Избягвайте тези 11 вида мъже в басейна за запознанства

Там, в света на запознанствата, е лесно да се натъкнете на пълния спектър от играчи, шутове и изравняване на дупки. Понякога може да е трудно да разбереш какви момчета трябва да избягваш и с какви момчета искаш да бъдеш, да прекарваш времето си и да инвестираш емоциите си в.

Така че, за да ви помогне да се ориентирате в често срещания басейн за запознанства, стигнал до бедствия, ето 11 вида момчета, които да избегнете на всяка цена:

1. Човекът, който е несигурен

Този човек често е наистина приятен, което прави тази черта на токсичния характер много по-лоша.Несигурността му ще го ограничи във всичко, което прави и във всички отношения - никога няма да ви се довери на вас наистина ли като него (тъй като той не харесва себе си), той няма да повярва в дългосрочните шансове на вашата връзка (защото не вярва в себе си), а вие ще трябва да ходите по яйчени черупки около него всички времето.

Просто кажете 'не' на несигурни момчета.

Вземете теста: Егоист ли е?

Свързани: 6 начина да забележите нездравословна връзка

2. Човекът, който е пълен нарцисист

Той е обсебен от себе си. Той има увереност да излезе вазото. Той смята, че той е най-големият дар, който някога е дарен на човешката раса, и не се срамува да разказва на хората за това.

О, и той е невъзможен да бъде в отношения с. Той винаги внимава за номер едно и ако има решение, което трябва да вземе, можете да се обзаложите, че той се поставя на първо място. Защо да обвързвате живота си с някой, който винаги ще постави нуждите си пред вашите? Дайте на този човек пропуск.

3. Човекът, който е безумно мързелив

Е, той може да прекара събота, като работи по автобиографията си, за да може да се измъкне от задънената си работа ... или да играе Call of Duty на дивана, докато пие бира. Можете да познаете коя опция избира този човек.

Той дори не е готов да положи достатъчно усилия, за да облече дрехи, различни от мрежести шорти и мръсна тениска, така че това, което ви кара да мислите, че ще положи усилия да поддържа връзката ви силна.

Момчета като този само ви влачат надолу със себе си. Стой настрана.

4. Гайът, който е играч

Този човек вероятно е омагьосал гащите веднага след вас за пръв път (не буквално, но може би буквално).

Той е гладък оператор, що се отнася до жените - подозрително гладък всъщност.

Той винаги е във флирт режим, където и да отидеш, и винаги те оставя да се чудиш дали си единствената жена в живота му или дали той просто се държи с теб, докато не намери друга жена, която да очарова. Той няма да се променя - и не си струва времето.

5. Човекът, който е сексист

Този човек смята, че „привилегията“ е мръсна дума и че всички феминистки жени са мразещи мъже, които искат да поробват мъже. О, и той се взира в задника на всяка жена, докато тя върви по улицата до него.

Каква пълзене. Защо дори да дадеш на този човек правото на път? Пол-егоизмът му се простира във всеки аспект от живота му, включително вероятно и в спалнята.

Повече ▼: 6 признака, че не е сложен, той е просто а идиот

6. Човекът, който не може да го събере заедно

Този човек патологично се страхува да не сложи план в камък и да се придържа към него. Той винаги чака да 'види какво ще се случи' в бъдеще. Да се ​​опиташ да извадиш конкретен план от него е като да се опиташ да вземеш кръв от камък.

Този човек е толкова неорганизиран, че непрекъснато позволява на крайните срокове да се изплъзва и завинтва най-простите дългосрочни планове. Защо да обвързвате живота си с някой такъв?

7. Човекът, който е 'твърде' привързан към своята майка

Слушайте, аз ще бъда първият, който казва, че връзката на един човек с майка му е един от по-важните фактори, които трябва да се разгледат в отношенията, но ... ако той ще ходи на мама за принос във всяко едно решение, което взема живот, това показва липса на характер от негова страна - и знак за опасност за бъдещето на една връзка, в която е.

Вероятно казва на майка си всичко, буквално всичко , и наистина ли искате да седнете в масата си със закони и се чудите дали майка му знае за онова нещо, което сте искали да опитате в спалнята? Pass.

Вижте също: 20 знака, че е време да продължите и да пуснете

8. Гайът, който е женен

Ти сериозно ли?

Добре , в случай че наистина сте сериозни и всъщност трябва да се справя с това - ужасна идея е да се забъркаш с човек, който е женен. Хайде. той е женен за някой друг. Спри. stahp ,

Помислете за това по този начин: той се ангажира с някого да бъде до нея до края на живота си и въпреки това тук той ... се заблуждава с вас. Ако така се отнася с ангажимента, защо бихте го искали в живота си?

9. Човекът, който иска да го родиш

Този човек търси жена, за която да се привърже, за да може той да се грижи за него и всичките му нужди - докато той влага нулеви усилия във връзката.

Той е нещо като мързеливия човек, тъй като не иска да полага никакви усилия в нищо - но за разлика от мързеливия, той иска да положите всички усилия за него. Искате ли да изчакате този човек с ръка и крак, докато той ви приема все повече за даденост? Не мислех така.

10. Гай, който те съди

Това е човекът, който смята, че всеки, който е малко по-различен от него, е „луд“, който третира алтернативния избор на начин на живот като доказателство за отклоняващ се характер.

Той съди всеки и всичко, което не е като него, и това включва вас. Не се съобразявате с неговото стандартно мъжко поведение (нали знаете, защото сте жена)? Той ще прецени глупостите от вас за това.

Този човек е токсичен и всичко, до което се докосне, се превръща в боклук. Без продажба.

11. Човекът, който е неуважителен

Това е доста лесно да се промъкне върху вас, ако не обръщате внимание. Разбира се, някои от шегите му може да са близо до линията, но той не е напълно неуважителен, нали?

Всъщност, да.
Този човек е човек, който няма проблем да те остави по най-неуважителния възможен начин, а след това се крие зад извинението, че той просто е „честен“.

Гледайте как се отнася с жените в живота си. Ако той е глупав към тях, той ще бъде глупав към вас, по-добре повярвайте.

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

13 абсолютно най-лошите типове мъже към днешна дата

7 вида мъже, които трябва да се избягват

5 вида мъже, които са лошо новините

Искате ли да разберете дали той наистина е егоист? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той е егоист“ и да разберете дали той наистина е егоистичен ...

Вземете теста: Егоист ли е?

Егоист ли е? Вземете теста

В обобщение...

Най-лошите видове мъже, които трябва да избягват запознанствата

 1. Човекът, който е несигурен
 2. Човекът, който е пълен нарцисист
 3. Човекът, който е безумно мързелив
 4. Човекът, който е играч
 5. Човекът, който е сексист
 6. Човекът, който не може да го събере
 7. Човекът, който е 'твърде' привързан към майка си
 8. Човекът, който е женен
 9. Човекът, който иска да го родиш
 10. Човекът, който те съди
 11. Човекът, който е неуважителен