Точните 8 неща, които всеки мъж наистина иска в жена

Ако четете тази статия, има вероятност да не можете да разберете дали желаният от вас човек се интересува от вас.

Само приятелски ли е? Флиртува ли? Интересува ли го? Какво всъщност търсят мъжете в жена, с която искат да се срещат?Големият въпрос е: „Защо момчетата се интересуват от някои момичета пред други?“И отговорът трябва да надхвърли само „външния вид“ - въпреки че това е важен фактор за мъжете.

Истинският отговор трябва да се потопи по-дълбоко в това, което мъжете всъщност търсят в дългосрочен партньор (и в краткосрочен план също!)Може би ви се струва, че не знаете защо мъжете са силно привлечени от някои жени, а не от други. Може да се почувствате като летящ сляп и не знаете как да накарате човека, когото искате да се заинтересува от вас.

Може би ви се струва, че продължавате да се срещате с момчета, които не са толкова заинтересовани от вас, и търсите отговора на това, което ще го направи по-страстен и ще ви „навлече“.

И всичко това води до централния въпрос: какво наистина искат мъжете?Вземете теста: Харесва ли ви?

Ето списък с 8-те най-важни неща, които момчетата търсят в една жена (и забележете: това не е в определен ред).

Осемте неща, които всеки човек търси в жена

1. Той иска да бъде дълбоко привлечен към вас

Искам да се обърна към тази глава, защото искам да ви помогна да бъдете максимално ефективни: мъжете искат да бъдат привлечени към вас и това, че е привлекателна, оказва влияние върху мъжете.

Осъзнавам, че някои хора може да се ядосат, когато го кажа, но трябва да го кажа, защото искам да постигнете успех.По-важното е: няма причина да се ядосвате ... без значение кой сте или как изглеждате това може да бъде огромна възможност за вас.

Тази планета е изпълнена с различни видове мъже, които всички имат различни видове вкусове и предпочитания към това, което им се струва привлекателно.Голяма грешка, която правят жените е, че се опитват да се превърнат в определен образ на привлекателност, който може да бъде, а може и да не са те, вместо най-атрактивната версия на себе си.

Що се отнася до привличането, не е нужно да се притеснявате за хора, които не са привлечени от вас. Тези хора могат да бъдат ефективно невидими за вас.

За хората, които ще бъдат привлечени от вас, бъдете най-добрата и най-атрактивната версия на себе си, която можете да бъдете.

Правенето на това, което можете да бъдете най-привлекателната версия на вас е само да увеличите възможностите си, да увеличите силата си и да повишите ефективността си с привличането на човека, когото в крайна сметка искате да привлечете.

Затова забравете за почти недостижимия стандарт, който списанията и телевизия опитайте се да ви накара да се задържите. Те настояват само върху вас, за да ви накарат да купите това, което рекламират.

Вместо това се съсредоточете върху това да станете възможно най-атрактивната версия на себе си.

Ако се чувствате спокойни за себе си, това е важно да запомните: жените се съсредоточават върху нещата, които мразят, как изглеждат.

Това е жалко, защото мъжете се съсредоточават върху нещата, които най-много им харесват, как изглежда една жена. Той не гледа на най-лошите ви характеристики - той е твърде фокусиран върху най-добрите си.

Ето как точно да насочите енергията си към най-атрактивната версия на себе си, която можете да бъдете:

1. Влагайте усилия в гардероба си и носете ласкателни дрехи - облекло, което ви кара да се чувствате добре и в което да се чувствате секси.

2. Съсредоточете се върху това да се чувствате добре в себе си - положителното отношение е по-важно за цялостната привлекателност от размера на роклята или два.

3. Полагайте усилия да сте във форма и да търсите начин, който прави Вие чувствайте се щастлив (не начин, по който някое мръсно списание ви казва да изглеждате). Това ви помага да се чувствате отлично и за себе си.

Ако положите усилия за тези области на живота си, ще станете най-добрата и най-привлекателната версия на себе си, която можете да бъдете - и това е, което най-много се интересуват мъжете, които ще бъдат привлечени от вас.

Гледайте видеоклипа: Какво искат мъжете в една жена (истината, която повечето жени наистина не знаят)

2. Той иска да може да сподели страстта си с вас

Мъжете отчаяно търсят някой по света, с който да споделят страстта си.

Всеки човек е силно заинтересован от някаква тема - нещото, за което „изнервя” повече от всеки друг.

Той говори за това, сякаш променя цялото му поведение. Дори срамежливите момчета нямат проблем да говорят за тяхната страст, след като ги подкарате.

Разберете за какво е страстен и го попитайте за това. Ще откриете, че момчетата, които обикновено са срамежливи, затворени или оттеглени, ще бъркат по темата, която ги интересува най-много.

Когато говорите с него за неговата страст, целта ви е да разберете защо той е страстен за това.

Когато знаете отговора на този въпрос, ще знаете много повече за него, кой всъщност е той и какво го кара.

Освен това го кара да чувства много по-дълбока връзка с вас. Ако отделите време, за да разберете защо той е толкова страстен за любимата си тема, той ще се почувства като вас GET него като личност, на дълбоко дълбоко ниво.

Момчетата търсят целия си живот за някой, който ги изкара дълбоко - и те не могат лесно да пуснат някой, който го прави.

3. Той иска добър слушател

Очевидно не казвам, че трябва просто да го слушате и каквото и да каже той за сметка на изразяването на себе си - това е смешно.

Това, което споделям, са нещата, които можете да направите с човек, за да го накарате да почувства дълбока лична връзка с вас - това ще го накара да иска да сближи живота ви.

Момчетата ще се обвържат с хора, които смятат, че могат да споделят всичко. Те не се обвързват с някого и тогава отвори се към тях, отварянето към вас е как един човек обвързва.

Ако искате той да се свърже с вас и да стане по-интимен с вас, свържете се с него, където той е най-щастлив и развълнуван да сподели с вас.

Когато направите това, се случват две много важни неща.

Първо, както казах преди - той започва да се свързва с вас. Той забелязва, че наистина го слушате и че го общувате с неща, които го интересуват - и това го приближава към вас.

Второ, това му дава шанс да изпусне „маската“, която си слага за останалия свят и да ви покаже кой всъщност е отдолу.

Няма нищо по-важно в дългосрочните ви шансове с човек, отколкото той да знае, че може да бъде истинското си аз около вас.

Ако приемете кой всъщност е той, когато не носи маската си (без намек за преценка - преценката ще го затвори и ще го прогони от вас на миг), той ще се почувства дълбоко, истински свързан с вас.

4. Той иска някой, който споделя целите и мечтите си

Най-добрите, най-дълготрайни и най-страстни връзки са между хората, които се движат в една и съща посока в живота. Които притежават едни и същи стойности. Които искат едни и същи неща от живота.

Момчетата търсят някой, на когото могат да разчитат, за да ги подкрепят - кой знае, че ги подкрепя и тяхната посока в живота.

Това не означава, че нямате цели - това означава, че целите ви се изравняват с неговите и вие се движите към тях заедно, подкрепяйки се взаимно докрай.

Ако вашата цел е житейско партньорство и дълбока любов, която трае цял живот, тогава това е изключително важно.

Ако целта ви е просто да закачите (което е напълно добре), тогава това е по-малко важно.

Всичко е в това да разпознаеш какво е визията му за идеалния му живот и да видиш дали това съвпада с твоя.

Например, да кажем, че иска да работи наистина упорито, да се пенсионира и да пътува по света. Това съвпада ли с това, което искате?

Ако стане, страхотно! Вашите визии са подравнени една с друга и можете да работите заедно за постигане на целите си. Вие сте добър мач.

Ако това не стане, нека кажем, че по-скоро ще се установите и отгледате семейство на едно място, а не да пътувате, тогава визиите ви не са подравнени. Няма да му се почувствате така, както вие му помагате да се придвижи към мечтите си (точно както няма да почувства, че и той ви помага към мечтите ви). Ако случаят е такъв, тогава не е добро съвпадение.

Важното е да се уверите, че вашите цели и мечти се подреждат помежду си - това ще ви спести един тон проблеми.

5. Той иска жена, която има мечти и цели за себе си

Не се шегувах, когато казах, че №4 не е за това да поставяш целите си зад неговите.

Ключовата част на # 4 е, че вие дял неговите цели и мечти, това означава, че имате цели и мечти за себе си и те се приравняват и с неговите.

Не ви казвам да изоставите всичко в живота си и да го следвате напълно - това е напълно извън базата. (Плюс това, вероятно ще отблъсне всеки човек).

Това, което казвам, е, че във всяка връзка, която искате да издържите, трябва да отделите известно време и да разберете дали вашите цели и амбиции в живота съвпадат.

Ако го направят, страхотно.

Ако не го направят, това ще доведе до много повече конфликт във вашите отношения. Всичко, което правите в живота, е подсъзнателно за приближаване до вашите цели - и той е по същия начин.

Така че ако имате различни и конфликтни цели за това, което искате от живота, подсъзнателно ще работите един срещу друг през цялото време ... което води до негодувание, безсилие и битки, които никой от вас не разбира защо се случват ,

6. Той иска жена, с която е съвместима

И обратно.

Много хора говорят за съвместимост, но никой наистина не спира да я дефинира.

Така че ето: съвместимостта означава да си във връзка помежду си се чувства лесно. Без усилия. Няма напрежение от ден на ден.

Съвместимостта означава, че е лесно да бъдете един около друг и че е добре да сте един около друг.

Ето един прост безупречен тест: ако ви се струва, че трябва да се борите за връзката си, или ви се струва, че непрекъснато се борите да поддържате връзката си по пътя си - това е силно пеене, което не сте съвместими помежду си.

Ако не сте добър мач един за друг, това е Добре - просто трябва да го разпознаеш.

Нещото, което трябва да запомните е, че съвместимостта и привличането са две различни неща. Напълно нормално е (и много лесно) да бъдете привлечени към някой, който не е подходящ за вас.

Това не го прави лош човек и не те прави лош човек. Това е просто нещо, което трябва да знаете и нещо, което трябва да вземете предвид, когато имате очаквания за бъдещето с него.

Ако той е човек, с когото искате да изградите бъдеще, тогава е по-добре да сте съвместими помежду си.

Ако той е човек, с когото просто искате да се забавлявате в краткосрочен план, няма значение почти доколко сте съвместими. Краткосрочният период е много повече за привличането.

7. Той иска жена, с която може да прави страхотен секс

В случай, че не е ясно, няма да седя тук и да ви разправям, казвайки ви сладки звучащи лъжи, които всъщност правят любовния ви живот по-объркващ и труден.

Ще ви кажа честната истина за мъжете - и понякога е тъпа, но това, което искам за вас 1, е да постигнете това, което искате.

Така че, когато казвам, че момчетата искат жена, с която могат да правят страхотен секс, аз съм тъп, но също така ви казвам истината за това, от което момчетата наистина се нуждаят.

Сексът е важен за мъжете. Ако го игнорирате, имате проблеми в бъдещите си отношения.

Има много ресурси онлайн за подобряване на сексуалния ви живот, така че няма да навлизам тук. Всичко, което ще кажа е, че обичането на секс и обичането на секс с него много помага на отношенията и е нещо, което не бива да се пренебрегва.

8. Той иска жена с голяма вибрация

Вашата вибрация е нещо, за което говоря много и с добра причина: тя е в основата на вашата привлекателност и всичко, свързано с вашите взаимоотношения с други хора.

Не преувеличавам, когато казвам, че вашата вибрация е единственият най-важен аспект от това как един мъж (или някой друг) реагира на вас.

Вашият вибратор расте от настроението ви - това е продължение на това как наистина искрено се чувствате във всеки даден момент.

Ако сте в добро настроение, настроението ви ще бъде добро. Ако сте тревожни или негодуващи или ядосани, тези отрицателни настроения отровят вашата вибрация и я превръщат в отрицателна.

Вашата вибрация се определя от това, което сте наистина, честно чувство в момента. Това означава, че дори и да си кажете, че сте в отлично настроение, ако сте честно разстроени, разстроени или нервни, това ще премине във вашата вибрация.

Най-добрият начин да увиете главата си около вибрацията е да използвате пример от собствения си живот. Имате ли приятел или познат, който винаги изглежда, че са в лошо настроение?

Подобно на по-голямата част от случаите, когато прекарвате време с тях или разговаряте с тях, те се оплакват от нещо нередно в живота им.

Как се чувствате, когато видите името им да се появи на телефона ви? Или ги виждате как влизат в стаята? Или започвате разговор с тях?

Шансовете са, че се чувствате надолу - като „уф“ усещане в стомаха си, което просто се случва, без да мислите за това.

Това е силата на вибрацията Тъй като този човек винаги се оплаква, изразява негативност и се чувства зле за себе си, чувства се зле да си взаимодейства с тях.

Чудесен тест, за да разберете каква вибрация има един приятел е да измерите как се чувствате, след като се мотаете с тях.

Ако се чувствате развълнувани, енергични и по-заредени от преди - това означава, че вибрацията на вашия приятел е добра.

Ако се чувствате изтощени, отрицателни и понижени, това означава, че вибрацията на приятеля ви е била зле.

За момчетата ви са по-важни от почти всичко друго за вас. Вашата вибрация определя дали е добре да бъдете около вас или не.

А що се отнася до мъжете, чувствата им към вас се контролират почти на 100% от това как се чувстват, когато са около вас.

Момчетата много рядко оценяват жена, като мислят за бъдещето с тях. В действителност момчетата определят как се чувстват към жена, базирана почти изцяло на как се чувстват, докато тя е наоколо.

Ако човек се чувства добре, докато е около вас, той ще се интересува от вас! Той ще иска да прекара повече време с вас и ще прояви повече ентусиазъм да се мотае, да се сближи и да ви опознае по-добре.

От друга страна, ако не е добре човек да прекарва време с вас, той ще го избегне. Това означава, че той няма да отговаря на текстове или телефонни обаждания и ще ви изпраща на среща.

Ето защо вибрацията е толкова важна. Когато вибрацията ви е добра, се чувства добре да сте около вас. Когато вибрацията ви е отрицателна, не става.

Когато се стигне до това, момчетата искат жена, към която са привлечени, съвместима и която се чувства добре да бъде наоколо.

Ако се съсредоточите върху това да сте в най-доброто възможно настроение, което можете да бъдете, докато сте около него, настроението ви автоматично ще бъде добро. И когато настроението ви е добро, той ще се чувства добре около вас - от което се нуждае, за да иска да бъде около вас повече.

Така че имаш го - осемте неща, които всеки човек иска в една жена. Ако имате въпроси или не сте съгласни с всичко, което съм написал, продължете и ми пуснете ред в коментарите! Обичам да говоря за тези неща.

Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашето бързо (и шокиращо точно) „Харесва ли ви?“ Тест веднага и разберете дали той ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Ето какво иска всеки мъж в една жена

  1. Той иска да бъде дълбоко привлечен от вас
  2. Той иска да може да сподели страстта си с вас
  3. Той иска добър слушател
  4. Той иска някой, който споделя целите и мечтите му
  5. Той иска жена, която има мечти и цели за себе си
  6. Той иска жена, с която е съвместима
  7. Той иска жена, с която може да прави страхотен секс
  8. Той иска жена с голяма вибрация