Избягвайте лягането преди лягане: какво да ядете преди лягане за отслабване

Говори се за цялото време. „Не яжте преди лягане!“ те казват. „Ще те направи дебел,' те казват. „Ще се превърнеш в чудовище на Грамлин!“ те казват.

Те грешат И глупаво.Всъщност, можете да ядете през нощта И да отслабнете, ако искате. Просто трябва да ядете ПРАВИТЕ храни преди да си легнете. Всъщност храненето преди лягане може да ви помогне да се възстановите от тренировки и дори да ви помогне да изградите мускули, докато спите.Това обаче не означава, че можеш да свалиш пинта от буйна маймуна и да удариш чувала. Това е смешно. Кой все още яде тромава маймуна? Какъв ужасен вкус.

Следвайте тези указания за това какво можете да ядете преди лягане и ще се оправи.

1. Не яжте въглехидрати

Въглехидратите сериозно ще ви объркат. Когато спите с въглехидрати в себе си, те ще отнесат ютии на гумите към основните ви органи, а също и просто обратната липосукционна мазнина върху тялото ви.Когато ядете въглехидрати преди лягане, метаболизмът на тялото ви естествено ще се забави, което ще превърне въглехидратите направо в мазнини.Това е лошо.

Също така въглехидратите ще предизвикат отделяне на инсулин в тялото ви, което допълнително ще потисне метаболизма ви и ще принуди тялото ви да съхранява повече мазнини. Това също е лошо. Това означава, че трябва да избягвате и храни, които задействат инсулин. Те включват червено месо и някои видове риба.

2. Яжте мазнини

Какво. Яжте мазнини, за да не натрупате мазнини? Това е глупост. Ти си глупост.Не, не съм глупав. И ще те смачкам, ако го кажеш отново.

Както и да е, здравословните мазнини, които можете да намерите в масла, ядки и орехови масла са чудесен начин за пълнене преди лягане. Ще се почувствате по-ситни и тъй като храната ще се усвоява бавно, няма да наддавате на тегло, докато спите.

3. Яжте протеини, които отнемат много време за усвояване

Какви видове протеини включва това? Радвам се, че попитахте.

Яденето на бяло месо, като пилешко и пуешко е чудесен избор за хранене през нощта. Те няма да задействат много инсулин и ще ви напълнят добре.Изварата е друг наистина добър избор за протеини, тъй като я усвоявате бавно и тя покрива стомаха ви, което води до усещане за пълнота и без наддаване през нощта.

4. Избягвайте супер солените храни

Солените храни ще накарат тялото ви да задържа вода. Това е факт.

Това е поради начина, по който солта влияе на клетките ви и начина, по който тялото ви обработва и съхранява вода.Долния ред? Ако ядете твърде много сол, тялото ви ще задържа тонове вода - ще ви остави да изглеждате и да се чувствате подути на следващия ден.

Затова стойте далеч от солта, отървете се от нощното издуване и изглеждайте по-добре на следващия ден!

В обобщение...

Какво да ядете преди лягане, за да отслабнете

  1. Не яжте въглехидрати
  2. Добавете здравословен източник на мазнини
  3. Яжте протеини, които отнемат много време за усвояване
  4. Избягвайте супер солени храни