Как точно да бъдем добра приятелка

Значи сте тук, защото искате бъди добра приятелка,

Това е чудесна цел - винаги е страхотно да искаш да угодиш на партньора си във връзка и да ги направи щастливи.

И ако това, което искате е да бъдете добра приятелка, за да зарадвате гаджето си - това е чудесно. Той трябва да иска да бъде добро гадже, за да ви направи и щастливи.За да направя това, ще ви разкажа някои от „тайните“ зад това, че сте добра приятелка (и като цяло добър партньор).

Много, дори повечето от тези тайни могат да бъдат приложени еднакво към всеки партньор, независимо от техния пол. Става въпрос за това да искаш кое е най-доброто за теб, партньора ти и какво ще направи двамата щастливи.

Така че без повече въведение, нека влезем в него. Ето основните тайни за това, че сте добра приятелка.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Най-добрите тайни за това как да бъдем добра приятелка

1. Честността е изключително важно нещо

Честността е една от, ако не и най-важната част от всяка здрава връзка.

Честността означава няколко неща.

На първо място, това означава, че сте Добре казвайки му истината. Ако той направи нещо, което ви притеснява - това означава, че сте Добре да му кажеш какво точно те притеснява, вместо да го криеш или да се опитваш да се биеш за нещо друго.

На второ място, това означава, че сте Добре казвайки си истината. Самостоятелността е решаваща част от добрите отношения и това да бъдеш добра приятелка.

Ако не сте в състояние да бъдете честни със себе си, това ще означава, че сцеплението ви с връзката бавно ще се разхлаби, тъй като виждате какво искате да виждате все повече и повече, вместо да виждате какво има пред вас.

Бъдете честни със себе си как се чувствате по отношение на връзката. Бъдете честни със себе си за това къде виждате връзката върви. И бъдете честни със себе си за това, което ви прави щастливи и какво ви притеснява.

Ако той направи нещо, което ви притеснява - това е Добре да бъда честен с него. Можете да му кажете какво е направил и защо ви притеснява, без да искате или да му кажете да промени поведението си.

От него зависи да реши какво да прави с тази информация. Ако реши, че не му пука дали поведението ви притеснява ... можете да решите дали си струва да продължите да сте в отношения с него.

Трето от всичко, това означава, че сте Добре с него разказва Вие истината.

Това означава, че ако той е честен с вас, дори ако това е нещо, което не искате да чуете, не го наказваш, че ти казва истината.

Най-добрият начин да накарате някой да ви лъже (през цялото време) е като ги накарате да мислят, че сте човек, който не може да се справи с истината. Ако той се опита да бъде честен с вас и го накажете за това, всичко, което прави, е да го стимулирате да ви излъже по-късно.

И накрая, да си честен означава да си честен към себе си. Ако искате да бъдете добра приятелка, като бъдете това, което „мислите“, че се интересува от него - това никога няма да свърши работа и е обречено да се провали.

Това е така, защото в крайна сметка винаги излиза истинността и истинността. Ако само се преструвате на човек, когото смятате, че иска, той ще ви измори, ще го извади и в крайна сметка ще изгуби връзката.

Единственият начин да се изгради трайна, солидна и щастлива връзка е, ако и двамата партньори са щастливи и се радват да бъдат един около друг когато всеки от тях е истинският си,

Ако не можете да бъдете истинския си истински аз около него - това означава, че вероятно не сте съвместими. А опитът да го фалшифицирате или да бъдете човекът, когото смятате, че не иска, не ви прави добра приятелка - това превръща връзката в отметна бомба с време, която в крайна сметка ще избухне.

Да си истинско, истинско себе си около себе си е най-важният вид честност, който има. Той трябва да хареса този човек - човекът, който сте, когато сте сами - ако връзката работи.

И това работи и по обратния начин - трябва да го харесате за това кой наистина е или и двамата ще се побъркате в крайна сметка.

Така че, ако искате да бъдете добра приятелка? Бъдете честни към него, бъдете честни към себе си, позволете му да бъде честен с вас и бъдете вашите истински, честни себе си един с друг. Това ще изгради по-силна връзка от всяка друга тайна.

2. Нека връзката прогресира естествено

Ако искате да бъдете добър партньор, това означава да живеете в настоящето.

Не бъдещето. Не миналото. Това означава да сте щастливи там, където сте сега и да действате съответно.

Сега, не казвам, че не можете да очаквате бъдещето - далеч от това. Всички, които се чувстват малко над главата си в началото на една връзка, фантазират как ще върви бъдещето.

Но ако искате да имате най-добрата, най-солидната и най-щастлива връзка - най-доброто нещо, което трябва да направите, е да го оставите да напредва естествено и да се държите в момента, а не в бъдещето.

Ако нещата вървят чудесно с човек и наистина го копаете - това е страхотно. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да продължите тази вибрация.

Но какво ще стане, ако той не се е ангажирал или още не ви е нарекъл приятелката си?

Нека първо да ви кажа какво няма да работа. Това, което няма да работи, се опитва да го притиска да ви нарече приятелка или да ви обвързва.

Когато го притискате, това всъщност го прави по-малко вероятно да се ангажира, тъй като той ще се почувства в капан и по-малко вероятно да иска да се ангажира с вас.

Друго нещо, което няма да работи? Чувства се разстроен или негодуващ, че не се ангажира.

Най-добрата част от връзката ви в началото е вибрацията между вас и вълнението, което и двамата довеждате до връзката всеки ден.

Ако започнете да му възмущавате, че не ви е извършил или ви е нарекъл негова приятелка, всичко, което прави, е разруха, която вълнува, забавлява настроението между двама ви и прави по-голяма вероятността той да не иска да бъде във връзка с вас.

И така, как да го накарате да се ангажира? Как 'оставяте връзката да прогресира естествено', ако изглежда, че той естествено няма да иска да се ангажира с вас? Как да не се възмутите, ако ви се струва, че той просто държи нещата там, където са - или още по-лошо, да ви „използва“?

Просто е.

Всичко, което трябва да направите, е да бъдете точно толкова отдадени на него, колкото и на вас.

И какво означава това? Това означава, че ако той не се е ангажирал с вас - вие не сте се ангажирали с него. Ако той не ви е изрично „заключил“, вие можете да виждате други хора, такива като него.

Това означава, че ако и двамата сте технически „единични“ и просто се виждате „небрежно“ - можете да видите други хора, също както той може да вижда и други хора.

Виждам как хората се разстройват тук и ги питам „Как е тайна да си добра приятелка? Казвате ни да се срещаме с други хора! “

Ето защо има смисъл: за да бъдеш добра приятелка, първо трябва да се уважаваш. Самоуважението идва преди да уважавате някой друг - ако нямате самоуважение, не можете наистина да уважавате някой друг.

Ако искате да сте добра приятелка, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да установите границите, които сте Добре с и не сте Добре с. Ако искате да сте във връзка с него и той отказва да се ангажира - това означава, че и вие не сте ангажирани с него. И ако това е така, тук трябва да има граница за вашето самоуважение: „Няма да се посветя на човек, който не се е посветил на мен“.

Нека ви кажа защо работи точно толкова отдадена на него, колкото и на вас. Това е, защото му дава стимул да ви „заключи“ и да се ангажира с вас.

Ако той знае, че ще се придържате и ще му бъдете на разположение независимо от това дали той се ангажира с вас, тогава няма стимул да промени ситуацията. Тогава той ще каже неща като „Защо трябва да дефинираме какво имаме, това, което вече имаме, е страхотно“ или нещата по този начин.

Но ако той знае, че сте толкова достъпни, колкото той е - това означава, че рискува да срещнете друг невероятен човек и той ви губи.

Че е това, което запалва огън под задния край на мъжа и го кара да иска да те заключи. Ако не се притеснява, че ще ходите някъде, той няма причина да се ангажира. Но ако се страхува, че ще ви загуби - най-добре вярвайте, че ще иска да се ангажира.

Разбира се, има шанс дори да зададете границата на самоуважението си и да видите други хора, той все още може да не иска да се ангажира с вас. Нещото, което трябва да запомните, ако това се случи, е това този човек така или иначе нямаше да се ангажира с вас,

Ако той не ви заключи, въпреки че има реален шанс той да ви загуби, това означава, че той никога няма да се ангажира с вас.

Така че вместо да губите месеци или дори години за човек, който никога няма да се ангажира, вие вече сте пред играта в това, че сте навън, срещате се с нови хора и намирате мъж, който ще ви даде това, което искате.

Не забравяйте, че тази статия е за как да бъдеш добра приятелка, Ако искате да бъдете добра приятелка, всичко започва с това да живеете в мига с него, което означава да вземете живот, както идва заедно.

Ако той не се е ангажирал - нито вие. Не позволявайте това да пречи да се наслаждавате на времето, което прекарвате заедно и да се наслаждавате на компанията на другия.

Така или иначе - това е най-добрият начин да оставите една връзка да се развива естествено. Когато защитаваш собственото си самоуважение, правиш уважението, което му отдаваш (и което получаваш от него), много по-специално и това е един от ключовете да си добър партньор и добра приятелка.

3. Бъдете екип помежду си

Ако искате връзката ви да работи и искате да бъдете добра приятелка, всичко е за това да сте в един и същи екип.

Това означава да се подкрепяме, да се насърчаваме и да се подкрепяте и да се държите един друг, когато преживявате трудни времена.

Не казвам, че трябва да се съгласите с всичко, което казва или прави - далеч от това. Това, което казвам, е, че ако искате да изградите силна връзка заедно и да сте страхотна приятелка, трябва да сте в неговия „екип“ - по същия начин, по който той трябва да бъде във вашия „екип“.

Това означава, че ако един от вас преминава през трудни времена, другият човек винаги е там, за да ви вземе и да ви предложи подкрепа.

Това означава, че ако имате несъгласие и се биете, не се борите да се разрушите един друг, Вие се борите да разберете какво не работи и да го поправите, така че да няма никакво безсилие между вас.

Толкова много отношения се разпадат, защото хората в тях не знаят как да се бият. Вместо да говорят помежду си за това как наистина се чувстват и какво всъщност ги притеснява, те нанасят обиди и изобретателни един към друг, за да се опитат да се разрушат. Те се борят, за да накарат другия човек да се почувства зле - да не реши проблема.

Ако искате да сте добра приятелка и да сте в страхотна връзка - това означава, че когато се биете, все още сте в един и същи екип. Това означава, че не се опитвате да се разрушавате един друг - вие се опитвате да разрешите всичко, което предизвиква конфликта помежду ви, за да можете да се върнете да правите това, което правите най-добре - да правите взаимно щастливи.

Когато сте в екип, правите комплименти един на друг. Вие изграждате взаимно самоувереност и стойност за себе си чрез подхранваща позитивност.

Това означава, че си давате взаимно комплименти повече, отколкото взаимно да критикувате. Това също означава, че ако видите нещо в партньора си, за което смятате, че би могъл да се справи по-добре - предлагате му конструктивна критика и подкрепа - по същия начин, по който би трябвало да направи и вас.

Да си в екип помежду си означава, че когато имаш конфликти помежду си, намираш компромиси. Това означава, че и двамата работите заедно, вместо един срещу друг, за да разберете как да направите и двамата щастливи.

Това означава, че понякога не получавате това, което искате - както понякога той не получава това, което иска - но това като цяло и двамата споделяте и компрометирате еднакво един с друг.

4. Ако търси пространство, дайте му го

Видях толкова много обещаващи отношения да слязат от релсите и да се разпаднат, защото тази една проста тайна не се помни.

Трагично е да се види в действие. Ако една жена почувства, че мъжът й се отдръпва, това може да предизвика паническа реакция в нея - там, където тя чувства, че небето пада и че ако не направи нещо веднага, за да го придърпа към себе си, той ще бъде Изчезнал завинаги.

Реалността е, че в 99% от случаите това не може да бъде по-далеч от истината. И трагедията е, че всеки път, когато някой (мъж или жена) се паникьосва и се опитва да дръпне партньора си назад от отдръпване - той отвръща и изтласква партньора си по-далеч от преди.

Писал съм за това на милион други места, можете да намерите повече за това в тези статии:

Защо мъжете се отдръпват: 3 лесни начина да го спрете от оттеглянето

Точно защо мъжете се отдръпват и после се връщат

Истинските причини защо мъжете се отдръпват след като се приближат

Версията на бележките на скалата по същество е тази: ако се чувства така, сякаш се отдръпва от вас, най-добрият начин да бъдете добра приятелка е да му предоставите пространството, което търси, за да разбере всичко, което го притеснява, и го оставете да се върне при вас, когато той е готов.

През повечето време, когато чувствам, че човек се отдръпва, той наистина се занимава с някои неща в живота си, които му отнемат вниманието от връзката и заемат неговата енергия и време.

На вас ви се струва, че се отдръпва. За него му се струва, че той се концентрира да се грижи за нещо, което го притеснява.

Така че, когато хората направят реакцията на коленете да се опитат да изтеглят партньора си назад - всичко, което прави, е да ги разсеят от всичко, с което се опитват да се справят, и да ги накарат да се отдалечат още повече, за да получат яснота за това.

Което кара партньора им да ги гони още повече, като ги тласка по-далеч ... вие получавате идеята.

Най-доброто нещо, което трябва да направи, когато търси място, е да му позволите. Понякога хората просто се нуждаят от пространство - без значение колко добри отношения вървят.

Страхотна приятелка (и страхотно гадже в противоположната ситуация) разпознава, когато партньорът им търси място, и им го дава - без да се чувства негодуващ, ядосан или разстроен от това.

Ако можете да му дадете пространството, което търси, и да не го накажете за това, това му сигнализира, че сте някой много специален, който не бива да го пуска.

И това е един от начините да бъдеш невероятна приятелка.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Как точно да бъдем добра приятелка

  1. Честността е изключително важно нещо
  2. Нека връзката прогресира естествено
  3. Бъдете екип помежду си
  4. Ако търси пространство, дайте му го

Интересни Статии