Точните знаци един човек се отдръпва от вас

Вие сте тук, защото искате да знаете знаците, че един човек се отдръпва,

Страхувате се, че мъжът ви се оттегля от вас. Той прави неща (или не прави неща), които ви карат да мислите, че все повече се отдалечава от вас и че дори може да ви напусне.Това е ужасяваща мисъл. Може дори да мислите, че няма да бъдете „добре“, ако той се раздели с вас. Просто не искаш да е вярно, че той се отдръпва от теб.Така че търсите признаци, че човек се оттегля от връзка и се надявате на себе си, че няма да направи нищо в списъка.

Това има смисъл. Ето защо Ще ви дам списък с нещата, които момчетата правят, че жените се страхуват, че ще се отдръпнат.Вземете теста: Губи ли интерес?

Ето неща, които момчетата правят, че жените приемат като знаци, които той дърпа

  • Изведнъж се държи далеч към вас
  • Той не взема, когато му се обадите
  • Той ви пишеше сладки неща, а сега вече не
  • Той беше по-внимателен и внимателен към вас, а сега не е така
  • Той отменя срещи с вас в последния момент
  • Просто има чувството, че получавате странни „вибрации“ от него
  • Той върви към вас „горещо и студено“
  • Той отнема завинаги да ви изпрати текста

Ако прави едно или няколко неща от този списък, лесно е да си помислите, че това означава, че се отдръпва от вас.

Но това всъщност е вярно?Всичко по-горе е признак, че той може да се оттегли от вас.

или... всеки от тях може да бъде той, отговарящ на едно от милиона други неща, случващи се в живота му.

Ако прочетете този списък заедно, изглежда супер очевидно, че той се оттегля. Но да преминем през списъка един по един и разгледайте други неща, които биха могли да означават.

1. Той действа по-далечно всички от внезапно

Това може да означава, че той губи интерес. Въпреки това, само защото го бих могъл означава, че това не означава определено означава, че.Всъщност има милион други причини той да се държи далеч към вас. Може да му се случи нещо в личния живот, което да привлече цялото му внимание. Може да се съсредоточи върху проблем, който заема цялата му умствена енергия.

Може да се чувства като че трябва да се съсредоточи върху едно конкретно нещо в живота си в момента - и да ви обръща по-малко внимание.

Това означава ли, че се оттегля от вас? Не!Може ли това да те накара Усещам като той се оттегля от вас? Разбира се!

2. Той не взема, когато се обаждате и 3. Той завинаги ви изпраща текстови съобщения

Много жени смятат, че ако той отиде на ден, без да отговаря на вашите текстове или обаждания, това означава, че той губи интерес към вас.

Те изобразяват човекът, който седи наоколо, нищо особено не се случва, виждат текстовете и обажданията, които влизат, и направо ги игнорират нарочно.

Когато наистина отделите време да помислите за това - не изглежда ли малко нелепо?

Момчетата са единомислени. Те обичат да се съсредоточават върху едно нещо и да работят чрез него, докато то завърши. Ето защо проучването след изследване показа, че жените са по-добри многозадачници, отколкото мъжете.

Така че, ако той игнорира вашите обаждания и текстове, той вероятно се съсредоточава върху нещо и блокира всички разсейвания, докато не приключи. Може би има кратък срок на работа, който трябва да завърши.

Или може би телефонът му е просто мъртъв.

Каквато и да е причината - ако той не е отговорил на вашите текстове и се е обадил, това не означава автоматично, че се отдръпва от вас - и всъщност почти сигурно се дължи на нещо друго.

4. Той става „горещ и студен“ върху вас и 5. Той беше по-внимателен и разказа сладки неща, а сега не го направи

Виждам, че това поведение обърква тонове жени, така че ще ви пусна една тайна, за която много малко жени знаят.

Когато човек е супер сладък и внимателен, особено в началото на връзката, не винаги е това, което изглежда. Ако той ви изпраща текстове като „Не мога да чакам да те видя отново“ или „Не мога да повярвам колко много те харесвам, това се случи толкова бързо“ - той всъщност не е искрен.

Всъщност това обикновено означава, че той е супер несигурен човек, който търси конкретно твърдение от вас, че наистина го харесвате. Той се опитва да „извади“ това изявление от вас, като е супер сладък още в началото.

Така че, ако той беше супер любовен дойв и след това се отдръпна, след като му казахте, че се чувствате същото, вероятно е защото той е несигурен човек, който търси успокоение, че сте го харесали, а сега, когато той знае, че го правите, се подкрепя надолу върху чара.

Ако това е по-дълга връзка, за която говорим, има много други причини, по които той може да бъде по-малко внимателен, отколкото преди. Всички предишни причини за разсейване в живота му все още важат - ако цялата му умствена енергия е поета от проблем или нещо се появява на работното място, това не означава, че се отдръпва от вас.

6. Той отменя датите на вас в последната минута

Случвало се е на всички нас и знам, че когато бъдеш отменен в последния момент, ти се струва ужасно - просто вълна от разочарование измива теб.

Разбира се, в живота на всеки човек понякога трябва да отменяме плановете в последния момент - независимо дали става въпрос за проблеми с автомобила или болни членове на семейството или нещо друго. Понякога животът просто ви хвърля крива и трябва да се поклоните от плановете.

Ако той отмени плановете в последната минута веднъж или два пъти, това не означава непременно, че губи интерес. Много по-вероятно е той да е имал основателни причини да се откаже.

Ако е модел с него, където той непрекъснато отменя планове с вас в последния момент, това е различна история. Ако случаят е такъв, е време да погледнете сериозно на отношенията, които имате с него и да решите дали искате да продължи или не.

Не забравяйте, че имате силата да се отдалечите от всяка ситуация, ако не получавате това, от което се нуждаете. Ако не искате да сте с човек, който анулира плановете си през цялото време, и той няма да спре да ви трепне, може да е време да се отдалечите.

Сега, когато покрихме тези знаци, нека покрием последния:

Какво да правите, ако получавате „странни вибрации“ от него

Значи усещате някакви странни вибрации от него - просто се чувства така, сякаш се държи по-далеч към вас. Това означава ли, че се отдръпва от вас?

Почти сигурно не.

По-рано разгледахме това, но си струва да кажем отново - момчета обичат да се концентрират върху едно по едно. Ако в живота му се случва нещо, което го стресира, изисква цялото му внимание и монополизира времето си, може на 100% да изглежда, че се отдръпва от вас, когато всъщност не е.

Така че защо влизам в подробности тук? Защото тази ситуация може да се превърне в самоизпълняващо се пророчество, наистина бързо.

Обикновено става нещо подобно: Гай се разсейва от нещо в живота си> приятелката му усеща отсъствието му и започва да се притеснява, че се отдръпва> тревожността й и страхът от загуба всъщност започва да го прогонва истински> връзката се разпада.

Когато една жена се страхува, че мъжът й се дърпа и я напуска, изведнъж чувствата й към него се определят от страх, вместо от щастие. Нейните емоции и нейните действия стават управлявани от страх от загуба, а не от щастие да бъдат във връзка.

Този вид страх и тревожност създават токсична ситуация, при която и двамата партньори се чувстват некомфортно и нещастно във връзката. Обикновено това води до това, че жената навътре изплашва и микроанализира всичко, което прави човекът, търсейки „знаци“, които той дърпа от нея.

Това се чувства достатъчно зле за нея, а още по-лошо е, когато разчитате как се чувства от гледна точка на него. Изведнъж една връзка, в която просто се почувствах добре * да бъдеш, изведнъж се чувства неудобно. Той може да усети как тя микроанализира действията му и има чувството, че трябва да ходи по яйчени черупки, за да не я разстрои.

Този вид динамика е отрова за една връзка. Това прави така, че вече не е забавно да бъдете около себе си - вместо да прекарвате спокойно, удобно и доволно време помежду си, тя непрекъснато търси уверение, че той все още я харесва и той трябва да гледа всичко, което казва и прави.

В крайна сметка отношенията, които попадат в такъв вид динамика, се разпадат. Ето истинския въпрос:

Как избягвате да попадате в капана на „Странната вибрация“?

Ако искате да избегнете нещо подобно във връзката ви, трябва да запомните едно просто нещо:

Не попадайте в капана да се чудите дали се отдръпва от вас. Просто го избягвайте, като осъзнавате, че няма как да разберете със сигурност какво се случва в главата му.

Никога не можете да прочетете мнението му - и ако се опитате, това само ще навреди на отношенията ви. Опитвайки се да отгатнете какво мисли той ви заблуждава психически и определено го прогонва, дори и да не се чувстваше като на първо място.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се занимавате с живота си както обикновено, и да му дадете място да ви покаже дали той се интересува или не.

Един от най-големите фактори (може би най-големият), който върви към това дали една връзка работи или не, е дали можете да отговорите на този въпрос с да: „Забавлявате ли се помежду си?“

Добрите отношения работят, защото и двамата партньори се забавляват, когато са наоколо. Чувства се * добре * да бъдат около себе си и това е като магнит, който ги приближава все по-близо и по-близо.

Момчета винаги, винаги, винаги да ви покажат дали те се интересуват Ако той се интересува от вас, няма да ви се налага да гадаете за това, той ще ви покаже с усилията, които полага за прекарване на времето с вас.

Ако обаче се притеснявате, че се дърпа и търси уверение, че иска да прекара време с вас, лесно е да не му осигурите достатъчно място и да се навиете да го изтласкате по-далеч.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да му предоставите място да дойде при вас. Ако иска да бъде част от връзката, той ще ви покаже това с действията си.

Ако той не се върне при вас - това е гадно, но в крайна сметка ще бъдете Добре, Всичко това означава, че връзката ви нямаше да работи ... той нямаше да промени решението си, ако го преследвахте, молейки го да остане. Всичко, което би направил, е да го прогони по-бързо (или, ако той не е добър човек, оставете го да ви увие около пръста си, докато той завие връзка пред вас).

По-добре да знам по-рано, отколкото по-късно дали той наистина се интересува от теб или не.

Ако той се върне при вас - страхотно! На първо място той не се оттегляше от вас и сигурно се държеше далеч по някаква друга причина. Избягвате капана на „странната вибрация“ и нещата могат да се върнат към нормалното.

Надявам се тази статия да ви помогне да разберете признаците, че един човек се отдръпва. Това е въпрос, който ми се задава много - затова написах тази статия, за да съм сигурен, че жените могат да четат знаците, които той дърпа, и знаят как да ги разбират. Важно е да се отбележи, че ако искате всъщност да му попречите да се дърпа завинаги, трябва да знаете какво точно да правите, иначе той е толкова добър, колкото е изчезнал. Ако искате да знаете как, трябва да прочетете това веднага: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината