Всичко, което трябва да знаете, за да подарите перфектната френска целувка

Добре - наистина ти харесва това човек и вие наистина, наистина ли искам да го целуна. Целувайте го дълбоко и страстно. целувка него по наистина горещ начин.

Искаш френски да го целунеш.

Но се страхуваш, че ще го прецакаш! Или направете нещо неудобно и го накарайте да ви мрази завинаги! Или че езикът му ще се окаже калмар!Това е закономерно повтарящ се кошмар, който имам.

Така или иначе - ето всичко, което трябва да знаете, за да целувате френски като професионалист (1).

1. Как да направите своя ход

 • ДА СЕ , На първо място, искате да поддържате устните си меки. Устните ви трябва да са гладки - така че помислете за чап или балсам за устни, ако сте напукани.

  Друг начин да поддържате меките си устни е да пиете вода, преди да го видите. Тъй като напуканите устни са свързани с дехидратацията, ако поддържате себе си хидратирана, не бива да се притеснявате за тях.

  Ако нямате време и той влезе веднага за целувката, бързо оближете устните си и след това ги натиснете заедно. Това ще ви даде (временно) меки устни за точния момент, ако се промъкне върху вас.

Вземете теста: Харесва ли ви?

 • B , Второ, искате да сте сигурни, че дъхът ви е свеж. Ако френски целувате някой, който има лош дъх - ще забележите!

  Френските целувки ще ви кажат точно кой практикува добра хигиена на устната кухина и кой не - така че не забравяйте да си миете зъбите и конците (2).

  Ако сте заседнали в ситуация, в която имате лош дъх и знаете, че искате да целунете някого, дихателна мента или пръчка от дъвка е спасител.

  В противен случай на дати, които смятате, че може да получите романтични, избягвайте храни като чесън, царевица, мляко, лук и кафе.

 • ° С , Страхотната френска целувка не е само за самата целувка - а и за намирането на подходящия момент. Става въпрос за изграждането на интимност заедно и засилване на интимността и напрежението, докато не сте готови да атакувате романтично един друг.

  Поверителността тук е ключова, както и спокойствието. Ако се притеснявате, че някой ще влезе във вас, как ще се целувате добре?

  Също така е важно да можете да четете партньорите на вашия партньор знаци, Продължават ли да правят контакт с очите и да гледат към устните ви? Позиционират ли се по-близо и по-близо до вас?

  Наистина - най-добрият съдия на момента ще бъде вашето черво. Правилно ли се чувстват нещата? Имате ли непреодолимо желание да ги целунете? Това са силни сигнали, че е подходящото време за целувка.

Повече ▼: Ето 20 начина да бъдете сладки и да разтопите сърцето на един човек

 • д , Ако искате да стартирате френска целувка веднага, не забравяйте предварително да се свържете с очите. Искате да осъществите истинска, интимна връзка с партньора си и душевен контакт с очите помага.

  За да сте сигурни, че ще получат намека, оставете погледът ви да пътува бавно между очите и устните им. Каквото и да правите - силният контакт с очите изпраща мощен сигнал, че се интересувате от заглаждането на този човек.

 • IS , Искате ли наистина да го подкарате? Тогава трябва да му се усмихнете, преди да го целунете (3). Особено, ако нещата стават все по-интензивни, усмивката е начин да поддържате нещата леки и забавни, като все още поддържате флиртната вибрация жива.

  Не забравяйте, че не се хващайте за пълна усмивка тук. Търсите кокетна усмивка, която е мека и истинска, без да е прекалено интензивна. Мека усмивка, без да отваряте устни, работи наистина добре.

  Уверете се, че поддържате зрителния контакт с него през усмивката си, за да удряте вкъщи истината искаш той да те целуне какъв дол ,

 • F , Искате ли да ускорите интимността, която чувствате един с друг, без всъщност да правите ход по него? Тогава искате да прекъснете сензорната бариера.

  Чудесен начин да изградите интимност е да докоснете партньора си. Показва, че ви е удобно, когато тялото им се докосва до вашето - и ви е удобно да докосвате тялото им.

  Когато го докоснете - или той докосне вас - той ще се почувства много по-удобно да направи ход и да ви целуне.

 • G , Когато целувате, не забравяйте да наклоните главата си на една страна. Ако се целувате един с друг с изправени глави, ще си блъскате носове един с друг!

  Няма значение по кой начин се накланяте, стига да е обратното на партньора си. Не се притеснявайте, че случайно ще се сблъскате с носове с него, и двете естествено ще наклоните главата си, така че да се подреждате перфектно.

 • Н , Искате вашата френска целувка да е перфектна? Уверете се, че сте затворили очите си! Когато хората се целуват с отворени очи, естественият отговор е да подозират, че са нечестни или неискрени.

  Затова не забравяйте да си затворите очите точно преди да започнете да се целувате и дръжте ги затворени по време на целувката (без значение колко искате да видите как изглежда вашият партньор!

Как точно да се целуваме по френски като професионалист

В началото ще искате да оставите устните да пасат и да намажете с устните на партньора си. Използвайте леко докосване! Това ще ви помогне да изградите вълнение по време на целувката и да оставите очакването ви да расте естествено. Плюс това му дава да знае, че искате да вземете нещата по-нататък - без да сте очевидни за това. Определено поддържайте движенията си бавни и спокойни. Не се опитвайте да го целувате леко много пъти, истинската страст е бавно да правите точно това, което искате да направите, и усилвайте напрежението, докато вървите заедно.

2. Ето какво трябва да направите

 • ДА СЕ , Сега е време да започнете да тествате нещата с езика си. Целувате се само с устните си - време е да увеличите топлината!

  Ако това е първият ви път, когато целувате партньора си, си струва да бъдете предпазливи, отколкото да вървите всички наведнъж с езика си. По-бавно е по-добре!

  Чудесен начин да сигнализирате на партньора си, че сте готови да усъвършенствате нещата е да си позволите леко да отворите устата си по-широко. Оставете устните да се увият около долната му устна - така че да заключите устните и да се подготвите за действие с език.

  Запомнете - ако вашият партньор не е в него, тогава бъдете готови да се отдръпнете. Ако не реагират на нито една от тези техники, намалете страстта и ги целувайте редовно, докато не ви е удобно.

Вижте също: Защо мъжете се отдръпват: 3 лесни начина за спиране на мъж от оттеглянето

 • B , сега ние сме в добрата част. Ако сте въвели език и партньорът ви си повтаря, можете да започнете френски целувки за истински.

  Искате да поддържате езика си да се движи и искате да използвате леко налягане. Това не може да се заяви достатъчно! Опитайте да позволите на езика ви да се изплъзва в устата на партньора ви. Почувствайте какво прави вашият партньор - ако езикът им е накуцван, може да не са готови за френска целувка!

  И на този етап можете да направите нещата забавни - опитайте да „маркирате“ езика на партньора си с вашия и след това да се дърпате назад, карайки го да идва при вас, за да ви „маркира“.

  Едно важно нещо, което трябва да имате предвид, е да контролирате колко дълбоко вървите. Не искате да блъскате езика си по гърлото на партньора си! Останете плитки в началото и се движете оттам.

 • ° С , Едно важно нещо, което трябва да запомните - не забравяйте да дишате! Искам да кажа, ако го направите, тялото ви ще ви напомня доста бурно, така че бих избегнал това, ако можех.

  Опитайте да дишате през носа, докато целувате партньора си, но не се страхувайте да си починете!

  Правилно, почивката в средната целувка може да бъде секси и интимна, като същевременно ви позволява да поемете дъха, от който се нуждаете. Можете да поддържате физически контакт с него, като позволявате на челата да се докосват и да се усмихват.

3. Усъвършенствани техники за френски език за експерти

 • ДА СЕ , Най-добрият начин да поддържате френска целувка вълнуваща и секси е да смесвате нещата! Може да искате да правите същите движения всеки път, но повярвайте ми, смесването на вашите движения е нещо, което вашият партньор наистина ще оцени! Има куп начини да превключите нещата, ето само няколко:

  Можете да увеличите скоростта на целувките си, за да дадете на партньора си нови усещания и да подправите нещата. Ако ви е напълно удобно да вървите бавно, ускорете нещата за няколко секунди, за да изненадате партньора си със секси усещане.

  Ако сте имали много сесии за гримиране с този човек, един от начините да подправите нещата е да отидете малко по-дълбоко и по-интензивно с езика си, отколкото в началото. За да направите това възможно най-приятно за него, вървете бавно - не бързо.

  Друга техника, която трябва да запазите само за партньор, когото целувате известно време, е натиск. Има време и място за тежка, мощна целувка - и първата среща не е ли така!

 • B , Вие също искате да продължите да се движите. Не издърпвайте супер съблазнителни движения, ако това е първата ви среща, но ако вие двамата заглаждате известно време, тогава можете да оставите ръцете си да изследват тялото му.

  Ако търсите най-основния начин да започнете, сложете ръце на бедрата на партньора си и проучете оттам. Можете да се качите по гърба му или в косата му, ако искате.

  Ако това е първата ви целувка заедно, можете да позволите на ръката си да докосне рамото му, за да изградите интимност и усещане за комфорт помежду си.

 • ° С , Гледайте езика на тялото на партньора си Тъй като няма „правилен“ или „грешен“ начин да се целувате, хората естествено ще искат да се целуват по много различни начини!

  Това може да означава, че партньорът ви наистина се занимава с едно нещо, което правите - докато въобще не е в друго, което правите. Най-важното за партньора ви е да забележите какво му харесва и какво не му харесва и да действате съответно.

  Едно важно нещо, което трябва да запомните - само защото някой, когото сте целували в миналото, харесва един начин на целуване, това не означава, че вашият настоящ партньор прави! Не забравяйте да наблюдавате сигналите му, за да разберете какво харесва.

  Ако ви се струва неудобно, определено забавете и наберете нещата обратно. Ако му харесва това, което правите (например, ако можете да го чуете да въздиша или стене), тогава знаете, че правите правилно.

 • д , Едно забавно нещо, което трябва да запомните за целуването - трябва да практикувате, за да се справите добре! Добрата новина е, че практикуването е много забавно!

  Плюс това, колкото повече време прекарвате да се целувате с един човек, толкова повече забелязвате какво му харесва и не им харесва и толкова по-добри са целувките ви. Ако първата ви целувка е лоша, това не означава, че всичките ви целувки ще бъдат лоши - всъщност те ще станат по-добри.

  Плюс това, целуването трябва да е забавно, а не стресиращо! Не приемайте това на сериозно - позволете на себе си и на партньора си да се забавляват. Дори и да сте разочаровани от целувката, поддържайте настроението леко и игриво и опитайте отново!

 • IS , Запомнете - най-важното нещо, което можете да направите за целуване на партньора си - точно както най-важното, което можете да направите за вашата връзка - е да общувате помежду си.

  Уведомете партньора си дали прави нещо, което не ви харесва, но не забравяйте да го уведомите, ако прави нещо с вас правя като! Улеснете партньора си да бъде честен с вас и не се ядосвайте на него, ако е честен.

  Не забравяйте, че дори и целувката да е станала наистина зле, все пак можете да останете в интима с партньора си, стига и двамата да се смеете на това!

  Другият важен аспект на общуването е свързан с това да се чувствате добре един друг - искате да дадете на партньора си комплименти. По този начин те знаят колко ви прави щастливи френски целувки и ще искат да ви дадат комплименти в замяна.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината