Викторина „Харесва ли ми“ (наистина работи!)

Бъдете честни, прекарали сте време в мислене за това.

Наистина ли го харесваш? Или просто си представяте нещата?От една страна - изглежда, че той наистина би могъл да те хареса! Може би той прави неща, които ви карат да мислите, че се интересува от вас, може би се опитва да прекарва повече време с вас ...Може би ви показва някои признаци, че ви харесвате.

Но от друга страна...Може би е объркващ Може би той не ти обръща толкова голямо внимание или ти каза нещо, което те накара да мислиш, че изобщо не го интересува ...

Може би ви дава огромни знаци, че не ви харесва и това ви кара да се върти главата.

Така или иначе - няма нищо по-лошо от това да не знаем.Когато не знаеш как се чувства човек към теб, всеки момент, който прекараш с него, е изпълнен с безпокойство и съмнение. Как трябва да знаеш как да действаш около него, ако не знаеш как се чувства той към теб?

Плюс това съмнението затруднява естественото му действие. Постоянно се чудите на истинските му чувства и ви прави невъзможно да се отпуснете и да бъдете в момента с него.

Резултатът? Чувствате се неловко около него и това ви кара да се държите неловко, когато сте с него - което е катастрофа, ако наистина искате той да ви хареса обратно.Така че, ако не знаете истинските му чувства и не можете да бъдете себе си около него, защото се притеснявате дали той има чувства към вас или не ...

Тогава има само едно решение. Трябва да знаете отговора.Време е да разберете със сигурност.

Вземете тази викторина, отговорете на въпросите, специално пригодени, за да разберете отговора на най-важния въпрос за вашия ум:

Вземете този тест сега и разберете веднъж завинаги: харесва ли ви?

Вземете викторината!

Интересни Статии