Точните знаци, с които сте емоционално недостъпен човек

Емоционално недостъпен ли е? Това е толкова често срещан въпрос, за който много жени се чудят ... дали са в отношения или се опитват да разберат какво се случва с мъж, който харесват.

Този въпрос за емоционална наличност става изключително важен. Защо?Защото, когато поведението на мъжа излезе като объркващо и непредсказуемо, често се свързва с липса на емоционална изява от негова страна.С това казано, ще задълбая в ключовите знаци, които трябва да търся, когато става въпрос за определяне дали мъжът, когото искате, е емоционално на разположение.

Основните признаци, които той е емоционално недостъпен

1. Той не може да води сериозни разговори

Ако се опитате да повдигнете проблем, който се чувства сериозен за вас (и е сериозен за вас), но той някак го разсмива и ви кара да се чувствате глупави, че го повдигате, това е огромен знак, че той със сигурност не е емоционално достъпен.2. Той казва, че те обича, но се страхува от ангажираност

Може да каже, че се ужасява да се ангажира дълбоко с вас, защото се страхува колко много ви обича.

Може дори да стигне до това, че казва, че е по-ужасен, защото толкова те обича! Това са основни съвети, за които трябва да внимавате !.

Вземете теста: Губи ли интерес?

3. Той има много гняв (и това е емоцията, която той най-много желае да изрази)

Дали най-суровата емоция виждате от него чист гняв и може би някакво безсилие?Обърнете внимание: това е основен знак, че той определено не е емоционално достъпен. Ако гневът е основната му емоция, вероятно е той да има много разочарование в живота си и използва гнева като маска за истинска уязвимост.

Ако е ядосан, но показва и други емоции, той не е непременно емоционално недостъпен (всъщност той вероятно не е). Но ако единственият път, когато той изрази нещо, е, когато е ядосан, това е основен предупредителен знак!

4. Той настоява, че е Добре Когато той явно не е

Някога провеждайте разговор с мъж, с когото сте, започва нещо подобно:Имаш чувство, че нещо не е наред с него и че той преживява някакъв емоционален смут, но той отказва да се отвори и да говори с теб за това.

Ако усетите, че нещо е изключено и го попитайте за това (а това се превръща в често срещана тенденция във взаимодействията ви с него), това е основен знак, че той е емоционално недостъпен.5. Той говори само по въпросите на повърхностното ниво

За какво говориш, когато си с него? Новини, времето и политиката?

Това са теми, които сигнализират, че той не е емоционално отворен с вас и няма да започне да се задълбочава в житейските си истории и да разлее дълбоките си, тъмни тайни.

Възможно е също така той просто да не е сигурен дали вие и него сте на „това ниво“ все пак там, където дълбоките разговори могат и трябва да се случат.

Така че, ако говорите само за ежедневни теми, това може да означава, че той просто не е достатъчно удобен с вас, за да „отидете там“. Дали ще му е удобно един ден остава въпрос без отговор.

6. Правите секс, но това е единствената интимност, която имате

Вие правите ли секс (или по някакъв начин сте физически интимни?), Което ви кара да предполагате, че вие ​​и той трябва да бъдете и ще бъдете във връзка?

Осъзнайте нещо много важно: мъжете не гледат на секса и любовта като на едно и също. Те са две различни области на живота на мъжете.

Това означава, че това, че той прави секс с вас и ви целува, не означава, че той ще бъде емоционално достъпен.

7. Той казва, че е ранен от минали отношения

Това е основен знак, за който трябва да внимавате. Ако човек каже, че преди е бил изгорен и следователно не може да се отвори, това е основен предупредителен знак, който трябва да разпознаете.

Сигурно всички се раняваме и нараняваме от предишните си отношения. Това е част от любовта. Не можеш наистина да обичаш, без да признаеш възможността да бъдеш наранен.

Ако той използва това като оправдание за това, защо никога повече не иска да бъде замесен сериозно ... внимавайте. Използвах думата 'извинение' за причина. Точно това е това.

Ако човек има достатъчно реални чувства, той ще преодолее този страх да бъде въвлечен отново. Вместо да излезе от пътя си, за да ви информира колко е недостъпен, той ще се отвори за миналото си, но ще каже, че го завийте и отново ще отвори сърцето си към вас.

Ако един мъж ви хареса достатъчно, той ще се почувства емоционално, просто и просто.

Получавам толкова много въпроси какво да направя, за да променя поведението на емоционално недостъпен мъж, така че ще се докосна до няколко от тях тук.

Как да накарам емоционално отдалечен мъж да се отвори?

Това е въпросът, който ми се задава толкова пъти, че е невъзможно да не се обръщам към него. Да накараш мъж, който буквално не е емоционално недостъпен, да излее сърцето си към теб, е изключително трудно. И искам да кажа ... 99,99% вероятност просто няма да се случи, Защо?

На първо място, защото повечето жени в крайна сметка действат по начин, който прави един емоционално затворен мъж да стане още по-затворен, затворен и далечен.

Това, което имам предвид е... опитвайки се да го накара да се отвори и да го досаждам защо той не е емоционално отворен, буквално ще го направи толкова раздразнен, неудобен и разочарован, че отварянето към вас ще бъде невъзможно. Просто няма да се случи.

Как да накарам един отдалечен човек да се ангажира?

Да накараш мъж, който отказва да сподели емоциите си с теб, преминава от това към действително желание на сериозна, ангажирана връзка е друга почти невъзможна задача.

Защо? Защото за повечето мъже ... казването, че са 'уплашени от отношенията' е извинение. Не е реалност

Искам да кажа, сигурно, всички се страхуват да не се наранят. И някои се страхуват повече от други. Всичко това е вярно.

Но суровата истина е в повечето случаи, ако една жена си заслужава мъжа, когото ще преодолее страха си и ще се ангажира. Ако има достатъчно интензивна връзка, той ще преодолее страха си и ще се ангажира.

Ако суровото, изгарящо и интензивно чувство, което получава в душата му, когато я представя с друг мъж, го държи буден през нощта, той ще я заключи. Просто това са повечето мъже.

Така че да го накарате да се ангажира, ако вече не е, като му помогнете да „преодолее страха си“, ще бъде само загубителна битка за вас, която най-вероятно не можете да „спечелите“.

Любовта, животът и отношенията не са за победа или загуба. Това е нещо, което толкова много хора, и мъже, и жени не осъзнават ... това е, защото ни е промила мозъка от романтичната идеализация на любовта в Холивуд.

Казаха ни, че любовта трябва да е трудна, объркваща и да спечели нещо. Придобивам. Това не може да бъде по-далеч от реалността.

Приемете това присърце и наистина помислете какво всъщност означава любовта. Размислете какво е връзката и осъзнайте какво не е: това не е някаква награда, която ще получите, която магически ще ви направи щастливи.

Едно друго нещо, което трябва да запомните е, че емоционалната недостъпност е огромен знак, че той се сдържа от вас и че в крайна сметка нещо ще го накара да загуби интерес и да започне да се отдръпва от вас. След като това се случи, е почти невъзможно да спрете, така че ако искате да сте сигурни, че той няма да загуби интерес и да ви остави завинаги, трябва да прочетете това веднага: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Това са знаците, които той емоционално няма

  1. Не може да води сериозни разговори
  2. Казва, че те обича, но се страхува от ангажираност
  3. Той има много гняв (и това е емоцията, която той най-много желае да изрази)
  4. Той настоява, че е така Добре когато той явно не е
  5. Той говори само за въпроси на повърхностното ниво
  6. Правите секс, но това е единствената интимност, която имате
  7. Той казва, че е ранен от минала връзка

Интересни Статии