Най-лесният естествен начин за загуба на мазнини в корема за една седмица

Имате голяма дата следващата седмица? Трябва ли да се поберат в нова рокля за шаферки следващата седмица? Насочвате се към плажа следващата седмица? Каква тема имат тези 3 ситуации общо? ding ding ding!

Трябва да загубите корема мазнини за една седмица!

Бързо! Хвърлете всичко в хладилника си на боклука. Облечете пот костюм и започнете да въртите педалите на колело в сауната. Трябва да натрупате тегло - бързо!Отпуснете се. Шегувам се. Има много по-лесни, по-здравословни и по-безопасни начини да загубите корема мазнини и да изглеждате страхотно за една седмица.

Тази ситуация е твърде честа за моите клиенти и пациенти и за щастие ще ви разкрия моите тайни. Най-добрата част не е, че ще изглеждате страхотно, а по-скоро, че ще поставите основата за постигане на дългосрочна и постоянна загуба на тегло, така че да изглеждате страхотно през цялата година.

Как да губят мазнини в корема за една седмица

За да бъдете най-ефективни, започнете реалистично

„Цел без план е желание.“ Добре е да имате високи очаквания, но без фокус и план никога няма да постигнете целта си.

Трябва да създадете основна линия на това, което може да бъде направено в рамките на вашите средства, и след това да продължите.

Първо, трябва да разберете, че телесните ви мазнини по време на загуба на тегло ще бъдат премахнати от всички участъци на тялото ви. Няма такова нещо като упражнение, което може конкретно да ви накара да загубите мазнини само в корема.

Мазнините ви се съхраняват навсякъде и когато упражнявате по време на диета, изразходвате енергия от всичките си запаси от мазнини в корема, дупето, ръцете и дори краката.

Ще изглеждате страхотно, но не се разочаровайте, ако почувствате, че губите повече мазнини от дупето, отколкото корема. Няма медицински начин, извън операцията, за премахване на мазнини само от корема.

Настройте ежедневните си калории, за да отслабнете ефективно

Диетата е свързана с изразходване на повече енергия, отколкото консумирате. Когато имате недостиг на калории, отслабвате. За да направите това, трябва да знаете колко калории приемате. Настоятелно ви предлагам да опитате да приемате калориен калкулатор от Националния здравен институт (тук).

Най- тук Планировчик на телесно тегло е чудесно средство за разбиране на текущия ви прием на калории и упражнения и вижте какви корекции трябва да направите, за да постигнете целево тегло за даден период от време.

Уникално можете да следите с телесното си тегло извънредно време, за да можете да правите корекции след тази седмица. Въпреки това, като се има предвид, че фокусът ви е една загуба на телесни мазнини за една седмица; използвайте този калкулатор, за да намерите основния си калориен прием, който ви е необходим, за да поддържате теглото си.

Моля, имайте предвид, че има вариации в приема на калории за много калкулатори. Причината обаче ми харесва тук калкулатор е, защото е най-точният, тъй като е подкрепен от годините ми медицински изследвания. Можеш намерете го тук,

Колко калории трябва да изрежете?

Да предположим, че сте жена с умерена физическа активност, която има изчислен базов калориен прием от 1900 калории, за да поддържате текущото си тегло.

Може би сте чували, че килограм мазнини е приблизително 3500 калории. Така че, ако премахвате около 500 калории на ден от диетата си в продължение на 7 дни, вие теоретично ще премахнете 1 килограм мазнини.

По този начин, някои хора приемат, че ако премахват 750-1000 калории на ден, тогава те ще загубят повече мазнини. Това обаче не е толкова просто. Ако свалите твърде много калории, влизате в режим на глад и имате ниска енергия.

Вместо Предлагам ви да премахнете около 500 калории от диетата си от това, което обикновено ядете, Така че в случая с жената тя би намалила приема на калории от 1900 до 1400, за да може да отслабне, но и все пак да има достатъчно енергия, за да може да спортува и да продължи с деня си, без да се източва.

Как да се придържате към плана си, за да отслабнете най-много тегло

Промените в начина на живот са трудни за извършване, поради което хората се борят с диетата. За повечето хора е много трудно да променят какъв вид храна ядат, но е малко по-лесно да променят колко ядат.

Нека използваме краен пример. Да предположим, че изяждате една цяла торбичка картофен чипс на ден. Ако казах, че никога не яжте картофени чипсове, вероятно ограничението ще натрупа желание и в крайна сметка ще хапнете да ядете

Но ако ви предложа да изядете половин от торбичката, тогава е по-вероятно да останете с нея 7 дни. Сега в никакъв случай няма да имате толкова много картофени чипсове за вас. Въпреки това, диетата включва бебешки стъпки.

Не можеш да кажеш на някого никога повече да не яде сладолед, когато го яде всеки ден. Трябва постепенно да го стеснявате.

По същия начин, когато става дума за диета в продължение на 7 дни, коригирайте порциите си и увеличете честотата си. Най-лесно е да започнете с приема на въглехидрати.

Каквото и да е, обикновено ядете за въглехидрати, намалете го с точно една половина. Ако ядете купа с макаронени изделия на ден, вместо това яжте ½ купа. Ако ядете сандвич с две филийки хляб, опитайте вместо това да хапнете сандвич с една филия хляб.

Трябва да бъдете реалистични за това колко можете да намалите от диетата си, защото желанието ви ще започне, ако ограничите до себе си храни, които обикновено ядете всеки ден.

Изберете най-добрите храни, за да се чувствате пълноценни и да отслабнете повече

Тъй като желанието за глад ще нахлуе, трябва да намерите алтернативни източници на храна. Най-добрите видове храна, които да добавите към вашата диета са храни с ниска калорийна плътност, Това са храни, пълни с вода и фибри, които ви помагат да се чувствате пълноценни, но не съдържат толкова калории.

Да предположим, че ядете сандвич с две филийки хляб и сега ядете с една филия хляб, но усещате желание. Добавете някои храни с ниска плътност, с които можете да ядете по-големи порции и все още да се чувствате пълноценни.

Опитайте да донесете няколко оризови питки със себе си. Или да изберете хляб, обогатен с фибри. Други страхотни храни за добавяне са зеленчуци, супа от плодове и мазнини.

Колкото повече от тези храни приемате, толкова повече ще засити апетита ви, за да можете все пак да ограничите приема на калории, като същевременно поддържате пълнота.

Личният ми любим да нося със себе си е нискокалоричен протеинов бар за лека закуска. Хапвам го много бавно и с голяма чаша вода. Прекарвам времето си между хапки, за да вкуся шоколада и докато отпивам вода между всяка хапка, се чувствам по-ситен.

Въпреки това, за цялото си хранене се зареждам със зеленчуци, тъй като ми позволява да се храня здравословно и да се чувствам пълноценна.

Използвайте дългосрочно мислене, за да постигнете целите си

Както казах преди, трябва да бъдете реалистични за целта си за седмицата. Това изгражда основата за вашия живот.

Опитайте се да стоите настрана от дивите диети като тези, които обещават, че ако пиете само коктейли за 7 дни, ще свалите 20 килограма. Никой не пие коктейли през целия ден и всеки ден. Ще имате толкова силно желание за редовна храна, че ще нарушите тази диета и хапването.

Някои диети проповядват загуба на тегло и 6 пакетчета абс, ако премахнете всички въглехидрати от диетата си. Това е лудост. Тялото ви се нуждае от въглехидрати за енергия. Когато те са ограничени, ще се чисти на хляб и тестени изделия.

Няма здравословна диета там, в която можете да свалите повече от 10 килограма за седмица. Това е нереалистично и недостижимо в дългосрочен план. Придържайте се към балансирана диета, която е с по-ниски калории и здравословен избор, но с последователен план за упражнения.

Добавете упражнение, за да постигнете целта си в рекордно кратко време

Трудната работа се отплаща! За да изглеждате страхотно и да отслабнете, трябва да сте последователни в кухнята и във фитнеса.

Във фитнес залата трябва да изтласкате работата по-силно, за да изгорите тези калории и да поддържате метаболизма си във висока предавка през целия ден, така че да горите калории, докато спите. Трябва обаче да сте наясно, че докато сте във фитнес залата, ще се чувствате по-уморени от обичайното поради ограничаването на калориите си.

Най-доброто обучение, за да се гарантира, че получавате най-много загуба на тегло и изгаряне на мазнини, е да направите високоинтензивно интервално обучение.

Повечето планове за упражнения за загуба на мазнини се съсредоточават върху редовно стационарни упражнения като ходене и бягане с умерена интензивност за продължителен период от време. Повечето от тези планове обаче доведоха до сравнително незначителна загуба на тегло.

Въпреки това нарастващите медицински доказателства показват, че тренировките с висока интензивност на интервалите са най-ефективни за намаляване на мазнините от хора с наднормено тегло. Освен това, като се има предвид, че едно от основните ограничения за отслабване е времето, краткостта на Interval Training с висока интензивност протоколите са най-привлекателни за тези, които искат намаляване на мазнините.

Моето лично любимо кардио упражнение, което да допълни режима ми за вдигане на тежести, е да правя това, което се нарича „Tabata Intervals“. Първо правя 5-минутна лека работа, а след това правя 8 серии 20-секундни спринта и 10 секунди почивка за 4 минути, последвани от 5-минутно охлаждане.

Загряване - 5 минути лек джогинг

Интервали - 4 минути (общо 8 вериги)

- спринт 20 секунди

- Разходка 10 секунди

Охладете - 5 минути лек джогинг

Interval Training с висока интензивност, като тази тренировка Tabata, ще повиши метаболизма ви, което е това, което искате, за да губите мазнини. Още по-добре е, че метаболизмът ви ще остане на високо дори и след тренировката, което означава, че тялото ви ще изгаря мазнини с часове след това.

Можете да правите интервали Tabata с бягане, лицеви опори, клекове, дори скачане на въже. Можете дори да разбъркате тренировката, така че да преминавате от едно упражнение към друго по време на табата интервал.

Трябва да ви предупредя, когато излезете всички за тези 4 минути, ще се почувствате като най-лошите и по-дълги 4 минути за всички времена. Оставете егото си на вратата.

Когато за първи път започнах да тренирам интервал Tabata, направих 4 редуващи сета за седмица и в крайна сметка успях да работя до 12 серии. Изградете своята издръжливост. Опитайте да отидете на 8 редуващи се набора за тези 4 минути, но ако не можете да настроите.

Запомнете, мислете дългосрочно. Ако тялото ви може да се справи, горещо ви предлагам да опитате Tabata Interval след силните си тренировки, като правите спринтове, тъй като това е най-взискателното физическо кардио, което можете да направите, за да постигнете най-добри резултати за загуба на мазнини.

Какво чакаш?

Следвайте тези 7 прости трика в продължение на 7 дни и ще загубите тази коремна мазнина. Изглеждайте страхотно, чувствайте се страхотно и създайте солидна основа за отслабване, което да продължи дълго след като постигнете фитнес целите си.

Сега се забавлявайте в бикините си на плажа следващата седмица и не се изненадвайте, за да получите някои намигвания и усмивки. )

В обобщение...

Естествени начини да загубите мазнините в корема за една седмица

  1. Започнете с реалистични цели
  2. Задайте дневните си калории, за да отслабнете ефективно
  3. Създайте калориен дефицит от 500 калории на ден
  4. Бъдете настойчиви и се придържайте към плана си за отслабване
  5. Изберете най-добрите и здравословни храни, за да се почувствате пълноценни и да отслабнете повече
  6. Използвайте дългосрочно мислене, за да постигнете целите си
  7. Добавете упражнение, за да постигнете целта си за рекордно кратко време

Раджив М Малипуди, MD е лекар по вътрешна медицина, личен треньор, спортист и автор. По време на медицинското училище той и неговите съученици са съоснователи и съвместни ръководители на медгодни, която е здравна и уелнес организация, която предостави лични обучения и консултации по хранене на медицинското студентско тяло. Като състезателен културист и пауърлифт той счупи множество държавни и национални рекорди. Той има над десетилетие личен опит в обучението на клиенти на всички нива и намира професията толкова полезна поради способността си да помага на другите да постигнат своите фитнес цели. Той служи като автор на писател за Vixen Daily,

Интересни Статии