Как точно да стигнем един човек, който да ви върне текст

Може да се окажете в ситуация с мъж, който преди ви изпращаше текст, но с течение на времето нещата изглежда са се променили.

Това, което някога се чувстваше вълнуващо и щастливо, сега се превръща в объркване, безсилие и безпокойство защо той не ти отговаря. Колкото повече ви пренебрегва, толкова по-малко уверени се чувствате в бъдещето на връзката си (или каквото и да е това) с него.

Този брой за мъже и текстови съобщения е тема, за която толкова много жени ми пишат ... и има някои причини за това.Истината за мъжете и текстовите съобщения е ... мъжете и жените имат някои много различни възгледи относно текстовите съобщения, които ще разгледам по-нататък в тази статия.

Преди да продължа тази статия обаче, трябва да започна с отказ от отговорност: това ще бъде изключително честно и може да се натъкне на обидно. Не искам да съм обиден и не се опитвам да нараня чувствата ви.

Всъщност е точно обратното. Казвам ви тези неща, за да ви помогна всъщност да разберете перспективата на човека.

Първо, нека да разгледаме възможните причини, които човек ще изпрати обратно, както и някои от често срещаните причини, които той няма да направи. След това ще обясня някои промени в нагласите на мисленето, които ще го накарат да подаде текстови съобщения обратно, ще дам на връзката ви най-добрия шанс за успех и след това най-накрая ще ви дам конкретни съвети и трикове, които ще увеличат шанса той да ви изпрати съобщение.

Вземете този тест и разберете веднага: Защо не ви изпраща текстови съобщения?

Причините защо човек прави или не връща текст обратно

Възможни причини човек да не изпраща текст:

 • Той е зает да прави нещо друго (консумиран на работа, с приятели, социална ситуация, гледане на a телевизия покажи, нещо ...)
 • Вие сте му изпращали съобщения няколко пъти подред и той чувства, че ако отговори, ще трябва да води дълъг разговор
 • Той не се интересува от разговора и чувства, че трябва да отговори
 • Той вече не се интересува и се опитва да ви изпрати съобщението, без да ви нарани или директно да ви каже (това е, ако не сте в официална връзка)
 • Ако сте във връзка, той може просто да ви е удобен и да не изпитва нужда да „впечатлява“ с постоянно изпращане на текстови съобщения

Възможни причини един мъж да ви изпрати съобщение:

 • Текстът ви добавя нещо забавно и щастливо към живота му
 • Той има свободното време за реакция и не се занимава с нещо друго

 • Не чувства натиск да отговори, че просто иска
 • Нещо, което го включва / е секси
 • Това е нещо спешно, което се нуждае от отговор

И така, как да го направите, така че той да иска да ви изпрати обратно текст? (или поне да увеличите шансовете той да е по-съобразен с текстовите си съобщения?)

Как да направите мъжки текст, който връщате

Преди всичко...

Пуснете нужността

Необходимостта означава, че вие ​​се нуждаете от него, за да отговори, за да се почувства Добре, Това е мислене, което ще саботира отношенията ви с всеки мъж повече, отколкото дори можете да си представите.

Необходимостта е вътрешно мислене и това, че не се нуждаете, не е нещо, което можете да фалшифицирате. Това не съм, казвам, че сте лош човек, защото се чувствате по този начин, това е много често.

Аз го извеждам, защото просто ще го отблъсна и ще го направи все по-малко вероятно да отговаря на вашите текстове (и още по-лошо, да навреди на отношенията ви).

Когато му пишете текст, имайте щастливо и удобно състояние на ума

Може също така да приемете най-добрия сценарий и да мислите за връзката си с него от положително състояние на ума.

Когато имате щастливо и комфортно състояние на духа, този вътрешен ум ще се натъкне във вашите текстове към него.

Това не е нещо, което можете да фалшифицирате, трябва да е истинско.

Това ще го направи по-вероятно да иска да отговори. Мъжете естествено са привлечени от щастливите жени. Ако идвате от това място, той ще бъде много по-склонен да отговори.

Опитайте да изпратите текст, който знаете, че ще го накара да се чувства добре

Например, ако му изпратите секси текстово съобщение ... повечето мъже ... Бих стигнал дотам, че 99% от мъжете са възхитени от секси текстове (независимо дали това е нещо, което той конкретно направи или каза, че ви е обърнало , нещо, което искате да направите с / на него, секси снимка на себе си ...)

Не казвам, че единственият начин да накарате един мъж да изпрати текст е като „секси…“ Казвам това, защото, е, вярно е, но причината за това не е, защото всички мъже са „кучета“ или ужасни хора.

Причината е, защото фокусът ви е върху давайки му нещо, а не да го очаквам давам ти нещо.

Това е тайна, която много жени всъщност не знаят за мъжете. Мъжете се разхождат, чувствайки се, че винаги им се налага да „изпълняват”, да отделят време и енергия и да бъдат нещо за някой друг.

Така че, ако го хванете нащрек с текст, който е предназначен просто да го накара да се чувства добре, той ще оцени това.

Не е задължително да е секси текст; може да бъде всичко, стига да има вибрацията зад себе си, че не очаквате нищо от него, а просто искате да го накарате да се чувства добре и щастливо.

Това ме отвежда до следващата ми точка. Изпращането на текстове не е непременно добър начин да прецените дали връзката ви е на път и да разберете дали чувствата му към вас се затискат дълбоко.

Гледайте видеоклипа: Как да накарате човек да ви върне текст

Как разберете дали той има силни чувства към вас?

Като погледнете колко от времето си той ви дава и колко от истинското си аз ви показва.

Ако свали маската, която носи на света, когато е около теб и говори с теб за уязвими и честни теми, които не обсъжда с никой друг или само с избрани няколко души ... ето как можеш да прецениш как той чувства за тебне начинът и количеството на текстовите съобщения, с които той участва.

Съсредоточете се върху качеството на времето, което прекарвате с него и по-малко върху текстовите съобщения

Това, което можете да направите, за да имат вашите отношения най-голям шанс за успех, най-добрият ви залог е да се съсредоточите върху качеството на времето, което прекарвате с него, и да го направите възможно най-добро.

Това се свързва с това, което споменах в началото ... как мъжете и жените имат фундаментална разлика в това как гледат на текстовите съобщения.

Преди да се ядосате на мен и да кажете, че съм сексист, нека да кажа това: имам предвид повечето мъже и повечето жени, моделите, които съм виждал. Не казвам, че мъжете не се чудят защо една жена не изпраща текстови съобщения назад; това изобщо не е вярно.

Много пъти съм седял и чаках до телефона, сърцето ми прескачаше удар всеки път, когато телефонът ми угасваше с надеждата, че е конкретна жена ...

Но въпреки това, мога да ви кажа ... преди да ставам експерт за запознанства и връзки и буквално тонове жени ми изпращаха съобщения, питащи конкретно за текстови съобщения, всъщност не бях наясно с как голям проблем с текстовите съобщения всъщност е за много жени.

Има дори ситуации, в които един мъж ще бъде във връзка с жена и той смята, че всичко е Добре и смята, че няма нищо лошо, междувременно жената е разтревожена и объркана, опитвайки се да „разбере” какво се случва в главата му ...

Мъжете са склонни да бъдат по-единомислени по отношение на фокуса и разглеждат текстовете като повече функционален а не нещо, което трябва да се случва през целия ден.

Не казвам, че искате той да ви изпраща текст по цял ден; но една често срещана причина, поради която човек може да не реагира, е, защото смятат, че това ще създаде очакване, че трябва да отговаря цял ден в постоянен разговор.

Така че осъзнайте, че той може дори да не знае, че сте разстроени от неговите текстови навици. Това е причината съсредоточаването върху качеството на времето, което прекарвате с него, е много по-важно, когато става въпрос за коригиране на ситуацията, отколкото да се опитвате да го върнете към текста обратно.

Ако се забавлявате заедно и имате добри отношения, това ще създаде добри отношения (или ако не сте в отношения, това ще го накара да иска да прекарва повече време с вас).

С казаното, аз все още ще ви дам някои общи съвети и трикове, които трябва да вземете предвид, когато става въпрос за текстови съобщения, които биха могли да го направят по-голям.

Общи текстови съвети и съвети

Какво да не правя:

 • Не го изпращайте отново и отново, дори когато той не отговаря
 • Не го обвинявайте в жесток или обиждащ героя си, като намеквате, че прави нещо „лошо“, като не ви отговаря
 • Не му изпращайте дълги параграфи отново и отново
 • Не очаквайте и не се нуждайте от отговор в замяна

Какво да правя:

 • Изпратете му щастливи, лекомислени и евентуално дори секси текстове
 • Попитайте нещо конкретно, на което той може да отговори
 • Фокусирайте се върху щастливи, позитивни или дори романтични и носталгични спомени, които имате с него (като песен, която ви напомня за него, телевизия шоу, ситуация ...)
 • Забавлявайте се и се отпуснете; бъди игрив и се смей на живота

Ето, надявам се, че тази статия ще ви помогне да разберете какво да направите, за да направи човек по-вероятно да ви изпрати обратно съобщение.

Всичко това се свежда до неговия „интерес“ към вас. Ако не е, той може да се дистанцира от вас или да се отдръпне от връзката, която сте имали, така че ако искате да сте сигурни, че не го загубите, мисля, че е много важно за вас да прочетете това: Ако той се дърпа, направете това. ..

Искате ли да разберете дали той не ви изпраща съобщение умишлено? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) викторина „Защо не ви изпраща текстови съобщения“ веднага и да разберете дали той не ви изпраща текстови съобщения обратно ...

Вземете теста: Защо не ви връща текстови съобщения?

Защо не ви връща текстови съобщения? Вземете теста

В обобщение...

Как да накараме един човек да ти върне текст

 1. Пуснете всяка необходимост, която може да изпитвате
 2. Когато му пишете текст, бъдете в удобно спокойно състояние на духа
 3. Опитайте да му изпратите текст, който знаете, че ще го почувства добре
 4. Добавете нещо забавно и щастливо към ситуацията с него, когато го изпращате
 5. Не го притискайте да отговори на вашия текст

Интересни Статии