Аз съм нуждаещ се? Как точно да разберете дали искате твърде много

Разбирането на необходимостта е толкова важно за поддържане на щастливи, здрави отношения.

Защо? Тъй като нуждата може да разруши начинаещи връзки (така че да приключат, преди те дори да започнат наистина), да съсипе дългосрочни отношения и като цяло изпрати мъжете да бягат.Какво е нужда?

Нуждата означава, че не знаеш какво да правиш със себе си, когато мъжът, когото искаш, не ти отговаря по определен начин.Необходимостта означава, че седите и анализирате дали трябва да изпратите или не сега или по-късно, защо той не отговаря и се подлудявате по него.

Необходимостта излиза от пътя ви, за да „оправите“ връзката и да „натиснете“, за да направите нещата наред, дори ако явно нещата не са насочени в положителна посока. Няма значение, защото в съзнанието ви трябва да се промъкнете и няма да можете да бъдете щастливи без него.Сърцето на нуждата не е чувството Добре без друг човек, без да се чувствате така, че животът ви ще се окаже добре или ще бъде щастлив. Мисълта, че вашето щастие се крие в ръцете на друг човек, е най-необходимото мислене, което може да имате. И това е огромно изключване за мъжете

Мъжете не искат да се чувстват така, сякаш са ви спасителното яке, вашето плаващо устройство, за да не се удавят. Това, което мъжете искат във връзка, е жена, която внася нещо във връзката,

Когато имате нужда, гледате към друг човек за да те изпълни и да донесе радост в живота ти, вместо да гледаш на себе си за това.Вземете теста: Губи ли интерес?

Как да разбера дали се нуждаете и точно как да спрете

Какво е в основата на нуждата? Как можете да се отървете от него, за да не изгоните случайно мъжа, когото искате? Това, че се нуждаете, не е нещо, което сте вие правя това е вътрешен мисловен процес, който имате. Това е начин на мислене, а не набор от поведения, които можете да имитирате. Как да го поправите? Вие знаете, че необходимостта произтича от страх от загуба, Страх от загуба е това, от което трябва да се отървете, ако искате да спрете да се нуждаете. Страхът от загуба означава, че чувстваш, че „имаш“ нещо с него, че се ужасяваш да не загубиш. Проблемът е, че не можете да 'имате' или 'притежавате' връзка или човек.

Какво е в основата на нуждата? Как можете да се отървете от него, за да не изгоните случайно мъжа, когото искате?

Мисленето, че една връзка е нещо, което можете да имате, завършва, което ви кара да се отчайвате да я „поддържате“. Пуснете това мислене и вместо това се насладете на качеството на времето, което прекарвате с него. Не се фокусирайте върху резултатите. Съсредоточете се върху настоящето и най-накрая ще прекратите цикъла на нужда веднъж завинаги.Ето един добър въпрос, който трябва да си зададете, когато се опитвате да определите дали вашият отговор на конкретна ситуация с човек е нужен:

Направи ли ми обещание, че ще направи нещо и след това се спаси? Или реакцията ти идва от място на „Искам той да направи това, защото ще _____ (ще ме направи щастлив, ще ме почувства добре, ще направи живота Добре, направи го мое официално гадже / съпруг). Списъкът може да продължи.

Опитайте се да се държите под контрол и да разпознавате дали изпадате в нуждаещи се модели.Друг момент, който трябва да споменем е ... осъзнайте, че избирате да бъдете във връзката, Никой не изтласква връзката по гърлото ви, принуждавайки ви да участвате.

Винаги дръжте опциите си отворени

На първо място, ако сте в ангажирана връзка, аз съм не казвайки да се мамете и да флиртувате с куп други мъже. Какво аз ч казването е признайте, че сте избора този човек, но ако искаш, можеш избирам друг.

Ако вие сте не официално, тогава винаги дръжте опциите си отворени и активно срещайте други мъже. Никога не приемайте, че двамата сте нищо, докато той официално не ви заключи. Това ви спасява от разрушителния път на опитите да го накарате да извърши действайки сякаш ти си вече негова приятелка, въпреки че дори не е дадено обещание.

Това е рецепта за бедствие. Ако той вече има всичко, което иска ... защо да предприеме действия и да направи нещата по-сериозни?

Както и да е, надявам се да знаете, че не се опитвам да критикувам и просто се опитвам да ви помогна. Ако имате въпроси, оставете в коментарите по-долу.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината