Обича ли те?

Може да се опитвате да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не. Може би сте в ангажирана връзка и той казва, че ви обича. Може би сте в някаква сериозна връзка, но той все още не е поставил етикет, което ви кара да се съмнявате колко сериозно се отнася всъщност към вас. Може би сте в сериозна обвързана връзка и сте имали чувството, че той ви обича, но напоследък нещо изглежда различно. Може би се чудите дали той не се е влюбил във вас.

Или може би сте някъде между всичко това. Долната линия е ... притеснително е чувството да си на оградата и се чудиш как наистина се чувства към теб. Дори ако в крайна сметка разберете, че той не ви обича, е по-добре, отколкото да сте в крайници, винаги се чудите каква е истината, но всъщност никога не се чувствате така, сякаш имате задоволителен отговор.Е, добрата новина е ... има начин да се измери дали той те обича или не. Този тест ще ви позволи да прецените дали тук има истинско, дългосрочно бъдеще или дали инвестирате тон енергия в задънена улица.Дори и да не получите отговора, който искате, цялата надежда не се губи. На първо място, познаването на истината ще бъде по-добро от това да живеете в това състояние на объркване. След като знаете истината, ще знаете най-добрия начин да поправите ситуацията си (което ще ви бъде обяснено въз основа на отговорите, които предоставяте). Уверете се, че отговорите на всички въпроси максимално честно и точно. Ако отговорите възможно най-честно, ще получите шокиращо точни резултати, които наистина ще ви дадат отговор дали той ви обича или не.

Възможно е да нямате абсолютно нищо за притеснение. Той може би е напълно влюбен в теб, но може би не го осъзнаваш напълно. Защо? Защото мъжете и жените проявяват любов по различни начини. Възможно е също така той да казва, че те обича, но всъщност не се чувства така дълбоко.Вземете викторина!

Интересни Статии