Дълбоки въпроси, за да зададете човек (да достигне сърцето му)

Познаването на дълбоки въпроси да зададете на човек може да бъде това, което прави връзката ви да премине на следващото ниво и в крайна сметка да успее.

Дълбоките въпроси за задаване на човек не са „забавни“

Предупреждение: тези въпроси не са предназначени да са забавни или да са безгрижни. Това са най-вече сериозни или тежки теми, които имат за цел да започнат разговор, който преминава през информацията за повърхностното ниво, далеч отвъд повърхностното и в сърцето на този човек.Тези въпроси са предназначени да ви запознаят по-задълбочен, личен и истински начин. По начина, по който работи, ще задавате тези въпроси, но и ще споделяте свои собствени отговори на силно лични въпроси, докато разговорът продължава.Това са типовете въпроси, които задавате, когато почувствате, че се нуждаете от малко повече от разговора и искате да преминете основните положения.

ПОВЕЧЕ: 50 страхотни въпроса за задаване на човекПознаването на човек отвъд маската, която носят на обществото, създава истинска любов

Дълбоките въпроси са механизмът, чрез който ще го опознаете за човека, който е, човекът зад маската, който носи на обществото.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Това, което прави разлика между човек, който си мисли, че сте негова сродна душа срещу него, губи интерес, е дали наистина знаете и разбирате кой е той. Ако не познаете човек на дълбоко ниво, той ще загуби интерес.

Знанието за това кой наистина е вашият партньор е ключът към всяка реална връзка. Когато се влюбите или не сте се влюбили по този въпрос, обикновено това е, защото сте достигнали до сърцевината на този човек и имате перфектен портрет на това кой точно е отвътре.Някои хубави момчета могат да бъдат изключително груби и отмъстителни в действителност, докато на противоположния край, някои момчета, които излизат като горещи и зли, всъщност са някои от най-милите души.

Дълбоката комуникация е ключова

За да разберете кой наистина е някой, очевидно трябва да има комуникация, но трябва да е дълбока комуникация; смислени въпроси, които се задават и отговарят.

Ако планирам да се оженя или да се разделя с момиче, това не е заради любимия й цвят! Това е заради това как я познавам отвътре навън.

Но как всъщност да опознаем някого?Ако сте в отношения и все още не сте стигнали до „добрите неща“ в разговорите си, тези въпроси ще бъдат чудесни начала, за да разберете нещата малко по-сериозно и най-важното - ще ви дадат много по-добра представа за психиката на партньора ви.

ПОВЕЧЕ: 110 въпроса, които да зададете на гаджето си

Да бъдеш добър слушател е толкова важно, колкото и въпросите, които задавашДълбоките въпроси ще доведат до дълбоки отговори, което би трябвало да втвърди отношенията ви по положителен начин. Просто винаги не забравяйте да слушате и да прецените реакцията на партньора си. Бъдете много внимателни как мислите, че се чувстват или си взаимодействат!

Да бъдеш леко неудобно е нормално

За някои неща е просто неприятно да се говори, но това е смисълът на тези въпроси! Всеки има външна версия на себе си, която представя на света. Става въпрос за достигане до вътрешната страна на този човек.

Очевидно, ако някой не иска да изпадне в нещо травматично, не го натискайте. Някои хора просто ще се запишат по дадена тема и нищо няма да промени това.

Признанието е тайната за неговото отваряне

Предлагам, че ако има нещо дълбоко в човек, когото наистина искате да познаете и той не си повтаря, обяснява и потвърждението че знаете колко неудобно трябва да бъде и се извинявайте - може би дори дайте личен анекдот, за да прекъснете напрежението и да го накарате да се почувства в безопасност.

С истинска грижа и интерес и предприемане на малки стъпки най-накрая можете да напукате тази пазена черупка и здрава външност. Очевидно е, че някои хора са много по-сигурни с споделянето на лична информация, отколкото други, така че приемайте бавно, ако трябва, и стъпвайте тихо.

Изненадващо е, че от моя собствен опит, когато ме попитат нещо, на което всъщност не ми е много желано да отговоря, ще стана неудобно и определено малко остър, но второто виждам любезно лице и поглед с нулева преценка от моят отговор, е като тежест, която се повдига от гърдите ми.

Невероятно освежаващо е да имаш някой, с когото можеш да бъдеш напълно честен и откровен, и е наложително да имаш такъв тип Доверие ако искате да имате работни отношения.

Да си страхотен слушател е задължително. Трябва да проявите грижа и всъщност се интересувате от това, което говорят. Искаме само да се отворим, когато почувстваме, че другият човек наистина прави бележки за това, което казваме и дава истински, добре обмислени отговори на казаното.

Помнете ... въпросите не са предназначени да изплашат някого далеч, а са предназначени да открият кой всъщност е този човек и ако вие естествено се вписвате заедно като грах в шушулка.

ПОВЕЧЕ: 40 лични въпроса за задаване на човек

Преценката е най-лошото възможно нещо, което можете да бъдете, когато задавате дълбоки лични въпроси, така че дори някои отговори да ви изненадат, останете готини! Осъзнайте, че сега знаете нещо, за което можете да вземете ментална бележка, и поставете вътре в менталния си ролодекс атрибутите на този човек ... и започнете да изграждате истински 'профил' на този човек и кои са те.

Помнете, както вече казах, всички сме хора! Всички правим грешки, имаме несигурност и различни убеждения. Никой не е перфектен!

Това са няколко големи дълбоки теми с въпроси, свързани с всеки един от тях, които неизбежно ще ви доведат до много по-тясна, по-дълбока връзка!

Екзистенциални дълбоки въпроси за задаване на човек:

Вярвате ли, че извънземните съществуват?

Има ли бог в ума ви?

Вярвате ли в някакъв вид религия?

Защо или защо не?

Как измервате стойността на живота си?

Кой е най-големият винт на човешката раса?

Достатъчен ли е един живот, за да изпълним всички наши цели и да изживеем всички мечти?

Наистина ли всички хора са равни?

Смятате ли, че определени хора заслужават болка и наказание?

Кое е едно нещо, което всички приемаме за даденост?

Могат ли хората наистина да се променят?

Защо някои хора са мили, докато други са зли и отмъстителни ... може би дори зли?

Трябва ли човечеството да бъде спасено?

Значение на живота

Наистина ли имаме контрол над живота си?

Дали съдбата или съдбата ни контролират?

Справедлив ли е животът?

Томас Джеферсън веднъж каза, че „изкуството на живота е изкуството да избягваш болката“ - съгласен ли си с него?

Всеки ли има уникална цел на тази земя?

Всички чувстваме, че сме „предназначени“ да направим нещо, че сме „тук с някаква причина“ и имаме цел… вярно ли е това или е присъща генетична заблуда да ни държи мотивирани и позитивни?

Смущава ли ви, че един ден в бъдеще, след като умрете, някой ще бъде последният човек, който някога мисли за вас?

Със знанието за размера на Вселената, което можем да докажем, и население от близо 8 милиарда, колко е ценен човешкият живот в емпиричен мащаб?

ПОВЕЧЕ: Как никога да не свършиш нещата, за да кажеш на среща

Дълбоки въпроси, за да зададете човек за смъртта:

Вярваш ли в някакъв живот след смъртта?

Вярвате ли, че хората ще бъдат наказани за греховете си?

Мислите ли, че ще бъдем възнаградени за нашата благотворителност?

Колко време мислиш, че ще се помниш?

Кой мислите, че ще се появи на вашето погребение?

Какво бихте написали на надгробния си камък?

Кой би получил ползи от вашата воля?

Какво ще кажат хората за вас в некролога си?

Имали ли сте някога близък опит със смъртта?

Случвало ли ви се е да умрете някой близък?

Страхувате ли се от смъртта?

Кой бихте се почувствали оправдани в убийството?

Бихте ли умряли за кауза?

Дълбоки въпроси, за да зададете един човек за бъдещето на нашата планета:

Технологията ни съсипва или ни спасява?

Мислите ли, че има вероятност от апокалипсис или някаква дистопия, която да се случи в близко бъдеще?

Вярвате ли, че Томас Малтус е бил правилен и че пренаселението ще изяде ресурсите на света на сухо и ще бъде нашата крайна смърт?

Мислите ли, че хората някога ще трябва постоянно да напуснат земята?

Възможно ли е светът, изобразен в „1984“ на Джордж Оруел?

Каква технология според вас ще съществува хиляда години от сега?

Какъв ще бъде следващият вид на популярния транспорт?

Мислите ли, че страните ще останат отделни или един ден ще съществува нов ред за „един свят“?

Мислите ли, че технологиите ще могат да се справят с проблемите на човечеството; Т.е.. като изчерпване на петролните ресурси?

Мислите ли, че в един момент всички ще бъдем едно състезание?

Кога смятате, че ще намерим извънземен живот, ако го направим и как мислите, че това ще се отрази на човечеството?

Ще стигнем ли някога до истински извод защо сме тук?

Ще имаме ли всеки отговор във вселената?

Ще имаме ли един ден технологията да живеем вечно?

Мислите ли, че виртуалната реалност някога ще може да имитира реалността толкова перфектно, че не бихме могли да кажем разликата?

Възможно ли е нещо като „Матрицата“?

Ще намерим ли лекове за всички болести?

„Лични“ дълбоки въпроси за задаване на човек:

Кой е най-добрият ти спомен от детството?

Кое е най-важното събитие, случвало се в живота ти?

Най-големият страх?

Най-голямо съжаление?

Най-щастлив, който някога сте чувствали?

Най-тъжно, което някога сте се чувствали?

Най-сам, който някога сте чувствали?

Най-голям страх, който сте победили или трябваше да преодолеете?

Чувствали ли сте се някога безнадеждно или като искате да се откажете в живота?

Случвало ли ви се е да имате сериозни проблеми със закона?

Били ли сте някога да се борите със злоупотребата с наркотици?

Кое е най-неудобното преживяване в живота ти?

Имате ли предразсъдъци към определени неща или хора?

Мразиш ли нещо?

Имате ли някакви мании?

Какво беше първото ти сексуално преживяване?

Имате ли някакви фобии?

И така, ето! Това са няколко фантастични, наистина трудни въпроса, които определено ще ви преместят напред от малки разговори истинско саморазкриване и обсъждане на истински емоции, Спомнете си, както вече казах, това са много сериозни въпроси, които могат да бъдат малко трудни за задаване или отговор.

Дълбоките въпроси са абсолютно наложителни, за да имате истинско разбиране един към друг и може абсолютно да засилите любовта и връзката си със значимия си друг.

Може да са неудобни, но усещам, че има повече от необходимото,

Спокойно и оставете въпросите и разговорите да протичат естествено и не забравяйте да обърнете внимание и да го направите напълно комфортна, безопасна ситуация.

Сигурното пространство, което създавате, ще бъде добро, но какво ще стане, ако той все още емоционално се оттегли, изключи и се отдръпне?

Е, има 2 големи повратна точка, които всяка жена преживява в отношенията си с мъжете и те определят дали ще се окажете в щастлива връзка или всичко завършва с пулс.

Затова обърнете внимание, защото следващата стъпка, която трябва да предприемете, е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали сте жената, с която иска да се ангажира в дългосрочен план ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

И вторият голям проблем, с който се сблъскват много жени: чувствате ли, че той може да губи интерес, да изстине емоционално или да се отдръпне? Ако е така, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Още четене:

20 въпроса за задаване на човек, който обичате да се затваряте

225+ невероятни въпроса за задаване на човек: The Ultimate List

40 лични въпроса за задаване на човек

36 дълбоки въпроса, за да си зададете значимия друг

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината