Знае ли, че го харесвам назад? Основни знаци, които се опитва да измисли как се чувствате към него

Значи сте тук, защото искате да знаете как да каже дали той знае, че ти го харесваш обратно,

Винаги е нервен удар, когато харесваш човек и не си сигурен как се чувства към теб.Още по-лошо е, когато си доста сигурен харесва те, но все още не прави ход.Какво прави той? Защо не те моли? Не знае ли, че ти го харесваш обратно?

Една от най-големите причини той може да се страхува да ви поиска, защото не е сигурен как Вие чувствам за него - и това го кара да се колебае, преди да ви поиска (защото не иска да бъде отхвърлен).Така че, ако искате да знаете дали той се опитва да разбере как се чувствате към него, ще ви покрия.

Ето списък с най-големите признаци, че един човек се опитва да разбере как се чувствате към него. Те се удвояват като знаци, че е във вас, така че ако не сте сигурни как се чувства към вас, тези знаци ще ви дадат доста добър намек.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Най-горните знаци един човек се опитва да разбере как се чувствате към него

1. Той продължава да ви кани на датите „Not Date“

Когато човек ви харесва, той иска да прекара колкото се може повече време с вас.Но ако той е някак срамежлив, може да не иска да се изложи там, за да бъде отхвърлен.

Именно там идват датите „без дата“.

Според него, ако той просто ви кани да „се мотаете“ или „отидете на партито на моя приятел, но също като приятели“, той премахва шанса да бъдете отхвърлени - тъй като не ви моли на първо място.

Да. Знам. Досадно е Особено защото, ако той просто те попита, ще кажеш да!Но ако той все още се страхува, че не се чувствате така по отношение на него и е типът човек, който религиозно избягва отхвърлянето, ще поиска да прекара време с вас „като приятели“, а не на дати.

Ако прави това доста последователно, добре е да заложите, че ви харесва и не е сигурен как се чувствате към него.

2. Той ви изпраща текстове за първи път през цялото време

Това е особено очевиден знак, ако вие постоянно говорите над текстови съобщения. Ако той обикновено е този, който първо ви изпраща текст, за да започнете разговора (а не обратното), добре е да ви хареса.Чувства се безопасно да ви изпраща съобщения, защото вие сте винаги текстови съобщения, което означава, че той знае, че няма да бъде отхвърлен или трябва да излезе от зоната си на комфорт, за да ви изпрати съобщение.

В същото време той наистина обича да разговаря с вас (защото ви харесва) и затова винаги ви изпраща първо съобщения, за да започне разговора.

Ако той прави това, но все още не ви пита, вероятно е той да ви хареса и просто не сте сигурни как се чувствате към него.

3. Изрично отрича да харесва други жени, когато е с теб

Може би сте го дразнили за друга негова приятелка или може би сте навън в бар и се шегувате как той трябва да удари някой друг там.

Каквато и да е ситуацията, когато обектът на него да се интересува от друг, различен от вас, той яростно отрича.

Той е определено не се интересува от други жени - и той ще ти каже така на лицето си.

Той е твърде нервен, за да ви каже, че сте жената, от която наистина се интересувате - защото не е сигурен как се чувствате към него.

4. Той се уверява, че отиваш някъде, преди да реши да отиде

Ако човек ви харесва, той иска да ви види. Той иска да прекара време с вас. Това е вид даденост.

Разбира се, човек, който е твърде нервен, за да ви моли, ще бъде твърде нервен, за да изпусне всякакви очевидни или преки признаци, че ви харесва. Ето защо е важно да погледнете поведението му, за да видите какво говори за това как се чувства към вас.

Човек, който обикновено не излиза толкова много с изключение когато той знае, че ще бъдеш, има голяма представа как се чувства към теб.

Ако той не положи усилия да излезе на групи, освен ако не е сигурен, че определено ще бъдете там (защото той ви изпрати съобщение и ви попита, или защото изпрати съобщение на приятел и попита дали ще сте там), това е огромен знак, че се интересува от теб.

И ако той не е направил ход, вероятно е защото не е сигурен как се чувствате към него.

5. Той ви изпраща текстове до късно през нощта

Типът човек, който е прекалено нервен, за да направи ход или определено да ви помоли, няма да ви бъде плячка, който ви вика или ще ви прави секс късно вечер (освен ако той не е наистина ли пиян).

Но ако той ви харесва, определено ще му хрумнете, особено в по-късните часове на вечерта.

Така че, ако той ви изпраща съобщения късно през нощта (но не и за обаждане на плячка - надявам се да разберете как се чувства той към вас, ако ви плячкаше!), Това е добър знак, че се интересува от вас, но твърде много се страхува да каже нищо.

6. Никоя полза не е твърде голяма за вас

Ако ви харесва, той подсъзнателно ще се опитва да ви покаже колко добър би бил към вас и ще иска да ви види щастливи.

Ето защо човек, който ви харесва (дори и да не ви иска), ще ви помогне с всичко, от което имате нужда от помощ.

Движещ се? Няма проблем, той е там, за да помогне. Имате нужда от возене до летището? Той е твоят човек.

Освен ако не е наистина, наистина ли добри приятелю, той няма да бъде винаги готов да ти прави огромни услуги, освен ако няма чувства към теб. И ако все още не ви е поискал, вероятно защото се страхува, че ще му кажете не, защото не знае как се чувствате към него.

7. Той взема всяко извинение, което може да намери, за да се види

Както казах преди - ако той ви харесва, той ще иска да бъде около вас.

Това означава, че той ще намери причини да дойде и да прекара време с вас.

Може да е „в съседство“, защото отиде да вземе храна на място, за което знае, че е близо до вашата къща. Или може да „отскочи, защото е близо“ - защото е на колело, което случайно го заведе до къщата ви.

Каквато и да е причината, той никога няма да пропусне възможност да прекара време с вас.

И ако той ви дава този знак плюс другите знаци в този списък, безопасно е да се каже, че той е във вас и той просто не е сигурен как се чувствате към него.

В зависимост от това колко е социално умел, изпускането на намеци за това как се чувствате към него може да не работи. При този тип хора може би е по-добре да сте директни с него.

Така или иначе - ако има много от знаците в този списък, много е вероятно той да има някакви чувства към вас. Късмет!

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Това са знаците, които той се опитва да измисли как се чувствате към него

  1. Той продължава да ви кани на дати, които не са на дата.
  2. Той ви пише първо през цялото време.
  3. Той изрично отрича да харесва други жени, когато е с вас.
  4. Той се уверява, че отивате някъде, преди да реши да отиде.
  5. Той ви пише текстове късно през нощта.
  6. Нито една услуга не е твърде голяма за вас.
  7. Той взема всяко извинение, което може да намери, за да ви види.