Как точно да си върнем един човек, който ви изтласка (направете това веднага)

Той се дръпна ... ще се върне ли?

Едно от най-досадните неща, които мъжете правят, е да ви отблъсне, като че ли без причина. Всичко е страхотно, докато вече не е и не се окажете сами, чакате дни наред за обаждане от него. Какво, по дяволите, се случи? И как можете да затворите пространството, което той поставя между вас двамата?

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват: 3 лесни начина да спрат човек от оттеглянето

Вземете теста: Губи ли интерес?

Защо мъжете ви изтласкват?

За да научим как да си върнем човека, първо трябва да помислим за причините, поради които той може да ви отблъсне. Дали защото ...  • Той мисли, че си червен флаг?

Нещо в поведението ви го предупреди за нещо, което не му харесва. Няма значение какво е, но го уплаши, така че той избяга. Може да се върне, може и да не го направи.

  • Той не е ли в теб?

Случвало ли ви се е да излизате с човек, за когото не сте били луди, надявайки се, че ще стане по-добре, или просто искате да му „дадете шанс“? Понякога и мъжете правят това и е възможно той просто да не е всичко това във вас, така че той започна да се дистанцира.

ПОВЕЧЕ: Точно как да си върнете бившия обратно в 5 стъпки с гарантирана

  • Мислеше, че вървиш твърде бързо?

Ако той има проблеми с ангажимента, тогава всяка стъпка напред ще го изплаши. Това е твърде много, прекалено бързо и твърде сериозно за него и той прави разстояние между вас, докато осъзнава дали иска да отиде по-далеч или не.

  • Просто не бяхме съвместими?

Бъдете честни със себе си - наистина ли работеше? Вашите проблеми бяха ли незначителни или основни? Изпълнихте ли се напълно? Или непрекъснато се борехте с несъвместимости? Ако го почувствате, той също.

  • Той е шут, който те използва само?

Слушайте, някои момчета са просто пълни дупки. Използват те за секс, докато не се отегчат, пускат те като горещ картоф и продължават напред. Всъщност няма много повече, просто е да продължите напред и никога да не вдигате телефона, когато се обади отново.

ПОВЕЧЕ: Точно защо мъжете се отдръпват и после се връщат (и какво да правят, когато го прави)

  • Разбра, че не иска сериозна връзка?

Ще отидем по-задълбочено с тази, защото това е най-честата причина, поради която мъж може да се отдръпне или по друг начин да ви отблъсне. Поведението му е толкова объркващо за вас - и за него всъщност! - защото той беше толкова в него в началото.

Той често се обаждаше и пишеше, а вие се виждате супер често. Но в един момент, това е като превключвател, и той спря. Това ви оставя да опипвате, защото това е като шамар в лицето. Мислехте, че всичко върви добре; какво стана?

Ще ви кажа какво се е случило - чувствата и желанията не са толкова ясни, колкото бихме искали да бъдат. И хората променят мнението си. Понякога си мислим, че искаме нещо, само за да осъзнаем, че не го правим. Това може да се случи понякога с момчета. Те се гмуркат първо, само за да осъзнаят, че това изобщо не е това, което са искали.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват в ранните етапи: Как да си върнем новия човек?

Датите, говоренето и стъпките напред, които предприехте - той не ги искаше. И това е трудна позиция да бъдеш. За него е объркващо, защото той трябва да подреди чувствата си и е трудно да ти каже, че не върви толкова добре, колкото си мислил.

Не помага, когато почувствате, че се дистанцира, първият ви инстинкт е да натиснете повече, да се приближите, да се вкопчите в него, защото се страхувате да не го загубите. И това само го изтласква по-далеч, защото точно от това той беше недоволен.

ПОВЕЧЕ: 7 основни грешки жени правят това Push Men Away

Как да върнете мъжа си обратно?

1. Разберете, че това е нормално

Първото нещо, което трябва да обсъдим тук, е, че е напълно нормално той понякога да се налага да се дърпа за малко. Всички имаме нужда от известно време разделно и той явно се бори с нещо, ако има нужда от почивка от вас. Той подрежда чувствата си. Това е здрава дистанция, която той изминава и вие трябва да го разберете и уважавате, в името на двамата.

Най-лошото, което можеш да направиш - за теб и за връзката ти - е да изчезнеш. Вместо да се стресирате над това или да реагирате прекалено много и да мислите, че това е краят на света, просто работете върху неговото приемане. Променете мнението си около него; това не е началото на края, това е много необходима почивка, която ще ви позволи да останете заедно дълго време.

Така че, вместо да го бомбардирате с обаждания и текстове, просто го играйте готино. Той очевидно е изтеглен назад, така че това означава, че сега иска да бъде сам. Дайте му това и направете всичко, без да се чудите какво означава това за вашата връзка.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват, след което се връщат? Истинският разум

2. Поддържайте емоциите си под контрол

Първият ви импулс, когато се сблъскате с реалността на мъж, който ви отблъсква, е да се ядосате. Вие сте объркани и сте супер разочарован - помислили сте, че всичко върви добре! Защо той е такъв?

Няма да разберете дали се обаждате непрекъснато.

Идеално е да се чувстваш наранен, но не можеш да преминеш над него, и особено да не го правиш. Силните отрицателни реакции ще ви излъчат в много негативна и неуверена светлина. Това няма да го накара да иска да се върне към вас, а само ще го тласне напред.

Вместо да скачате по гърлото си, практикувайте да предлагате подкрепа. Бъдете мили, спокойни, разбиращи. Дори щастлив. Толкова се радваш, че те повика! Обичаш да чуваш гласа му! Изпуснал си го!

За разлика от: „Как би могъл да ми направиш това?“, „Ужасен си за това!“, „Не мога да повярвам, че си ме изоставил!“, „Защо не отговори на моите обаждания?“ , „Къде бяхте?“, „Вие ли ми изневерихте?“.

Езикът и отношението по-горе са много конфронтационни и обвинителни и това ще го накара да тича в обратната посока. Хващате повече мъже мъже с мед.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват и какво да правят по въпроса

3. Дайте му място и той ще се върне

Това е най-важната стъпка, поради което говорихме за това. Ако отнемете само едно нещо от това, това е, че не можете да бъдете всички в лицето му през това време. Колкото повече натискате, толкова повече той ще се отдръпне и това не е това, което искате.

Когато се отдръпне, той иска да бъде независим. Той се опитва да намери себе си отново и да се измисли. Той ви отблъсква, защото иска да бъде сам, а ако гоните след него веднага след като го почувствате да се отдръпва, не му позволявате разстоянието, което той копнее. Така че той ще бяга само по-далеч.

Има ли логика в това?

Колкото повече гоните след него, толкова повече ще се дистанцира, докато не почувства, че разполага с достатъчно място. А дефиницията му за „достатъчно място“ ще става все по-широка с всеки неловък ход от ваша страна.

Дайте му дара на независимост и самостоятелно време. Това му дава шанс да помисли за някои неща и дори да ви липсва. Той ще разбере колко сте велик и как копнее отново да бъде до вас, точно защото не сте били постоянно с него.

Но ако никога не му позволите този път, той никога няма да получи това осъзнаване и вместо това ще расте, за да ви възмути. Просто го освободете, дайте му помещението, което иска, и той ще се върне веднага при вас.

Както можете да видите, има няколко причини, поради които мъжете могат да се отдръпнат от вас, но това не означава, че не можете да върнете своя човек. Всичко се свежда до разбирането защо и какво се случва, а след това просто му позволявате да направи своето нещо. Понякога най-доброто действие е бездействие. Играйте го яко и той ще го направи искам да се върне.

ПОВЕЧЕ: Защо се отдръпва, когато се влюбва

Тази статия ви показва как да го върнете, след като той ви отблъсна, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулсация или ще живеете щастливо досега, така че е жизненоважно да направете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии