Рицарството не е мъртво: 9 навика на истински мъже, които карат жените да се топят

Ако отидете при майора #trends в днешното общество никой не би ви виновен, че сте решили, че да, рицарството е мъртво, мъжете са свине и няма надежда за честно момиче.

В края на краищата, когато сцената за запознанства се превръща в колелото на рулетката, изневерява на мъже (и жени), които дивят, и плячката призовава да царува върховно, кой може да ви обвини?

И все пак...И все пак, има мъже там, които все още изминават допълнителната миля. Мъже там, които не са забравили колко важен е един малък жест, който да направи нечий цял ден (или седмица!)

Мъже, които знаят истинското значение на думата джентълмен.

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Така че в този дух, ето 9 навика, които ще намерите в този рядък, на пръв поглед близък до изчезнали видове човек ...

Рицарският господин:

1. Ви изненадва с цветя

Добре, така че първо ще се оправим. Съди ме, това е моят списък, мога да го напиша как искам.

Повечето измамници / мъртви битки / губещи знаят да изпращат цветя в деня на Свети Валентин, но рядък човек знае, че букет, който е взел от супермаркета, може да го спечели майор MAJOR точки и оставете момиче да свети с дни.

2. Поставя във времето със семейството и приятелите си

Колко момчета знаете, че са щастливи да се мотаят (стига да е между полунощ и 8 часа сутринта и да включва секс)?

Момчета, които всъщност са готови да прекарат време не само с вас, но с хората, които ви интересуват, са рядкост - и ценни.

Пичове, които са готови да влязат във времето с родителите си и да положат усилия с приятелите си, са пазачи, а действията им говорят много за характера им.

Повече ▼: Man Decoder: Защо мъжете лъжат?

3. Стиска допълнително стегнато по време на прегръдка

Аха, прегръдката. Известна като по-малко сексапилна братовчедка, значението на прегръдката пада настрани през последните години.

Ето защо е толкова освежаващо, когато човек пусне малко допълнително * oomph * в прегръдка, само за да ви уведоми, че това наистина означава.

Това е видът, който един наистина специален човек влага в усилията си да направи.

4. Помага ви в палтото

Да, знам, можем да облечем собствените си проклети палта ... но не става въпрос за това.

Става дума за човек, решил да улесни спонтанно живота ти или да ти предложи сакото си, когато навън е студено. Става въпрос да покажеш, че му пука.

5. Отваря вратата за вас

Това е нещо, което е по-вероятно да излезете от дядо си, отколкото най-скорошния ви мандат на плентюф и въпреки това говори много за неговия характер.

Ако той положи усилия да излезе от колата си и да отвори страничната врата на пътника за вас, това ви казва много за този тип човек - да не говорим ви показва, че е готов да измине допълнителната миля, дори когато не е очакван.

Една дума: пазач.

Вземете тази викторина и разберете Ти безнадежден романтик?

6. Разходки между вас и трафик

Спомням си, че първия път, когато един човек се позиционира от външната страна на мен на тротоара, не знаех какво прави.

Но тогава разбрах, че той инстинктивно защитава тялото ми от движение - и в този момент сърцето ми се разтопи.

7. Гледа любимото ви шоу с вас

Добре, така че може би не харесва абатството Даунтон. Може би Брад Сити не е неговото нещо (но хайде, ако не е просто го зарежете. Това шоу е невероятно). Може би предпочита The Daily Show пред момичета.

Но той все пак е готов да гледа с вас. Повече от това - той се радва, че просто прекарва времето с вас и не очаква нищо в замяна.

Това е рицарство.

8. Дава ти последната хапка от храната му

Той знае, че си гледал пържени картофи от момента, в който ги носеше на масата.

Истинският тест е дали той изобщо ги изяжда - или ви спестява няколко, защото знае колко зле ги искате.

Придържайте се към момчетата, които излагат желанието ви преди желанието им за последните няколко хапки.

9. Поставя газ в резервоара

Да си признаем - заемането на нечия кола е голяма работа. Отговарят ви за няколко тона метал и машини без надзор или надзор.

Което е причината да бъде обичайна любезността да бъде щедра и благодарна за благоразположението. Би трябвало да е - но не е.

Ето защо намирането на човек, който е готов да каже благодаря с устата си и портфейлът му е толкова страхотна находка - и някой, когото трябва да поставите в усилието да се задържите.

Това са само 9 малки начина, по които по-рицарските господа показват, че се грижат за вас ... и когато ги видите, това може да постави топло, щастливо усещане в стомаха ви през останалата част от деня.

Така че в днешната епоха на разговорите за разврат и плячка винаги е приятно да се напомня, че не, рицарството не е мъртво. Просто трябва да намерите един от добрите.

До следващия път,

Ребека Мерси

Послепис Дори да намерите идеалния мъж, който има ВСИЧКИ 9 от тези черти, ако не сте съвместими с него, това няма да е от значение.

Това е така, защото съвместимостта е най-важният предиктор за успех на отношенията между двама души. Ако сте съвместими - вие сте златни. Ако не сте ...

Искате ли да разберете колко сте съвместими с него? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Съвместими ли сте“ точно сега и да разберете дали сте * наистина * съвместими с него ...

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина

В обобщение...

Рицарските навици на истинските мъже

  1. Изненада ви с цветя
  2. Залага на времето със семейството и приятелите си
  3. Стиска се изключително здраво по време на прегръдка
  4. Помага ви в палтото
  5. Отваря вратата за теб
  6. Разходки между вас и трафик
  7. Гледа любимото ви шоу с вас
  8. Дава ти последната хапка от храната му
  9. Поставя газ в резервоара

Интересни Статии