Бил ли е изхвърлен? 3 въпроса за този 'кука' в реалния живот, който може да ви помогне да си върнете бившия!

Треньорът Лий, както го наричат ​​клиентите му, е нещо от реалния живот „Хич“. Може би си спомняте филма на Уил Смит, където Уил играе Хич, треньор за запознанства, който помага на хората да привлекат човека, когото искат. Треньор Лий канали този герой в реалния живот, опериращ повече като е за връзки. Ако сте били изхвърлени и искате да знаете как да се върнете с бившия си, той е вашият човек ... или треньор.

През последните 18 години Лий работи в тясно сътрудничество с един от водещите докторски изследователи в областта на човешката сексуалност, привличане и динамика на отношенията. Лий е гуру за възстановяване при разпадане, за да ви помогне да се върнете с този, който обичате. Той осигурява коучинг, обикновено по телефона, за да помогне на хората, които са изхвърлени, да върнат този човек обратно.

Зададохме на треньора Лий няколко въпроса относно пробивите и ужасното изживяване от дъмпинга.1. Защо раздялата боли толкова много?

- Разбивки боли, защото килимът е изваден от нас. Давахме сърцето си на някого и смятахме, че го искат, тогава има чувството, че са го хвърлили на земята, сякаш не им струва много. Не просто случаен човек, който изглежда казва, че не сме достойни за тяхната любов, но е някой, когото ни интересува, което го наранява много по-зле и по-дълбоко. '

2. Какво правят хората погрешно, след като са били изхвърлени?

„Обикновено много, защото изпадат в паника. Това е реакция на бой или бягство и хората реагират отчаяно. Това е като във филм на ужасите, когато някой бяга от убиеца и продължава да се качва по стълби. Няма смисъл, защото те просто се хващат в капан. Но тъй като те изпадат в паника, всяко усилие се усеща, че правят нещо, което може да помогне. Това е илюзия.

„Най-лошото, което можете да направите, след като сте се разделили, е да изпадате в паника и да покажете на новия си бивш, че изпадате в паника. Драмата и стресът, които тя им причинява, не само ще ги тласкат по-далеч, но тъй като те се съмняват в бъдещето си с вас, виждайки ви как реагирате драматично, като викате, хвърляте припадък, плачете, затрупвате ги с текстове, отивате в дома им неканени, и т.н. само ще ги направи по-малко вероятно да обмислят връщане заедно с вас. Защото те ще си помислят, че ако по някаква причина не се получи отново, ще трябва да изтърпят цялата тази драма отново. Така че първото нещо, което хората правят грешно, е да позволят реакцията им на самото разпадане да навреди на шансовете им да върнат този човек в живота си. Но все пак е възможно този човек да се върне, просто трябва да се подходи по различен начин. '

3. Разбиването обикновено ли е краят? Като за истински?

„Не е нужно да бъде. Има няколко фактора в играта, но ако самата връзка беше добра и реакцията на разпадането на този, който е изхвърлен, не беше твърде крайна, шансовете обикновено са силни, че връзката може да бъде възстановена. Виждал съм го много пъти с клиентите си, но човекът, който е бил дъмпинг, е преживял разпадане само няколко пъти, а понякога и никога, така че имам предимство по отношение на перспективата.

„Най-голямото ми предизвикателство е да накарам моя клиент да се занимава с това, което аз ги ръководя. Твърде много пъти съм виждал човек да следва пътната карта, която съставих за тях само достатъчно дълго, за да накара другия човек да протегне ръка, за да ги върне, а след това да изпусне плана и да започне да се опитва да бърза с нещата. В крайна сметка се паникьосват, залагайки на припадък - всички онези неща, които споменах преди - и го издухват. Хората, които правят най-доброто, са тези, които са ангажирани с плана, който сме съставили и се придържаме към него. След това съставихме друг план, след като двамата отново са заедно, за да не се случи поредното разпадане. '

Треньор Лий, чийто уебсайт е MyExBackCoach.com казва, че съветът му номер едно за справяне с тревогата при разпад е да взема нещата всеки ден и да си спомня това, само защото може би не можеш да си върнеш бившия днес, не означава, че те са изчезнали завинаги. Докато двамата сте живи, има надежда за правилните действия и отношение.

Честно казано, дори ако имате правилното отношение и правите правилните неща, бившият ви може да бъде изгубен завинаги, освен ако не знаете едното нещо, което трябва да спрете да правите, за да сте сигурни, че той няма да се озове за постоянно в прегръдките на друга жена. Ако не знаете конкретната смяна на мисленето, трябва да направите, че изстрелът да го върне е почти нулев.

Ето защо се нуждаете от тайната формула, за да получите бившия си отново в ръцете си Кара го да те вижда като „тази“, жената, без която не би могъл да живее. Не чакайте, защото всеки ден, който минава заедно с вас, означава, че е все по-вероятно чувствата му да избледнеят и тогава ще бъде невъзможно да го върнете, така че прочетете това сега, преди да е късно: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Интересни Статии