Точните причини защо мъжете изведнъж изчезват

Колко пъти се е случвало на вас или някой, когото познавате ...

Срещаш човек, имаш страхотен химия и всичко върви в правилната посока.

И тогава, хоп, той просто изчезва от живота ви така напълно, че все едно е вкаран в програмата за защита на свидетелите.Нямате никаква представа защо той внезапно е спрял всякакъв контакт и вие неистово се обаждате и му изпращате текстове, за да сте сигурни, че не е бил в ужасната катастрофа, която непрекъснато се преиграва във въображението ви.

Когато не получите отговор на тревожните си гласови съобщения, започвате да оставяте съобщения, които бързо се ядосват, изисквайки той да ви даде обяснение.

Когато няма отговор на което и да е от вашите съобщения, най-накрая осъзнавате какво се случва.

Този торбичка ви съзря!

Последиците

След като му се обадите на всяко гнило име, за което можете да се сетите (и някои, които сте измислили само за него), пълното въздействие на предателството му потъва вътре. Има чувството, че сте попаднали в автобус.

Не можеш да спреш да плачеш и имаш чувството, че дори няма да можеш да работиш, докато теб просто знам защо.

Наистина чувствахте, че нещата вървят добре. Не сте се виждали дълго с него, но сте били добре заедно и сте сигурни, че и той го е почувствал!

Хората от живота ви, които се грижат за вас, ви уверяват, че не сте били по ваша вина, но как можете зная? Няма отговори, така че няма да има закриване!

Вземете теста: Губи ли интерес?

Това е невъзможно място да бъдеш

Започвате да мислите за излизане и запознанства отново, но е толкова трудно дори да си представите да се правите уязвими към някой нов.

Вглеждате се в приложението за запознанства на екрана на телефона си, като желаете да имате нервност да настроите нещо с горещия човек, който държи очарователното кученце на бигъл в снимката на неговия профил.

Ами ако се случи отново? Какво става, ако просто започнете да се чувствате удобно с друг човек и можете да видите бъдеще с него и той дръпне изчезващия акт върху вас?

Как някога отново можеш да се довериш на някого, когато не знаеш кой е виновен за случилото се?

Защо този начин на мислене не ви помага да продължите напред

Обвиняването на себе си или на човека, който ви е напуснал, не носи никаква полза за вашето бъдеще. Шансовете са добри, че това никога не можеш да знаеш какво му мина през ума, когато реши да си тръгне,

Има толкова много причини мъжете да бягат.

Ето защо мъжете изчезват

Всички мъже са имали изобилие както от добри, така и от лоши отношения, преди да са се запознали с вас, което е помогнало да оформите мислите си за това как трябва да бъде любовта. Не само романтични връзки, но и всякакви взаимодействия с друг човек, който ги научи на урок, който ги накара да се превърнат в човека, какъвто са сега. Техният житейски опит създава такъв, какъвто смятат, че трябва да бъде любовта. И ако не съвпада с това, което е в главата им, няма да се придържат към това. Така че виждате, то може да сте били нещо, което сте правили, но също така може да няма нищо общо с теб ,

Мъжете се научават да вярват или да не се доверяват на жените чрез тези видове преживявания. Не можете да контролирате нивото на доверие Можете да контролирате само своите.

Разумно е да се справите с доверието си, защото ако не го направите, можете да изглеждате огорчени, нерешителни, подозрителни или дори ядосани към всеки, когото срещате.

Това всъщност би могло да отблъсне мъжете и да доведе до най-малкото, което искате най-малко ... за някой, когото оставите да се грижи отново да ви изчезне.

И как правя излизате уверено отново след призрак?

Има няколко навика, които можете да възприемете, за да ви помогнат да не се чувствате толкова уязвими и да си върнете увереността, след като мъжът внезапно се откаже от връзката си.

Първото нещо е да изберете разумно с мъжете, които срещате. Има ли навика да развива дългосрочни партньорства с жените, с които се среща, или най-дългата му връзка е била няколко месеца или по-малко?

Знайте какво искате и съответно дайте дата. Не се примирявайте с „той може да се промени един ден, ако ме обича достатъчно“.

Винаги помнете, че мъжете, които казват, че не търсят ангажимент имам предвид. Ако краткият срок е прекъсвач на сделка за вас, дори не ходете там.

Второто нещо е да имате предвид където връзката всъщност стои и не се обгръщайте с това, където можете да го видите в бъдеще.

Това ви предпазва да не попаднете над главата си във вашата фантазия и това ви държи в настоящия момент.

Защото в здравословни отношения това е главата на вашия човек. Той няма три стъпки напред да си представя бели огради за пикет и как ще изглеждат вашите деца

Той просто се радва на четвъртата си среща с момичето, което опознава.

Третото нещо, което искате да имате предвид е, че е така ваша собствена отговорност за да решите кога можете да се справите с уязвимостта да бъдете физически в нова връзка.

Правенето на секс и сексът трябва да се оставят да се случват по естествен път и да не бъдат привързани към много правила, които ви карат да се чувствате по-безопасни да ги правите.

Ако чувствате, че ще се разпаднете, ако станете физически и след това той никога не ви се обажда, тогава вие го дължите да свършите малко повече работа над способността си да се справите със ситуацията, ако това се случи.

Преди започвате запознанства.

И накрая, ако искате вашият мъж да бъде честен и откровен с вас, вие ще искате да бъдете жена, на която един мъж може да каже всичко.

Не мога да подчертая това достатъчно.

Ако имате дълбок и разкривателен разговор и мъжът ви се доверява на вас, че е изневерил на бившата си приятелка, вашата реакция има значение,

Ако сте възмутени и искате да знаете дали той вижда някой друг, докато се среща с вас, а вие плачете и го правите за вас, какво мислите, че ще се случи следващия път, когато той иска да бъде истински и честен с вас?

Той ще помисли два пъти за това. И ще се изкуши да ви излъже или да не ви каже. Сега, 100% зависи от характера на самия човек какъв е той всъщност прави направя. Не го принуждавате да лъже.

Вашите шансове той да ви каже истината драстично се увеличава, ако той знае, че сте сигурен човек, с който да споделяте нещата.

Разговорът трябва да е за това, че двамата се справяте с всичко, което той ви каже заедно, като екипът, на който се надявате един ден да станете. Слушайте пълноценно и с открит ум и сърце.

Нека става дума за това, че сте до него, когато е в уязвимо положение. Не позволявайте всичко да е свързано с вашите чувства и реакции.

Последното нещо, което искам да спомена, е да сте наясно с процеса на комуникация. Ние използваме текстовете твърде често, за да образуваме основата на нашите нови взаимоотношения и е като да изградим къща от слама.

Винаги помнете това само защото ти мога текст му, това не означава, че трябва, Не правете скуката си неговата отговорност. Опитайте се да уважавате времето му.

Направете вашите разговори нещо, в което той ще иска да бъде част.

Ако разговаряте по телефона, имайте предвид дали той учтиво ви унижава или активно участва в разговора.

Пояснете предварително време колко дълго ще бъдете двамата по телефона и се придържайте към срока.

Ще се изненадате колко много това помага на някого да иска да вдигне телефона, когато се обадите.

И така, как изглежда бъдещето, ако направите тази работа, за да станете по-добър партньор?

Ще имате повече увереност в целия си опит за запознанства.

Ще имате абсолютна сигурност, че носите стойност на отношенията си извън физическото привличане, което означава, че имате по-малко несигурност и по-малко притеснения.

Ако човек не ви се обади, знаете, че ще продължите напред, отскачате и едва ли ще ви забави, защото разбирате, че можете да продължите да бъдете с някой, който прави искам да поддържаме връзка.

Ще живееш в момента и ще се наслаждаваш на всяка стъпка за запознанства, вместо да бъдеш толкова ориентиран към бъдещето, че да пропуснеш тук и сега.

Ще направите по-добър избор за запознанства, защото ще видите мъже за кои са те в момента, Не за кого могат да станат в бъдеще,

Ще се насладите напълно на опознаването на мъжа, с когото се срещате, защото сте напълно присъстващ тук и сега, вместо да сте прекалено силно фокусирани върху въображаемото си бъдеще с него.

Ще бъдете свободни да бъдете щастлива и уверена жена, която разбира, че бъдещето ви ще бъде страхотно, защото Вие направи го страхотен и не си зависим от действията на никой мъж, за да се случи това.

От друга страна, ако чувствате, че този мъж е този, когото искате, и той се изплъзва, това обикновено означава, че той губи интерес, а биологията му му казва, че трябва да се отдръпне, така че ако се притеснявате, той губи интерес или вече е изчезна, но искаш да го върнеш, трябва да го прочетеш веднага или рискуваш да го загубиш завинаги: Ако той се отдръпва, направи това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии