Точните причини, поради които правилото за контакт не работи всеки път

Вие сте тук, защото искате да знаете: наистина правилото за контакт не работи?

Може би смятате, че отговорът на този въпрос зависи от това, което се опитвате да направите.Например, можете да питате, 'Прави ли правилото за контакт без да се връща бившият ми?'Или можете да питате, 'Прави ли правилото за контакт без да ми помага да го превъзмогна?'

Ето истината: отговорът и на двата въпроса по-горе е да.Ако искате да си върнете бившия, спазването на правилото за без контакт ви дава най-добрия шанс да го направите.

И ако искате да преодолеете бившия си, абсолютният най-добър начин да направите това е да следвате правилото без контакт.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Какво да правите след прекъсване

Знам колко ужасни са разбиванията.Разбирам колко лошо може да навреди да не си мъжът, когото искаш в живота си.

За да се почувствате като бъдещето, което видяхте с него, беше откъснато и оставено с гигантска дупка на мястото си.

Да се ​​притесняваш, че никога няма да го върнеш, и да не знаеш какво ще правиш по-нататък.След лоша раздяла може да изглежда като единственото нещо, което искате повече от всичко друго на света, е да го върнете обратно в живота си ... и затова е естествено да мислите, че трябва да се възползвате от всеки шанс да бъдете с него или говорете с него.

Ако обаче наистина искате да го върнете (или просто искате да го преодолеете), най-доброто нещо, което трябва да направите, е всъщност да спазвате правилото без контакт.Причините и основната динамика във връзката ви, които са причинили раздялата, все още са налице. Ако не сте в състояние да разгледате ясно гледната си връзка и истинските причини, поради които сте се разделили, не можете да ги поправите.

И ако не можете да коригирате проблемите, които потъват връзката ви на първо място, ще бъде невъзможно да се върнете заедно с него и да го направите за последно.

Не можеш да растеш от разпадането и да спечелиш перспектива, ако той все още е в живота ти или все още говориш с него.

Всичките, които го виждат и говорят с него веднага след раздяла, ви връщат назад и ви отдалечават от това да се съберете отново.

Какво е правилото за контакт?

С две думи, правилото без контакт е точно това, което звучи.

Вземате решение да не разговаряте с бившия си или да имате някакъв контакт с него за определен период от време.

Обичам да използвам 4 седмици като минимална продължителност за период без контакт. Това е достатъчно време за всички позитивни, че няма да контактувате в живота си.

По време на периода без контакт трябва да имате абсолютно никакъв контакт с бившето си гадже.

Това означава:

 • Не му изпращайте текстови съобщения
 • Без съобщения с него във Facebook или други незабавни съобщения
 • Без имейл
 • Не му се обажда
 • Не „се блъскайте в него случайно“
 • Без писма
 • Никой не отговаря на неговите текстове или обаждания, освен да каже, че по-скоро нямате връзка с него в момента

Можете да прочетете моите в дълбочина статия за правилото без контакт за повече информация и често задавани въпроси.

Сега, когато знаете какво е, е време да обясним защо работи.

Основни причини защо правилото за контакт не работи

1. Дава ви перспектива

Ако виждате бившия си през цялото време и имате открит разговор с него, няма да можете да го надминете.

По-лошото е, че няма да можете да разберете какво е объркано във връзката или какво да поправите, ако искате да се съберете отново.

За да можете да виждате раздялата ясно и да разберете защо нещата са станали по начина, по който са се случили, имате нужда от период на никакъв контакт с него, за да можете да изчистите главата си.

2. Тя ви позволява да видите къде нещата са отишли ​​грешно

Причините за разпада може да не са абсолютно очевидните причини в източника.

Например, ако сте имали огромен бой, който е довел до разпада ви, вероятно не самата битка е предизвикала раздялата ви.

Вероятно имало основни проблеми във връзката ви, които изграждали и изграждали, докато не избухна в борбата, която всъщност сложи край на нещата.

Правилото без контакт ви дава място да видите къде нещата наистина са се объркали, така че можете да знаете какво да избягвате в бъдеще.

3. Помага ви да се възстановите от разбито сърце

Сърцето ви няма да може да лекува, ако виждате и разговаряте с бившия си през цялото време.

Има нужда от време и пространство освен него, за да започне да лекува раните си и да ви помогне да се почувствате по-добре.

Плюс това, ако го виждате непрекъснато след раздялата, всичко, което ще можете да мислите, е колко зле го боли и колко зле го искате.

Ако това е на преден план в ума ви, ще е много по-трудно всъщност да го върнете, защото този сърдечен удар и копнеж ще се случи във всичко, което правите и кажете около него, и ще го накара да се почувства като отчаяно гониш след него.

4. Помага ви да видите други възможности в живота си

Ако все още сте закачени за него, тогава никой друг човек в живота ви няма да бъде интересен, защото всичко, което искате, е бившият ви.

Ето защо правилото за контакт не е толкова важно. Давайки си време и пространство, за да скърбите отношенията си, вие давате шанс на сърцето си да се възстанови и да продължи.

И със свежи очи, може да видите други хора в живота си в нова светлина, която може да ви бъде по-добра в дългосрочен план.

5. Дава ви шанс да дадете на живота си за запознанства свеж въздух

Това върви ръка за ръка с горната точка.

Ако наистина искате бившето си гадже обратно, да гоните след него, молейки да бъде с него, не е начинът да го направите.

Всичко, което ще направите е да ви накара да изглеждате отчаяни и да го изтласкате по-далеч.

Ако наистина го искате, трябва да имате други възможности и избор в живота си за запознанства, така че да можете да вземете реално решение дали си струва да се върнете заедно с него.

Освен това, отваряйки живота ви за запознанства, го кара да осъзнае, че ако не се засили скоро, той може да ви загуби, което ще го направи по-вероятно да се опита да ви върне.

6. Това намалява шанса за неуспех с него

Може да си помислите, че отговарянето на обаждане от плячка от него и препускането през нощта ще ви даде по-голям шанс да се върнете заедно с него.

В крайна сметка, прекарването на повече време с него трябва да е добре, нали?

Грешен.

Ако си позволите да попаднете на модела „отново, отново” с него, това прави много по-малко вероятно някоя истинска, дългосрочна връзка някога да се развие отново между вас.

Това е така, защото той ще знае, че все още можете да спите заедно, без да се налага да сте в отношения помежду си - и това ще го направи по-малко вероятно да иска да влезе отново във връзка с вас.

7. Помага да стигнете главата си право

Едно от най-лошите неща при разпадането е, че те извежда в забързано състояние на ума, в което изпитваш тонове и тонове болка и всичко, което искаш, е да го върнеш.

Разбиванията ви объркват главата ... и това ви кара да правите най-големите грешки, които всъщност ще го тласнат по-далеч, както говорихме преди.

Така че, ако оставите раздялата да се забърка с главата и веднага да се опитате да го върнете, всичко, което правите, е да изстреляте шанса, че ще направите някои огромни грешки и да го изтласкате завинаги.

Много по-добре е да отделите време, за да оправите главата си и да се чувствате по-добре вътрешно преди опитваш се да го върнеш.

А най-добрият начин да направите това е чрез правилото без контакт.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Това са причините, по които действа правилото за контакт

 1. Дава ви перспектива.
 2. Тя ви позволява да видите къде нещата са се объркали.
 3. Помага ви да се възстановите от разбито сърце.
 4. Помага ви да видите други възможности в живота си.
 5. Дава ви шанс да дадете на живота си за запознанства свеж въздух.
 6. Това намалява шанса за неуспех с него.
 7. Помага ви да изправите главата си право.

Интересни Статии