Точните причини мъжете губят интерес и как да го поправят

Така че се чувствате като той губи интерес и вие сте разтревожени от това. Може би се опитвате да разберете какво се случва с него и защо той се държи по начина, по който се държи. Може дори да се опитвате да поправите ситуацията само, за да гледате как тя става все по-лоша и по-лоша (или поне не се подобрява).

В тази статия ще ви преведа през четирите различни сценарии, при които човек губи интерес и ще ви даде конкретните решения, които да приложите в зависимост от ситуацията, в която се намирате.Ето различните сценарии, които биха могли да се случат:Най-големите причини мъжете губят интерес

# 1: Той никога не е бил толкова заинтересован да започне с

Колкото и да е трудно да се чуе, много жени се оказват в ситуация, в която човекът не е „загубил“ интерес; той просто не беше толкова заинтересован на първо място.

По принцип начинът да се определи дали един човек не е (и не е бил), който се интересува от вас, се основава на количеството усилия, които е положил. Ако погледнете оценката на случилото се досега, в по-голямата си част , ако не беше толкова заинтересован, никога не би показал много усилия да бъде с теб, Вероятно сте инициирали всичко и сте избутали всичко напред.Сега има много възможности, когато става въпрос за видовете ситуации, в които се намират жените, когато мъжът никога не е бил толкова заинтересован.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Чисто сексуална връзка

Това е една възможност. Аз съм много тъп с вас в стремежа да ви помогна, защото по-скоро бихте знали истината, за да не се налага повече да страдате.

Как да определите дали това е вашата ситуация? Трябва да се запитате, бихте ли определили връзката като секс базирана връзка? Като, може би, ходиш на обяд веднъж за известно време и правиш някои забавни неща заедно ... но преди всичко това е нещо, основано на секс?В подобна ситуация в повечето случаи всички взаимодействия, повече или по-малко, са път към секса. Може да си мислите, че имате връзка или връзка ... и понеже искате това, прожектирайте това върху човека. Може да си мислите, че взаимодействията водят в нещо, когато в действителност, ако наистина сте мислили за това, ще видите, че отвъд физическа връзка няма много.

сроден: перспективата на anewmode

Първоначално изглеждаше заинтересован и след това изчезва (озлобява)

Това е друга често срещана ситуация. Излизате на среща и сякаш я удряте. Нещата изглеждат страхотно и смятате, че може да има връзка и реален шанс нещата да се оправят.

След датата започвате да изграждате възможностите за това, което „би могло да бъде“ в съзнанието ви, преминавайки през всички различни сценарии, които биха могли да се изпълнят в бъдеще.Сякаш имате всички тези идеи за това, което искате да се случи в любовния ви живот, и се вълнувате толкова от тази нова ситуация, че оставяте ума си да се развихри и да започнете да измисляте как нещата могат да се развият в това, което винаги сте искали ,

С изключение на цялото ви вълнение е разрушено, когато, изглежда, от нищото, той изчезва, оставяйки ви объркан, разочарован и се чудите защо изведнъж е загубил интерес към вас, когато нещата изглеждат толкова обещаващи.

сроден: Relationshipgold.com за това, когато мъжете се отдръпнатМоже би сте му изпратили текст, в който му казвате, че сте се прекарали добре и той не е отговорил, така че сърцето ви внезапно пада и стомахът ви се превръща в кълбо от нещастно безпокойство и разочарование.

Решение: Спрете да се опитвате грим нещо, което естествено не работи.

И в двете ситуации, които описах, и във всяка ситуация, в която мъжът не е толкова заинтересован, всичко се свежда до битието жаден за нещо и очакване на нещо извън ситуацията, Решението тук е да спрете да сте „жадни“ и да откажете очакванията, които имате.

Не се подвеждайте само защото Вие чувствайте се много развълнуван от връзката с него

Само защото чувствате, че нещо силно не означава, че го прави. Той може или не може - гледайте действията си за признаци, които го интересуват.

сроден: Червени знамена той вече не е в теб

Пуснете очакванията

Развълнуван от това, което връзката не помага на връзката. Всъщност, това оказва голям натиск върху начинаещите отношения, тъй като когато се надявате на нещо и свършвате нетърпеливо очакваме нещо, чакате в очакване нещо да се случи, за да се почувствате щастливи и изпълнени. Имате резултат в ума си, крайна цел.

Вместо да можете да се насладите на времето си с човека и да ги опознаете, вие чакате в очакване да „стигнете до някъде“. За другия човек това ви кара да се чувствате прекъснати и настроени ... това е лошо, ако се опитвате да изградите връзка и връзка с човек.

Ако целите и очакванията, които сте изградили в ума си, не се случват, значи се разочаровате ... или се опитвате да преследвате любовта на човека и се опитвате да го принудите да бъде такъв, какъвто искате или правите нещата, които искате ... много неефективен начин за изграждане на връзка.

Всичко това може да се избегне, ако не изградите фантазия в ума си и след това очаквате мечтите ви да се сбъднат. Често срещан страничен ефект от очакванията е, че се възбуждате толкова от очаквания резултат, че в крайна сметка се опитвате да превърнете ситуацията в работа, която не работи естествено, като се опитате да прокарате квадратно колче през кръгла дупка.

сроден: Защо момчетата винаги губят интерес

Спрете да се опитвате да прокарате квадратно колче през кръгла дупка и осъзнай, че не можеш да го принудиш да се интересува, ако не е той.

Това е ключово разбиране, което наистина искам да позволите да потънете: никакво количество убедителни няма да накара човек да се интересува от вас и никаква доза убедителност не е необходима за човек, който всъщност се е интересувал от вас,

Изборът е ключов

Вместо да се съсредоточите върху някой, който не се интересува от вас и да ви даде това, което искате, изберете някой, който се интересува от вас и ви дава това, което искате, Истинският успех идва от селекция, а не от превръщането на нещо, което не работи, в нещо, което магически ще работи.

Можете да благодарите на Холивуд, че ви е дал фалшивата идея, че по някакъв начин можете да превърнете човек, който не се интересува, от мъжа, който се спуска на едно коляно за целия свят, за да види и изповядва своята непокорна преданост към вас (това е краен пример, но улавя сърцевината на това, което се опитвам да ви предам тук ...)

Долната линия е вие избирате ситуацията и можете също да изберете изход и се поставете в положение, където можете избирам мъж, който се интересува от начина, по който искате да бъде,

# 2: Той се интересува, но връзката е станала рутинна

Може би в началото на връзката ви имаше много романтика и вълнение, но сега той изглежда доста по-малко романтичен. Може би той е правил малко романтични неща за вас, завежда ви на хубави, фантастични вечери и излиза от пътя му, за да се почувствате специални.

сроден: Защо мъжете се оттеглят емоционално

Долната линия е, че нещата са се променили и се притеснявате, че това означава, че той вече не се интересува от вас, както беше преди.

Е, истината е: отношения правя стават рутинни и „удобни“. Това обаче не е лошо нещо или проблем, който би трябвало да ви притесни. Това е изключително често срещано естествено прогресиране в динамика на отношенията, което се случва с течение на времето.

В началото той щеше да извади всички „трикове“ и да направи това най-много усилие, като ви изведе на екстравагантни дати и т.н.

сроден: Как да оправим връзка

Да, може би нещата са се променили, но има няма нужда да се тревожиш. Той не търси да излезе или да излезе от ситуацията.

Решение: Добавете малко разнообразие и управлявайте настроението си

Едно нещо, което можете да направите е ... да добавите някои 'Различни' към вашата динамика и му дайте пространство, за да има допълнителни измерения в живота си. Може би иска да излезе с приятели, да се съсредоточи върху хобито, което му харесва (като работа в кола и т.н.) или да се съсредоточи върху работата си.

Въпросът е да му позволим да се презареди, като се съсредоточи върху други „мъжествени“ неща, от които се радва. Бихте могли да излезете и с приятелите си и да му дадете място да ви липсва.

Съсредоточете се върху управлението на настроението си

Това е друга ключова част да се уверите, че не саботирате отношенията си. Когато се фиксирате и се тревожите защо той губи интерес, вие саботирате ситуация, като се фокусирате върху нещо, което всъщност е не е проблем, Това е порочен цикъл. Той не губи интерес, но ако продължите с това мислене на тревожна, всъщност вие изпускате отрицателна вибрация. Тази отрицателна вибрация в крайна сметка ще го накара да започне да губи интерес.

сроден: Съвети за подобряване на отношенията ви в момента

Настроението ви е №1 най-важен фактор за определяне на вашето настроение. Да си в добро настроение създава добра вибрация. Ако го направите за да управлявате настроението си и да раздавате добро настроение, той няма да загуби интерес.

Голямата идея е, че му позволявате пространство да се „зарежда“ от живота му (като батерия) и вие също излизате и правите неща, които „зареждат“ и вас. След това, когато се събирате, и двамата сте напълно заредени от живота си. Показвате се като двама пълноценни хора, които преливат от пълнота, щастие, удовлетворение и енергия ... срещу двама души, които се опитват да черпят енергия от другия човек.

Добре е и двамата да имате пълноценен и пълноценен живот - ще имате разнообразие, вълнение и нови неща, за които да говорите. Плюс това няма да се облегнете един на друг за емоционалното си изпълнение ... ще има повече от достатъчно удовлетворение и наслада във всеки от живота си, за да споделяте свободно в отношенията.

# 3: Той се интересува, но има голям жизнен стрес

Случвало ли се е нещо сериозно в живота му наскоро, някой основен стрес? Видовете ситуации, за които говоря, са:

  • Загуби ли работата си?
  • Той се бори на работа?
  • Има ли проблеми с парите?
  • Имаше ли смърт в семейството му?
  • Наскоро се раздели с дългогодишна приятелка?
  • Или някакви други причини

В този случай осъзнайте, че срещу вас няма нищо лично. Не се безпокой; той не е загубил интерес. Той просто се разсейва и се бори със собствените си проблеми, които нямат нищо общо с вас.

Решение: Дайте му място да работи сам по себе си

Вашият инстинкт може да е да опитате и да поправите ситуацията и да му помогнете. Работата е там, че мъжете и жените са различни. Докато за жените може да е нормално и полезно да получите подкрепа и да говорите по проблеми. Голяма част от времето мъжете не реагират добре на това.

Най-доброто нещо, което трябва да направи, е да му предоставиш пространство да работи каквото се случва в живота му сам. Щом той сам измисли нещата, нещата ще бъдат наред.

# 4: Той губи интерес, защото сте се пуснали

Не казвам това да е грубо или да ви накара да се почувствате зле от себе си. Далеч от това. Всъщност е точно обратното. Казвам ви това, за да ви дам желаните резултати по отношение на това да го спрете да губи интерес.

Сега има два основни вида да се пуснете: физически и емоционално.

физически

Отказ от отговорност: Въвеждам това, защото това е истината и искам да ви дам кое е ефективно и кое работи, а не предлагам „пух“ статия със захарно покритие, която всъщност не ви помага.

Спрели ли сте да се опитвате по отношение на грижата за външния си вид? Може би в началото на връзката вложихте много усилия, облечихте се, работехте, фокусирахте се върху вземането на решения за здравословно хранене, но сега, когато „го хванете“, може би сте спрели да се съсредоточавате върху тези области и се оставяте да си отидете.

Това се случва на най-доброто от нас и може да вземе данък върху отношенията. Мъжете (и човешките същества) не могат да помогнат на това, от което са привлечени.

Решение: Вложете усилия (защото усилието е това, което се отчита)

Помислете отново за това, което сте направили в началото на връзката и се съсредоточете върху връщането си в тези навици. Не е като един мъж да те напусне, ако не тежиш определена сума или ако не изглеждаш по определен начин. Не казвам, че това изобщо е така.

Не е като един мъж да те напусне, защото остаряваш. Много жени имат това погрешно схващане, че мъжът ще ги остави за по-млада жена или по-привлекателна жена ...

Е, реалността е: това, което мъжете се грижат е, че жената, с която са влагайки усилия да изглежда добре, да изглежда най-добре, да се гордее със себе си и всъщност да положи усилия да поддържа външния си вид,

Ако направите това, ще бъде добре и за вашето самочувствие. Съсредоточете се върху това, което можете да контролирате и подобрите. Това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да правите бавно промени, които ще имат положително влияние както върху връзката ви, така и върху самочувствието ви.

Може да кажете: „Извинете, защо трябва да върша цялата работа? Какво за него?'

Е, целта на тази статия е да отговори на въпроса защо мъжете губят интерес и да да ви даде това, което е ефективно и всъщност ще работи, когато става въпрос отново го интересува,

Винаги помнете: вие сте избора да продължите да участвате в ситуацията, в която се намирате. Ако не ви харесва, можете да изберете изход, Винаги имаш избор.

емоционален

Може би се тревожите много за връзката си или като цяло сте станали по-удобни с отношенията си. Това може да означава, че постепенно сте свикнали да се оплаквате от неща и дори да критикувате неща, които той казва или прави.

Или може би очаквате от него да поддържа постоянна връзка и да се ядосва на него, ако не направи това, което мислите, че би трябвало да направи. Това цялостно отрицателно настроение отива напълно саботира отношенията ви и абсолютно го накара да загуби интерес,

Добрата новина е ... с една смяна на мисленето можете да поправите нещата и да го накарате да се заинтересува отново.

Решение: Фокусирайте се върху управлението на настроението си

Както вече споменах, настроението ви е №1 най-важен фактор за определяне на вашето настроение. Вашата вибрация ще определи дали се чувства добре и щастливо около вас (или ще загуби интерес и иска да прекарва все по-малко време с вас).

Ако се съсредоточите върху това да сте в добро настроение, ще излъчите добра вибрация. Пуснете всяка тревожност, която имате за това дали той е или не губи интерес. Вместо да се фокусирате върху лошото, фокусирайте се върху насладата от качеството на времето, което прекарвате заедно.

Това ще го накара възвърне интереса му към теб. Мъжете са привлечени от щастливите жени. Така че, ако направите щастието си като приоритет, няма да е нужно да се притеснявате, че той ще загуби интерес.

Независимо дали мъжът, с когото сте, губи интерес или дали той никога не се е интересувал на първо място ... едно от най-важните неща, които винаги трябва да помните, е да Намерете щастие в собствения си живот и в себе си (защото това излъчва добра вибрация и автоматично ви прави по-привлекателни за не само този конкретен мъж, но и мъжете като цяло) ,

Надявам се тази статия да ви помогне да разберете причините, поради които мъжете губят интерес. Това е въпрос, който ми се задава много, затова написах най-важните основни неща, които трябва да направя в момента, за да не го отдръпна. Те ще го спрат засега ... но ако наистина искате да му попречите да се дърпа завинаги, имате нужда от по-мощен съвет. Ако сте готови за това, трябва да прочетете това веднага: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Основните причини мъжете губят интерес

  • Той никога не е бил толкова интересен да започне с това
  • Той се интересува, но връзката е станала рутинна
  • Той се интересува, но има сериозен жизнен стрес
  • Той губи интерес, защото си се пуснал