Харесва ли ме? 27 знака за възрастни, че той е във вас

Въпреки че сте го направили толкова далеч в живота, установяването на нечия привързаност или липса на такава може да бъде объркващо.

Има 27 начина, по които един възрастен може да каже дали някой друг ги харесва или не.Първо можете да прочетете 27-те точки, а след това ще ги обсъдим по-подробно, така че ще имате повече информация за всеки елемент.ПОВЕЧЕ: Точно как да разберем със сигурност, ако един човек ви хареса

1. Не се страхувайте да бъдете уязвими.2. Изпращат ви текстове само да кажете Здравейте.

3. Те показват позитивен език на тялото.

4. Те се опитват да ви предпазят от опасност.5. Те се показват със своите приятели, за да се срещнат с вас и вашите приятели.

6. Те гледат дълбоко в очите ви.

7. Те се движат физически по-близо до вас, без значение къде сте.

8. Те действат различно около вас.ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва на работа: 16 знака за предаване

Вземете теста: Харесва ли ви?

9. Те активно коментират или харесват вашите публикации в социалните медии.

10. Те комплиментират вашите постижения.11. Те ​​се смеят на шегите ви.

12. Той или тя действа по привързани начини.

13. Те винаги следват с вас.

14. Те оставят телефона си далеч и ви дават неделимото им внимание.

15. Те помнят да предават подробности за теб.

16. Те използват всеки възможен шанс да намерят сексуалността във вашия разговор.

ПОВЕЧЕ: Най-големите знаци един човек ви харесва повече от приятел

17. Те се опитват да прекарат повече време с вас.

18. Те започват разговор с вас.

19. Те се отварят за живота си за вас.

20. Те непрекъснато се грижат в Твоето присъствие.

21. Обличат се различно около теб.

22. Те се опитват да ви накарат да се смеете.

23. Те забелязват и коментират физическия ви вид.

24. Той или тя се опитва да открие повече за това, което те интересува.

ПОВЕЧЕ: Той ли е в мен? 8 огромни знака, че той влиза във вас и ви харесва

25. Неговите или нейните приятели се интересуват от вас.

26. Те се опитват да отстранят проблемите ви.

27. Те са неудобни около вас.

Сега нека да ги разделим и да видим какво наистина се случва, когато някой те хареса.

1. Не се страхувайте да бъдете уязвими. Преди да се притеснявате дали някой ви харесва, знайте, че е безопасно да свалите охраната си. Ако не рискувате, позволите си да бъдете уязвими и пуснете някого, тогава не можете да изпитате любов. Нищо не се осмели нищо спечелено. Искате ли да отидете на гроба си, като никога не сте дали шанс на любовта или дори многобройни шансове, ако има дори и най-малката възможност, че бихте могли да изпитате необвързана наслада във връзка с друго човешко същество? Не сме мислили така.

2. Изпращат ви текстове само да кажете Здравейте. В епохата на постоянен достъп понякога най-лесният и най-незастрашаващ начин да проявите интерес е обикновено привет чрез текст. Ако получат положителен отговор от обикновен здравей и се опитват да продължат разговора по-нататък, това е допълнителен знак, че те харесват.

3. Те показват позитивен език на тялото. Когато някой се интересува от вас, комуникацията им невербално ще покаже, че това е така. Те ще се опитат да ви докоснат, ще поставят тялото си в близост до вас или ще ви откраднат, когато смятат, че не ви обръщат внимание. Жените ще кръстосат краката си по посока на интереса си или ще ги разкроят напълно. Езикът на тялото му ще бъде отворен, може би дори ще разкрие китката или шията. Мъж ще застане уверено, опитвайки се да слезе като смел и силен или да се обърне към нея.

4. Те се опитват да ви предпазят от опасност. Когато мъжът по-специално се интересува от жена, езикът на тялото му ще е с тенденция да бъде от защитната страна. Той ще се опита да ви предпази от насрещни коли, погледите на други мъже или дори от нежелано внимание от страна на приятели или колеги. Той може да ви защити и устно, ако някой говори негативно за вас.

5. Те се показват със своите приятели, за да се срещнат с вас и вашите приятели. Когато някой ви харесва, той може да иска екипажа с тях като емоционално резервно копие. Те придобиват самочувствие и емоционална стабилност, като са около хора, които вече са доказали, че са мили и желани да бъдат наоколо. Те могат също да облекчат чувствата на самосъзнание и уязвимост, като държат близките си до себе си. Те могат също така тайно да искат да видят дали приятелите ви и техните приятели могат да се разбират.

6. Те гледат дълбоко в очите ви. Когато някой те харесва, той не може да откъсне поглед. Това е като да гледате колата на колата, само по положителен начин. Те могат да гледат дълбоко в очите ви, дори ако току-що сте ги срещнали, сякаш те търсят нещо изключително убедително.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва със сигурност

7. Те се движат физически по-близо до вас, без значение къде сте. Няма значение дали сте на парти, среща в офис на борда, училищно представяне на вашето дете или на друго място. Те физически ще се приближат до вас, когато ви харесат. Това е вярно, дори ако те никога преди не са ви казвали дума.

8. Те действат различно около вас. Ако забележите, че те действат напълно различно около вас (по-зловещо, по-срамежливо, точно извън нормата по никакъв начин), може да ви харесат. Понякога те могат да действат по-големи и по-силни, за да привлекат вниманието ви, или ако са срамежливи, могат да се свият в себе си от страх да не бъдат отхвърлени или да се открият техните привързаности.

9. Те активно коментират или харесват вашите публикации в социалните медии. Когато някой иска да ви опознае по-добре и потърси вашето внимание, той ще се включи по-активно във вашите социални медийни потоци, както професионални, така и лични.

10. Те комплиментират вашите постижения. Ако те са първите, които ви поздравяват с повишение, първата ви седмица се придържате към нова диета или успявате да отидете на почивка до далечно място, тогава те ви харесват.

11. Те ​​се смеят на шегите ви. Дори и да не се представяте за забавен човек, ако откриете, че някой винаги се смее на шегите ви или начумерени неща, които казвате, харесва ви.

12. Той или тя действа по привързани начини. Когато те правят прекалено привързани неща, като ви носят обяд, комплиментират ви презентацията, пускат намеса за вас или дори ви пускат шеговита целувка, те ви харесват.

ПОВЕЧЕ: 5 сигнални знака, които те харесват

13. Те винаги следват с вас. Ако споменете, че трябва да измиете колата си или че трябва да вземете химическото чистене, те ще ви попитат за тези неща следващия път, когато ви видят, въпреки че те са неуместни.

14. Те оставят телефона си далеч и ви дават неделимото им внимание. Когато някой остави телефона си в този ден и възраст, то определено те харесва. Това означава, че не искат да се разсейват от работа, приятели или нещо друго. Те просто искат да бъдат с теб.

15. Те помнят да предават подробности за теб. Ако споменете нещо минаващо и той или тя си спомня дни или дори седмици по-късно, тогава те ви харесват. Те вероятно висят на всяка ваша дума.

16. Те използват всеки възможен шанс да намерят сексуалността във вашия разговор. Въпреки че това може да не се случи на работното място, защото е неподходящо, може да откриете, че те правят шеговити сексуално шеги или препращат към човешката сексуалност като начин да тестват водите с вас. Това е особено вярно, ако те намерят за сексуално привлекателна.

17. Те се опитват да прекарат повече време с вас. Ако се опитат да прекарат повече време с вас, тогава вероятно са интуитизирани. Това включва пренареждане на графика им или отказване на социални ангажименти с приятели или семейни ангажименти, за да бъде вместо вас.

18. Те започват разговор с вас. Когато някой ви харесва, той ще се опита да говори с вас, дори ако става дума за светски неща като времето. Всяко започване на разговор е сигурен знак, че те харесват. С някой, от когото не са се интересували, те не биха отделили време или шанс да бъдат отвлечени.

ПОВЕЧЕ: 15 очевидни знака, който човек харесва (според пичове)

19. Те се отварят за живота си за вас. Когато някой сподели интимни подробности за живота си с вас, това означава, че ви се доверява и че търси по-дълбоко ниво на връзка. Те могат да го направят с надеждата и вие да им отворите повече.

20. Те непрекъснато се грижат в Твоето присъствие. Когато една жена играе с коса на косата или мъж постоянно регулира бейзболната си шапка, това е сигнал за подсъзнание, че те харесват. Ние се грижим точно както маймуните Bonobo се грижат взаимно - за да установим връзка и комуникация и да сигнализираме за сексуален интерес.

21. Обличат се различно около теб. Ако някой започне да се грижи допълнително в облеклото си, прическата си или грима си, това означава, че ви харесвате. Никой не харчи допълнителни 400 долара за костюм или нова рокля, ако не мислят, че ще бъде забелязан от човека, когото те привличат.

22. Те се опитват да ви накарат да се смеете. Когато някой иска да привлече вниманието ви, ще се опита да ви накара да се смеете. По-специално мъжете ще направят това, за да помогнат да разтопят стените, които жените обикновено имат, когато оценяват потенциална половинка. Ако те могат да те накарат да се смееш, тогава те знаят, че са толкова добри, колкото 'в'.

23. Те забелязват и коментират физическия ви вид. Ако сте променили външния си вид по някакъв начин и те забелязват, това означава, че ви харесвате. Ако получите нова прическа, носете нова вратовръзка или започнете да носите различен парфюм и те да не ви хвърлят око, е точно обратното.

24. Той или тя се опитва да открие повече за това, което те интересува. Когато някой иска да разбере какво ви кара да играете или какви са вашите хобита и интереси, той ви харесва и иска да ви опознае по-добре.

ПОВЕЧЕ: Харесва ли ме? 10 Знаци Чувствата са взаимни

25. Неговите или нейните приятели се интересуват от вас. Понякога човек ще се довери на приятелите си, че се интересува от някого, без да го разкрива пряко на този човек. След това техните приятели започват да извършват детективска работа, за да разберат повече за вас и да преценят дали може да имате интерес и към техния приятел или приятелка.

26. Те се опитват да отстранят проблемите ви. Когато някой се опита да улесни живота ви или да облекчи тежестта ви, тогава той ви харесва. Ако отворят врати, носят книги или вашето куфарче, предлагат да платят за обяд и т.н., това е сигурен знак, че се интересуват.

27. Те са неудобни около вас. Интровертите или по-срамежливите хора могат да действат по-малко уверени, вместо по-уверени, когато се чувстват заинтересовани от друг човек. Ще знаете, че интровертът ви харесва, когато се държи неловко, срамежливо, изчервява се или се препъва, когато се опита да говори с вас или просто няма да разговаря с вас изобщо. През цялото време те все още ще се опитват да бъдат около вас.

Тази статия ви показва всички най-добри начини да разберете дали някой ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно, предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

 1. Не се страхувайте да бъдете уязвими.
 2. Изпращат ви текстове само да кажете Здравейте.
 3. Те показват позитивен език на тялото.
 4. Те се опитват да ви предпазят от опасност.
 5. Те се показват със своите приятели, за да се срещнат с вас и вашите приятели.
 6. Те гледат дълбоко в очите ви.
 7. Те се движат физически по-близо до вас, няма значение къде сте.
 8. Те действат различно около вас.
 9. Те активно коментират или харесват вашите публикации в социалните медии.
 10. Те комплиментират вашите постижения.
 11. Те се смеят на шегите ви.
 12. Той или тя действа по привързани начини.
 13. Винаги следват с вас.
 14. Те оставят телефона си далеч и ви дават своето неделимо внимание.
 15. Те помнят да предават подробности за теб.
 16. Те използват всеки възможен шанс да вкарат сексуалността във вашия разговор.
 17. Те се опитват да прекарат повече време с вас.
 18. Те започват разговор с вас.
 19. Те се отварят за живота си за вас.
 20. Те непрекъснато се грижат в Твоето присъствие.
 21. Обличат се различно около теб.
 22. Те се опитват да ви накарат да се смеете.
 23. Те забелязват и коментират физическия ви вид.
 24. Той или тя се опитва да открие повече за това, което те интересува.
 25. Неговите или нейните приятели се интересуват от вас.
 26. Те се опитват да отстранят проблемите ви.
 27. Те са неудобни около вас.