Контролирайте апетита си с тези 12 храни

Има нещо, което може да накара човек да се побърка, когато трябва да гладува и да не яде, за да отслабне. Или дори да ядете умерени порции и да се опитвате да се придържате към здравословни храни, това все още е едно от най-смущаващите чувства, за да се справите със стомаха си.

Тогава, има ненаситните, контролиращи ума копнежи, в които виждате парче торта или пица, почти не сте яли по цял ден и гладът ви изпреварва ... водещи ви към всеобщ празник за разяждане, където се чувствате виновни и ужасно за себе си.Един от основните крайъгълни камъни на всеки план за отслабване е да се отрежете и да гледате какво ядете. Това е даденостТова, което изглежда се дава при диети, са гладните болки, желанието и други негативни странични ефекти от по-малкото хранене. Ето защо повечето диети просто се провалят в рамките на седмица след започване.

Но какво, ако това не трябва да бъде пречка?Ами ако бихте могли да извлечете ползите от диетата и да отслабнете - без гладните болки и желанието?

Ето с какво съм тук, за да ви помогна.

Ето 12 храни, които са страхотни, за да ви накарат да се почувствате пълноценни, така че поддържате глада си и губите теглото, което искате да загубите.1. Яйцата

Яйцата са почти идеалната храна за закуска. Те ви дават огромна доза протеин, която ви помага да се чувствате пълноценни през цялата сутрин - основният момент за опасност за нишестени, мазни, сладки закуски.

Освен това, показано е, че започвате почивния си ден с високо протеиново хранене, за да се чувствате по-пълни през целия остатък от деня.

2. Кимчи, кисело зеле и туршия

Тези ферментирали храни са чудесни както за поддържане на стомаха ви щастлив, така и за чувство на пълнота. Те помагат на вашия биом на червата, който засилва комуникацията между стомаха и мозъка ви и ви помага да разберете кога наистина сте гладни и кога можете да изчакате до следващото си хранене.Спрете да ядете тези 15 храни веднага!

3. Леща, боб и нахут

Тези пакетирани с протеини храни ви дават практически всичко необходимо, за да сте здрави.Те имат всичко - B витамини, антиоксиданти, желязо и фибри, за да се чувствате по-пълни по-дълго. Опитайте да добавите боб към яденето си и гледайте как закуската ви в средата на ден изчезва.

4. супа

Опитайте да започнете с предястие за супа, за да улесните контрола на порциите много по-лесно. Penn State установи в проучване, че хората, които ядат супа на основата на нискокалоричен бульон преди хранене, консумират 20% по-малко калории по време на хранене, отколкото хората, които не го правят.

5. Ябълките

Ябълките са страхотни, защото имат толкова много фибри в тях. Ако ядете ябълка около половин час преди хранене, по-малко сте гладни по време на хранене и има по-малък шанс да преядете.

Водата и фибрите в една ябълка ви поддържат усещането за много по-дълго, отколкото нормалните храни.

6. Суроватъчен протеин

Протеинът е страхотен за усещането за по-пълно и за да даде на тялото ви жизненоважни градивни елементи, от които се нуждае, за да продължи да работи безпроблемно, а суроватъчният протеин е кралят на всички протеини.

Списанието Appetite установи, че хората, които пият суроватъчен протеин, се консумират с 18% по-малко 2 часа по-късно от хората, които пият напитка, заредена с въглехидрати. Пийте протеина, за да не се чувствате по-пълни, по-дълго.

Опитайте тези 10 храни за детоксикация за лятото.

7. Чили на прах

Проучване в списание Appetite ни даде още повече причини да се наслаждаваме на чили на прах и да добавим ритник към нашите ястия.

Показано е, че добавянето на чили на прах може да помогне за захранването на метаболизмите ни и да ги направи по-бързи, а сега новите данни сочат, че добавянето на чили на прах ни помага да се чувстваме много по-ситни и пълноценни след хранене, отколкото иначе.

8. Авокадо

Авокадото е доказано в последните научни проучвания, за да се чувствате по-пълни за много по-дълго.

Журналът за храненето установи, че жените, които ядат авокадо, са 22% по-доволни и 24% по-малко желание да закусват на произволни други храни. Придържайте се към тази зелена чудесна храна и останете пълни по-дълго.

9. Тъмният шоколад

Тъмният шоколад е чудесен за вас - помага за намаляване на кръвното налягане, както и за поддържане на безработицата на жизнените ви системи.

Освен това е много по-удовлетворителен от млечния шоколад - и малко по малко изминава дълъг път. Ако не можете да пренебрегнете копнежа, просто изпийте малко тъмен шоколад и ще ограничите желанието си за още една сладка или солена закуска с много.

Тези 6 здравословни пустини няма да нарушат вашата диета.

10. Ядки

Тези храни са високо в добре вид мазнини, както и протеини и фибри. Британското списание за хранене наскоро откри, че жените, които консумират 1,5 унции фъстъци или 3 супени лъжици фъстъчено масло, когато са сдвоени с типични храни за закуска, се чувстват по-ситни и по-заситени за 12 часа след това, отколкото тези, които не го правят.

11. овесена каша

Знам, че зърнените храни са основни, но овесената каша е страхотно заместване, ако мислите да разклатите рутината си за закуска.

Доказано е, че чувството за пълнота и ситост продължава много по-дълго, както и намаляване на глада през деня.

Същият брой калории овесени ядки ви държи по-пълни за път по-дълъг от еквивалентното количество зърнени храни. Достатъчно казано.

12. вода

Пиенето на вода е страхотен начин да нокаутирате две птици с един камък: вие се чувствате много по-пълни и също така се поддържате хидратирани.

Вместо закуска следващия път опитайте с чаша вода. Все още ще се чувствате пълноценни и също така ще дадете на тялото си хидратацията, от която се нуждае.

В обобщение...

Това са най-добрите храни за контрол на апетита ви

 1. яйца
 2. Кимчи, кисело зеле и кисели краставички
 3. Леща, боб и нахут
 4. супа
 5. ябълки
 6. Суроватъчен белтък
 7. Чили на прах
 8. авокадо
 9. Тъмен шоколад
 10. ядки
 11. Овесена каша
 12. вода

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

20 закуски, които изгарят мазнините

Най-добрите закуски за отслабване

Топ 28 най-добри здравословни закуски

Интересни Статии