ви се налага да работите толкова упорито - и в двата случая правите същите пари?

Бихте ли предпочели да носите дрехи, които винаги са били твърде големи или няколко размера твърде малки?

Бихте ли предпочели да се откажете от буррито до края на живота си или да се откажете от пица до края на живота си?

Бихте ли по-добре да сте затворени в стая за една година (можете да имате всичко, което искате в стаята) или да сте без дом за една година (оцелявате и нямате лоши последици)?

Бихте ли предпочели да бъдете запомнени от историята като чудовище или да бъдете забравени завинаги?

Бихте ли предпочели да се справяте с постоянен сърбящ нос и кихане или с постоянна задръстена и хрема?

По-скоро не бихте могли да прочетете нищо или не бихте могли да кажете нищо?

Бихте ли извадили цяла чаша неварен кафяв ориз или изядете цяла кутия неварена паста Пене?

Бихте ли предпочетоли да се събудите сами в лодка насред вода или да се събудите сами по средата на пустинята?

Бихте ли предпочели да имате опашка или да имате три очи?

Бихте ли предпочели никога повече да не ви е прекалено горещо или никога да не се чувствате твърде студено отново?

Бихте ли предпочели никога да не се налага да ходите отново на пазаруване с хранителни стоки до края на живота си или никога не би трябвало да правите пране отново до края на живота си?

Бихте ли предпочели да имате пърхот, от който никога не можете да се отървете или напукани устни, от които никога не можете да се отървете?

Бихте ли предпочели никога повече да не излизате навън или никога да не влизате отново?

Бихте ли предпочели растенията да говорят или животните да говорят?

Бихте ли предпочели да ядете само една храна (по ваш избор) до края на живота си, или да можете да пиете вода до края на живота си?

Бихте ли по-скоро да сте първият човек, който разговаря с извънземните, когато дойдат на земята, или първият човек, който говори с извънземни на друга планета?

Бихте ли предпочели да сте прилични към нещо, което всеки уважава, или да бъдете най-добрият в света в нещо, което повечето хора смятат за глупаво?

Бихте ли по-скоро да не можете да затворите някоя врата, след като е отворена, или не можете да отворите някоя врата, след като е затворена?

Бихте ли предпочели да сте наистина добре изглеждащи, но супер тъпи или наистина грозни, но супер умни?

Бихте ли предпочели да имате телекинеза (можете да движите нещата с ума си) или телепатия (можете да четете умовете на други хора?

Бихте ли предпочел животът ви да е приключил на 40 и нямате абсолютно никакви съжаления, или сте живели до 80, но сте починали с много съжаления?

Бихте ли предпочели да се откажете от променлив ток и отопление до края на живота си или да се откажете от интернет до края на живота си?

Бихте ли предпочели целия си живот да се излъчва през живо в интернет или хората да могат да четат мнението ви, когато пожелаят?

Бихте ли предпочели всички да са смятали, че сте смешни, но не сте мислили, че някой е смешен, или сте мислили, че всички са смешни, но никой не е мислил, че сте смешни?

Бихте ли предпочели никога повече да не се смеете или никога да не бягате отново?

Бихте ли предпочели никога повече да не бъдете разрешени да използвате мобилен телефон или някой може да види пълната ви интернет история винаги, когато поиска (и не можете да изтриете нищо)?

Бихте ли предпочели никога повече да не можете да пеете отново или никога повече да не можете да танцувате?

Бихте ли предпочели никога да не гледате телевизия или филми отново или никога повече не чета книга?

Бихте ли предпочели да се считате за най-талантливия баскетболист, но играе само 2 години или играете 15 години и имате това, което повечето хора смятат за страхотна кариера?

Бихте ли предпочел да бъдете най-добрият бейзболен играч в лигата и никога да не спечелите първенство, или да сте приличен играч на бейзбол и да спечелите 4 първенства за 15 години?

Бихте ли предпочели да носите само грозни тоалети до края на живота си или да имате само грозни прически до края на живота си?

Бихте ли по-скоро да миришете като прясно изпечен хляб завинаги или да миришете като прясно изпечени брауни завинаги?

Бихте ли предпочели да имате телефон / лаптоп, който никога да не изчерпва батериите или да имате достъп до супер бърз wifi навсякъде, където отидете?

Бихте ли предпочели да сте крал преди 1000 години или средностатистически човек сега?

Бихте ли предпочели да имате супер дълга коса на носа, която никога не бихте могли да подстрижете или супер лоша B.O. от които никога не бихте могли да се отървете?

Бихте ли предпочели да ядете само пикантна храна до края на живота си или да ядете наистина нежна храна до края на живота си?

Бихте ли предпочели да ядете само пресолена храна или никога повече да не можете да имате сол в някоя от храната си?

По-скоро бихте могли да получите безплатна храна за теглене 3 пъти на ден, стига да струва по-малко от 8 долара или да получите наистина приятно хранене от ресторант безплатен веднъж седмично?

Бихте ли предпочели никога повече да не чакате на червена светлина или никога да не застанете на ред отново?

Бихте ли предпочели да живеете на космическа станция или да живеете в съоръжение на дъното на морето?

Бихте ли по-скоро да сте президент и да сте беден или да имате нулево политическо влияние, но да сте богат?

Бихте ли предпочели да имате огромни татуировки за лице или да имате едната ръка, която е значително по-дълга от другата?

Бихте ли предпочели да ядете цял лук, когато се събуждате всяка сутрин или трябва да хапнете половин килограм извара точно преди да си лягате всяка вечер?

Бихте ли предпочели да сте ужасни в леглото, но всички смятат, че сте невероятни или невероятни в леглото, но всички смятат, че сте ужасни?

Бихте ли предпочели да нямате нос или няма уши?

Бихте ли предпочели да сте слепи или глухи?

По-скоро бихте мразели работата си, но получавате страхотна заплата или обичате работата си, но получавате доста лоша заплата?

Бихте ли предпочели никога повече да не се налага да се занимавате с къщи вкъщи или да имате кола, която да ви кара, където искате да отидете?

Бихте ли предпочели да получите безплатни неограничени возила с такси / uber или безплатни неограничени разходки със самолет?

Бихте ли предпочели да изглеждате добре / мускулести, но да сте невероятно слаби или да изглеждате с наднормено тегло и извън форма, но да бъдете супер силни?

Бихте ли предпочели да продължите напред 250 години или да се върнете назад 250 години назад?

Бихте ли предпочели да бъдете обичани от широката публика, но цялото ви семейство и приятели ви мразят, или да бъдете мразени от широката общественост, но цялото ви семейство и приятели ви обичат?

Бихте ли по-скоро да успеете да хвърлите бейзбол със 100 мили в час или ще можете да се дръпнете на джанта от 11 фута?

Бихте ли предпочели да отидете в затвора за престъпление, което ваш приятел извърши, или да кажете на полицията, че са го извършили?

Бихте ли предпочели да нямате вежди или една огромен вежди?

По-скоро извънземните биха били истински, но бяха покрити от правителството, или че нямаше извънземни никъде другаде във Вселената?

Бихте ли предпочели да живеете на лодка насред океана или да живеете в къща с дървета насред тропическите гори?

Бихте ли предпочели да имате две глави или четири ръце и крака?

Бихте ли предпочели цялото ви тяло да е покрито с коса или да няма коса навсякъде по тялото си?

Бихте ли предпочели да живеете някъде неприятно горещо или някъде неприятно студено?

Бихте ли предпочели да ядете по три охлюви всеки ден или да хапвате огромна тарантула веднъж месечно?

Бихте ли предпочели да бъдете птица или риба?

Бихте ли предпочели да спечелите лотарията и след това да се разчупите 10 години по-късно или никога да не спечелите лотарията, но да живеете удобно до края на живота си?

Бихте ли предпочели да бъдете най-добрият шахматист в света или най-добрият покер играч в света?

Бихте ли предпочели идеалният ви спътник и сродна душа да бъде програма за изкуствен интелект или никога да не намерите истинска любов в живота си?

Бихте ли предпочели да имате по 10 пръста на всяка ръка или да имате по три пръста на всяка ръка?

Бихте ли предпочели да имате перфектно зрение през нощта, така че да изглежда, че е ярка слънчева светлина или да можете да дишате под вода?

Бихте ли предпочели винаги винаги да знаете най-бързия маршрут до вашата дестинация (включително трафик) или да се гарантира, че никога повече няма да закъснявате?

Бихте ли предпочели да направите огромно диво невероятно парти за рождения си ден със стотици хора, които не можете да си спомните, когато се събудите, или да се съберете малко с приятели, които отлично си спомняте?

Бихте ли предпочели да живеете в мечтаната си къща насред нищото или да живеете в скапано малко жилище насред любимия си град?

Бихте ли предпочели да получите всички A в училище, без да се опитвате, но не научавате нищо, или ще получите C's, докато се опитвате много, но научете много и растете като човек?

Бихте ли предпочели никога повече да не можете да излизате през деня или никога повече да не можете да излизате през нощта?

Бихте ли предпочели да ядете само нещо, което излиза от консерва или само да ядете нещо, което расте в земята?

Бихте ли предпочели да бъдете световноизвестни учени или известен актьор?

Бихте ли предпочели да бъдете поразително богат и непознат за обществеността или беден, но известен от всички, които срещнете?

Бихте ли предпочели да имате яркочервен клоунски нос за нос или да имате хумоносни клоунски крака, които скърцаха, когато ходите?

Бихте ли предпочели да получите безплатна храна на всяко шофиране през прозореца до края на живота си или безплатен вход в увеселителен парк до края на живота си?

Бихте ли предпочели никога да не се налага да плащате отново, за да отидете на кино или никога повече да не се налага да плащате за концесии за кино?

Бихте ли предпочели никога повече да не загубите телефона си или никога да не загубите отново портфейла си?

Бихте ли предпочели никога да не получавате друго спам телефонно обаждане до края на живота си или никога да не получите друга нежелана поща или спам по имейл до края на живота си?

Бихте ли предпочели да получите един безплатен самолетен билет годишно или бихте могли да вземете влак където искате безплатно?

По-скоро бихте могли да виждате през стените или бихте могли да направите всяко математическо уравнение в главата си?

По-скоро бихте се отказали да можете да четете в продължение на година или да се откажете от възможността да виждате нещо на екрана за една година (телевизия, компютърен монитор, мобилен телефон и т.н.)?

По-скоро бихте могли да чувате, както кучетата могат или могат да миришат, както кучетата могат?

Бихте ли предпочели най-чувствителните вкусови рецептори в света или да имате най-точния и мощен зрение в света (помислете за зрение на орел)?

По-скоро бихте могли да пишете по-бързо от всеки жив или бихте могли да четете по-бързо от всеки жив?

Бихте ли по-скоро да успеете да убедите някого да направи каквото и да било, но след това ви презира, или да бъдете обичани от всички, които срещнете, но никога няма да можете да ги убедите да направят нещо?

Бихте ли предпочели да имате перфектно зрение или перфектен слух?

Бихте ли предпочели да имате шум в ушите до края на живота си и в двете уши или никога повече да не можете да слушате музика?

Бихте ли предпочели да чуете ужасен глас на певеца вместо обикновения певец в цялата музика, която чувате до края на живота си, или гласът в главата ви да ви звучи ужасно?

Бихте ли предпочел да напишете най-добрия роман в света и да не получите никаква заслуга за него, или да получите кредит за най-добрия роман в света, но нямате нищо общо с написването му?

Бихте ли предпочели да живеете в къща без прозорци или без врати?

Бихте ли предпочели всеки път да правите автоматично поправка на грешната дума или да вземете завинаги да пишете всеки текст на телефона си, като пишете с два пръста?

Бихте ли предпочели никога повече да не ядете сладолед или никога повече да не ядете бонбони?

Бихте ли предпочели да живеете сами в мъничко студио или да живеете с 5 съквартиранти, които не харесвате в голяма къща?

Бихте ли предпочели никога повече да не можете да пиете кокс или никога повече да не можете да пиете пепси?

Бихте ли предпочели да можете да общувате само чрез емоджи или никога повече да не можете да изпращате някого?

Бихте ли предпочели да сте най-големият играч на видеоигри в света или най-лошият баскетболист в НБА?

Бихте ли по-скоро да трябва да убивате или прибирате всичко, което лично ядете, или да ядете само бърза храна до края на живота си?

Бихте ли искали винаги винаги да знаете какво идва след 10 минути или винаги ще можете да видите какво се случва в света след 150 години?

Бихте ли предпочели никога повече да не можете да ядете суши или да можете да ядете суши до края на живота си?

Бихте ли предпочели да имате масивни, огромни ръце или масивни, огромни крака?

Бихте ли предпочели да останете в стая, която е супер ярко осветена цяла седмица, или да останете в стая, която е доста тъмна цяла седмица?

По-скоро бихте могли да разберете всеки език, но не говорите нито един от тях, или бихте могли да говорите на който и да е език, но не го разбирате, когато ви се говори?

Бихте ли по-скоро да можете да манипулирате и контролирате водата, или да можете да се движите и да контролирате всеки пожар?

Бихте ли предпочели да сте русалка или кентавър?

Бихте ли предпочели да напишете най-великия филм на всички времена или да режисирате най-великия филм на всички времена?

Бихте ли предпочитали да се чувствате изключително гладни през цялото време, независимо какво сте яли, или да се чувствате изключително изморени през цялото време, независимо колко сън сте получили?

Бихте ли предпочел да направите най-голямата музика в света, но никой не я слуша, или да сте супер известна певица, но всъщност не пеете или не правите някоя от вашата музика?

Бихте ли предпочели да хъркате безумно силно и да притеснявате всички, с които някога сте споделяли легло, или човекът, когото обичате, хърка безумно силно без лек?

Бихте ли предпочели да имате невероятна памет, но да забравите всичко, което се е случило преди повече от месец, или да имате невероятна дългосрочна памет, но да сте супер забравима в краткосрочен план?

Бихте ли предпочетоли само да спите да висите с главата надолу или да можете да спите само 2 часа наведнъж (и след това трябва да стоите поне 2 часа, преди да си легнете отново)?

Бихте ли предпочели да сте лекар, който работи в болница, или лекар, който работи в изследователска лаборатория?

Бихте ли предпочели някоя покупка под 20 долара да е безплатна или една покупка с повече от 1000 долара, но по-малко от 10 000 долара да бъде безплатна на всеки шест месеца?

Бихте ли предпочели да живеете в изкуствен рай, за който знаехте, че е фалшив, или да живеете в реалния свят и да се справяте с борбата всеки ден?

По-скоро бихте могли да говорите на който и да е език на земята, но трябва да живеете в родния си град, или само да можете да говорите английски, но можете да пътувате където искате?

По-скоро бихте били невероятно фотогенични, но непривлекателни в личен план или непривлекателни във всичките си снимки, но Добре търсите лично?

Бихте ли предпочел да бъдете хванат в една стая в продължение на една година с достъп до всяка книга, която искате да прочетете, и всяка музика, която искате да чуете (и не можете да гледате телевизия или нещо друго) или с достъп до който и да е телевизия покажете, че искате да гледате (и не можете да четете или слушате музика).

Бихте ли предпочитали винаги да ви е прекалено горещо, когато се опитвате да заспите или винаги сте твърде студени?

Бихте ли предпочели да спечелите лотарията, но да умрете след 10 години или да продължите да живеете като сега (без гаранция, че ще живеете дълъг живот)?

Бихте ли предпочели да бъдете невероятни на който и да е инструмент, който искате, стига никой да не го чуе да го свирите (включително записи) или да бъдете изключително посредствени на инструмент, но хората искат да ви слушат да го играете?

Бихте ли по-скоро да придобиете способността да избягвате разрязването на хартия до края на живота си или да избягвате замръзването на мозъка до края на живота си?

Бихте ли по-скоро гарантирани, че никога повече няма да пърдите на публично място или никога повече да не се подхлъзнете и да паднете?

Бихте ли предпочели, че всеки път, когато слушате музика, тя беше леко прекалено тиха или леко прекалено силна?

Бихте ли предпочитали винаги да се чувствате сякаш е прекалено светло за вас навън или винаги да се чувствате като че е прекалено мрачно за вас отвън?

Бихте ли предпочели да имате собствено лично място за плуване, което беше невероятно красиво, но пълно с комари, или да отидете на обществено, което нямаше комари, но беше претъпкан през цялото време?

По-скоро бихте могли да заповядате на някого да направи каквото и да е (но те знаят, че вие ​​им командвате и мразят) или ще можете да четете мнението на никого, без те да знаят?

Бихте ли предпочели да удвоите живота си и да живеете поне до 150-годишна възраст, но да изглеждате възрастни през цялото време или да живеете до 65-годишна възраст, но да изглеждате като на 25-годишна през цялото време?

Бихте ли предпочели кожата ви да е покрита с пера или с козина?

Бихте ли по-скоро да бъдете принудени да яздите навсякъде, където отидете на гърба на щраус или на гърба на магарешко орнамент?

Бихте ли предпочели да имате баня, чиста през цялото време, без да се налага да я чистите, или пране, което беше чисто през цялото време, без да се налага да го правите?

Бихте ли по-скоро да бъдете принудени да се местите от място на място (поне на 100 мили) на всеки две седмици или да бъдете принудени да останете на същото място до края на живота си?

Бихте ли предпочели да доживеете остатъка от живота си, живеейки в RV или живеейки в къщичка?

Бихте ли предпочели да се справите с 200 дни дъжд подред, след това 165 дни абсолютно красиво време или с обща комбинация, при която времето се променя от ден на ден?

Бихте ли предпочели, че всички смятат, че сте невероятно смешни и забавни, но се чувствате депресирани през цялото време или че всички смятат, че сте скучни и не ви е забавно да сте наоколо, но се чувствате чудесно в себе си?

Бихте ли предпочели да сте алергични към слънчева светлина или алергични към захар към някоя храна, която ядете?

Бихте ли предпочели да хъркате толкова силно, че никой не иска да спи в същата къща като вас, или само да бъде способен да спи по 4 часа всяка вечер?

Бихте ли предпочели да бъдете световноизвестен художник или математик, който се занимава с авангардни работи по математика (ако приемете, че получавате еднакво заплащане и за двете)?

Бихте ли предпочели да се превъплътите е вярно, но трябва да се превъплътите като хлебарка след като умрете, или че има просто забрава и нищо след смъртта?

Бихте ли предпочели да сте невероятно убеждаващи или да имате невероятен певчески глас?

Бихте ли по-добре да намерите своята сродна душа и да се ожените за тях или да се натъкнете на 10 милиона долара, заровени в земята?

По-скоро бихте искали да бъдете непознати през живота си и да станете невероятно известни, след като умрете, или да сте известни и добре познати през живота си, само за да бъдете напълно забравени след смъртта си?

Бихте ли предпочели да бъдете най-бързият машина в света или да имате програма за говорене с текст, която всъщност работи 100% от времето?

Бихте ли предпочели да получите пълна амнезия от целия си живот до сега, или никога няма да можете да си спомняте нещо ново оттук нататък?

Бихте ли предпочели да гледате само филми, спечелили Оскари във всяка категория, или само да гледате филми, които никога не са печелили Оскари в нито една категория?

Бихте ли предпочели да носите само един комплект дрехи до края на живота си или никога няма да бъдете позволени да носите риза до края на живота си?

Бихте ли предпочели да имате кола, която никога не може да надхвърли 60 мили в час, но никога да не се счупи, или кола, която може да върви до 200 мили в час лесно, но се разгражда през цялото време?

Бихте ли предпочел да имате единия крак с 5 инча по-къс от другия или с едната ръка по-къс от другия?

Бихте ли предпочели ръцете ви да се спуснат до средното ниво на пищяла или краката ви да са три пъти по-дълги от торса ви?

Бихте ли предпочели да работите за работа, която абсолютно мразите от 9:00 до 19:00 6 дни седмично, но правите милиони долари годишно или работите работа, която сте обичали, но живеете в близост до бедност?

Бихте ли предпочели да живеете в дистопичен кошмарен свят като абсолютен владетел на всичко, или да живеете като нормален човек в утопичен рай?

Бихте ли предпочели да плачете при капката на шапка или ще трябва да кихате поне 8 пъти на час до края на живота си?

Бихте ли предпочели да живеете в абсолютно имение насред града с гледка през стъклени стени или в калпаво мъничко студио с абсолютно уединение?

Бихте ли предпочели всеки да е бил принуден да носи слънчеви очила 100% от времето или всеки е бил принуден да носи перука 100% от времето?

Бихте ли предпочели да имате извън контролна коса на краката или извън косата на контролната ръка?

По-скоро не бихте могли да растете коса на главата си или не бихте могли да отглеждате вежди?

Бихте ли предпочели, че навън постоянно валеше или че вятърът постоянно силно духаше отвън?

Бихте ли предпочели никога повече да не можете да носите ръкавици или никога повече да не можете да носите шапка?

Бихте ли по-добре да извикате всяка една дума, която въведете на глас, или да можете да пишете само 10 думи в минута?

Бихте ли по-скоро да сте най-големият лъжец в света, но да се чувствате ужасно всеки път, когато казвате лъжа, или да бъдете посредствен лъжец, но да можете да лъжете, без да се чувствате зле?

Бихте ли предпочели да живеете нормален живот или бихте могли да съберете твърдо злато, но само ако сте яли диета от чисто паяци и други груби насекоми?

Бихте ли предпочели да имате страхотно тяло, но непривлекателно лице или непривлекателно тяло, но невероятно красиво / красиво лице?

Бихте ли предпочели да отглеждате много гъста коса на лактите или на гърба на ръцете си?

Бихте ли по-скоро да можете да говорите само с други хора по телефона или само да можете да говорите с други хора по текст?

Бихте ли по-скоро трябва да отглеждате и отглеждате всичко, което сте яли или само да можете да ядете в McDonalds до края на живота си?

По-скоро бихте могли да говорите с животни и да ги разбирате, но всички те ви мразят, или да бъдете обичани от всички животни, които срещате, но не бихте могли да говорите или да ги разберете?

Бихте ли предпочели да ви шофира професионален шофьор навсякъде, където сте искали да отидете, или да имате професионален чистач, който почиства къщата ви два пъти седмично?

Бихте ли предпочели да имате професионален готвач или професионален личен треньор?

Бихте ли предпочели по-голямата част от хората да са в състояние да летят или по-голямата част от хората са в състояние да се превърнат в невидими?

Бихте ли предпочели никога повече да не трябва да гледате реклами или никога да не губите дистанционното управление на телевизия някога отново?

Бихте ли предпочели да имате най-новия и най-добър телефон винаги, когато излезе безплатно, но батерията издържа само 30 минути преди да се нуждае от зареждане или трябва да използвате 5-годишен телефон по всяко време, при което никога не е изчерпал батерията?

Бихте ли предпочели да сте невероятно проницателни, но да имате глас, който никой не може да издържи да слуша или да е тъп, но да има глас, който всички обичат да слушат?

Бихте ли предпочели да сте добре познати и мразени или непознати и по този начин хората са безразлични към вас?

По-скоро не би трябвало да тренирате или да спортувате и да имате невероятно тяло, но всъщност да бъдете невероятно във форма или да изглеждате така, сякаш сте били невероятно във форма и отпусната, но всъщност сте в невероятно състояние?

Бихте ли по-скоро да успеете да изминете 4,5-минутна миля или да можете да поставите световния рекорд в скока на височина?

Бихте ли предпочели да бъдете най-големия свод на света или да бъдете 250-ият най-добър лекар в света?

Бихте ли предпочели да се събудите утре с 500 милиона долара, но трябва да ядете 10 хлебарки всяка сутрин, когато се събудите или продължите да живеете както нормално сега?

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии