Как точно да си върнете бившия обратно в 5 стъпки с гарантирано

Искате ли да знаете най-странното за връщането с бившия си?

Това всъщност да се върнеш с бившия не е толкова трудно. С няколко трика връщането заедно заедно всъщност може да бъде наистина лесно.

Трудната част всъщност е съхраняемост той щом се върне. Има разлика между това как да научите как да върнете бившия си и да научите как да спечелите бившия си гръб.Много жени се връщат с бивши гаджета всеки ден. Но повечето от тях го губят отново.

Защо?

Защото същите проблеми, които унищожиха връзката им преди, все още са там, без да бъдат адресирани.

И освен ако не знаете как да намерите и решите онези проблеми, които се коренят в динамиката на връзката ви, те ще се задържат и чакат отново да съсипе шансовете ви с него.

За да си върне бившия и пазя него за добро - това отнема малко повече.

(Но не много повече, не се притеснявайте.)

В тази статия ще ви дам план от 5 стъпки, който ще ви научи как да спечелите бившия си, като го магнетично изтегляте обратно - и съхраняемост той, когато се върне.

Връщането на бившия ти гръб е трудно само когато правиш грешки. За съжаление, наистина е лесно да правите грешки, когато се борите с болката от разпадането с обичайните чувства на загуба, объркване и нещастие. Може да се окажете затрупани с въпроса: Искам бившия си обратно, но откъде да започна? Ще се върне ли бившият ми някога? Как да върнеш бившето си гадже? И ако това е достатъчно дълго: Възможно ли е да върнете бившия си след месеци?

Всичко казано, как да върнете бившия си? Без значение в кой етап на раздяла сте, позволете ми да ви попълня този студен, тежък факт:

Да се ​​върнете заедно с бившите приятелки е трудно само когато правите грешки.

Но когато имате план в 5 стъпки, няма да се чувствате объркани. Вие ще знаете точно къде отивате и как точно да стигнете дотам и точно как да преодолеем раздялата,

Ще можете да видите светлината в края на тунела с права линия, която ви показва как да се върнете там възможно най-бързо.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Вместо неясни инструкции на Googling като „как да си върна бившия“, ти трябва солиден план, който да ти помогне всъщност да вършиш работата на краката. Е, късмет за теб, тази статия е твоят план. Следвайте стъпките, които ви давам, и вие неустоимо ще привлечете бившия си обратно към себе си.

Това не е ракетна наука. Дори не е сложно.

Ето истината - вече сте свършили много тежката работа В основата си връщането на бившия ти е свързано с това да му позволиш да си спомни колко ти липсва и колко добри бяха отношенията ти.

И точно за това е стъпка 1.

Стъпка 1: Правилото без контакт - прекъснете контакта с него

Ако се чудите как да се върнете заедно с бившия си, и пазя него ... той трябва да осъзнае колко много ти липсва.

И за да се случи това, няма как да има контакт между вас.

Ето това е правилото: Прекъснете контакта с него поне 4 седмици.

Какво означава това?

Това означава:

 • Не го призовавам
 • Не го изпращайте
 • Не се свързвайте с него онлайн (съобщения във Facebook, имейл, Gchat, Twitter, в)
 • Няма прекарване на време с приятели, които да се впускат в него
 • Не се сблъсквайте с него „От злополука“ (точно това, което смятате, че означава)

Ако имате въпроси, проверете ЧЗВ в края на този раздел.

Ето голямата тайна да накарате правилото за контакт без работа, което почти всеки т. Нар. Експерт пропуска: Никое правило за контакт не е и за ВАС ...

Това е, когато се детоксикирате от всичко вътре, което би причинило проблеми с връщането на бившия ви.

Да, типично е след разпад, че искаме да мислим за него постоянно ... притеснявайте се, чудете се на него, анализирайте го и т.н. Типично е за хората (мъжете и жените) да имат мисъл за връзката или разпадането и просто се хранят в него.

Типично е и е разбираемо. Но помага ли ви? Въобще не. Всъщност прави всевъзможни неща, които ХРАНЕТЕ шансовете ви да си върнете бившия.

Това убива настроението ви. Той ви държи да се „залепите“ за него. Той изяжда вашето внимание и енергия, които МОЖЕТЕ да вървите към неща, които ще подобрят шансовете ви да го върнете.

Така че, ако не детоксикирате как мислите и се чувствате отвътре, не правите правилото за безконтактен контакт! Това е тайна, която повечето треньори за връзки не ви казват, но „детоксът“ във вашия вътрешен свят е най-важната част от правилото за контакт

Правилото за без контакт е да не се свързвате с него, да, но още по-важно е, че правите ВАС през времето без контакт, което наистина има значение.

Какво да правите, когато в ума ви се появят мисли за него, за разпада или връзката:

Правилото за контакт не е за „чакане“ или „липсване на него“, докато го правите.

Времето без контакт е АКТИВНО време, което прекарвате в DETOX от обсесивно мислене за него, липса на него и негативност в ума ви за връзката.

Сега знам, че да ви кажа да не мислите за него може да звучи невъзможно в момента, но има начин да направите това супер лесно:

Мислите за него ще се появяват от време на време. Когато го направят, просто ще ги оставите да преминат като безсмислени облаци, които плуват в небето. Ще забележите, че са там, но няма да ги нахраните ... няма да ги преследвате.

Това е тайната. Не се храниш с тези мисли за него, за връзката, за проблемите, за нещо, което той е правел или не е правил. Не се храниш с никакви мисли за него или за връзката, период.

Не анализирате, не разсъждавате, не съжалявате, не се чудите дали сте направили грешен ход, не се чудите какво прави или дали ще се върне. Нищо от него.

Напълнете живота си

Вместо това ще се съсредоточите върху запълването на живота си с неща, които обичате да правите, неща, които ви правят щастливи, неща, които ви карат да се чувствате добре. Напълнете живота си и ЖИВЕТЕ СЪЩЕСТВО. Докато му давате място да ви липсва и да се притеснявате, че той ви е изгубил завинаги (което ще го накара да ви иска да се връщате все повече и повече), ще ставате ПО-СИЛНИ, като повдигате настроението и щастието си нагоре, нагоре, нагоре ...

Най-доброто нещо за това, че няма контакт

Можете да откриете ИСТИНАТА за това колко този човек дори е готов да има връзка с вас, която наистина искате.

Прекъсването на контакта може да звучи противоположно или като че ли се опитвате да се върнете при бившия си. Но нека ви успокоя, че това е една от най-важните стъпки, ако искате да научите как да се върнете заедно с бившия ефективно. И така, защо прекъсваш контакта с него? Поради няколко причини:

Първо, трябва да получите контрол върху себе си и да получите някаква гледна точка на връзката.

След раздяла всички се объркват доста - и опитите да го върнат, докато сте в това състояние, само ще влошат нещата.

Ако искате да го върнете, и пазя него ... той трябва да осъзнае колко много ти липсва.

Ето защо ви трябват тези 4 седмици, за да се успокоите, да сложите парчетата заедно и да погледнете истински каква е връзката ви. Постигането на перспектива означава, че можете ясно да видите дали сте били щастливи или не, дали сте прави един за друг или дори искате да върнете връзката.

Плюс това ти дава време да преминеш първоначалната непоносима фаза на изчезването му и в по-равномерен, сигурен манталитет. Вместо да се опитвам да разбера подписва, че бившият ви все още ви обича, вие ще работите върху себе си и ще влезете в по-добро мислене. Това ви дава място да кажете: „Не знам трябва той да бъде щастлив - мога сам да бъда щастлив ”.

Второ, трябва да му дадете място да ви липсва и да осъзнае (всичко сам), че иска да ви върне.

Ако искате той да забележи колко ви липсва, той трябва да има място да забележи, че сте си отишли.

Той няма да забележи дупката, която сте оставили в живота му, освен ако не го разрешите. Така че, ако все още сте в контакт с него, той няма да стане самотен. Ако все още правите секс с него, той няма да пропусне секса или общуването. Ако все още сте емоционално обвързани с него, той няма да пропусне любовта и удовлетворението да бъде с вас.

Твърдението „отсъствието кара сърцето да се развива” е вярно. Сега е моментът, в който можете да го накарате да работи. Когато прекратите контакт с него, той ще си спомни всички добри времена, които сте имали заедно. В крайна сметка всички спомени за лошите времена, спорове и грешки ще избледнеят.

Не забравяйте, че не е нужно да му напомняте колко много му харесва да е във връзка с вас - той ще забележи всичко сам. За него е важно той да може да се събуди един ден и да си каже: „Искам бившия си гръб“, без да се натиска.

Ако се събудите без ръка, ще забележите доста бързо, че ви липсва нещо, което е жизненоважно за вас. Не би трябвало ръката да ви потупва по рамото, за да ви напомня, че я няма.

Веднага бихте забелязали начините, поради които това, че не го правите, влошава живота ви, затова го оставете да забележи всички начини, които ви липсват, влошава живота му.

Ето го всичко, което трябва да знаете за правилото без контакт,

Но какво ще стане ... (Без контакт ЧЗВ)

Ами ако той се свърже с мен? Това нарушаване ли е без контакт?

Ако той се свърже с вас (като ви се обажда или ви изпраща текстове или ви изпраща някакво друго съобщение), няма да прекъсне никакъв контакт. Но ако отговорите на него, посягайки към вас, това прави счита се за нарушаване на правилото. Да отговаряш е същото като да се обръщаш към него сам.

Ако това е истинска спешност, можете да отговорите, но дръжте разговора съсредоточен около спешната ситуация и нищо друго. Без лични въпроси, без въпроси за отношенията, нищо за нито един от твоите животи. Бъдете съсредоточени само върху спешната ситуация, в която той се свърза с вас.

Какво трябва да направя, ако вече не прекъснах контакт?

Единственият начин да постигнете истински ползи от правилото без контакт е да го следвате през целия път. Това означава, че ако сте нарушили правилото за контакт без контакт, единственото нещо, което трябва да направите, е да започнете отново периода без контакти.

Единственото нещо, което ще го накара да ви липсва отново, е времето и единственият начин да го накарате да се замисли колко добри са били отношенията и да забрави за болката е непрекъснато време без контакт.

Плюс това става въпрос за студена пуйка и доказване на себе си, че можете да живеете живота си без него в него. Ако можете да живеете без него 4 седмици, вие сте го доказали.

Какво става, ако се блъскаме един в друг?

Първо, не се натъквайте на него „нарочно“. Знаеш какво означава това.

На второ място, ако наистина случайно се натъкнете на него, ето какво точно трябва да направите. Бъдете оптимистични, позитивни и в добро настроение, докато разговаряте с него. Позволете му да води разговора и да избира темите, и каквото и да правите, не създавайте връзки или отношенията си с него.

Снимайте за около 10 минути и след това прекратете разговора с него. Целта е да бъдете оптимистични, позитивни и да създадете впечатление, че сте добре, всичко в живота ви е добро и се чувствате щастливи. Проявяването на горчивина или негодувание само ще го отдалечи от вас.

Какво става, ако намери някой нов по време на без контакт?

Краткият отговор е - той няма да го направи.

Когато човек излезе от сериозна връзка, той няма да се влюби и веднага ще намери някой нов. Повечето момчета дори не искат да влизат във връзка веднага след излизането от сериозна. Когато го правят, почти винаги става въпрос за „отскок“, предназначен да го отвлече от болката от загубата ви - и това никога не работи.

Ако наистина се притеснявате, че бившият ви ще влезе в нова връзка, или знаете, че той е в такава и искате да разберете дали е истински или не, тази статия ще ви даде признаците, че новата му връзка е отскок, По този начин можете да получите окончателен отговор на въпроса: „Той е в отскочила връзка?“ и продължете с въвеждането на правилото за без контакти да работи за вас.

Тук става въпрос за доверие, че ако му отделите време ще го накара да ви липсва и да влезете в по-добро мислене, така че да сте възможно най-привлекателни за него. Алтернативата е да се паникьосвате, дебнете го, изпращате му постоянно съобщения и го умолявате да ви върне обратно - което никога върши работа. Доверете се, че това е единственият начин да го върнете (и да го задържите завинаги).

Наистина ли трябва да бъде 4 седмици?

Да. Не забравяйте, че му е нужно пространство, за да си спомни колко ви липсва и по-кратко от 4 седмици просто няма да го реже.

Също така ви трябва време, за да се възстановите от разпадането и да излезете по-силни, по-щастливи и по-позитивни. Това няма да се случи след по-малко от 4 седмици и ще работи срещу вас, ако се опитате да го направите за по-кратък период от време.

Не е ли това грубо или дори жестоко с него? Изглежда така отгоре.

Не става дума за това да го „наказваме“ или да бъдем груби или да са умишлено жестоки към него. Става дума за това да предоставите на двама ви много необходимо пространство, за да разгледате отношенията си и наистина да идентифицирате проблемите, които ви разделиха двамата.

Не забравяйте, че правилото за контакт не е за него, а за него Вие, Не прекъсваш контакт, за да се опиташ да го измамиш, даваш си време и пространство да се излекува от разпадането - точно както му даваш време и пространство, за да започне да ти липсва отново.

И накрая, ето най-голямата причина за правилото без контакт:

Спира ви да не направите фаталните грешки при разпадането, които наистина ще го прогонят завинаги - за което ще говорим в следващия раздел.

Гледайте видеоклипа: Как лесно да си върнете бившия

Стъпка 2: Фатални грешки (и пренебрегване на инстинктите ви)

Този раздел ще обхване всички фатални грешки, които жените правят след раздялата. Тези грешки ще прогонят бившия ви от вас и всичко друго, но не съсипят шансовете ви да се върнете отново с бивш.

Най-лошото от тези грешки е, че са толкова естествен, Тези грешки се случват, когато следвате инстинктите си след разпад.

Тези грешки се случват, когато следвате инстинктите си след разпад.

На пръв поглед това не изглежда честно ... и не е. Не е честно инстинктите ви да ви подтикват да правите неща, които ще съсипе шансовете ви да се върнете заедно с бившия си.

Ето защо правилото за контакт не е толкова важно - да премахнете шансовете да направите някоя от тези фатални грешки.

Грешка №1: Да го оставим да прави каквото си поиска и просто да го вземе

След раздяла, изкушението е просто да дадете на бившия си каквото си поиска с надеждата, че това ще го върне при вас.

Това е едно от най-лошите неща, които можете да направите - защото всичко, което прави, е да му сигнализирате, че той контролира и че няма да ходите никъде - което означава, че няма причина той да се върне отново с вас.

Ако той получава всичко, което иска от вас, без да върши никаква работа или не се налага да се събира отново с вас, какъв стимул има, за да запали връзката си?

Нито един.

Освен това, да му се отдадеш и да му дадеш всичко, което иска, му показва отчаяние. Това прави вибрацията ви отчаяна, което го изключва съзнателно и несъзнателно и съсипва шансовете ви с него.

Всъщност много отношения завършват с тази фатална грешка. Ето как обикновено се случва:

Началото или „фазата на медения месец“ на една връзка е вълнуващо, вълшебно време. Вие двамата правите забавни неща заедно. Наслаждавахте се да се опознаете и да се изследвате. Били сте равни помежду си.

След това, докато връзката продължава, нещо се измества ...

Вместо да се чувстваш равен, усещаш, че го губиш. Както трябва да гоните след него, за да привлечете вниманието му.

Както трябва да го притеснявате, за да получите привързаност от него.

Чувства се бавно, но сигурно, губиш го ... и не знаеш как да го спреш.

Започвате да се притеснявате, че той се дърпа или оттегля, и така се примирявате с лошото му поведение в опит да го накарате да иска да остане.

За съжаление, всичко, което прави, е да го накара да загуби уважение към теб и да те вижда като отчаян, което още повече подкопава връзката и го тласка още повече.

ПОВЕЧЕ: Тези знаци означават, че можете да си върнете бившия

Неминуемо става спирала надолу, която продължава, докато връзката се разпадне.

Единственият начин да имате добри отношения е, ако изискате добри отношения от него. Ако не го направите и му дадете всичко, което иска да го накара да иска да остане с вас, вие саботирате връзката и разрушавате шансовете си с него.

Грешка №2: Давайки му тонове на обич

Това се връща към първата грешка - освен вместо убеждавайки го да се събере отново с теб, като се примиряваш с лошото му поведение, опитваш се да го убедиш да се събере отново, като го душа с обич.

Ключовата грешка тук е да се опиташ да го убедиш да се върне заедно с теб. Това ви кара да изглеждате нуждаещи се и отчаяни - което ще го изключи напълно.

Когато го душа с внимание и обич, това му показва, че сте отчаяни. Той знае, че го обичаш - просто скъса с теб. Когато му напомните колко го обичате, това, което всъщност се случва е, че той мисли, че се опитвате да го манипулирате, за да се върнете заедно с него, и това го изключва.

Не забравяйте, че заключението, до което стига сам, винаги ще бъде много по-мощен от заключението, което го манипулирате.

Грешка №3: ​​Опитвате се да използвате Жалко, за да го върнете

Жалко не е привлекателно. Нито е просенето.

Когато за пръв път се събрахте с него, не го молехте да бъде с вас. Не разчитахте на неговото съжаление да отиде на среща с вас. Сега тези неща няма да ви помогнат.

Всичкото просене или използване на жалост е да го убедите, че е направил правилния ход. Той саботира вашата вибрация и ви прави нужни и отчаяни, което го принуждава да се отдръпне от вас и да ви отблъсне от живота му.

Грешка №4: Да станем супер ревниви, ако започне да се среща с някой нов

Очевидно това може да се почувства като супер разстроително нещо. В крайна сметка той се среща с някой нов, това означава, че шансовете ви са съсипани, нали?

Всъщност, не почти толкова, колкото си мислите. Както говорихме преди, когато човек започне да се среща след сериозна връзка, почти винаги това е отскочила връзка - не е истинска.

А връзките за възстановяване са напълно неефективни начини за придвижване. Всичко, което ще направи, е да му напомните, че се интересува повече от вас и че ви иска обратно в живота си.

Действащите ревниви няма да накарай го да иска да се върне на вас - ще направи обратното. Това ще го тласне още повече към другото момиче и отново ще ви накара да слезете като нуждаещи се и отчаяни.

Грешка №5: Постоянно му се обаждате и изпращате съобщения

Това е обхванато от правилото за контакт без контакт и това е една от най-големите причини липсата на правило за контакт.

Инстинктите ви ще ви крещят, за да му се обадите и да му пишете непрекъснато. Липсваш му, искаш да говориш с него, искаш той да те признае, искаш контакт с него!

За съжаление вашите инстинкти работят срещу вас. Контактът с него само ще го тласне по-далеч и ще му каже, че е бил прав да скъса с вас.

Колкото и да е трудно, най-добре е да следвате правилото без контакт. Без него е много по-вероятно да направите тази фатална грешка.

Грешка №6: Действайки студено, настрана, неприятен или отчаян към него

Точно както инстинктите ви казват да му се обадите и изпратите текстови съобщения, така и те ще ви кажат, че сте му противни. В крайна сметка той разби сърцето ти! Естествено е, че ще искате да го нараните обратно.

Това очевидно ще работи срещу вас - като го прогоните по-далеч и подсилвате в ума си, че той не ви иска в живота си. Дори ако се почувства добре в краткосрочен план като катарзично освобождаване на болка и безсилие, в дългосрочен план това със сигурност ще го прогони от вас завинаги.

Запомнете - причиняването на болка няма да го накара да иска да се върне отново с вас. Просто ще ви обърка и ще го изтласка.

Грешка №7: Опитва се да го направи ревнив, като говорим за други момчета

Това е друга причина за правилото без контакт - за да не ви позволи да направите тази фатална грешка.

ПОВЕЧЕ: Искате ли да се върнете? Тези ключови знаци означават, че той прави ...

Ако се опитвате да го накарате да ревнува, като парадира с факта, че виждате други момчета в лицето му, всичко, което ще направите, е да изглеждате отчаяни.

Той ще може да вижда право през него (в края на краищата, вие виждате други хора да правят него ревнив, така че той все още контролира) и ще има чувството, че се опитвате да го манипулирате. Това ще го изключи и ще го прогони по-бързо от всичко друго - така че определено избягвайте тази грешка.

Грешка № 8: Говорете с него за връзката и го питайте за любовния му живот

Както говорихме преди, оставянето му да стигне до собствените си заключения е много по-силно и по-мощно, отколкото да се опитвате сами да го водите там.

Тя е толкова по-силна, когато измислим нещо самостоятелно, отколкото когато някой друг ни каже.

Това е като когато осъзнаеш нещо сам срещу друг, когато приятел ти каже нещо. Той е по-мощен, когато се генерира самостоятелно.

По-мощно е, когато осъзнаете нещо самостоятелно.

Така че нека да стигне до собствените си изводи за връзката. Не го питайте как върви любовният му живот сега, нека разбере, че не е толкова добре, колкото когато сте били на среща.

Това са основните фатални грешки, които ще унищожат шансовете ви да го върнете.

Сега е време да преминете към стъпка 3 - какво трябва да правите през периода без контакти.

Стъпка 3: Станете по-силни, докато стане все по-слаб

Затова може би се чудите: какво трябва да правя през периода без контакт?

Има много прост отговор на това: ще ставаш все по-силен, докато той отслабва.

Докато той забелязва отсъствието ви от живота му все повече и повече, вие ще се подобрявате, ще се чувствате по-добри, по-силни и по-независими и ще станете физически и емоционално по-здрави.

Това означава, че като растете като личност, станете по-удобни, уверени и щастливи и придобиете перспектива за връзката, той ще се плъзга назад, за да мисли за вас, да ви липсва и в крайна сметка да ви иска обратно.

Помислете по този начин: тези 4 седмици без контакт са вашият детокс период. Вие се детоксикирате от връзката и преодолявате цялата болка и сърцебиене от разпадането.

Ако никога не детоксикирате от връзката, тогава същият този негатив, отчаяние и болка ще ви попречи да го върнете някога. В крайна сметка не можете върнете бившето си гадже ако умът ви работи срещу вас.

Какво означава умът ви да работи срещу вас?

Това означава, че негативните ви емоции контролират вас. Болката от сърцебиене контролира ума ви (и ви насочва към всякакви лоши инстинкти, описани в стъпка 2), и ако не детоксикирате и се отървете от тази болка, тя ще го отблъсне от вас завинаги.

Тези 4 седмици без контакт са вашият детокс период.

Помислете за това по този начин: негативните емоции и чувства действат срещу вас и ще се навият, като го изтласкате, докато положителните емоции и чувства ще работят за вас и магнетично ще го върнат към вас.

Имате нужда от основа за положителни емоции, за да го върнете - и за да го направите, трябва да пуснете негативните си емоции.

Най-добрият, най-ефективен начин да се освободите от негативните емоции е да приемете празно приемането на факта, че връзката е приключила. Това не е нещо, което да пресяваш, нещо, на което да се надяваш, нещо, за да се обсебиш - няма.

Когато можете да пуснете връзката си и да приемете факта, че в момента, в който сте напълно самостоятелна, тя ще се отърве от корена на всяка несигурност и ще ви даде възможност да върнете позитивността в живота си.

Най-добрата първа стъпка, която трябва да направите към детокс е това: отървете се от всички напомняния за вашата връзка и бившето си гадже.

Не е нужно да ги изхвърляте - но определено ги поставете на място, до което нямате лесен достъп, и каквото и да правите, не ги преглеждайте.

Затова запишете неговия телефонен номер и адрес на лист хартия и го дръжте някъде настрани, след което ги изтрийте от телефона си. Отървете се от всички снимки на компютъра и телефона, които ви напомнят за него. Изтрийте имената на екраните му от списъците си и се отървете от имейлите и текстовете му.

Не го изтривайте от Facebook - просто го „изключете“, за да не изглежда, че сте го премахнали.

Вземете всякакви подаръци и физически напомняния, които имате от него, и ги оставете далеч и извън полезрението. Не забравяйте, че целта ви е да нямате нищо, което да ви напомня за него в ежедневния ви живот.

Втората стъпка към детоксикацията е да изтриете властта му над вас.

Колкото повече мислите за него, толкова повече ще му липсвате.

Ето защо активно борбата с желанието ви да обсебвате него, ще ви служи толкова добре в дългосрочен план - защото колкото повече обсебвате над него, толкова повече власт има над вас и по-малко, че сте в състояние да го надминете ,

Вместо да мислите за него, има няколко неща, които можете да направите, за да измамите ума си да забравите за него за известно време, така че да можете да се отпуснете и да спрете да обсебвате.

Има няколко страхотни начина да направите това. Най-ефективният е и най-простият - насочете мнението си върху някой друг.

Колкото повече мислите за него, толкова повече ще му липсвате.

По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но най-лесният начин да надминеш бившия е да започнеш да мислиш за някой друг, който е нов в живота ти. Помислете за други мъже и нагласете желанието си върху тях и ще бъдете шокирани от това колко бързо съзнанието ви се обръща към новия човек (и не обсебва от бившия си).

Чудесно упражнение е да опитате да фантазирате за други мъже. Опитайте се да го правите поне веднъж на ден. Дори и да ви се струва глупаво, изберете човека, който ви е най-привлечен, и се заемете с него.

ПОВЕЧЕ: Пълно ръководство за това как да изкарате бившия си да ви липсва след развод

Работи по-добре с момчета, които познавате в реалния живот, но ако имате проблеми с началото, изберете любимия си актьор. Важната част е, че правите това веднъж на ден и наистина се придържате към него. В началото може да не изглежда, че прави много, но в действителност детоксикира съзнателно и несъзнателно ума си от бившия си и ви привежда в много по-добро психическо състояние.

Третото нещо, което трябва да направите, за да изтриете властта му над вас, е просто. Извадете химикалка и хартия и запишете всички неща, които не ви харесаха във връзката ви с бившия ви. Всичко, което направи това, ви дразни, всички неща, които не сте харесвали в отношенията, и дори всички неща, които не сте харесвали от БЕЗ да сте във връзка.

Напишете всички тези неща и се съсредоточете върху тях. Това ще помогне на мозъка ви да осъзнае, че връзката ви с него не е било слънце и щастие, а всъщност имаше много причини, поради които може би не сте били щастливи. Направете това - и ще постигнете огромни крачки в изтриването на властта му над вас.

И освен това, какво трябва да правите по време на без контакт?

Най-доброто нещо, което трябва да направите за себе си е да се съсредоточите върху себе си - и да се съсредоточите върху това да бъдете най-добрата версия на себе си, която можете да бъдете.

Едно от най-добрите възможни неща, които да правите по време на никакъв контакт, е да започнете да спортувате (или да се хвърлите да се упражнявате, ако вече имате програма).

Той не само ви помага да изглеждате най-добре, но ви дава място, където можете да спрете да мислите за бившия си и просто да вложите целия си фокус и енергия в тренировката си.

Освен това, тренировката подобрява психическото ви състояние и ви кара да се чувствате по-добре в себе си. Ендорфините, заливащи мозъка ви, ви помагат да се детоксикирате от връзката и да продължите още по-бързо.

Получаването на комплименти от други момчета определено ви помага да продължите и вие. Един от най-добрите начини да продължите напред е да имате куп момчета в живота си, които се борят за ваша полза.

Когато сте приятели с други момчета, тогава бившият ви трябва да се чуди дали някой от тях се среща с вас. Не е нужно да се срещате с никой от тях, но само да сте приятели с тях и да ги общувате е достатъчно, за да ви даде тласък на увереността и да ви помогне да надминете бившия си.

ПОВЕЧЕ: Как момчетата наистина се справят с прекъсванията

Плюс това можете да използвате и тези момчета като емоционална подкрепа, вместо да усетите инстинкта да се облегнете на бившия си.

И накрая, най-важното, върху което трябва да се съсредоточите по време на периода без контакт, е вашата вибрация.

Каква е твоята вибрация?

Вашата вибрация е най-привлекателното ви предимство. Може да работи за вас или срещу вас, а когато работи за вас, е магнетично привлекателен за всеки човек. Но добрата вибрация е един от най-силните инструменти за научаване как да се върнем заедно с бивш.

Нека бъдем ясни Вашата вибрация по същество е вашето настроение. Ето как наистина се чувствате в момента (не как се преструвате, а това, което наистина и наистина се чувствате дълбоко).

Така че, когато настроението ви е наистина добро, спокойно и щастливо, вашата вибрация отразява това. Когато се чувствате тревожни, притеснени, отчаяни или разстроени, вашата вибрация също отразява това.

Няма нищо по-привлекателно за човек от жена, която има добра вибрация. Жените, които имат наистина добра вибрация, са по-привлекателни за момчетата, отколкото всяка жена с лоша вибрация, дори и да има супермодел.

Най-добрият начин да разберете каква е вашата вибрация и какво прави за вас е да използвате пример от собствения си живот. Помислете за приятел, когото познавате, сега или в миналото, който просто не може да помогне да бъдете отрицателни.

Няма нищо по-привлекателно за човек от жена, която има добра вибрация.

Изглежда, че всеки път, когато разговаряте с този приятел, те се оплакват от нещо, което не е наред в живота им, или ви казват за проблем, който не е по тяхна вина, или разтоварват своето нещастие върху вас.

Не е добре да говориш с този приятел, нали? Когато видите как името им изскача на телефона им, получавате ли това наелектризиращо вълнение?

Не! Вие се навивате с потъващо чувство в червата си! Не сте въодушевени да говорите с тях, вие се страхувате.

Това е всичко заради тяхната вибрация. Поради техния негатив, тяхната вибрация страда и не е добре да сте около тях. Ако вибрацията им беше добра (защото работеха над това, че са в добро настроение повече), тогава ще се почувствате щастливи и развълнувани да говорите с тях.

Това е, към което се стремите в собствения си живот. Когато вашата вибрация е забавна, щастлива и позитивна, хората ще се вълнуват и ще се радват да се сближат с вас.

ПОВЕЧЕ: Как да не изглеждаме отчаяни и да го върнем

Най-добрият начин да се уверите, че настроението ви е възможно най-позитивно е да се съсредоточите върху това да сте сигурни, че сте в най-доброто възможно настроение, а най-добрият начин да направите това е да направите нещата, които ви карат да се чувствате добре.

По време на периода без контакт, изпълнете живота си с неща, които обичате да правите. Неща, които ви карат да се чувствате цели и които ви масово се забавляват.

Когато се фокусирате върху нещата, които наистина обичате да правите, това автоматично подобрява настроението ви и съживява настроението ви. Едно чудесно нещо е да поставите снимки на себе си, които правите всички неща, които обичате да правите във Facebook - защото е много привлекателно за момчетата да виждат, че се забавлявате и се забавлявате.

Момчетата са привлечени от жена, която има собствен живот, собствено щастие и се чувства цяла извън една връзка. В идеален свят отношенията ви са само черешката на тортата - това не е това, което прави живота ви добър, но това, че го имате в живота, прави живота ви по-добър.

Затова се съсредоточете върху своята вибрация, като правите нещата, които ви карат да се чувствате добре и ви карат да се чувствате цялостни. Когато правите това, вие естествено си помагате да преминете от връзката (и да станете масово по-привлекателни за бившия си в процеса.

Ако следвате всички тези указания, в крайна сметка ще стигнете до края на периода без контакти - и ще преминете към стъпка 4.

Стъпка 4: Какво да направите, когато той достигне (или как да достигнете до него)

В този момент отделете секунда, за да се потупате по гърба. Направихте го на стъпка 4 - и това е достойно за поздравления.

В този момент образът на теб като на някой отчаян, нуждаещ се и вкопчен в съзнанието на бившия ти е избледнял и той почти сигурно се чуди какво правиш.

Той също мисли за добрите времена, които сте имали заедно, сега, когато свежите спомени от болезненото разпадане са избледнели.

И затова сега е идеалното време за стачка.

Ето условията, които трябва да сте изпълнили до сега, за да увеличите максимално шансовете си да го върнете:

 • Не сте се свързали с него през цели 4 седмици и спазвате правилото за без контакт.
 • Излязохте с друг човек поне един път по време на никакъв контакт (това е може би най-добрият начин да премахнете нуждаещите се и отчаяни поведения и да дадете най-добрия шанс да си върнете бившия)
 • Влагате време и усилия, за да подобрите живота си и да направите положителни промени.
 • Напълно приехте факта, че вие ​​и бившият ви се разделихте и вярвате, че ще бъдете Добре без значение дали ще се върнете заедно с него или не.
 • Знаеш дълбоко в сърцето си, че дори и нещата да не свършат работа с бившия ти, има милиони други момчета, които нямат търпение да ти доставят любовта и щастието, които търсиш.
 • Възстановихте се психически от разпадането и сте в много по-добро психическо състояние.
 • Вие сте уверени и убедени, че да се върнете заедно с бившия си е правилното решение.

Ако можете да проверите всеки елемент от този списък, значи сте готови да се свържете с бившия си.

Ако той не се е свързал с вас до края на четвъртата ви седмица без контакт, е време да се свържете и да се свържете, след това да се срещнете и след това ...

Той няма да може да си помогне.

Докато той ви липсва и си спомняте хубавите времена, вие подобрявате ума, тялото и себе си, и пълният пакет ще бъде неустоим.

Така че, ако успешно сте отишли ​​поне 4 седмици, без да се свързвате с него, и сте направили сериозни подобрения в живота си (като следвате съветите в стъпка 3), тогава сте готови да се свържете с него.

Общи въпроси и отговори

Как да си върна бившето гадже?

Уверете се, че спазвате винаги важното правило за контакт без контакт. В този случай игнорирайте инстинктите си (защото те обикновено действат като импулси и се четат като импулсивно поведение). Уверете се, че отделяте време, необходимо за себе си, за да се чувствате силни и уверени в себе си, докато му предоставяте място. Уверете се, че не го правите, повтарям, не показвайте никакви признаци на зависимост или несигурност, когато той се свърже с вас.

Как да получите своя бивш тест обратно?

Ако имате някакви съмнения как да използвате правило за контакт без контакт или цялостния процес на опит да се върнете заедно с бившия, вземете нашия бивш викторина тук.

Как да върнете бившия си бързо чрез текстово съобщение?

Ако търсите бърза корекция или някои бързи идеи за започване на контакт чрез текст, не забравяйте да поддържате езика небрежен. Отнасяйте се с него като с приятел, с когото просто искате да вземете бърза хапка или кафе. Бихте ли оказали толкова натиск върху формулирането на текст, който да се мотае? Обърнете му същата липса на внимание към детайлите. Дръжте го небрежно, хладно. Поддържайте добро настроение и излъчвайте увереност в своето безразличие.

Как да си върна бившия след една година?

Колкото по-дълго време е минало между разпадането и мястото на контакт, толкова повече разговор може да му дължите. Отидете до него, за да се срещнете, за да говорите, и бъдете изрични в това, че искате да говорите с него. Покажете му как сте се променили през последната година и как сте станали по-малко надеждна жена. Напомнете му за зашеметяващия и уверен в себе си, че се е влюбил на първо място.

Как да си върна бившия, когато той продължи?

Понякога, независимо какво правите, той може би просто е продължил. Което е наред. Бъдете готови да се сблъскате с тази реалност. Не можем да контролираме сърцата на другите, но трябва да се почувствате горди, като знаете, че сте поставили своя ред и сте направили скок на вярата. Ако е продължил, уважавайте пространството му. Докато уважавате пространството му, никога не знаете какво ще има бъдещето.

Психологията как да си върнеш бившия: какво всъщност се случва и защо всичко това работи

Когато не сте били в контакт с бивш, рано или късно ще се появи нещо, което ви напомня за връзката. И тъй като вече няма да сте там, те ще започнат да ви липсват в тези моменти.

С течение на времето това усещане за изчезване започва да расте. И като минава още повече време, те ще започнат да се притесняват и да се чудят дали може би наистина са ви загубили завинаги.

Това е най-критичният момент, който ще определи дали ще спечелите бившия си гръб или ще оставите връзката да се размине в нищо, затова обърнете много голямо внимание тук.

В този момент той ще започне да иска да се увери, че не ви е изгубил или че е взел правилното решение.

Той може да започне да прави неща (пряко или косвено), за да се регистрира и да види дали сте продължили.

Това може да включва гледане на вашите истории в Instagram или случайно харесване на ваша публикация в социалните медии. Той може също да започне да се показва на места, където знае, че ще се натъкне на вас.

Или той може да е по-директен и просто да се свърже с вас чрез текстово или телефонно обаждане.

Ако и когато той се свърже с вас, бъдете много внимателни как реагирате. Едно от нещата, които ще се опита да измисли, е дали сте готови да чакате той да дойде, или ако той действително би могъл да ви загуби, ако не направи ход, за да ви спечели обратно.

Начинът за справяне с това изисква много специфичен, контраинтуитивен подход.

Инстинктът ни обикновено е да се съгласим на всичко, което предлагат, ако смятаме, че това ни дава най-малкия шанс да се свържем отново. Но това желание и непосредствена наличност всъщност са там, където могат да се случат най-големите капани.

Ето въпроса: ако връзката ви е била пожелателна и не е прекратена преди раздялата, той ще има чувството, че въпреки че в момента сте разпаднали, вие сте готови да продължите да бъдете опция. Рискувате да станете този човек, на когото може да се отпуснете, ако нещата не свършат работа с някой нов.

НЕ искате да отворите възможността да попълните роля на „заместител“, такава, в която официално не сте заедно, но все пак се виждате романтично (въпреки че няма ясна уговорка).

Как да се справя, ако бившият ви контакт

Най-доброто нещо, което можете да направите, е да слушате какво има да каже. Можете да бъдете граждански и учтиви.

Ако обаче разговорът се премести на място, където той тества, за да види дали искате да го върнете, НЕ му давайте уверение, че ще го чакате да се върне в някакъв неясен и неопределен момент в бъдеще.

Най-добре е да не говорим за това дали сте продължили или не, дори и да е вярно. Ако той ви попита директно, можете да кажете: „Не се радвам на раздялата, но разбирам, че се е случило и че съм 100% сингъл сега“. Ако натисне за повече подробности, можете просто да кажете, че не искате да говорите за това.

Ако той наистина натиска, можете да го помолите да изясни дали иска да говори или не, за да влезе отново във връзка с вас. По този начин разговорът избягва да зададете очакването, че ще го чакате завинаги и ще откриете какво мисли.

В идеалния случай, ето как искате този разговор да върви: такъв, където той ви разкрива мислите и чувствата си, без да разкрива състоянието на това дали сте продължили или не.

Ако директно ви попитат дали искате да се съберете, можете да кажете: „Ако искате да се съберете отново в ясна, ангажирана връзка, уведомете ме дали това искате.“ И ако той каже нещо различно от „Да, искам това“, кажете му, че сте разбрали и сте отворени към бъдещето: „Ако решите, че точно това искате, уведомете ме по пътя.“

Най-важното тук е, че не влизате в пожелателна динамика, когато той започне да достига до вас, или рискувате да влезете в динамика, където не сте в ясно дефинирани отношения, а сте по-скоро просто запазено място, докато той намира някой друг.

Единственият начин наистина да се съберете отново е, когато и двамата искате ясно дефинирана, ангажирана връзка.

Ако все още не е сигурен, че иска това, тогава му дайте място да реши дали го прави.

Или ще иска и вие ще се върнете във връзка със силна, ясна основа. Или ще откриете, че той напълно не желае да се връща във връзка с вас до степен, в която той е готов да ви загуби.

Знам, че последното може да звучи разочароващо, но всъщност е много добре да се изясни възможно най-скоро. Ще помогне да разберете веднъж завинаги, че сте направили всичко възможно, за да продължите.

В този случай няма „искам да се върна с бившия си съвет“, който да използвам. Не би ли искал да знаеш дали усилията, които влагаш, ще си струват времето?

Трябва да имате яснота, така че можете да продължите да знаете, че това няма да се случи и можете уверено да отворите вратата за някой нов, без да се притеснявате, че ще направите грешка или да се откажете от нещо, което би могло да се получи.

Най-накрая ще видите истината за това дали той наистина е бил готов да се ангажира с вас по начина, по който наистина искате.

Само когато сте готови да си тръгнете и той вярва, че той наистина ви е загубил, че ще направи всичко възможно, за да ви върне и да ви даде връзката, която искате.

Добрата новина тук е, че има толкова много пъти, дори в най-сложните и трудни сценарии, където човекът се връща и се бори да ви спечели обратно и сте шокирани, че това ръководство е работило толкова добре.

Това се случва толкова често, че с увереност мога да кажа със сигурност, че това ръководство не е просто начин да накарате бившия си да се върне ... това е САМО начинът, който си струва да направите. Просто не забравяйте да помните, че и за вас е, защото това е толкова важно!

Как трябва да стигнете до него?

Когато става въпрос за връзка с бившия ви, най-добрият начин да го направите е чрез текстови съобщения. Не искате да му се обаждате веднага - по-добре да му позволите да изгради привличане в ума си, преди двамата да говорите по телефона.

Това задава въпроса - какъв текст трябва да му изпратите?

Когато разбивате леда и се свързвате с него отново, най-добрият вид текст е този, който му дава причина да го изпращате, а също така го кара да мисли отново за вас.

Един от най-добрите начини да го направите е да му разкажете за нещо положително, случило се в живота ви, което ви напомня за него.

Най-добрият вид текст го кара да мисли отново за вас.

Може би телевизия шоу или филм, който видяхте наскоро, ви накара да се замислите за него. Може би сте видели реклама за ваканция и това ви напомня за пътуване, което сте предприели с него.

ПОВЕЧЕ: Още начини да върнете бившия си приятел завинаги

Каквото и да е - това е възможност да му напишем текст: „Ей, видях реклама за круиз на другия ден и ми напомни, когато заедно отидохме на плажа за седмица. Това беше толкова забавно, наистина се радвам, че го направихме заедно. '

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че искате да сте фини и позитивни. Не му изпращате текстови съобщения, за да се опитате да го върнете, не го изпращате, за да му напомните за връзката, дори не му изпращате съобщения, за да го накара да ви хареса отново.

Причината да му изпращате съобщения е, че би било забавно и е добре да поговорите отново с него - и нищо повече. Без скрита мотивация (като опит да го върна), без манипулация и без дневен ред.

Сега, много от времето, бившият ви всъщност първо ще ви изпрати текст. И когато това се случи, ще искате да имате идеалния отговор вече подреден.

Ето защо Написах тази статия за това как да отговоря на текстовите съобщения на бившия си,

Каквото и съобщение да му изпратите (независимо дали е „липсва ми и бих се радвал да се съберем отново“ или „спрете да ме изпращате, изрод, не искам нищо общо с вас“), ще откриете най-добрия начин да го кажете в тази статия.

Сега да се върнем да се свържем с него след като изтече периодът за контакт.

Каквото и да правите, когато го изпратите за първи път, не издигайте връзката или раздялата. Не говори за това колко му липсваш, или че искаш да се събереш отново, или че си жалък, че той не е в живота ти.

По същия начин, никога не го описвайте с негативизъм. Не му изпращайте горчиви или гневни съобщения, които на 100% ще го накарат да игнорира вашите текстове и да отмени цялата ви упорита работа в периода без контакти.

В същото време текстът ви също не може да бъде „нищо“. Изпращайки му текст, в който не се казва нищо, като „хей“ или просто усмихнат емоджи няма да го изключи.

Още нещо, което трябва да запомните: не му изпращайте текстове отново и отново. Дайте му време и пространство да отговори на вашия текст и никога не му изпращайте повече от едно текстово съобщение подред, без той да ви изпраща обратно текстови съобщения.

ПОВЕЧЕ: Съвети за връщане на бившия си гръб

Ето вашето мислене, когато посегнете към него: щастлив сте, силен, доволен от живота си и изпълнен. Знаеш, че си привлекателен и имаш пълен избор в любовния си живот.

Не се опитвате да го върнете, просто мислите, че би било жалко да изхвърлите толкова добро приятелство, което сте имали двамата.

Начинът да нагласите разговора е точно такъв: размислили сте се за раздялата и напълно вярвате, че раздялата е била правилното нещо - и че е най-доброто и за двама ви. И все пак би било глупаво да изхвърлите толкова голямо приятелство.

Как да се срещнем с него

Най-добрият начин да поискате бившия си път отново е не да го наречем дата. Запомнете - искате да сте приятели с него и да продължите приятелството си - и когато го наречете дата, ще го изпратите (защото това разкрива, че имате програма за връщане с него, което ще го изключи повече от всичко ).

ПОВЕЧЕ: Тактики, които ви връщат бившия

Докато сте попълнили предметите от списъка по-горе и наистина сте въвели в работата, ще се чувствате и ще изглеждате страхотно, когато го видите.

Ще бъдете супер привлекателен, супер уверен и супер сложен назад - готов е просто да се забавлявате с него и да се наслаждавате заедно.

Най-добрият начин да поискате бившия си път отново е не да го наречем дата.

Най-ефективният начин да го накарате да излезе и да се види, е като му се обадите. Можете да предложите да се срещнете на кафе или напитка, с мисленето, че той е просто приятел, с когото искате да се срещнете - не бивше гадже, с което искате да се върнете.

Стига да съсредоточите цялата си енергия и внимание върху това да се забавлявате в момента с него и да сте сигурни, че настроението ви е добро (което допринася за цялостната добра вибрация, което е най-привлекателното нещо, което можете да направите), тогава работата, която влагате през периода без контакт, ще свърши останалото.

Запомнете - нещото, което той ще си спомни най-много за това да ви види отново (повече от това, което казахте, или какво сте правили заедно, или кой е платил, или това, което сте облекли, или нещо друго), е вашето настроение.

Ако носите най-сладкото си облекло и сте тренирали и изглеждате невероятно, имате страхотен тен и имате перфектен ден за коса и сте в лошо настроение и имате лошо настроение ... това е единственото нещо, което той ще запомни.

(Разбира се, той може да си помисли, че 'тя изглеждаше добре ...', но той също ще мисли 'да прекара време с нея се чувстваше наистина зле, спомням си защо се разделихме.')

За него е важно да се чувства наистина добре, когато прекарва времето си отново с вас ... особено ако нещата свършат зле между вас. Контрастът между това как са се чувствали нещата в края на връзката ви и как се чувстват нещата сега е от ключово значение за връзката с него.

Ако нещата са се чувствали ужасно, напрегнато и напрегнато в края на връзката ви (което е съвсем нормално), тогава да се уверите, че вашата вибрация е добра е най-доброто нещо, което можете да направите. По този начин той ще бъде шокиран от разликата в това как се чувстваш около теб.

Ще се учуди колко е добре да се чувстваш с теб, ако твоята вибрация е добра, което веднага ще му напомни защо си ходил на първо място (и ще получиш предавки, които се въртят в главата му, че може би трябва да започнеш отново да се срещаш. )

Ако сте в лошо настроение и имате лошо настроение ... това е всичко, което ще запомни.

Единственото лошо настроение ще му напомня кога сте се разделили и затвърди в ума си, че е по-добре да се разделяте.

Така че запомнете: когато се срещнете отново с него след раздялата ви и след правилото за без контакт, вашата вибрация е от решаващо значение!

Надявам се това да ви помогне да разберете как точно да се върнете с бившия си и точните стъпки, които трябва да предприемете. Дори тогава трябва да запомните още нещо - дори за жените, които са имали успех да се върнат с бивши гаджета, все още може да бъде много трудно да задържите мъжа си ... освен ако не знаете как да го накарате да иска да бъде с вас и само вас завинаги. Имате нужда от тази тайна формула, за да получите бившия си в ръцете си завинаги. Той ще разкрие как да го накарате да ви вижда като „онзи“ и отчаяно ще ви жадува до него завинаги. Ако не четете това сега, може да пропуснете шанса си да го върнете завинаги, така че не чакайте: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Сега, ако искате да знаете какво трябва да направите от този момент нататък, имате нужда от повече персонализирани съвети. На стъпка 5 ...

Стъпка 5: Вземете викторина „Мога ли да върна бившия си назад“

Вземете този тест веднага, за да получите персонализирани съвети въз основа на вас и вашата конкретна ситуация. Този тест ще събере цялата необходима информация, за да знаете къде точно сте вие ​​и бившият ви човек и какъв е най-ефективният начин да го върнете.

Вземете теста веднага и разберете със сигурност дали можете да върнете бившия си, или вместо това да продължите.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Как точно да си върнеш бившия

 1. Стъпка 1: Прекъснете контакта с него
 2. Стъпка 2: Избягвайте фаталните грешки, като игнорирате инстинктите си
 3. Стъпка 3: Станете по-силни, докато той отслабва, като работите върху себе си
 4. Стъпка 4: Направете правилното нещо, когато той посегне към вас (вижте по-горе)
 5. Стъпка 5: Вземете теста и разберете какво точно да направите след това