Дали бившият ми все още ме обича? Ето 33 знака, които бившият ви все още ви обича

Кои са знаците, които бившият ви все още има чувства към вас? Ето как да разберете дали бившият ви все още ви обича (потърсете тези фини улики) ...

Разделили сте се, но получавате странни вибрации от бившия си. През повечето време сте почти сигурни, че двамата сте приключили и сте готови, но понякога ... изглежда, че все още ви обича. Той е горещ и студен и не можете да го разберете. Казва, че ви липсва, но след това изчезва със седмици. Той се среща с някой нов, но е напълно ревнив към новото ти гадже. Ядосва се на теб, но все пак продължава да се обажда.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Все още ли те обича? Луди ли сте? Ето 33 знака, които трябва да внимавате!

1. Изглежда, че напомня много за отношенията ви

Говори ли много за добрите времена напоследък? Винаги ли нещо му напомня за вас заедно? Той мисли за теб много, ясно. Това е огромен знак.2. Непрекъснато се блъскате в него навсякъде

Където и да отидете, там е той. Може просто да сте свикнали да посещавате едни и същи места или и двамата имате много добър вкус на места, но е по-вероятно тези „случайни“ срещи да не са случайности.

ПОВЕЧЕ: Разберете дали бившият ви все още ви обича с тези скрити знаци (дори ако настоява, че не го прави)

3. Той поддържа връзка с майка ти

Виж, когато се разделиш с някого за добро, преставаш да контактуваш и със семейството им; това е правилото Но той говори с майка ви през цялото време и тя просто го обикаля и продължава да ви мъчи за раздялата с онова „хубаво момче“. Някой лобира сам за мама.

4. Получавате много анонимни обаждания

Изведнъж ли сте супер популярни с неизвестни телефонни номера, които продължават да ви бъзикат? Нямате сталкер, просто бившият ви се обажда, за да чуе гласа ви, но не е нужно да се бъркате, за да кажете нищо.

5. Той се обажда на вашия рожден ден

Може да си мислите, че не е голяма работа, защото в края на краищата сте били двойка веднъж и сте оставали в добри отношения. Но помислете за това така - колко често мъжете сериозно си спомнят специални поводи като рождени дни и годишнини? Хммм.

6. Той ви пише постоянно

Телефонът ви пингва, звъни и бръмче през целия ден с известия за нови текстови съобщения. Вашите приятели? Ново гадже? Измамници? Не, просто бившият ви желае „небрежно“ да види как сте. Той е толкова очевиден.

ПОВЕЧЕ: Топ 10 знаци за предаване, които бившият ви не иска да се върнете

7. Той пита всички ваши взаимни познати за вас

Този ход е така 7-ми клас. Казват ли ви няколко души, че бившият ви ги е питал за вас? Какво мислите, че това означава? Той не обикаля да пита всички, които знаете за вас без причина.

8. Той се опитва да ви направи ревнив

Може би си мислите, че фактът, че има ново момиче, означава, че е продължил, но помислете отново - някак си го търка в лицето? Потенциален ли е за тази връзка? Изглежда, че се опитва да убеди себе си, а не вие, че той я обича? Той се опитва да ви направи ревнив, защото все още му пука.

9. Изглежда, че вдъхновявате екстремни емоции

Не че това, че правиш бившия си емоционален нестабилен, е постижение, но ако той премине от мразене към отчаяние да бъдеш около себе си, значи успешно си го подлудил. Той е влюбен в теб.

10. Той няма да се откаже да се обажда, дори и през периода на безконтактен контакт

Зрели, добре приспособени възрастни, които се интересуват от движение, зачитат взаимно договорения период без контакт. Той, от друга страна, ви се обажда без прекъсване. Той не е над теб.

ПОВЕЧЕ: Подли подписи подписва бившият ви иска да се върнете, но няма да го признаете

11. Той ви се обажда или ви пише текстове

In vino veritas, дами, и какво се случва, когато той удари виното малко силно? Той се обажда Вие, Това трябва да е достатъчно силен показател къде са мислите му.

12. Той преоценява грешките си във вашите отношения

Изглежда е имал внезапна промяна в сърцето и се извинява и говори за нещата, които е направил погрешно, когато сте били заедно. Преоценка, почти. Той мисли за теб много.

13. Той не е безразличен, ядосан е

Обратното на любовта е безразличието, така че гневът и омразата все още са в тази любовна сфера. Любовта е съседна, ако щете. Гневът, ревността и тази явна омраза произтичат от силните чувства на любов.

14. Той е в крак с вашето онлайн присъствие

Толкова е по-лесно да дебнеш бившите в наши дни, просто ги следваш в социалните медии! И знаете, че той прави точно това. Някога се питах защо?

ПОВЕЧЕ: 10-те най-големи знаци, които бившият ви е над вас (и как точно да го поправите!)

15. Той мрази вашия нов мъж

Внезапно ли се превръща в нахален 12-годишен в момента, в който се появи новото ти гадже? Прави ли гадни коментари? Мрази ли го? Той е лудо ревнив, защото все още те обича.

16. Той е много трогателен

Винаги, когато се срещате, той изглежда ... прекалено привързан? Твърде щедър с физическия контакт? Малко трогателна? Той просто умира да бъде близо до теб.

17. Той не изглежда готов или не желае да продължи напред

Имал ли е връзка, откакто сте се разделили? Излиза ли да се срещне с други жени? Не? Той все още ви е закачил? Ти знаеш защо.

18. Той ви казва, че ви липсва

Право от устата на коня: той ви липсва. Това означава само едно. Колко хора ти липсват? Колко от тях разказваш? Да, така си мислех.

ПОВЕЧЕ: 5 скрити знака, които бившият ви все още ви обича (дори и да каже, че не го прави)

19. Той наистина подкрепя

Винаги, когато преминете през тежък период, той е просто за вас. Подкрепя ви, кара ви да се чувствате по-добре, кара ви да се смеете, да се грижи за вас ... с любов.

20. Той излъга, че има приятелка

Каза ти, че се вижда с някого, но разбра, че те е излъгал. Това е 100%, за да ви завижда, буквално няма друга причина да се лъжете.

21. Той те удря с любовните песни

Горкият човек се опитва да ви каже как се чувства и вие просто не получавате намек. Всяка любовна песен или лирика или цитат, който ви изпраща, е с вас в ума и начин той да предаде чувствата си.

22. Той е прекалено любопитен за любовния ви живот

Той продължава да задава въпроси, свързани с любовния ви живот, и с кого сте спали, и ако сте се срещали от него ... защо той е толкова заинтересован, освен ако все още ви обича?

ПОВЕЧЕ: Бившият ми все още ли ме обича? 32 знака, че бившият ви все още има чувства към вас

23. Той държи вашите неща в заложници

Вие ще сте забравили някои неща на негово място, само той няма да го върне! Той не го прави, за да бъде задник, или защото иска извинение да те има отново, или защото иска да задържи парче от теб. И двата пътя водят до едно и също заключение: той те обича.

24. Той има емоционални изблици около вас

Ако той те обича толкова, колкото аз мисля, че го прави, тогава той ще се разочарова и дори се ядосва от време на време, защото ти липсва толкова много и просто иска да си с него.

25. Той е горещ и студен

Преминава ли през фази, където се обажда непрекъснато, само за да те игнорира дни наред? Това ви обърква? Е, просто си представете объркването, което е в сърцето му в момента. Той се бори с чувствата си.

26. Той светва, когато те види

Можете абсолютно да кажете, че някой ви обича от начина, по който те гледат. Ако той светне и се усмихва неволно, когато се появиш, ще можеш да видиш любовта в очите му.

ПОВЕЧЕ: 24 неоспорими знака, които бившият ви приятел все още има чувства към вас

27. Той се промъква, гледа те, когато си наоколо

Знаеш ли, когато си в 5-ти клас и харесваш съученик, така че ти се промъква да ги гледа по време на час? Това е, което той прави с вас в момента. Той те обича толкова много, не може да му помогне.

28. Той е около вас подозрително често

Изглежда той се мотае там, където правиш много напоследък. Независимо дали той покани себе си или получи някой от приятелите ви да го покани, той е само защото сте вие.

29. Приятелите ти казват, че той винаги говори за теб

Когато сте влюбени, не можете да млъкнете за обекта на вашата привързаност, а той се дърпа към всичките си приятели. Той дори не може да бъде изтънчен и всеки може да види колко те обича.

30. Хващате го да ви прави нежни погледи или пипания

Добре е приятелите да ви прегръщат, но нежно галете бузата си? Целувате челото си, прибирате парче коса зад ухото си? Това е романтична територия.

ПОВЕЧЕ: 15 знака, че бившият ви все още е влюбен във вас

31. Той все още има снимки на вас в портфейла или апартамента си

Ако откриете снимки на себе си в къщата му или че той носи такъв със себе си ... трябва ли дори да заявя очевидното? Толкова е мило и той е така към теб.

32. Той е признал любовта си към теб, докато е бил пиян

В един от тези пияни телефонни разговори в късна нощ той произнесе L-думата ... само за да се преструва, че не си спомня, когато е трезвен. Не падайте за това, момиче. Това беше нефилтрираната истина.

33. Целували сте се или спите заедно след раздялата

Разбира се, разделителният секс е едно, но да спите заедно многократно след или да се целувате, или някакво романтично поведение ... не се заблуждавайте, той е влюбен във вас. И може да сте влюбени в него.

Ако някога не сте сигурни как се чувства той, просто се върнете и проверете списъка. Забелязали ли сте някое от тези поведения във вашия бивш напоследък? И какво ще правиш по въпроса?

Сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

Интересни Статии