Избягвайте тези 8 огромни грешки, които правят това, което изтласква мъжете

Вие сте тук, защото искате да знаете най-големите грешки, които правят жените, които отблъскват мъжете,

Може би сте имали нещо с човек - и изведнъж той изчезна върху вас.

Защо? Какво стана? Направихте ли нещо нередно? Защо е призрак?Ако рекетирате мозъка си, опитвате се да разберете защо е изчезнал - не се притеснявайте. Ще ви дам най-големите грешки, които отблъскват мъжете, за да избегнете как човек да ви призраче.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Готов? Да започваме.

8-те най-често срещани грешки, които изтласкват момчетата

1. Оверанализиране на всичко, което казва и прави

Когато не знаете как се чувства човек към вас и наистина се интересувате от него, има изкушение да опитате да намерите „улики“ или „намеци“ във всичко, което казва и прави.

В крайна сметка вие наистина ли като този човек. Вие наистина ли искайте той да ви хареса.

Така че четете всяка дума, която ви пише, и го наблюдавате като ястреб, когато сте с него, опитвайки се да разберете как се чувства към вас (без да се налага да го питате).

Проблемът е, че този вид свръханализа създава динамика между вас, която се чувства зле от него да е наоколо и го кара да иска да ви призрачи.

Не е добре да си с някой, който чете всяка дума, която изречеш. Кара ви да се чувствате като ходите по черупките на яйца - един грешен ход или грешна дума може да разочарова човека, с когото сте, и да отрави настроението.

Когато трябва да гледа всичко, което казва и прави, за да избегне да ви разстройва (а той не знае какво ще ви и не ви разстрои), няма да му е добре да е около вас. И да се чувстваш добре, когато си около някого, е първата стъпка към по-трайни отношения.

Така че, ако преяждате нещата, които той казва и прави, вие отравяте шансовете си с него - и го изтласквате.

2. Да оставим негативността да управлява взаимодействията ви с него

Невъзможно е да бъдете позитивни през цялото време - понякога (или повече от време на време) ще сте в лошо настроение.

Но настроението ви е най-важният фактор, когато става дума за начинаещи отношения с някой нов.

Настроението ви ще определи как се чувства той, когато е около вас - което ще определи дали иска да прекара повече време с вас или не.

Закон е за човешката природа - хората искат да прекарват повече време с хора, които ги карат да се чувстват добре, и по-малко време с хора, които ги карат да се чувстват зле.

Нещото, което контролира дали е добре или лошо да прекарате времето си с вас, е вашето настроение. Ако сте в добро настроение и сте щастливи, спокойни и удобни, добре е да прекарате време с вас. Когато сте в лошо настроение, добре ...

Важното е да се фокусирате върху това да се опитвате да бъдете в най-доброто настроение, когато сте с него или когато му пишете текст или разговаряте с него по телефона. По този начин вашата позитивност ще го накара да се почувства добре, което ще го накара да иска да прекарва повече време с вас.

Другата страна на монетата е, че негативизмът ще го накара да иска да прекарва по-малко време с вас и да го прогони (точно както ако той беше изключително мрачен, отрицателен и в лошо настроение, нямаше да се забавлявате толкова много навън с него).

3. Да го превърнем в център на вашия емоционален живот

Взаимоотношенията са деликатно нещо. Има смисъл да разчитате на партньора си за емоционална подкрепа - и двамата хора са там, за да си помагат взаимно.

Но не е добре да разчитате на партньора си също много. Когато го превърнете в центъра на емоционалния си живот и позволите на него да зависи емоционално от него (където разчитате на него да ви приведе в добро настроение и е в лошо настроение, ако не получите това, което търсите от него), достатъчно е да го изтласкате.

Този вид емоционална зависимост е отрова за мъжете и жените в началото (и в средата, и в края) на отношенията.

Най-добрият начин да избегнете тази грешка е да гледате на отношенията като на нещо, в което носите щастие, а не да извличате щастие от.

По този начин няма да попаднете в капана, в зависимост от него да се чувства добре, което ще го накара да се почувства като натоварен, като е отговорен за емоционалното си състояние и ще го изтласка.

4. Игра на игри и вкарване на драма в отношенията

Момчетата не обичат драма. Не им харесва сложно.

Момчета като прости.

Има изкушение да си помислите, че трябва да накарате човек да гони след вас, за да го приспивате и да го интересувате. 99% от случаите, когато една жена се опитва да играе тази игра, тя се навива в лицето й.

Това е така, защото начинът да задържите интереса на човек не е да го накарате да прескача обръчи или да генерира драма между вас. Момчетата мразят драмата - тя активно ги изключва и ги кара да искат да се откажат.

Затова се опитайте да избягвате драма и да играете игри, когато сте с някой нов - това е грешка, която ще го отблъсне.

5. Очаквайте го да прочете вашия ум

Това е една от най-големите грешки, които жените правят (през всички отношения), която кара мъжете да се изключват и да не искат да се занимават.

Очакването му да разбере какво не е наред или да разбере защо се разстройвате, без да му казвате, е сигурен начин да го накарате да се откаже емоционално и да ви изтласка.

Когато една жена е честна и се изправи пред мъжа и му каже какво е направил това, което я притесни - това е изключително освежаващо за него. Дава му да разбере, че тя е по-заинтересована от решаването на проблема, отколкото да го наказва за това, че я разстрои, и му дава да разбере, че е с някой специален.

Да го накара да отгатне какво не е наред постига точно обратното на това. Това го вбесява, кара го да иска да се отдалечи от вас, а не към вас, и го отблъсква.

6. Създаване на цел „да го накараме да се ангажира“

Ангажираност и обвързани отношения се случват, когато двама души наистина се радват да прекарват време един с друг и осъзнават, че предпочитат да прекарват времето си един с друг, отколкото с друг потенциален партньор.

Начинът да стигнете до там е да накарате да прекарате време заедно да се чувствате възможно най-добре и за двама ви - за които вече говорихме. Това означава да сте в най-доброто настроение, в което можете да бъдете, когато сте с него и да се наслаждавате на времето, което прекарвате заедно, като сте в момента с него.

Когато си поставите цел (съзнателно или несъзнателно) да се опитате да влезете в по-сериозни отношения с него, изведнъж не живеете в момента с него. Гледаш към бъдещето и се опитваш да направиш бъдещето, каквото си представяш.

Това означава, че всъщност не присъствате, когато сте с него - всичко, което правите, е несъзнателно наклонено към постигане на целта ви.

И по същия начин, всичко, което прави, което ви кара да се притеснявате от това, че се случва целта ви, ще ви разстрои и ще съсипе динамиката между вас.

Затова се опитайте да избегнете някакви „цели” относно бъдещето на връзката ви - просто се насладете на времето, което прекарвате един с друг, колкото можете, и нека всичко, което ще се случи между вас, се случи. В противен случай бихте могли да се навиете несъзнателно да го изтласкате, без дори да го осъзнавате.

7. Опитвате се да го поддържате заинтересован, като го чакате на ръка и крак

Ето една груба истина за този свят: ако не се уважавате, другите хора също няма да ви уважават.

Уважението трябва да започне отвътре. Не можете да накарате някой друг да ви уважава и да се отнася с достойнство, освен ако първо не се отнасяте с достойнство. Самоуважението изисква и другите хора да се отнасят към вас с уважение.

Много жени (и мъже) попадат в капана на мисълта, че ако се грижат за всяка каприза на партньора си и правят всичко, което той или тя иска, това ще накара партньора им да ги хареса повече и да положи повече усилия.

Всъщност прави точно обратното. Когато той види, че сте готови да направите каквото си поиска, без да изисквате от него равни усилия, го прави по-малко вероятно да положи усилия, не повече.

Хората третират нещата, които им се дават безплатно, като по-малко стойност, а не повече. Ако попаднете в капана на чакането на ръката и краката му без никакви реципрочни усилия от него, това го изтласква и го прави по-малко вероятно да се пристъпи и да иска нещо повече с вас.

8. Съдейки го или се опитвайте да го промените

В основата му е страхотна връзка, свързана със съвместимостта.

Съвместимостта означава, че всеки човек харесва другия такъв, какъвто наистина е - за това кой е, когато е напълно истински.

Не е толкова лесно да кажеш „точно като него за такъв, какъвто е“ - всъщност трябва да го харесваш истински такъв, какъвто е в действителност. Ако не го направите, той ще се натъкне на несъзнателно чрез вашето поведение и вашите реакции.

Същото важи и за него - това е двупосочна улица.

Така че, когато една жена съди човек или го срамува за действията си и се опитва да го накара да се промени, това му дава огромен тласък далеч от нея - особено ако той е бил истински в този момент.

Очевидно, ако той направи нещо, което ви разстройва, тогава трябва да му кажете, че го е направил, и да му обясните защо. Но ако все повече и повече, когато той е отпуснат и е „истинският си“ себе си около себе си и не ви харесва този човек - това е огромен знак, че не сте съвместими.

Опитът да промените някой друг никога не работи - хората са такива, каквито са. Ако се опитате да го промените, всичко, което ще постигне, е да го изтласкате по-далеч от вас.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

8 огромни грешки жени правят това Push мъже далеч

  1. Оверанализира всичко, което казва и прави.
  2. Оставяйки негативизма да управлява взаимодействията ви с него.
  3. Да го направи център на емоционалния ви живот.
  4. Игра на игри и внасяне на драма във връзката.
  5. Очаквайте го да ви прочете мнението.
  6. Създаване на цел „да го накара да се ангажира“.
  7. Опитвайки се да го интересувате, като го чакате на ръка и крак.
  8. Съдейки го или се опитва да го промени.

Интересни Статии