Можеш ли да си върнеш бившия обратно или той замина завинаги?

Проблемът с опит да се върнете бившия си е този: всяка ситуация е такава различен,

В крайна сметка жената, която се опитва да върне гаджето си на 6 месеца да се върне при нея, е в много по-различна ситуация от жената, която се опитва да накара съпруга си на 6 години да се върне при нея.

Ето защо, ако искате да разберете как наистина да върнете бившия си, се нуждаете от конкретни съвети, съобразени с конкретната ви ситуация.И тук идва този тест.

Този тест ще получи цялата необходима информация, за да ви даде най-добрия възможен съвет относно това дали ще можете да върнете бившия си (плюс точно как да го върнете).

Няма повече генерични съвети. Няма повече неясни инструкции, които са предназначени да работят както за жена, която е извън 8-седмична връзка, така и за жена, която е извън брака на 20 години.

Факт е, че имате нужда от конкретни съвети, специфични за Вие и Вашият ситуация, така че да имате най-добрия възможен шанс да си върнете бившия ... и да го задържим след това,

Истината е, че наистина не е толкова трудно да си върнете бившия. Има няколко различни тактики, които можете да използвате, за да го накарате да се върне при вас след раздяла.

Много по-трудно е да накараш бившия си да се върне при теб ... и да го задържите - да го накарате да иска да остане до вас завинаги,

Истината е, че ако се върнете бившия си, без да коригирате основните причини, които разрушиха връзката ви на първо място, историята е длъжна да се повтори.

Но когато имате конкретни съвети, съобразени с конкретната ви ситуация и връзка, можете да поправите онези проблеми, които разрушиха връзката ви преди дори да се върнете заедно с него ...

Така че когато двамата се съберете отново, той иска да остане с вас завинаги.

Вземете този тест веднага и разберете дали вие и бившият ви шанс да се съберете отново и да останете заедно завинаги ...

Вземете викторината!

Интересни Статии