Най-добрите начини да се отървете от белезите от акне бързо за безупречна кожа

Кой не иска перфектно лице? Под перфектно искам да кажа ... Да се ​​събудиш и буквално да изглеждаш, че си модел с въздух, без да се налага да си слагаш грим и да можеш да излезеш през вратата с блестяща, вкусна кожа е мечта, която повечето жени имат и много малко ( ако има) действително може да постигне.

Така че съвършенството е едно, но какво да кажем за депресивни, сърцераздирателни и безмилостни белези от акне?

Това всъщност е тема, с която имам болна мания. Аз буквално изследвам това от години.Имам няколко основни съвета, преди да ви дам препоръките за продукта и някои естествени домашни средства, които можете да използвате за избледняване на белези от акне.

1) Не използвайте твърде много нови продукти едновременно, защото това най-вероятно ще ви разчупи повече

2) Не си падайте за трикове, които обещават да заличат белезите за една нощ

3) Ако имате тежки белези, може да е най-добре да потърсите съветите на дерматолог или висококвалифициран естет, тъй като има процедури като микродермабразия, които могат да ви помогнат, че ще бъдете най-добре да се справите в професионална обстановка

Вземете теста: Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата?

4) Не стресирайте прекалено много, защото стресирането в най-добрия случай не прави нищо и в най-лошия случай води до повече пробиви

5) Не пускайте пъпки сами, освен ако не сте майстор в това, защото това вероятно ще влоши белега

Вероятно бих могъл да продължа завинаги, но засега ще се спра на тези пет и ще вляза право в най-добрите продукти, за да помогна за избледняване на белези от акне, преди да ви дам конкретни съвети и трикове, ако искате натурално лекарство.

Как да се отървете бързо от белези от акне

Ако искате бързо да се отървете от белези от акне, първо трябва да сте последователни в лечението си. Не скачайте и не прескачайте дни - наистина искате да изберете лечение и да се придържате към него. За да изберете кое лечение е подходящо за вас, измислете целта си. Опитвате ли се да правите предварителни лечения? Или точкови лечения? Или лекувате хиперпигментацията? Когато разберете какви точно са целите ви за лечение на акне, можете да изберете най-доброто лечение и да получите най-добри резултати.

За да се отървете от белези от акне - последователността е ключова

Първо, трябва да сте сигурни, че имате рутина, която правите всеки ден, два пъти на ден, когато става въпрос за грижа за кожата ви.

Ако нямате последователна рутина, всъщност ще бъде трудно да се отървете от промяна в цвета и да предотвратите появата на нови акне.

Нашата цел е да предотвратим образуването на нови акне, докато се отървете от следи от акне, защото в противен случай не е толкова ефективно да използвате продуктите за избледняване на цвета, докато се занимавате с активни пробиви, както би било, ако едновременно гарантирате, че минимализирате пробивите ,

Как да предотвратите белези от акне

Най-добрият начин за предотвратяване на бъдещи белези, по-специално кафяви петна, е като винаги се грижите да носите слънцезащитен крем. Слънцезащитният крем ще предпази кожата ви от кафява хиперпигментация, която се развива, когато кожата ви е изложена на слънце твърде дълго.

Най-добра профилактика: Слънцезащитен крем

Имате нужда от добър слънцезащитен крем, който прилагате последователно, всяка сутрин, защото слънцето влошава хиперпигментацията и всъщност я причинява. Ако имате кафяви петна, много вероятно е слънцето да ги е причинило или да ги е влошило.

Най-добър слънцезащитен крем: Елта MD

Препоръчвам Елта MDСлънцезащитни продукти. Те са предназначени за изключително чувствителна и склонна към акне кожа и абсолютно не се чувстват тежки, когато ги прилагате.

Причината, която харесвам този специфичен слънцезащитен крем, е защото е толкова невероятно лека. В един дерматологичен кабинет, който посетих, видях този слънцезащитен крем, който дават на пациенти след всякакъв вид лечение на лице, тъй като е толкова добър за след процедурите. Така че, ако е достатъчно нежен за това, той със сигурност е достатъчно нежен за ежедневна употреба!

Втори най-добър слънцезащитен крем: La Roche Posay

Друг невероятен слънцезащитен крем е всеки от La Roche Posay. Това е марка, която всъщност можете да намерите в някои дрогерии като автобиографии, Той е до ъгъла в секцията за грижа за кожата от по-висок клас.

Очевидно на пазара има куп други слънцезащитни кремове. Чух много положителни отзиви за слънцезащитния крем на Skin Ceutical, но лично никога не съм го изпробвал. Dermalogica е друга солидна марка.

Когато търсите слънцезащитен крем като цяло, просто не забравяйте да следвате това правило: потърсете нещо, което не е комедогенно, хипоалергенно и което няма да запуши порите.

Ако искате да се отървете от белези от акне, ще искате да се уверите, че използвате продукти, които няма да ви избият. Честно казано, има много продукти, които ефективно лекуват разширените пори, успокояват възпалението и спомагат за подобряване на текстурата на кожата ви. Въпреки това повечето от тях имам лошия страничен ефект да те пробият! Този продукт ще направи всичко това и няма да ви разчупи!

Перфектно е:

Rescue - епидермален възстановяващ серум, 120 долара

Това е толкова успокояващо, че мозъкът ми не може да се справи. И се чувства много чисто. Причинени нулеви пробиви. „Този ​​епидермален възстановителен серум на Osmosis съдържа революционна, патентована съставка Trioxolane, която има забележителна способност да неутрализира токсините, да успокои възпалението, да активира възстановяването на епидермални рани и да осигури на кожата инструментите, необходими за трайно лечение на пори, възрастови петна и текстура на кожата се променя. ' Това ще ви хареса, ако имате някой от тези проблеми.

Наскоро започнах да използвам ново комбинирано лечение на кожата, което изглежда изключително обещаващо и изглежда се променя в кожата ми. „Vitabrid C¹² място Прахът (25 долара от barneys.com) е целенасочена формула, която доставя стабилизиран активен витамин С дълбоко в кожата за 12 непрекъснати часа, за да се насочи и лекува всички проблеми, свързани с акне. Като цялостно решение за грижа, което подпомага пигментацията и възстановяването на увредената кожа, този прах ще почисти безопасно и ще поправи тена без странични ефекти или нужда от антибиотици.

Vitabrid CG, основният компонент на Vitabrid C¹² място Прах, доставя собствена нова форма на активен и стабилизиран витамин С дълбоко в кожата, за да контролира себума, първоначалната причина за акне, като същевременно елиминира бактериите от акне, които причиняват възпаление. Докато типичните лекарства за акне химически премахват кератина от повърхността на кожата, Vitabrid CG разгражда запушващия порите кератин (втвърден себум, който блокира порите) и естествено го елиминира като отпадък. Този прах също намалява времето за възстановяване на проблемната зона, за да намали появата на белези и червени белези по кожата.

Витамин С е най-сигурното лечение на акне на пазара. Непрекъснато защитава здравето на кожата без натрупване на резистентност чрез противовъзпаление, укрепване на кожната бариера и укрепване на имунната система. Витамин С е силен, но безопасен антиоксидант, който подмладява кожата. Драматично променяйки съществуващия модел на лечение с антибиотици, се очаква линията от продукти за акне на Vitabrid C2 да има голяма разлика в индустрията за лечение на акне. '

Най-добрите стягащи средства за предварително лечение

Причината, поради която ще искате да използвате стипчиво лечение преди, е, че убива бактериите около пъпката ви.

Предварително точково лечение лепило: вещица леска

Намажете малко лещи за вещици на Q-върха и нанесете директно върху жестоката пъпка. Това действа като невероятно стягащо, ще охлажда възпалението и ще сведе до минимум бактериите.

Можете да намажете лешницата на вещицата върху която и да е проблемна зона или на прясно разклонение, само за да сте сигурни, че бактериите не се разпространяват.

Сега предупреждение: много от марките лещи за вещици съдържат алкохол, който очевидно може да бъде изключително изсушаващ за кожата ви. Но ако можете да се справите с допълнителната сухота и ще се уверите, че овлажнявате кожата си след това, може също да опитате този метод.

Все още ще се нуждаете от точково лечение, след като си почистите с малко охлаждане и дезинфекция на вещица, но ще осигурите добра, чиста основа за работа.

Предварително точково лечение лепило: ябълков оцет

Чух много отлични неща за ябълковия оцет от хора, които вярват в естествени средства за борба с акне бактериите, а не използват изкуствено създадени продукти.

Точно там влиза ябълковият оцет. Той трябва да действа като естествен антибактериален и балансира рН на кожата си.

Бих могъл да вляза в науката защо да балансирам рН от кожата ви (и косата по този въпрос) е добро нещо, но аз ще ви пощадя. Просто ми се довери, помага.

Можете да нанесете ябълков оцет върху всяка проблемна зона или на прясно излъчване, само за да сте сигурни, че бактериите не се разпространяват.

Сега предупреждение: мирише абсолютно отвратително и не мога да понасям миризмата. Но ако можете, можете също да опитате този изцяло естествен метод. След като използвате малко ябълков оцет, ще се нуждаете от добро точково лечение, но точковото лечение ще бъде много по-ефективно, след като ябълковият оцет почисти кожата ви.

Знаете ли тези 5 грешки, които може да направите, които разрушават кожата ви?

Започнете слайдшоу

Най-добрите лечебни спотове

Точковите лечения са предназначени да насочват към конкретни пъпки, така че ако се занимавате с досадна пъпка (или множество пъпки), ще искате да използвате добро точково лечение, за да се отървете от него по-бързо.

Лосион за сушене Mario Badescu, $ 17

Това съдържа мощна и ефективна комбинация от салицилова киселина, комбинирана с успокояващи елементи (каламин лосион) в допълнение към сярата, бореща се с акне. Това е едно от любимите ми лечебни спотове, които поставям, ако свърша с досадна пъпка.

Лосион за сушене Mario Badescu, $ 17

Най-добрите лечения за пресни белези

Това, което искам да кажа под пресни белези, е, че просто сте имали пъпка и е червена. Лечебно е, но можете да видите белега (за разлика от старите марки, които са там от месец или дори година).

Най-добрият естествен вариант за пресни белези: алое вера

Добре е да си сложите чист лосион с алое вера, когато имате свежи червени белези след акне.

Това е точно като превантивна мярка, защото алое Вера успокоява, успокоява възпалението и ще се бори с това досадно зачервяване, което идва заедно с акне. И всички знаем, че зачервяването не е забавно.

Най-добрият вариант от дерматолог за лечение на пресни белези

Ако се занимавате с белези след акне, добър вариант е да отидете на дерматолог и да потърсите ретиноид с рецепта, независимо дали е Retin A или Tazorac.

Ретиноидите са предназначени да намалят белезите, както и да предотвратят бъдещи акне. Едно предупреждение обаче е, че всякакъв вид ретиноид най-вероятно ще предизвика „първоначален пробив“, вид „прочистване“ на всички акне под вашите кожата. След като първоначалният период на прекъсване приключи, трябва да сте добре да отидете до ретиноид.

Няколко предупреждения обаче: ако започнете да използвате ретиноид, ще трябва да се уверите, че избягвате слънцезащитен крем, тъй като това може да направи кожата ви по-чувствителна към изгаряния и също така трябва да кажете на всеки, ако нанесете вежди или лице, защото може го правят допълнително чувствителен към восък и причиняват изгаряния.

Най-добрите лечения за хиперпигментация

Има два вида хиперпигментация: кафяви петна (например от увреждане на слънцето) и червени следи от акне. Независимо от това, има специфични продукти, които помагат и на двете.

В допълнение към продуктите има и възможности за лечение, които ще опиша, след като ви преведа някои от най-добрите продукти.

Най-добрият продукт за всички марки: Skin Ceuticals C E Ferulic

Чувал съм от много хора, на които имам доверие (които са обсебени от кожата си, суетни до нездравословна степен и се фокусират върху създаването на режим против стареене), че това е един от най-невероятните продукти на планетата, когато става въпрос за коригиране на тона на кожата ви, придаване на кожата ви цялостно здравословно сияние и като цяло подобряване на външния вид на всякакъв вид обезцветяване.

Така че, ако имате парите, които да отделите, предлагам да опитате, за да видите дали работи за вас.

Как се използва

Най-добрият начин да използвате това е през деня, преди вашия овлажнител, Предлагам да го използвате всеки друг ден, но в началото, за да видите как реагира кожата ви.

Това е ключово за всеки продукт: вижте как кожата ви реагира преди прекалената употреба. Ако кожата ви реагира добре, продължете употребата си и се надяваме да забележите забележима разлика в тонуса на кожата ви след месец или два.

Skin Ceuticals C E Ferulic, $ 163

Най-добър продукт за розови / червени маркировки: кислороден крем Natura Bisse

Този е отличен заради ключовата си съставка - водороден прекис. Какво е добре за водородния пероксид и защо той принадлежи в кожен продукт? И по-важното е какво общо има с хиперпигментацията?

Водороден пероксид '... дълбоко прониква в дермата слой, за да възстанови кислорода обратно в кожата.'

Водородният пероксид е по същество леко изсветляващо средство. Всъщност, ако се огледате в YouTube, може да срещнете предложения за използване на водороден прекис, за да изсветлите веждите си.

Сега, аз в никакъв случай не предлагам да отидете в дрогерия и да излъжете водороден прекис на лицето ви. Този специфичен продукт съдържа точното количество, за да има благотворния ефект срещу хиперпигментацията, от която се нуждаете.

Едно предупреждение е, че може да добави лек нюанс на веждите или дори на косата, ако се използва прекалено, внимавайте и бъдете внимателни. Бих препоръчал и този продукт за тези с бледа кожа.

Natura Bisse кислороден крем, 90 долара

Най-добрият продукт за леки марки: Ole HenriksenTruth Serum Vitamin C Collagen Booster против стареене

Витамин С е невероятен, когато става въпрос за изсветляване на кожата ви ... Не е задължително да си набавяте този, но като цяло търсите витамин С, когато търсите добър начин да подсилите тона на кожата си и да й придадете по-равномерен вид.

Ole HenriksenTruth Serum Vitamin C Collagen Booster против стареене, $ 48

Най-добър продукт за кафяви петна: Clinique Dark Spot Corrector

Този е от дълго време и е известен като твърд коректор на тъмно петно ​​за всички видове хиперпигментация. Ако го използвате последователно в продължение на месец, трябва да се подобри сянката на пигментацията 1-2 нива.

Ще бъда честен. Самият аз никога не съм използвал този. Но аз постоянно чета и чувам добри неща за него и това е отдавна като един от коректорите за тъмно петно. Наистина не можете да се объркате с това.

Коректор за тъмно петно ​​Clinique, $ 49.50

Най-доброто за упоритите марки: Lancer Skin Retexturizing Treatment Cream

Ето къде влиза гликоловата киселина!

Може би сте чували за „гликоловия пилинг“, който кара лицето на хората да се отлепи и буквално отнема слой от кожата, за да остави приятен, свеж красив краен резултат ... след седмица да изглеждате като слънцето атакува лицето ви.

Добре, Преувеличавам, но не всъщност. Не предлагам да се получи гликолов пилинг, но обяснявам защо гликоловата киселина ще играе изключително важна роля за окончателното изгонване на опасно упорити марки.

Това съдържа 10% гликолова киселина, за да „ускори клетъчния оборот, да неравномерно текстурира и да минимизира появата на промяна в цвета. Гликоловата киселина разгражда грубите мъртви кожни клетки, за да насърчи образуването на нови нови клетки. '

Дерматологът зад тази марка е известен и като един от най-добрите в Бевърли Хилс. Веднъж посетих офиса и буквално се изумих колко вкусен беше декорът и колко невероятен беше целият персонал, което не е „причина” за закупуване на продукт, но ми вдъхна увереност в него.

Lancer Skin Retexturizing крем за лечение, $ 82

Най-добрият състав, който да търсите за избледняване на обезцветяването: хидрохинон

Аз съм изключително придирчив, обсесивно-компулсивно разстройство дори, човек, що се отнася до кожата и съставките, които сме сложили на лицето си ... Знам, че има много спорове относно хидрохинона и трябва да прочетете за него, само за да сте информирани.

Според Paula's Choice, известен с научния си подход към козметичните продукти ... сайт, на който имам доверие (много), „Това, което обърква потребителя, е преувеличената информация за възможните отрицателни странични ефекти от използването на хидрохинонови продукти. И все пак по-внимателно разглеждане на изследването показва, че проблемните кожни реакции са редки и по-често маловажни. Най-стряскащият риск представлява кожно разстройство, наречено охроноза, което е синя промяна на цвета на кожата. Въпреки че това е страшно, важно е да се има предвид, че с милиони галони хидрохинон, използвани през последните 50 години, само няколко случаи на охроноза са пряко свързани с използването на хидрохинон. Нещо повече, тези случаи са резултат от продължителна употреба на високи концентрации или от използване на хидрохинонови продукти, които са били прелюбодействани с опасни съставки (Източници: Журнал на Европейската академия по дерматология и венерология, юли 2009 г., страници 741-750; и списание на Американската академия по дерматология, ноември 2007 г., стр. 854-872). “

Освен това изборът на Паула продължава ...„Въпросите, свързани с хидрохинона, тъй като той е канцероген, също бяха разгледани в проучването. Проблемни случаи са показани, когато хидрохинонът е бил хранен или инжектиран в плъхове в големи дози, въпреки че при локална употреба не е имало изследвания, показващи, че той е мутагенен върху хора или животни. В действителност има многобройни изследвания, показващи, че хидрохинонът е безопасен и изключително ефективен (Източници: Cutis, април 2008 г., страници 356–371 и август 2006 г., страници S6 – S19; Critical Reviews in Toxicology, ноември 2007 г., страници 887–914; Journal на Cosmetic Laser Therapy, септември 2006 г., страници 121–127; American Journal of Clinical Dermatology, юли 2006 г., страници 223–230; и Journal of American Academy of Dermatology, май 2006 г., страници S272 – S281).

Като цяло обаче изборът на Паула го обобщава красиво: „През последните няколко години хидрохинонът се превърна в спорна съставка за грижа за кожата за локална употреба. Това, което е известно със сигурност, е, че хидрохинонът е силен инхибитор на производството на меланин и в продължение на 50 години е установен като най-ефективната съставка за намаляване и потенциално елиминиране на оцветяването на кафявата кожа на кожата, често наричана мелазма. '

Моралът на историята е, че има някои спорове относно тази конкретна съставка, но изглежда, че като цяло рисковете надвишават потенциалните минуси за много хора. А ефективността му като изсветляващ агент е доказана последователно в продължение на 50 плюс години.

Най-добрият продукт с хидрохинон за упорити марки на бюджет: Кремът Ambi Fade

Това е изключително евтино лечение, което можете да вземете само за 6 долара! Този продукт също има Аха (алфа хидроксилна киселина), което също ще подобри цялостния вид на кожата ви.

„Тайната“ съставка в него е хидрохинон, Този специфичен продукт съдържа 2% от тази изключително ефективна съставка. Можете да намерите и други продукти с Хидрохинон на пазара, Просто потърсете съставката.

Крем за избледняване на Ambi, $ 4,99

Най-добра практика за упорити марки: постоянна ексфолиация

Какво е ексфолиация и защо ще помогне да се отървете от белези от акне?

Ексфолирането с ексфолиант за лице е съществена част от всеки режим на грижа за кожата, особено ако се занимавате с белези от акне. Това, което ексфолира с ексфолиант, е, че буквално се отървава от мъртвите кожни клетки, оставяйки след себе си по-свежа кожа.

Ако правите това последователно, с течение на времето ще забележите, че белезите ви започват да се подобряват, ако постоянно премахвате мъртвата кожа.

Всъщност това е една от най-добрите общи практики, които можете да добавите към рутината си, за да се отървете от всякакви марки.

Ще ви дам някои от най-добрите ексфолиращи ексфолианти, за да помогнете с вашите белези от акне, но дори и да не е задължително да отидете на някой от тях, трябва да включите в рутината си някакъв ексфолиращ скраб.

Най-добрите ексфолиатори: The Cure

Този е ексфолираща красавица, изпратена от небесата.

Той е японски и започва да става все по-мейнстрийм, но аз го използвам за дълго време дори да го закупя в Amazon, защото просто не можах да го намеря в магазините за красота. Това е изключително уникален ексфолиатор, в който ще се влюбите.

Ето как да го използвате:

Първо измийте лицето си с редовно измиване на лицето (което измиване на лицето обикновено използвате). След това потупвайте кожата си. Уверете се, че кожата ви е напълно суха, преди да използвате този ексфолиатор.

След това, след като кожата ви е суха, нанесете толкова помпи, колкото е необходимо и потупайте продукта върху лицето си. Оставете го да се утаи около 30 секунди. След това разтривайте с кръгови движения.

Ще забележите, че толкова мъртва кожа слиза, че буквално ще ви шокира. Използвайте този ексфолиатор веднъж до два пъти седмично и той ще ви помогне да хвърлите толкова мъртви кожни клетки, че ще ви шокира.

Лекът, 29,90 долара

Най-добрите ексфолиатори: захарен скраб Ole Henriksen

Аз го използвам религиозно. Купих го в Sephora, защото жената, която го описа, направи отлична демонстрация, бях в забавно настроение и усетих импулса да опитам нещо ново.

Нейният „тест за ръка“, когато тя лъсна ръката ми и ме помоли да почувствам колко е мека след това, го направи страхотна работа да ме убеди.

Сега съм наясно, че това са трикове за продажби, но така или иначе купих продукта, тъй като харесвам тази марка, харесах съставките и в крайна сметка я тествах. Няколко месеца по-късно намирам право на този ексфолиатор всеки път, когато искам да го използвам.

Можете да използвате това като чист ексфолиатор или да го оставите като маска. Това е многозадачен вид продукт, който съдържа съставки, които ще направят чудеса, когато става въпрос за борба с белезите и подобряване на цялостния вид на кожата ви.

„Тази полираща маска се отличава с най-добрите ексфолиатори на природата, захар и семена от нар, за да излъска мъртви, тъпи кожни клетки и да усъвършенства текстурата на кожата. Подхранващият и успокояващ мед оставя кожата мека и еластична, докато шипки и екстракт от тиква помагат за естественото си озаряване и засилване на сиянието. Тази сладка ботаническа смес енергизира сетивата и придава здрав блясък. “

Ole Henriksen Захарен скраб, $ 42

Най-доброто ексфолиращо устройство: Clarisonic

Това е класически, но постоянно солиден начин да ексфолирате кожата си по начин, който типичното измиване на лицето не може. Ако искате по-щателно почистване на кожата си, трябва да използвате това навсякъде от всеки ден до два пъти седмично.

Ще забележите, че кожата ви се чувства по-чиста, след като направите това, защото се отървате от мъртвите кожни клетки, които, както споменах ... също бавно ще се отървете от белези.

The Clarisonic, $ 169

Най-добрите дерматологични лечения за белези от акне

Това, което ще препоръчам тук, за предпочитане трябва да се направи в кабинета на квалифициран дерматолог или ако не дерматолог, много компетентен естетик кой вие Доверие,

Ключовата дума е Доверие (защото а лошо лечението е много по-лошо, отколкото без лечение.) Теоретично можете да оставите следите си сами в продължение на една година и те да избледнеят естествено. Така че да правиш прекалено много неща на кожата си на места, на които не вярваш огромен не-не,

Най-добро дерматологично лечение: микродермабразия

Както може би споменах, мечтата ми в живота е да се събудя и да имам буквално кристално чиста кожа, перфектна за картина, която изглежда като снимка. Това ме води до моето откриване на „микродермабразио“.

Това не е точно ново лечение или някакво ултра свръхспецифирано ново нещо, което ще направи магия; това е по-стар, изпитан и истински метод за подобряване на белези и хиперпигментация. Това използва кристали за нежно ексфолиране на кожата ви по начин, който типичният ексфолиатор не може.

Той буквално премахва мъртвата кожа и оставя след себе си по-гладка повърхност. Това трябва да стимулира кожата ви да се подмлади и следователно да се отървете от белези и да я почувствате по-гладка. С това лечение имате няколко варианта, като например парижкият пилинг, който уж е нежна форма на микродермабразия.

С това лечение ще трябва да направите серия от лечения, а не само едно, за да видите реалните резултати. Човек няма да изпълнява магия, но може би 5 или дори повече.

Съвет за съвет: Знам, че на пазара има микродермабразионни системи у дома и според мен трябва да стоите далеч от тях. Може да свършите повече вреда, отколкото полза и не си струва да рискувате.

Най-добро дерматологично лечение: Hydra Facial

Опитвал съм хидра лицето веднъж. Това, което прави лицето за хидра, че типичното лице за екстракция не е, че използва „смукателно“ устройство, за да извлече вашите пъпки, запушени пори и черни точки.

Това го прави по-малко болезнено от типичното лице и е по-бързо според мен. След като го имах, кожата ми честно сияеше. Инструкциите са да провеждате серия от лечения, за да забележите забележима разлика, така че очевидно не трябва да очаквате да видите моментални резултати от един лечение. В никакъв случай няма един лечение магически трансформира кожата ви. Серия от 5, обаче, може.

Едно предупреждение: ако сте алергични към миди, не можете да имате хидра лице, защото в него има някаква съставка, която съдържа миди.

Най-добро дерматологично лечение: водена Светлинна терапия (синя светлинна терапия)

Никога не съм опитвал това, но съм чувал от дерматолог, че терапията със синя светлина може да се бори с бактериите и да предотврати появата на акне. Заслужава си да разпитате.

Самият аз никога не съм опитвал това, но съм чувал от дерматолог, че това е чудесен начин за предотвратяване на акне. И не забравяйте, предотвратяване е ключов тук, защото очевидно е безполезно да се отървете от белези, докато получавате нови от нови пъпки!

Най-добрите лечения за лечение на дълбоки белези

За дълбоки белези от акне, като тези, с които може да се окажете, след като изпитате тежки, нодуларни видове акне, такива, при които може би дори сте обмисляли (или продължавали) Акутан или антибиотици, за да се опитате да излекувате.

Останалите белези без кости са изключително трудни за поправяне, но има определени процедури, които можете да имате при дерматолог, за да подобрите това.

Най-добри решения: Fraxel и Microneedling

Трябва да направите проучване на тези процедури, тъй като, особено с fraxel, има много различни видове. Освен това има много престой при някои от процедурите и рискът може да не си заслужава възнаграждението.

Винаги има риск при този вид козметични процедури, така че не забравяйте да отидете на пластичен хирург или дерматолог, на когото имате доверие и претеглете рисковете.

Значи там. Ето най-различни неща, които можете да направите, за да помогнете на вашите белези от акне. Надявам се това да помогне и ще актуализирам всеки път, когато попадна на нещо ново или открия нов продукт или лечение.

Искате да разберете кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата? Щракнете тук, за да вземете нашата бърза (и шокиращо точна) „Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата?“ Тест сега и открийте най-добрия си цвят на косата ...

Вземете теста: WWW кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата?

Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата? Вземете теста

Интересни Статии