Всяка жена заслужава тези 4 неща от мъж

Помнете „Mr. Голяма ”от Sex & the City? Е, много жени искат да намерят своя „Mr. Големи “или„ Mr. Точно така. '

Проблемът е ... отношенията са разхвърляни, болезнени влакчета, пълни с възходи, падения и междуВсъщност е лудост колко болкови взаимоотношения могат да причинят. Видът болка, който открадва част от вас и кара целия ви живот да се чувства така, сякаш се разпада.Бях в достатъчно ужасни отношения, за да знам колко лошо може да бъде запознанството с грешния човек. Писна ми от това и повече няма да си губя времето.

Проблемът е, че когато сте самотни достатъчно дълго, изоставяте стандартите си. Това е почти все едно, че колкото по-дълго сте сами, толкова по-ниски са вашите стандарти. Това е когато чакането на Mr. Right става достатъчно за Mr. Good Enough. В крайна сметка г-н Good Enough става чакащ г-н Най-малкото, че има всичките си зъби.Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

И това е просто грешно. Това е толкова разрушителен цикъл.

Защо? Е, защото, ако ще свалите стандартите си толкова много, ще се навиете да излизате с някои доста ужасни пичове. И тези пичове ще ви загубят времето, ще ви накарат да се чувствате като глупости и да прецакате любовния си живот (и живота си.)

Разбира се, може да ви се стори лош съвет „просто да изчакате подходящия човек“, особено ако сте болни и уморени да чакате и да сте несемейни. Повярвай ми, напълно разбирам колко трудно може да бъдеш сам.Едно нещо обаче. Ако чакате завинаги подходящия човек и все още не сте го намерили, може да не търсите правилните неща в дългосрочен план половинка.

Искам да кажа, сигурно би било невероятно да намерите човек, който да обича да прави масажи на краката, да гледа абатство Даунтън и да ходи по магазини за дрехи ... но ако го чакате, може би ще чакате и феята на зъбите ,

Истината е, че ако идеята ви за перфектния човек се върти около неговите вкусове, какво прави за забавление и нещата, които искате да имате общо с него, може да чакате много дълго време - и няма гаранция, че той е добър човек, дори ако го намерите.Ето защо реших да преоценявам това, което търся в човек.

Исках да го съкратя до топ 4 неща, които всеки човек трябва да може да даде на жена минимум, Ако няма тези 4 неща, той не си струва времето.И ако намерите човек, с когото щраквате, който също има тези 4 качества - внимавайте. Може би току-що сте намерили господин Право, известен като вашата сродна душа, независимо от това какво е любимото му телевизионно шоу.

Вземете тази викторина и разберете Искате ли да бъдете заедно?

1. Той е пред вас

Ето какво искам да кажа: той общува директно с вас и не се опитва да скрие нищо или да остави нещо неясно.

Ако се чудите какви са намеренията му - той не е джентълмен. Истинският мъж би съобщил точно какво търси с теб ... и ще остави на теб да решиш какво мислиш за това.

Той трябва да бъде честен, откровен и откровен по всякакви въпроси между вас. Мъж, който добре общува с жена си, е мъж, който си заслужава да се държи.

2. Той те окуражава

Една от най-лошите черти на личността, която някога съм виждал в един мъж, е когато той е толкова несигурен да те има, че чувстваш, че трябва да те деградират и да те разрушат, за да те задържат.

Ако той не ви насърчава и не ви прави комплименти, защо сте дори с него?

Мъжът трябва да бъде някой, който винаги е до вас - който иска да успеете и да станете най-добрата версия на себе си, която евентуално можете да бъдете.

Ако той не е на борда с това, защо сте на борда с него?

Повече ▼: Man Decoder: съществуват ли истински мъже?

3. Той те уважава

Честно казано, това не е мозък.

Ако той изобщо е истински мъж, той ще демонстрира уважението си към вас във всяко взаимодействие, което има с вас.

Това означава, че никога не ви омаловажавате. Това означава никога да не ви оставят на земята или да ви кара да се чувствате малки.

Това означава да мислите за чувствата си, преди да каже или направи нещо - и ако той не успее да го направи, признайте го и се извинявате за грешката си.

Уважението не е подарък, не е специално усилие - това е основно човешко приличие. Ваше право е да поискате да се отнасяте с уважение. Ако не е време да продължим

4. Той е честен с теб

Този е друг супер прост.

Реалните отношения са изградени на взаимно доверие и честност. Доверието идва бавно, то се основава на многократни действия на лоялност и уважение.

Но честността е пряма.

Честността означава, че няма да ви лъже. Това означава, че той няма да ви постави в положение, в което се чувствате ревниви или се чувствате странни от поведението му.

Това означава, че той ще ви даде същото доверие и честност, както и вие.

Това не е само нещо, което е важно - то е задължително. Ако не можете да бъдете честни и да се доверите един на друг, какъв е смисълът?

Независимо дали сте съвместими, независимо от това какъв вид телевизия и филми харесва, независимо дали харесвате едни и същи видове храна или не - тези 4 качества са задължителни при човек, който има реален потенциал.

Ако искате връзка, която трае ... връзка, която има потенциала да издържи теста на времето, тогава не искате тези качества в мъжа, вие заслужавам тях.

Свързани: Рицарството не е мъртво: 9 навика на истински мъже, които карат жените да се топят

И когато намериш мъж с тях, ще откриеш, че повърхностните неща за това кой харесва каквото и да било не е било толкова важно на първо място.

До следващия път,

Ребека Мерси

Послепис Вярно е, че всяка жена заслужава тези 4 неща от човек, но ако не сте съвместими с него, връзката няма да се получи така или иначе.

Съвместимостта е най-важният предиктор за успех на връзката между двама души. Ако сте съвместими - вие сте златни. Ако не сте ...

Какво мислите за тези черти? Оставете коментарите си по-долу!

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

17 неща всеки Жената заслужава във връзка

Самотни жени: 7 стратегии за среща с господин Право

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ точно сега и разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

Всяка жена заслужава тези 4 неща от мъж

  1. Той е пред вас
  2. Той ви насърчава
  3. Той те уважава
  4. Той е честен с вас

Интересни Статии