Правилата за категорични приятели с предимства

Много жени ме питат дали смятам, че са възможни „приятели с обезщетения“.

И краткият отговор е да - те определено са възможни както за мъже, така и за жени.

По-дългият отговор е, че ако тази уговорка е това, което търсят и двете страни - страхотно. Няма проблем там.Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Но ако ще го направите, трябва да влезете в него с правилното мислене - или ще се изгорите.

И преди да започна, искам да кажа, че не ви насърчавам да търсите учител подреждане, нито аз го обезкуражавам. Всичко е в това, което търсите в живота си, и докато не сте в ситуация, която наранява вас или някой друг, тук няма да прецените.

Но както казах преди, за да бъдем здрави и стабилни учител (приятели с предимства) подреждане, имате нужда от правилното мислене. Вашият ум ще бъде това, което ви предпазва от лекота, забавление и безгрижност учител аранжиментът се превръща в разхвърлян, ужасен, изпълнен с драма токсична връзка бедствие,

Това е най-важното парче - така че е изключително важно да го оправите.

Така че имайки предвид това, измислих 7 „трябва да следват“ приятели с правила за обезщетения, Тези правила са специално насочени към запазване на правилното ви мислене - и запазване на вашето учител подредба положителна и щастлива.

Ако следвате тези правила, ще имате правилния начин на мислене и няма случайно да се отклоните от курса и да попаднете в царството на драмата, бъркотията и бедствията.

Готов?

Най- учител правилник

1. Изберете човек, с който можете да отрежете нещата и удобно никога да не се виждате отново

Слагам това правило на първо място - защото тук повечето жени се прецакват.

ДА СЕ учител подредбата е чисто сексуална - няма други части от нея, емоционални или по друг начин. Когато сте приятели с този човек или ги познавате в контекст извън сексуалната ви връзка, това усложнява нещата.

Ето защо е изключително важно да изберете някой, който е изцяло извън социалния ви кръг - и това означава, че няма приятели, няма колеги и определено няма exes.

Целта е, ако трябва да прекратите учител уговорка утре - може спокойно никога да не се налага да виждате този човек отново. (Или се натъкнете на тях някъде, където често ходите.)

Друг положителен за запазването на вашия учител чисто сексуален и извън социалния ви кръг е, че никога не трябва да се притеснявате от тях да говорят с някой, когото познавате - което означава, че можете да бъдете по-безпрепятствени и да преценявате с тях. Това ви позволява сексуално изследвайте с него без страх от преценка или клюки от приятели - което е точно това учител е за.

Сега, ако вече сте нарушили това правило - останалата част от тази статия определено ще ви помогне, така че продължете да четете.

2. На двамата ви е позволено да правите каквото искате

учител договореностите са напълно отворени. Не дължите един на друг нищо - период.

Това означава, че когато не сте заедно, той трябва да прави каквото си иска - точно както вие трябва да правите каквото искате.

Това идва с територията, това е какво учител е всичко. Без ревност, без преценка и никакви задължения един към друг. Ако не сте Добре с това - не влизайте в учител уговорка.

И не забравяйте - точно това е сигурният секс учител взаимоотношения. Когато сте изрично не да бъдат изключителни един за друг - от първостепенно значение е да бъдете безопасни един с друг. Всеки път.

3. Той не е твоят приятел - и определено Не твоето гадже

ДА СЕ учител уговорката трябва да запълни една много специфична роля в живота ви - секса. Това е. Нищо отвъд това.

Второто, което се опитвате да го впишете в някаква друга роля в живота си, е когато нещата се объркат между вас - бързо. Ето как мнозинството от учител уговорките се сриват и изгарят.

Това е така, защото на втория път, когато внесете други емоции, освен „Аз съм възбуден в момента“ в аранжимента си, отваряте вратата за един от вас да развие чувства - и милион неща да се объркат.

Така че, ако се чувствате самотни и търсите връзка с някого, обадете се на приятел. Или вашите родители. Или някой освен твоя учител, Той не е там, за да се свърже с теб или да ти е емоционален контакт - той е там за секс. Това е.

4. Ако нещата започнат да стават тежки или се чувстват като драма - прекратете

Единствената точка на a учител подреждането е така, че да можете да задоволите лесно сексуалния си нагон без усложнения или проблеми.

Абсолютният най-добър начин да избегнете драма и проблеми е като определите как ще изглежда вашата подредба и се придържате към нея - което означава да следвате правило номер 3 на писмото. Той не е ваш приятел и той е определено не твоето гадже. Той е човек, с когото нямате низове, свързани с секс - и това е всичко.

Ако излизането с него започва да се чувства неловко или проблеми започват да се появяват, или той започва да насочва негативни емоции и гняв към вас - време е да прекъснете връзките. Това трябва да е лесно, без стрес в живота ви, така че ако не е лесно, е време да го прекратите.

Ако искате да научите на първо място как да избегнете драма, прочетете следващите две правила много внимателно.

5. Започнете на добро място в живота си, преди да намерите A учител

Много хора влизат учител уговорки, които искат да запълнят някаква дупка в живота си.

Ето как учител уговорките се сриват и изгарят - защото когато започне като начин да те накара да се почувстваш по-добре в себе си, става много лесно да развиеш чувства и да го превърнеш в нещо, което никога не е било предназначено да бъде.

Това е така, защото ако търсите валидиране чрез a учител подреждане, тогава валидирането ще се почувства наистина добре към вас - и вие ще искате повече от него. Това ще ви направи все по-зависими учител за да се чувствате щастливи, което води до чувства на привързаност, ревност и негодувание - точно това противоположен как трябва да вървят нещата.

Преди да влезете в учител подредете, уверете се, че умът ви е на правилното място. Трябва да сте щастливи, изпълнени и стабилни извън учител подредба - така че да може да бъде просто секс без изкушението да го превърнеш в нещо повече.

Добър учител подреждането е като десерт - хубаво е да има, но не е съществено. Ако можете да го третирате като подсладител в живота си, а не като основно ястие, което ви дава горивото, за да продължите, тогава нещата ще се окажат наред.

6. Уверете се, че той е стабилен човек

На танго са необходими двама - и точно както трябва да сте на правилното ментално място или рискувате да объркате вашата FWB подредба - така прави и той.

Ако той е нестабилен човек - значи наистина се ядосва и избухва, или той ревнува, или има тенденция да има много драма в живота си - не влизайте в учител уговорка с него.

Драмата му в крайна сметка ще изтече във вашата подредба и ще обърка нещата. Това се предполага намали стреса, не го натрупвайте. Така че изберете някой стабилен, който се отнася към аранжимента ви като към „десерт“, точно както вие.

7. Оставете всичките си опции отворени

Първата стъпка към съсипването на a учител уговорката е, когато спрете да търсите романтика и утвърждаване извън нея. Щом тя стане единственият източник на мъжко внимание в живота ви и спрете да търсите другаде - става много лесно да се подхлъзнете и да започнете да го виждате като нещо повече.

Не ви казвам, че трябва да спите с множество момчета - това, което ви казвам, е да поддържате опциите си отворени и да се държите на пазара.

Това ще ви предпази от случайно плъзгане в видяното учител подреждането като нещо повече от него.

Следвайте тези правила и е добре да продължите

Помня, учител уговорките са за сексуално изследване. Те са зона без присъда, където можете да изследвате какво ви вълнува и ви кара да се чувствате добре с някой, на когото имате доверие.

учител договореностите не са за валидиране, не са за връзка и не са заместител на ходенето на дати. Ако го използвате за което и да е от гореизброените - това е най-бързият начин да спрете нещата.

Но когато следвате тези правила, ще се окажете да се забавлявате в контекста на договореността - без опасност нещата да се разпаднат или да се взривят.

Затова използвайте тези правила, за да създадете пространство за себе си, за да експериментирате наистина и да намерите това, което харесвате - докато все още търсите г-н Right и истинска връзка, която може да задоволи всичките ви нужди.

Искате да разберете със сигурност дали флиртува с вас? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Флиртува ли с вас“ в момента и разберете дали наистина флиртува с вас ...

Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Флиртува ли с теб? Вземи викторината

В обобщение...

Правилата за приятели с предимства

  1. Изберете човек, с когото можете да отрежете нещата и удобно никога повече да не се виждате
  2. И на двамата ви е позволено да правите каквото искате
  3. Той не ти е приятел - и определено не твоето гадже
  4. Ако нещата започнат да ви натежават или се чувствате като драма - прекратете
  5. Започнете на добро място в живота си, преди да намерите a учител
  6. Уверете се, че и той е стабилен човек
  7. Оставете всички опции отворени

Интересни Статии