Изгорете 500 калории за един ден с едно от тези 21 дейности

Загубата на един килограм означава изгаряне на 3500 калории средно. Ето защо, ако искате да губите килограм всяка седмица, трябва да изгаряте 500 калории на ден.

Ако търсите най-добрия начин да изгорите 500 калории всеки ден, зависи от това колко усилия искате да вложите и колко време трябва да отделите.

Очевидно ще се справите най-добре, ако изберете нещо, на което всъщност се радвате да правите, така че да искате да го направите. В противен случай повечето хора отлагат и се извиняват за нещо, което всъщност не искат да правят.Ако нямате 60 минути наведнъж, за да направите едно занимание, можете да го разделите през деня и пак да отслабнете! Прецених калории за тези дейности за средна жена, която тежи 135 килограма. Ако сте по-тежки - ще изгорите още повече калории! Ако обаче се отпуснете и не се натискате, ще изгорите по-малко калории.

Нека разгледаме 21 идеи, които изгарят 500 калории на ден!

1. Бягайте в продължение на 60 минути (с най-малко 5 mph темп)

Това е точно като тичане, освен че няма да се натискате толкова силно, така че трябва да продължите два пъти по-дълго. Опитайте да го разделите!

Плюс това, ако мразите да тичате, Ето как да се научите да харесвате !

2. Високоинтензивно интервално обучение

Това е стил на упражнения, който можете да правите с повечето от тези идеи, за да увеличите скоростта, с която изгаряте калории. Вие ще искате да редувате периоди на усилия с висока интензивност и периоди на „почивка“ с по-ниска интензивност. Това стимулира метаболизма ви и повишава ефективността на вашата тренировка.

3. Работете в продължение на 30 минути (с поне 8mph темп)

Бягането е толкова страхотно упражнение, тъй като нямате нужда от екипировка и е невероятно ефективно, което означава, че ще виждате резултати бързо.

Уверете се, че добавяте силова тренировка към рутината си, за да постигнете максимални резултати и да запазите постната си мускулна маса, тъй като бягането може да доведе до загубата й, ако правите само бягане.

4. Плувайте за 60 минути

Това не е просто да правите плавателни съдове за 60 минути и да го наричате на ден - всъщност трябва да плувате нагоре и надолу по лентата! Плюсът обаче е, че това е супер ефективен начин за изгаряне на калории.

5. 120 минути косене на тревата

Добре , така че очевидно няма да правите това всеки ден (освен ако нямате 14 часа тревна площ за косене, в този случай, имате огромен морава), но това е чудесно веднъж седмично занимание за изгаряне на много калории. Плюс това убивате две птици с един камък - свършвайте работа около къщата и влизате във форма!

6. Туризъм за 120 минути

Освен страхотните предимства да получите да видите красива природа и да дишате свежия въздух на открито, туризмът също ще повиши сърдечната честота и ще накара тялото ви да изгаря калории. Опитайте да правите няколко часа туризъм всяка седмица, за да подобрите настроението и мисленето си, както и тялото си.

7. 60 минути скално катерене

Чувствате ли се приключенски? Скално катеренето е чудесен начин да си осигурите тръпка, да повишите адреналина си и да изгорите калории, всички едновременно! Плюс това е страхотна тренировка за силова тренировка за горната част на тялото и краката ви.

8. Тенис за 1 час

Обичате ли да играете тенис? Тогава имате късмет! Тенисът е страхотен начин за изгаряне на калории - плюс винаги има класове за начинаещи! Забавлявайте се и тренирайте едновременно - не можете да победите това!

Повече ▼: Кани: Най-ефективният начин за изгаряне на калории

9. Силова тренировка

Това няма да ви помогне да изгорите 500 калории наведнъж (обикновено ще изгорите около 300 калории на сесия), но ще помогне да оформите областите на тялото си, които искате да изглеждате най-добре като кифличките, бедрата и ръцете си, а също така засилете метаболизма си, за да изгорите повече калории, докато почивате.

10. Обучение по бойни изкуства

Ако вземете клас по бойни изкуства, който продължава поне 50 минути, ще изгорите 500 калории, докато се учите на самодисциплина и как да се защитите от всякакви възможни заплахи.

11. Аеробика

Опитайте да правите интервални тренировки с висока интензивност, приложени към рутина по аеробика за 50 минути. Ако искате да го направите по-лесно и с по-бавни темпове, увеличете времето, прекарано в тренировки, до 70 минути.

Повече ▼: 7 невероятни ползи от силовите тренировки за жени

12. 1 час волейбол

Друг страхотен спорт, който можете да играете с екип, за да се забавлявате и да отслабнете едновременно. Ако искате да изгорите допълнителни калории, опитайте да направите плажната версия на пясъка!

13. 75 минути колоездене

Независимо дали правите това на стационарен мотор или на собствената си 10 скорост, колоезденето е чудесен начин за изгаряне на калории. Плюс това можете да го използвате като транспорт - спестявате си пари за газ и получавате форма едновременно.

14. Танцувай

Опитайте да вземете клас по танци, или във вашата фитнес зала, или дори в уюта на собствения си дом.
Няма значение дали знаете как да танцувате - единственото важно нещо е, че продължавате да се движите.
Съвременните танци ще изгорят 310 калории за 60 минути.

15. Конна езда за 120 минути

Ако водите начин на живот, при който ездата с коне е подходяща опция за вашето време, 1. Аз съм луд ревнив и 2. Това е чудесен начин да изгаряте калории, докато правите нещо, което обичате да правите.

16. 45-минутен клас по спин

Тези класове са изцяло зависими от вас - изваждате от него това, което влагате в него. Ако не се отпуснете и не се натиснете, ще изгорите 500 калории само за 45 минути.

17. 1 час сърф

Ако имате час всеки ден да сърфирате, аз дори не знам какво да кажа, освен да ме научите как да живея живота си. Но ако искате да вземете този предизвикателен, но възнаграждаващ спорт, ще загубите 500 калории само за час.

18. 50 минути на стълбището

Най-добрата част от това занимание е, че можете да го правите във фитнес залата на машина или да го правите навсякъде, където има стълбища, по които можете да се изкачвате нагоре и надолу.

19. 45-50 минути на гребната машина

Това е страхотно упражнение и чудесен начин за ефективно изгаряне на калории - ако използвате правилна форма. В противен случай ще се навиете да наранявате себе си или не изгаряте толкова калории, колкото трябва. Не забравяйте да не закръгляте гърба си напред и не забравяйте да изпънете напълно краката си, преди да дръпнете с ръце, и ще бъдете добре.

20. 50 минути скачане на въже

Скачането на въже не е само забавно занимание от детството ви - това е и страхотен начин да изгаряте калории в момента! Не се опитвайте да правите всички 50 минути наведнъж - вместо това разделете го през деня на 5 или 10 минути парчета ... като докато гледате телевизия или слушане на музика.

21. Поддържане на движение през целия ден

Тук става въпрос за избягване на заседнало поведение - което означава да не се вегирате на дивана през целия ден или да седите на офис стол, без да се движите 8 часа. Ако можете да се придвижвате по цял ден, като да подскачате нагоре и надолу на стола си или да се разхождате, докато сте по телефона, вие си създавате свят на доброто.

По същия начин, опитайте да слезете от автобуса спирка по-рано, за да добавите малко ходене във вашия ден. Може да не изгорите всичките 500 калории, правейки това, но определено ще започнете!

Искам още? Ето дневен план как да изгорите 500 калории:

Сутрин: Яжте бърза закуска, преди да тренирате, а след това изберете любимото си упражнение и го правете за 20 минути. Опитайте схема за тренировка на куп различни упражнения и я стартирайте за 20 ободряващи минути.

Количество изгорени калории: 204

Следобед: Може да мислите, че сте прекалено заети, за да тренирате през деня, но ако се чувствате супер заети, това е най-доброто време да се измъкнеш от нещата и да изчистиш главата си. Опитайте да направите 20 минути разходка извън задачите, за да изгорите 93 калории и да подобрите настроението си.

Количество изгорени калории: 297

Вечер: Добавете малко въже за скачане към дивана си, за да се чувствате по-малко като картоф и по-скоро като постна, средна, машина за изгаряне на мазнини. Правете го за 12 минути и ще разтопите 139 калории извън рамката си.

Количество изгорени калории: 436

Преди сън: Докато се готвите да сложите глава на възглавницата и да се отпуснете, отделете малко време, за да дадете на тялото си подарък и да се приготвите психически и физически за леглото. Опитайте да се занимавате с хатха йога - това ще отнеме 25 минути и ще изгорите 68 калории, ще ви приведе в правилното мислене за страхотен сън.

Количество изгорени калории: 504

В обобщение...

Дейности, които изгарят 500 калории на ден

 1. Бягайте в продължение на 60 минути (с поне 5 mphph темп)
 2. Interval Training с висока интензивност
 3. Изпълнете в продължение на 30 минути (с поне 8mph темп)
 4. Плувайте за 60 минути
 5. 120 минути косене на трева
 6. Туризъм за 120 минути
 7. 60 минути скално катерене
 8. Тенис за 1 час
 9. Силова тренировка
 10. Обучение по бойни изкуства
 11. аеробика
 12. 1 час волейбол
 13. 75 минути колоездене
 14. танц
 15. Конна езда за 120 минути
 16. 45-минутен клас по спин
 17. 1 час сърф
 18. 50 минути на стълбището
 19. 45-50 минути на гребната машина
 20. 50 минути въже за скачане
 21. Продължавайте да се движите по цял ден

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

Затегнете: Топ 3 пилатес се движи за тонизирана плячка

Рутинни тренировки за вашето най-добро тяло

10-минутна тренировка за разтопяване на върха на мъфините