Най-лесният начин да свалите 17 паунда за 7 дни

Добре - значи ти искате да отслабнете, и няма кости за това - искате да го направите бързо.

Това е възможно!Това, което не е възможно, е да загубите 50 килограма за няколко часа ... освен ако не направите някаква сериозна операция с липосукция.Но ако търсите мощен план за отслабване, отървете се от коремните мазнинии се впишете в кльощавите си дънки през нула време - вие сте попаднали на правилното място.

Защото ще бъда честен отпред - ако наистина искате отслабнете бързо, ще трябва да свършите някаква работа и ще трябва да следвате този план.И така, какъв е планът? Добър въпрос.

Какъв е планът?

Това, за което говоря тук, е комбиниране на строг план за диета с правилно упражнение, Това е най-добрият начин да отслабнете - и да отслабнете по естествен начин.

Има няколко огромни правила. Първо и най-важно - никога пропуснете хранене или яжте в нередовно време. Искате да уцелите всяко хранене и да го изядете в точното време - консистенцията е ключова (1).Второ, уверете се, че целта ви за отслабване е реалистична. Ако тежите 300 паунда и искате да отслабнете 20 паунда в тесен времеви интервал - това е много по-реалистично от теглото на 120 паунда и искате да свалите 20 паунда в тесен период от време (2).

Всичко е за какво Вашият тялото може и какво Вашият лимитите са. Най-важното при диетата и упражненията е, че това е сейф диета и упражнения.

Разбира се, все още трябва да изберете правилния хранителен план. Ето защо искам да говоря за един от любимите си.

Правилният план за диета да отслабнете 17 паунда за 7 дни

Един от любимите ми диетични планове (и един от най-популярните) е GM диетичен план - или диетичен план на General Motors (3). Да - същите общи двигатели като производителя на автомобили. Знам, че е странно, нека да продължим Това GM планът за диета работи за всички възрастови групи и хората са загубили до 17 килограма за една седмица, следвайки го. Ако искате да го следвате, трябва да сте подготвени. Това е строг план за диета - и изисква много дисциплина от ваша страна. Ако искате да работи и искате да свалите до 17 килограма за седмица, ще трябва да имате ума си точно преди да започнете.Как да вземете ума си правилно? Е, първо, трябва да приемете един много важен момент - най-бързият начин да отслабнете е чрез не да си гладен.

Ако сте гладни, вашето желание за нездравословна храна ще премине през покрива. Това ще подкопае всяка диета или план за отслабване.Следователно, трябва да сте сигурни, че изберете план, който не изискват да гладувате - и GM план е.

Това е 7-дневен план, който ще изисква дисциплина, но също така ще ви помогне да постигнете целите си за отслабване. Да започваме:

Ден на GM диета 1

Добре - това е вратата към вашата диета, вратата, през която стъпвате - и затова е най-важният ден. Третирайте го съответно.

Първият ден на GM диетата е целодневен плодов ден. Точно така, чухте ме правилно - всички плодове през цялото време.

Можете да ядете целия плод, който искате, и да го ядете, когато пожелаете. Напълнете плодове, а след това и някои.

Буквално няма ограничения - освен едно. Do не яжте банани в първия ден на GM диета. Придържайте се към плодове като диня и диня.

В същото време искате да изпиете поне 8 чаши вода. Опитайте се да отидете за 12, за да постигнете пълния ефект.

Не забравяйте, че в първия ден не ядете нищо друго освен плодове. Това означава без зърна, без месо, без млечни продукти и без зеленчуци. Ако огладнеете, яжте повече плодове и пийте повече вода.

Ден 2 на ГМ диета

Първият ден беше свързан с плодове. Ден 2 е свързан със зеленчуците.

Ще искате да ядете зеленчуци и само зеленчуци на втори ден. Няма значение дали са сурови или варени - важно е само, че ядете само зеленчуци.

Все пак едно много важно нещо, което трябва да запомните, е, че тези зеленчуци могат не да се готви в олио. Ако ще ги готвите, вместо това трябва да ги сварите или запарите.

Също така не забравяйте да поддържате консумацията на вода. Търсите поне 8-12 чаши на 2-ри ден.

Ден 3 на ГМ диета

На 3-ти ден ще комбинирате правилата от първия и втория ден и ще ядете само плодове и зеленчуци за целия ден. Без картофи и без банани - строго плодовете и зеленчуците, до които сте имали достъп в първия и втория ден.

Или яжте всички плодове сутрин, зеленчуци следобед и плодове вечер - или отидете на зеленчуци сутрин, плодове следобед и зеленчуци вечер - каквото предпочитате.

Продължавайте да пиете вода! 8-12 чаши, минимум.

Ден на ГМ диета 4

Това е първият ден, в който ще промените нещата.

На 4 ден всичко, което трябва да ядете, са бананите. Това е всичко - само банани. Яжте минимум 8-10 банана през деня.

Също така изключително важно на ден 4 е да пиете 3 чаши мляко и вода, когато сте жадни. Разделете млякото през деня.

Винаги, когато сте гладни - яжте банан. Ако изядете всички 8 до 10 банана през деня, няма да почувствате глад - просто ги отделете.

Ден на ГМ диета 5

Превключване на нещата отново, ден 5 е свързан с домати и ориз. Яжте чаша ориз за обяд, а през деня хапвайте поне 6 до 7 домата.

Запомнете - това ще произведе много пикочна киселина в тялото ви. Следователно, трябва да увеличите консумацията на вода.

Насочете се към поне 12 до 15 чаши вода на 5-ти ден и ще бъдете златни.

Ден на GM диетата 6

На 6-ти ден отново ще изядете чаша ориз за обяд - и комбинирате го със зеленчуци през целия ден. Придържайте се към изцяло зеленчукова диета на 6-ти ден.

Това всъщност е най-решаващият ден от цялата диета за вода, така че вие абсолютно трябва да се уверите, че пиете поне 8-12 чаши вода на ден 6. Ако можете да го направите, почти сте готови!

Ден на GM диетата 7

Това е, последният ден! Ти успя!

В последния ден на GM диета, можете да изядете чаша ориз за обяд. Освен това, вие искате да се придържате към изцяло зеленчукова диета през останалата част от деня.

За да пиете, можете да изпиете целия плодов сок, който искате. Това ще зачерви храносмилателната ви система напълно и ще остави тялото ви в оптимално състояние.

Ако можете да следвате тази диета до писмото - ще видите а значителен количество отслабване само за седмица. Хората са отчели до 17 килограма загуба на тегло - колко загубихте?

Интересни Статии