Грижи ли се за мен? 16 скрити знака, които гарантират наистина

Дори в страхотни отношения може да има моменти, в които да се чудите: Наистина ли гаджето ми се интересува от мен? (Или съпруг. Или човек, който в момента виждате.) Ето конкретните знаци, за да знаете дали се интересува от вас.

Може да е трудно да разбереш дали някой наистина се интересува от теб - понякога си мислиш, че го прави, но друг път не си толкова сигурен. Той казва, че го прави, но не сте убедени в действията му. Или може би просто никога не ви казва и се чувствате малко несигурни за това.

Действията и чувствата в една връзка могат да бъдат объркващи, така че ако ви е трудно да го разберете, може би трябва да обръщате повече внимание. Има някои неща, които той казва или прави, които могат да ви посъветват дали той наистина се интересува или не. Ето 16 знака, които демонстрират, че той наистина се грижи за вас и иска да бъде с вас.ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват1. Това не е „Тя и аз“, а „Ние“

Този е толкова сладък. Той казва „ние“. Това означава, че той мисли за вас като за елемент, като за екип. Вие сте заедно за дългия път и той не се срамува да го изрази. Наистина му пука и казва на вас и на всички останали.

2. Той е търпелив и разбиращ

Всички ние действаме малко ирационално от време на време - особено когато сме хормонални - но той е невероятно търпелив и разбира с вас. Той не се ядосва и не пренебрегва вашите чувства. Вместо това той отделя време да разбере какво не е наред и откъде идвате.ПОВЕЧЕ: 8 безспорни знака, че е влюбен в теб

3. Той ви слуша

Има разлика между 'слушане' и 'слушане', а мъжете често правят първите, мислейки, че правят второто. Ако той действително обръща внимание на това, което казвате, наистина се интересува и предлага решения или съвети, тогава знаете, че слуша и че се интересува от вас и какво преживявате. Той иска нещата да са по-добри за вас и иска да помогне.

4. Той се грижи за вашето удоволствие

Помислете за това - как е в леглото? Не дали сексът е добър или не, но той полага усилия да ви махне? Обича ли да ви доставя удоволствие? Грижи ли се за вашето удоволствие? Това е знак, че той наистина се интересува. Ако той е малко егоист и всичко е свързано с него ... може да изпаднете в затруднение.ПОВЕЧЕ: 3 начина да разберете дали някой наистина ви обича

5. Той иска Вашите съвети

Ето нещо, което трябва да знаете за момчетата - те не обичат да говорят с други хора за техните проблеми и борби. Те са много 'справяне с моите собствени неща' хора. Това прави още по-очевидно, че когато идва при вас за съвет или да се отпуска, това е, защото той ви се доверява и уважава вашето мнение и преценка. Той не би направил това с никого.

6. Той прави концесии за вас

Не винаги ще харесвате едни и същи неща или искате да правите едни и същи дейности. Това може да създаде конфликти, особено когато са замесени упорити хора. Но той прави отстъпки за вас. Може да намрази онзи филм, който искате да видите следващата седмица, но той все пак отива, защото се интересува от вас. И той затваря около този ваш приятел, който мрази. Какъв човек!

ПОВЕЧЕ: 15 знака, които всъщност не се интересуват от теб7. Той иска да се гримира

Някои от вашите лоши гаджета може би са играли ролята на ранения, мрачен мъж и са избягали след боеве. Това е детинско и ужасно неуважително към вас. Нуждата да бъдеш сам е добре; да бягаш с дни и да ти предоставя безмълвното лечение, без никакви признаци да искаш да подобриш нещата, не е.

Но той не е такъв. Вместо това той активно предприема стъпки към помирението и се опитва да подобри нещата и да разбере как да отстрани проблемите и да избегне конфликти в бъдеще. Той е пазач.

8. Той си спомня малки неща за теб

Това не е непременно важно нещо и бихте могли да го пренебрегнете, но това е фин знак, че той несъмнено е влюбен във вас. Спомня ли си, че някога сте били обсебени от The Muppets, когато сте били дете, така че той ви купува тениска на Кермит? Знае ли, че си лудав, когато си гладен, затова държи захранващата лента в раницата си? Той обръща внимание и се грижи достатъчно, за да запомни малките неща.ПОВЕЧЕ: Грижи ли се за мен? 16 знака, които той гарантира наистина

9. Той не е ревнив и натрапчив

Вижте, има „сладък“ вид ревност - когато той с лайна говори, че един човек на работа, който флиртува с вас, или слага защитна ръка около кръста ви, когато смята, че някой човек в бара ви проверява. Но контролиращото поведение никога не е ок и абсолютно не е знак за любов. Не си падайте от впечатлението, че притеснителността и безумната ревност са любовта. Злоупотреба е Вашият човек не прави нищо от това и това е чудесно!

10. Той се опитва да направи добро впечатление на вашите хора

Той знае колко важни са вашите приятели и семейството ви за вас, затова полага усилия да остави добро впечатление върху тях. Той се показва за събития, разговаря с тях, опитва се да помогне и като цяло да допринесе по смислен начин.

ПОВЕЧЕ: 21 неоспорими знака той ви харесва повече от приятел

11. Той е щастлив и развълнуван за теб

Знаеш как си истински развълнуван за най-добрия си приятел, защото тя е развълнувана и има страхотна възможност или невероятно богатство? Щастлив е, когато си щастлив. Развълнуван, когато си. Ако сложи усмивка на лицето ви или нещата вървят добре за вас, това го прави щастлив. Защото той наистина се грижи за теб.

12. Той се интересува от вас и обръща внимание

Знаете как някои хора просто ще ви настроят или просто ще попитат как сте по навик или да бъдете учтиви? Той не прави това. Вместо това той е истински заинтересован и слуша какво казвате. Той обръща внимание, задава въпроси и иска да знае повече за твоя ден, за това какво чувстваш и т.н.

ПОВЕЧЕ: Грижи ли се за мен? 17 фини знаци, за да разберете

13. Той не те лъже

Хората често лъжат в погрешен опит да пощадят нечии чувства, но вашият човек знае, че това не е наред. Той те уважава твърде много, за да те лъже и макар истината да боли, винаги иска да го осъзнаеш. Той разбира, че успешната връзка може да се гради само на истината и иска, момчета, да имате реален шанс.

14. Той се опитва да помогне, когато си разстроен

От време на време всички имаме малки пробиви. Разстроени сме, уплашени сме и просто ни трябва някой. И той е този някой за теб. Винаги, когато сте разстроени или свалени, той е до вас и ще остави всичко останало да бъде до вас и да ви подкрепя.

ПОВЕЧЕ: 9 подли знака се грижи за вас, които не включват думи

15. Той иска да срещнете приятелите и семейството му

Ако той се интересува от вас и вие сте специални за него, той ще иска да се запознаете с приятелите и семейството му. Момчетата обичат да показват момичето си пред приятелите си; това означава, че той мисли, че сте невероятни и иска всички да знаят!

16. Той се бори за теб

Сигурно сте имали някои възходи и падения - когато нещата са лоши, показва ли ви, че е готов да се бие? Страстен ли е той да сте заедно? Желае ли да направи каквото е необходимо? Мъж, който се грижи за теб, е човек, който ще се бори за теб и няма да те пусне без да правиш каквото може, за да те задържи.

Това са само 16 от скритите знаци, които той дори не знае, че показва, но това доказва без съмнение, че той много се грижи за теб. Внимавайте с тях във вашия човек, за да се успокоите от чувствата му.

Тази статия ви показва важни начини да разберете дали един човек ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

В обобщение...

Признаци, че му пука за теб

 1. Това не е „Тя и аз“, а „Ние“
 2. Той е търпелив и разбиращ
 3. Той ви слуша
 4. Той се грижи за вашето удоволствие
 5. Той ви моли за съвет
 6. Той прави концесии за вас
 7. Той иска да се гримира
 8. Той си спомня малки неща за теб
 9. Той не е ревнив и натрапчив
 10. Той се опитва да направи добро впечатление на вашите хора
 11. Той е щастлив и развълнуван за теб
 12. Той се интересува от вас и обръща внимание
 13. Той не те лъже
 14. Той се опитва да помогне, когато си разстроен
 15. Той иска да срещнете приятелите и семейството му
 16. Той се бори за теб

Интересни Статии