Най-добрата тренировка на Ab, за да загубите бързо мазнините в корема

Защо се получава плосък, перфектен корем, толкова тонизиран, можете да носите бикини така твърд? Ако попитате жените какво е на върха на списъка с добри пожелания на външния им вид - повечето (ако не и огромното мнозинство) биха казали, че искат тонизиран плосък корем.

Ето защо за мен е толкова изненадващо, че жените имат не идея как да го получите. Искам да кажа, че ако попитате повечето жени как да получат плосък корем, вероятно ще ви кажат, че трябва да правите хрускане. Коремни преси! Скърцането не е пътят към плосък корем (1).Проблемът с хрускането е, че те упражняват мускулите само отпред и отстрани на корема ви - вместо всички мускули в ядрото ви, които отиват към прави стомаха плосък и тонизиран,Ако искате да се отървете от мазнините в корема и да получите тонизиран абс, тогава тази серия от упражнения е за вас. Тези стабилизиращи упражнения (2) работят върху основните ви мускули за подобряване на стойката, изгаряне на калории и раздробяване на мазнини.

Така че ето точно какво да правя (вместо на хрупки) за изгаряне на мазнини в корема и вземете плоския корем, който искате:Упражнение за плосък стомах # 1: Планка от ваша страна

Това упражнение е страхотен за тонизиране на мускулите и получаване на плосък корем - и го правите в най-кратки срокове.

Сега е вярно - това е дори по-трудно от това да правите нормална дъска (което така или иначе е невероятно за тялото ви). Тъй като поддържате теглото си на две опори вместо на 4 в нормална дъска, вашето ядро ​​трябва да работи по-усилено, за да ви държи в изправено положение - и това се превръща в повече изгорени калории и по-дефинирани мускули.

Какво да правя:

Легнете отстрани - първо ще кажем дясната страна - дясният лакът ще бъде под рамото, а левият крак директно над десния крак. Дръжте лявата си ръка или на дясното рамо, или на лявото бедро.На следващо място, огънете корема и повдигнете бедрата нагоре от пода. Искате да балансирате само на предмишницата и стъпалата си - никоя друга част от тялото ви не трябва да докосва земята, а тялото ви трябва да изглежда като права линия.

Опитайте да останете в това положение за 30 до 45 секунди. Ще усетите изгарянето! Ако това е твърде дълго, отидете толкова дълго, колкото можете, след това починете и го повторете.

Упражнение с плосък стомах # 2: Разходки с положение на Pushup

Това упражнение ви кара да се движите и да упражнявате цялото си тяло (3) с нещо, с което не много упражнения могат да се похвалят.

Ще използвате ръцете и краката си, за да се държите изправени, а също така ще тренирате и укрепвате цялото си ядро, за да станете по-силни и да изглеждате невероятно. Това ще изгори коремните мазнини по тялото ви - особено ако сте мислете, че тялото ви не изгаря мазнини, когато е трябвало ,Какво да правя:

За начало влезте в основното положение на лицевия бутон. Искате да държите ръцете си на 2 инча извън раменете, за да бъде това най-ефективно.

След това използвайте ръцете си, за да излезете, доколкото е възможно, след това вървете назад. Тук търсите бавни, контролирани движения и най-вече, за да поддържате тялото си напълно стабилно и балансирано. Искате да направите 10-14 повторения от това.

Ако искате да направите това упражнение по-трудно и да изгорите повече калории (както и да постигнете по-добра тренировка), повдигнете един от краката си, преди да излезете сами и отново на ръцете си.Упражнение с плосък стомах # 3: Основната пещ

Това упражнение е страхотен за вашето ядро ​​- защото ще трябва да работи толкова усилено, за да поддържа тялото си стабилно и изправено. Ще се влачите по пода, което означава, че ще изгорите много повече калории и ще се почувствате супер силни.

Какво да правя:

Изберете място, което ви позволява да отидете на 10-15 метра направо, без да удряте нищо. На следващо място, намерете нещо, което ще се плъзга по пода ви без триене - мислете кърпи върху твърдо дърво или найлонови торбички върху килим.

На следващо място, влезте в положение на лицевия бутон, за което говорихме във упражнение №2, и поставете краката си отгоре върху всичко, което използвате за плъзгане, кърпи или чанти.

Сега вървете напред по ръцете си, докато влачите краката си зад себе си, докато не изминете поне 10 ярда (опитайте да отидете за 20, ако можете). След това отделете една минута за почивка, преди да повторите упражнението обратно до мястото, където сте започнали. Повторете това два пъти и вижте резултатите бързо!

В обобщение...

Най-добрата тренировка Abs за загуба на мазнини в корема

  1. Не правете хрускане, те не са толкова ефективни, колкото другите упражнения
  2. Правете дъски от ваша страна
  3. Правете разходки в положение на лицеви опори
  4. Опитайте 'основната пещ', за да изгаряте мазнините бързо