Кафе за отслабване? Как да взривим мазнините с кафе

Нарежете теглото! Гори мазнини! Калории! Захар! Въглехидратите! Упражнение! Щурмови пушки!

Добре. Не пушки. Тази статия определено не е за щурмови пушки. Става въпрос за кафе.

Всъщност може да не знаете, че всъщност можете употреба сутрешната си чаша кафе, за да свалите излишни, нежелани килограми и да отслабнете до целевото си тегло? Как става за преход?

Има обаче уловка. Размачкване на лате, натоварено със захар, преди да се изработи, няма да го намали. Също така нямате право да пиете кафе за щурмова пушка.Изследванията показват, че 100% без нападение пушка кафе ви помага да отслабнете по широк (ха) разнообразен начин, при условие че не правите много прости грешки в кафе (като пиене на нападнато пушка кафе).

Искам да кажа, помислете за това. Ако се опитате да приготвите чаша кафе за щурмова пушка, вероятно ще направят куршумите твърде горещи, те ще избухнат и тогава ще имате лепкава ситуация на ръцете си!

Ето 5 основни ползи за здравето от пиенето на нападнато без пушка кафе, което ще ви осигури тялото, което искате за нула време. Плюс това не е нужно да се забърквате с щурмови пушки. Това е плюс.

Както и да е, преди да започнем, трябва да поясня нещо: ако сложите 3 пакета захар и тежка сметана в кафето си, това е не върви да ви помогне да отслабнете.

Ще направите обратното, за да отслабнете. Това е ... сякаш ... ще те накара ... да имаш повече тежест? Като, вместо по-малко тегло, бихте имали повече от него в себе си. Забравям как се нарича

Така или иначе, за най-добри ползи за здравето, трябва да пиете кафето си толкова близо до черно, колкото можете да го понасяте , Ако не обичате черно кафе, можете да подслаждате без захар като Стевия и обезмаслено мляко и сметани, за да подобрите вкуса.

Ето какво може да направи кафето за вас:

1. Борба с мазнините

Когато пиете кафе непосредствено преди тренировка, ускорява загубата на мазнини и повишава метаболизма ви, Плюс това ти дава супер упражняване на енергия енергия, Вероятно. Тази част не е проверена.

Въпреки това е доказано, че ако го пиете, преди да го упражнявате подтиква тялото ви да изгаря мастните клетки като гориво, Той също така действа като потискащ апетита, като поддържа глада и метаболизма. Просто се уверете, че пиете кафе с кофеин. Decaf не се брои (не казвайте на Decaf, че съм го казал, тя наистина ще се ядоса на мен).

2. Лазерен фокус

Ще ви пусна тайна - ако съберете смелостта да пиете черно кафе, в крайна сметка се случва нещо невероятно. Кофеинът и органичните съединения в кафето проникват в цялото ви тяло, причинявайки много малки промени във вашата клетъчна структура. С течение на времето това изостря зрението ви до степен, че с много тренировки и концентрация можете да стреляте някои f * cking лазерни лъчи от очите ви, където искате ,

враговете ви ще се изправят пред вас и ще се борят за живота им.

Хм. Добре, така че черното кафе не ви дава лазерно зрение. Изпълних тази част. Просто се опитвах да изглеждам готино. Съжалявам.

Въпреки това, кафе прави изостряйте фокуса си и увеличете умствената си яснота, за да можете да отделите 100% от вниманието си на тренировката си и да се уверите, че формата ви е правилна,

Той ви държи изправен на бягащата пътека, така че да не започнете да мечтаете и случайно натиснете бутона за скорост докрай нагоре, което ви кара да се изстреляте назад от бягащата пътека и да изкарате редица хора, което води до няколко съдебни дела в класа и милиони долари юридически такси.

Не искате да бъдете съдени за милиони долари, нали? Мислех, че не.

Всички знаем колко е трудно да преминете през тренировка, когато сте уморени или просто не го усещате. Предварително изпийте чаша черно кафе, за да ви пикае и да ви мотивира.

Знаете ли кои 3 уникални зеленчуци изгарят мазнините в корема? Вземете този тест и разберете: Знаете ли кои зеленчуци изгарят мазнините в корема?

3. Намалете мускулната болка

Ето добра причина да се избавите на кафе преди следващата си тренировка: Проучванията показват, че субектите, които пият черно кафе преди силна тренировка с висока интензивност, са усещали по-малко болка от тези, които не са го правили. Това означава, че можете да натиснете и предизвикате себе си малко повече и да получите по-добри резултати.

Учени от Университета на Илинойс проведоха проучване, което установи, че кофеинът в две или три чаши кафе, погълнат час преди 30-минутна тренировка, понижава количеството мускулна болка, преживяна от субектите.

Гледай сега. Кафето не е лекарство за болка. Не можете да си счупите крака и след това да изгладите кафе, за да се чувствате добре. Не работи по този начин. Не съм лекар. Не предписвам кафе като болкоуспокояващо. Просто предавам това, което някои умни учени казаха за кафето и тренировките, за да можете да тренирате по-трудно, отколкото сте били в състояние преди.

4. Тираж

Когато тренирате, сърцето ви изпомпва кръв към мускулите, за да им подава кислород. Това е добре. Мускулите ви се нуждаят от кислород, за да функционират. Колкото по-добре е сърцето ви в изпомпването на кръв към тях, толкова по-дълго можете да тренирате.

Може да се изкушите да изпълните тази идея и да имплантирате хирургически двигател, който кара сърцето ви да изпомпва кръв като милиард пъти в секунда. не го правят. Опитах се да го направя веднъж. лоша идея,

Знаеш ли какво помага на сърцето ти да получи кръв там, където трябва да отиде? позна го. фокусът на статията е: сьомга,

Имам предвид кафето,

Като добавите чаша кафе към рутината си, можете да подобрите циркулацията си чрез нагоре с 30%!

Как да знам това? добре... Япония е била трудна работа, правейки изследвания за ефектите на кафето върху циркулацията. Участниците в едно неотдавнашно изследване изпиха по 5 унции чаша редовно или безкофеиново кафе, след което учените измериха кръвния си поток.

и искате ли да знаете какво са намерили? Субектите, които пили редовно кафе, изпитали 30% увеличен кръвен поток след това. точно както казах преди,

Но ви е необходимо кафе с кофеин, за да работи това. Изпийте го, преди да тренирате, за да подобрите кръвообращението и да получите този кислород до мускулите, за да продължите да сте силни от началото до края. И стойте далеч от Decaf. Тя не е добра за теб.

5. Превенция на заболяванията

Добре, виж. Не съм лекар. Мисля, че казах това преди в тази статия, да? Просто съм човек, който харесва кафето и знае, че той ви помага да отслабнете по много начини. Стига да стоите далеч от кафето за щурмова пушка.

Въпреки това...

Хора които сте лекарите са направили изследвания на ужасни заболявания като рак и болестта на Алцхаймер, защото тези болести са гадни и светът ще бъде по-добре без тях.

Те откриха това пиенето на черно, кофеиново кафе предоставя на тялото ви множество антиоксиданти, които помагат да се предпазите от болести като болестта на Алцхаймер и шепа ракови заболявания ,

Това е доста яко, нали? Все още нямаме лекове, но е доста приятно да открием, че кафето помага да ги предотврати. Не ви казвам да отхвърляте половин съд с кафе, преди да попаднете във фитнеса, защото ако сте нещо подобно на мен, това би довело до ужасно объркано положение и ще бъдете забранени от фитнес за цял живот.

Можете обаче да изпиете една или две чаши преди тренировка, за да го опитате. Вместо да пиете кафе сутрин, за да се събудите, използвайте го, за да подобрите тренировките си.

Докато тренирате повече, тялото ви е в състояние да регулира по-добре моделите на сън и ще бъдете толкова издържани от тренировки, че ще спите по-лесно. Преди да го знаете, няма да го направите дори трябва кафето първо нещо сутрин!

Освен това ще можете да снимате лазери от очите ви! (изявление не е проверено от FDA)

В обобщение...

Ето как кафето ви помага да отслабнете

  1. Той се бори с мазнините
  2. Помага ви да се съсредоточите върху тренировката си
  3. Намалява мускулната болка и болезненост
  4. Той насърчава циркулацията в тялото ви
  5. Той ви помага да не се разболеете

Препратки:
1. „Ефект на кофеина върху болките в мускулите на краката по време на упражнения за интензивно колоездене: Възможна роля на чувствителност към тревожност.“ Международно списание за спортно хранене и метаболизъм на упражнения, 2008 г.
2. „Кафето може да ви помогне да разширите кръвоносните съдове“ Американска сърдечна асоциация, ноември 2013 г.

Интересни Статии