Най-големите знаци един човек ви харесва повече от приятел

Значи искате да знаете знаците, които човек ви харесва повече от приятел,

Може би сте се познавали завинаги и осъзнавате, че имате по-дълбоки чувства към него, отколкото сте мислили.Може би сте се срещали наскоро и все още сте „просто приятели“, но се чудите дали има връзка и нещо повече между вас.Може би просто искате да знаете как се чувства към вас и дали е щастлив, че е приятел или дали търси нещо повече.

Каквато и да е причината, вие искате да знаете истината за неговите чувства към вас. И вие определено не искат да рискуват приятелството, без да разберат как се чувства първо.Той мисли ли за теб само за приятел? Или той ви харесва повече от приятел?

Продължете да четете 15-те най-големи признака, че един човек ви харесва повече от „просто приятел“ и че има истински чувства към вас.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Топ 15 знака той ви харесва повече от просто приятел

1. Той говори с вас по-различно от всички останали

Слушайте внимателно начина, по който той разговаря с вас и го сравнете с начина, по който говори с другите си приятелки.Той обръща ли повече внимание в разговорите ви? Флирт ли е? Смее ли се повече, прави ли ви шеги, или се отнася с вас по-сърдечно?

Голям знак е, че той ви харесва повече от приятел, ако се отнася с вас по различен начин, отколкото с другите си приятелки - затова гледайте как той говори с вас и го сравнявайте с това, как разговаря с тях.

2. Той си спомня какво харесвате и какво не харесвате

Ако той наистина е добър да помни вашите предпочитания, това означава, че вие ​​сте важни за него.Някои хора ще си спомнят какви хапвания харесва техният приятел на пица, но е необходимо повече от приятелство, за да запомнят всички неща, които харесват и не харесват.

Така че, ако той има допълнителен впечатляващ спомен за нещата, които харесвате и не харесвате, това е голям знак, че чувствата му към вас не са строго приятелски настроени.3. Той винаги се обажда и ви изпраща първо съобщение

При приятелството обикновено е почти равно колко всеки човек контактува с другия.

Ако един приятел винаги е този, който трябва да протегне ръка, за да се мотае или да говори, това означава, че приятелството вероятно е дисбалансирано.

Но ако това е приятелство между мъж и жена и той винаги се обажда и се обръща към вас - това е, защото той има силно желание да прекарва повече време с вас и да продължава да ви говори.

И обикновено това означава, че той мисли за вас като повече от просто за приятел.

4. Той е супер любопитен за живота ти

За всички тези знаци помага да ги сравните с това, което знаете за това как той взаимодейства с другите си приятели.

В крайна сметка някакво любопитство към приятел е нормално.

Но когато мъж харесва жена, той става наистина любопитен за живота й - не само защото иска да знае повече за нея, но и защото това му дава извинение да задава още въпроси и да продължава да говори с нея.

Така че, ако той е изненадващо любопитен кои сте, откъде сте дошли и какъв е животът ви, това е добър знак, че той не е просто приятелски настроен, но всъщност се интересува.

5. Той не ви нарича свой приятел

Слушайте внимателно как той ви представя или се отнася към вас в група.

Вероятно е, ако той има чувства към вас, няма да каже: „Приятелю [име]“.

Това е така, защото в главата му той мисли за теб като за повече от приятел и не му е правилно да казва, че си просто негов приятел.

6. Той те докосва много

Ако той винаги намира извинения да се докосне до вас и да се свърже с тялото ви, е добре да се интересува от вас.

Очевидно не говоря за това, че той ви гали или не ви докосва по супер интимен начин - мисля, че това би било доста очевидна представа за това как се чувства към вас.

Но ако той винаги докосва рамото ви, когато ви кара да се смеете, или докосва коляното, когато ви казва нещо, или ви дава прегръдки, когато може да намери извинение - безопасно е да се каже, че той наистина харесва да ви докосва ... защото мисли от вас като повече от приятел.

7. Той намира извинения, за да се мотае едно на едно

Ако ви харесва повече от приятел, той ще иска да се мотае с вас повече, отколкото той се общува с вас на групи.

Така че, ако той ви пита за планове, които биха били само двамата сами, или той винаги се опитва да ви измъкне от група и да се присъедините към един в един терен, това е много добър знак, че се интересува от вас и иска да бъде повече от приятели.

8. Той ви съобщава много в социалните медии

Огромен знак, че човек наистина ви харесва, е, ако той винаги ви изпраща съобщения в социалните медии - особено ако той обикновено ви изпраща съобщения веднага, когато излизате онлайн.

Това означава, че той гледа (подсъзнателно или не) за това, когато идвате онлайн и ви изпраща съобщение веднага щом го направите. Това не е поведението на 'просто приятел' - това би направил човек, когато иска нещо повече.

Гледайте видеоклипа: Признаци, който един човек ви харесва повече от приятел (вашият приятел на момчето ви харесва!)

9. Той ви дава много комплименти

Това е друга улика, където помага да се погледне как се отнася към другите хора.

Ако той е човекът, който винаги прави комплименти на приятелите си и раздава много комплименти, това не е огромен знак, че ви харесва повече от приятел.

Но ако той рядко дава комплименти на други хора, но ги показва на вас ... това е голям знак, че той може да има чувства към вас.

10. Винаги го хващаш, като те гледа

Този знак е останал един и същ за всички времена.

И мъжете, и жените гледат хората, които ги интересуват. Те ги гледат повече, отколкото гледат на всеки друг - защото е добре да ги гледаш.

Така че, ако го хванете да се взира в вас и това се случва по-често, отколкото бихте очаквали, това е голям знак, че той иска да бъде повече от приятели.

11. Той е нервен и неприятен около вас

Гледайте поведението му, когато не сте наоколо.

Ако той обикновено е нервен или привързан човек, този знак няма да означава много за шансовете ви с него - той просто се държи нормално.

Но ако той обикновено е уверен човек, който всъщност не се примирява много, а само за да си върже език, тревожен и причудлив около себе си - това е голям знак, че той е в теб и се изнервя да го прецакаш.

12. Той намира извинения, за да ви звъни и да ви изпраща съобщения през цялото време

Приятелите очевидно се обаждат и изпращат текстови съобщения - точно това ги прави приятели.

Така че от вас зависи да определите дали той ви изпраща текстове с доста нормална, приятелска сума ... или той ви изпраща много повече от това.

Един от начините да го разберете е да гледате за какво ви изпраща съобщение. Ако той изпраща текстове, за да прави планове или за вече направени планове, това е нещо съвсем нормално.

Но ако той непрекъснато изпраща съобщения, само за да поздрави или извинява да ви се обади и да ви изпрати съобщение много повече, отколкото бихте очаквали от нормален приятел, това е голям знак, че ви харесва.

13. Той осъществява много контакти с очите

Хората имат различни нива на комфорт при контакт с очите - някои хора са им удобни, а други не го харесват.

Но едно нещо обикновено е вярно - ако човек осъществява много зрителни контакти с вас, когато говори с вас, това означава, че той е много съсредоточен върху това да бъде в момента с вас и да се свързва с вас.

Човек, който наистина иска да се свърже с вас, е човек, който може да има повече от просто приятелски чувства към вас.

14. Той ревнува за теб

Този знак е супер очевиден - ако чуе за любовния ви живот и реагира по ревнив или отрицателен начин, това е силен знак, че ви харесвате.

Това е и един от признаците, че е най-трудно да се фалшифицира или скрие. Колкото по-силни са чувствата му към вас, толкова по-силна ще бъде реакцията му, ако споменете да видите някой друг.

15. Той забелязва, когато промените нещо относно външния си вид

Човек, който ви харесва, ще помни много малки неща за вас, без дори да се опитва - включително точно какъв изглеждате.

Така че, ако промените нещо относно външния си вид, независимо дали е малък или не толкова малък, и той веднага забелязва - това е голям знак за предаване, че мисли за вас като за повече от приятел и се интересува от вас.

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите знаци, които те харесват повече от приятел

 1. Той говори с теб по-различно от всички останали
 2. Той си спомня какво харесвате и какво не харесвате
 3. Винаги първо ви се обажда и изпраща съобщение
 4. Той е супер любопитен за живота ти
 5. Той не ви нарича свой приятел
 6. Той те докосва много
 7. Той намира извинения, за да се мотае едно на едно
 8. Той ви съобщава много в социалните медии
 9. Той ти дава много комплименти
 10. Винаги го хващаш, като те гледа
 11. Той е нервен и причудлив около вас
 12. Той намира извинения, за да се обади и да ви изпрати съобщения през цялото време
 13. Той осъществява много контакти с очите
 14. Той ревнува за теб
 15. Той забелязва, когато промените нещо относно външния си вид

Интересни Статии