Как точно да си върнеш бившето гадже

Връщането на бившия ти гръб е изключително емоционална тема. Има нещо уникално в болката, която боли сърцето ти след връзка, с която си се борил толкова силно, за да се разпаднеш.

Може би сте били в дългосрочна връзка, която наистина сте се опитвали да направите работа, но не сте могли.Може би сте били в краткосрочна любовна връзка, пронизана със страст и интензивност, вид любов, от която сте толкова облекчени, че най-накрая сте намерили. С изключение на това, че изведнъж, от нищото, той разби сърцето ви и сложи край на нещата, оставяйки ви изгубен и объркан, не сте сигурни какво да правите.Може би сте се развели.

Може би сте скъсали с него и съжалявате.Може би животът се е препречил и е усложнил всичко, което е довело до разпадането на връзката ви.

Каквато и да е причината, знайте това: докато не мога да ви обещая, че това ще ви върне 100% бившия, Мога да ви уверя, че това ще ви помогне да го върнете.

Виждате ли, истината е ... животът е несигурен. Нищо, което правите или казвате, не може на 100% да принуди някого да направи нещо (защо бихте искали да принудите някого да направи нещо така или иначе?). Но има конкретни неща, които можете да направите, за да постигнете максимален успех, което тази статия ще ви предостави.Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Това е BSбезплатна система стъпка по стъпка върнете бившия си, Той е дълъг, но съдържа толкова важна информация, че може да искате да го прочетете веднъж, оставете го да потъне и след това да го препрочете отново, за да сте сигурни, че ще получите всички споменати тук точки.

Както споменах по-рано, може да търсите абсолютен, 100% сигурен отговор, някакъв вид застрахователна полица, която прави невъзможно това пътуване да върне бившия ви да се провали. Това не мога да ви дам.

Обаче съм виждал хиляди ситуации, в които се чувства жена връщане на връзката си е безнадеждна ... но след прилагането на тези стратегии бившият й се озовава на прага декларирайки своята непреклонна любов (Добре, не буквално в този филм-драматично-целуване-в-дъжд-мода-къде-колене-изтръпване-и-сърце-трептене-начин- но близо.)Защо тези стратегии са толкова ефективни, може да попитате?

Е, понеже буквално съм обсебен от тази тема, посещавах куп семинари за връзки, слушах много приятели и колеги да се оплакват за неволите на отношенията им ... в крайна сметка идентифициране на модели и тенденции, които в крайна сметка водят до помирение.Успях да отделя какво води до успех от това, което кара нещата, предназначени да се разпаднат ...

И синтезирах цялата тази информация на едно място, за да я направя достъпна за вас, така че можете да имате ключа за връщането на бившия си право под ръка.

И друг важен фактор е, че съм човек. Знам какво минава през ума на човек, когато става въпрос за тези неща, и разбирам какво е необходимо, за да накара човек да влезе отново във връзка.

Преди да започна, трябва да ви предупредя за нещо. Това ще бъде процес на самооткриване, Всъщност в края има дори шанс да го направите дори не го искам отново, Знам, че това може да ви звучи налудничаво в момента, но не се притеснявайте. Ако това, което искате, е той да се върне, това ще ви помогне.

Хубавото в това е ... тези стратегии работят в почти всички ситуации (т.е. дали сте разведени, от едногодишна връзка, двойка, която се раздели отдавна или която наскоро се раздели и т.н. ). Очевидно има различни стратегии за подход към различни ситуации (и ще спомена това в статията, не се притеснявайте за това).

Ето основните стъпки, които ще ви обясня в тази статия:

Как да си върна бившето гадже

 • Стъпка 1) Не се свързвайте с него и не практикувайте контакт
 • Стъпка 1а) Работете върху това да станете най-добрата си аз
 • Стъпка 2) Свържете се с него (по един от начините, подробно описани в тази статия)
 • Стъпка 3) Отидете за това (организирайте среща)

Първо, нека обсъдим какво да правим веднага след разпадането.

след раздяла

Значи, току-що се разделихте. Къде отиваш оттук? Е, това, което първо трябва да направите, не е контакт.

Етап 1) Правило за контакт няма & Ставам най-добрата си аз

Когато сте в емоционално състояние, е трудно да говорите с бившия си по начин, който ще бъде ефективен и всъщност ще получите резултата, който искате.

Очевидно има определени ситуации, в които трябва да говорите с него и да се справите с него (т.е. да се занимавате със ситуации по отношение на родителските права, ако работите на едно и също място, да имате същия кръг приятели и т.н.)

Ако това е така ... не правете емоционално заредени взаимодействия. Избягвайте и задълбочени разговори, ако е възможно (за един пълен месец). Не текстови съобщения на бившия ви или незабавни съобщения.

Например, ако работите с някой, с когото сте излизали, поддържайте нещата толкова прости, колкото е възможно. Не задълбавайте в детайлите на раздялата си, докато вършите работата си.

Или ако имате деца заедно, не правете всичко за вас и вашето разпадане. Вместо това се съсредоточете върху благосъстоянието на децата, а не върху драмата на отношенията ви.

Друг момент, който трябва да споменем, е ... Дори да сте се разделили отдавна и раните ви не са свежи, добре е да отделите следващите 4 седмици, за да се съсредоточите върху Вие, Все още важи правилото за безконтактен контакт.

Така че, нека да влезем в нещата.

Първо, ще премина през точки, за които трябва да се замислите и помислите в периода на липса на контакт, а след това ще ви дам изпълними стъпки и през този период.

Какво трябва да правите, когато сте в период на никакъв контакт?

По време на периода на никакъв контакт е подходящ момент да помислите за връзката си и да помислите защо сте се разделили и причините, които искате да се съберете отново.

1. Отговорете на въпроса: защо се разделихте? Каква беше основната причина за това?

Каква беше причината да се разделиш помежду си? Разделихте ли се с него или той скъса с вас?

Дали заради фундаментални различия във вашата личност?

Дали защото си по определен начин (начин, по който той не иска да бъдеш) и вместо да се съобразяваш с това, което той иска да бъдеш ... искаш всъщност да бъдеш себе си, и това в крайна сметка доведе до разпадането на връзката ви?

Имаше ли разлика в религиозните вярвания?

Разлика в това как да се справим с финансите?

Или нещо като тежко емоционална (или дори физическа) злоупотреба... (отказ от отговорност: това в никакъв случай не е предназначено да лекува или диагностицира или да ви каже какво да правите и ако сте във физическо насилие, което е най-добре насочено към властите за справяне с тази опасна ситуация) ...

Или може би е нещо, което просто се е случило? Както ... това беше просто нещо, което чувстваше ...

Или беше нещо като ... изневерява,

изневерява

Ако сте се разделили, защото някой е изневерил, това очевидно е по-сложна ситуация. Ако някой изневери, ще бъде изключително важно да се възстанови разбитото доверие и скъсаната връзка. Ако прошката не е възможна (истинската прошка), е безсмислено отново да се опитвате да влезете във връзка. Защо? Защото връзката ще се гради на негодувание, а не на нов изстрел в любовта.

Ако сте му изневерили, очевидно има много работа по отношение на изграждането на доверие отново.

Трябва да осъзнаете, че това ще бъде дълъг път по отношение на възстановяване на разбитото доверие и ако е невъзможно той отново да ви се довери, връзката няма да има добри шансове да се развие.

Друго нещо, което трябва да запомните, когато става въпрос за изневяра (независимо дали вие сте изневерили или него) е, че ако някой е изневерил, това означава, че има някакъв основен проблем във връзката.

Трябва също да проучите това и да получите яснота какви фактори водят до изневяра.

Изневярата е труден за разрешаване проблем, когато става въпрос за връщане отново, но ако можете да изградите доверие и да разберете корен на това, което го е причинило на първо място, е възможно да го поправите.

Няма повече физическо привличане

Ако физическото привличане е умряло и сте спрели да правите секс, това очевидно е знак, че физическата връзка не е била толкова силна, колкото някога във връзката ви. Този проблем може и не може да бъде отстранен; наистина зависи от конкретната ситуация, в която се намирате. Какви са причина зад тази липса на интимност? Дали защото беше стресиран по време на работа и вече не се интересуваше? Или това беше липса на интерес от ваша страна?

Наистина искате да помислите за това и да измислите план за игра как да се справите с това, ако свършите отново заедно.

Очевидно, ако той беше този, който спря да се чувства привлечен от вас и изглежда по-малко заинтересован от секса, това е различно от това Вие бяха тези, които спряха да се чувстват привлечени физически него,

Сега, заявявам го пряко, защото ви давам суровата, честна истина от човешка гледна точка. Понякога, когато мъжът е във връзка дълго време, нещата стават рутинни и предвидими, включително сексуалната част на връзката. Същото може да се случи и с жените.

Ако той все по-малко се интересува от секс към края на връзката ви, това може да означава, че той не е бил толкова привлечен физически към вас, колкото преди.

Знам, че това е изключително трудно да се чуе.

Възможно е също така той да е загубил интерес към секса поради много други причини ... като например да е стресиран по проблеми в живота, които са го карали да не се чувства „в настроение“.

Но нека помислим за физическо привличане за момент. Дори и да не беше загубил физическото си влечение към вас, това, което искам да ви кажа, със сигурност не може да навреди (и само ще помогне) на шансовете ви да се върнете заедно с него.

Погледнете най-доброто, бъдете си най-добрият аз

Ако той е загубил привличането си към вас, най-добрият план за действие е да се съсредоточите върху него Вие, Погледнете най-добре, почувствайте се най-добре.

Правете добър избор на диета Прекарайте известно време като работите върху фитнес. Вземете нов грим, който ви кара да се чувствате привлекателни. Вземете ново облекло, в което се чувствате уверени и удобни. Ако погледнете най-добре, със сигурност ще запалите някакво инстинктивно привличане в него. Добре е да имате предвид

Ще разгледам по-подробно за това по-късно в статията, но имайте го предвид за сега.

Загубен интерес

Един (или и двамата) просто загуби ли интерес? С други думи ... открихте ли, че гравитирате да правите нещо но прекарване на време заедно? Ако прекарвате по-малко време и време заедно, това е знак, че може би някой от вас губи интерес.

Очевидно е, че ако той е загубил интерес ... това е различен сценарий от този Вие бяха тези, които загубиха интерес.

Ако сте били този, който е загубил интерес, запитайте се това: вие ли сте сигурен искате да се върнете заедно с него? Наистина ли сте напълно сигурен?

Сега, ако той е този, който губи интерес ... може би по различни причини. Може би връзката е била застояла и сте спрели да правите забавни неща заедно.

Няма по-дълго забавление заедно

Смеехте ли се много заедно в началото, но накрая нещата просто се чувстваха странни и тъжни? В такъв случай връщането отново заедно може да бъде катализирано като започнете създайте заедно забавни, щастливи спомени и разговори,

Изпаднали от любовта помежду си

Ако сте се влюбили в него и искате да се съберете отново, попитайте себе си ... защо искаш да правиш това??

Грешно ли е да искаш нещо, което сега не можеш да имаш?

Дали защото той сега е в друга връзка и това ви прави ревнив или това ви кара да се чувствате така, както го искате сега, защото не можете да го имате?

Или е така, защото истински осъзнахте, че сте направили грешка и всъщност не сте се влюбили в него?

Ако той се влюби в теб ... това очевидно е много по-трудно да се поправи. Нямате контрол над как се чувства към теб, Но има някои неща, които можете да направите, за да увеличите максимално удара си, за да го накарате да се влюби във вас:

Уверете се, че всеки път, който прекарвате с него (независимо дали чрез текстови съобщения, телефонни обаждания, разговори) се основава на щастлива, забавна и удобна вибрация.

Това ще го накара да иска да прекарва повече време с вас. Мъжете са инстинктивно привлечени от щастливите жени.

2. Анализирайте кой се раздели с кого

Той скъса с теб

Ако той скъса с вас, очевидно е имало причина. Опитайте се да помислите какво би могло да доведе до това. Какви промени можете да направите в живота си, които адресират всички въпроси, които водят до разпадане?

Разделихте се с него

Ако сте се разделили с него, е доста сложна ситуация. Ако сте скъсали с него, помислете за причината, поради която сте направили това.

Направил ли е нещо ужасно и непростимо? Просто не чувствате ли връзката вече?

Ако сте се разделили с него, наистина трябва да помислите дали наистина искате да се съберете отново.

Очевидно сте се разделили с него по причина и трябва да сте сигурни, че това е нещо, което всъщност искате.

3. Осъзнайте, че трябва да положите усилие, за да започнете прясно и се запитайте дали всъщност можете да направите това.

Въпреки че е „стара“ връзка, всъщност е най-добре да мислите за нея като за „нова“ връзка. Трябва да осъзнаете това, защото ако влезете в него, мислейки за това, сякаш просто ще вземете там, където нещата са останали, грешите.

Най-добрият начин да увеличите максимално шансовете си за успех е да го направите така, че отношенията ви да са свежи и нови.

Затова психически се отпуснете от миналата връзка и мислено се настройте да влезете в тази връзка с ново начало.

4. Преценете каква е истинската ви мотивация да се върнете заедно.

Има добри и лоши причини да искате да се върнете заедно. Просто искам да изброя няколко от лошите причини за това да искам да се върнем заедно и няколко от тях добре такива, така че можете да опитате да прецените в кой от тях попадате. Този списък в никакъв случай не е изчерпателен; има за цел просто да ви накара да започнете да мислите каква е истинската причина.

Лоши причини

 • Имате чувството, че животът ви е приключил без него в него
 • Ревнуваш, че той е влязъл във връзка с някой друг
 • Имате чувството, че ще останете сами завинаги
 • Вие сте в друга връзка, от която не сте доволни, така че искате да се върнете с бившия си като разсейване
 • Липсваш вниманието

Добри причини

 • Разбрахте, че сте направили грешка
 • Направили сте промени в живота си и сега разбирате, че всъщност сте били добър мач
 • Искрено пропускате връзката си и смятате, че е добра ситуация, в която искате да влезете отново
 • Чувствате, че сте съвместим мач и искате да дадете още един кадър

Въпросът тук е, че много хора смятат, че искат да влязат отново във връзка, но не винаги правят необходимото размисъл, за да решат дали е добра или лоша идея.

Вашите основни причини, поради които искате да се съберете отново, ще определят дали има смисъл да се опитате да си върнете бившия или не.

Има ли приятелка?

Ако той има приятелка, това е много трудна ситуация. Може да сте опустошени и да се стените в пълна мизерия заради това. Всеки път, когато си помислите само за идеята той да е във връзка с някой друг, сърцето ви боли и мозъкът ви избухва в серия от емоции, които не можете да контролирате.

Искате да забравите за това и да продължите, но просто не можете.

Или може би успявате да забравите за него, но след това в прекрасните социални медии в крайна сметка се натъквате на него и новата му приятелка и това ви унищожава вътре.

Това е изключително трудна ситуация за справяне.

Единственото, което мога да ви кажа е: поддържайте безконтактен контакт и се постарайте да отстъпите и да оставите нещата да се разиграват възможно най-добре.

Не се опитвайте да се свързвате прекомерно с него.

Не дебнете него и нея в социалните медии.

Фокусирай се себе си,

Добре, така че сега, когато знаете какво трябва да обмислите през този период на контакт, нека обсъдим някои действия, които да предприемете през това време.

По време на липса на контакт има две области, за които да се обърнете внимание: вашия ум и тяло. всичко от тези промени са ще направи по-голяма вероятността да се върнете бившия си, Ако работите върху себе си (отвътре и отвън) ще ви направи жена, която той ще се чуди как можеше да го пусне,

Да започнем с физическите промени.

физически промени

Отказ от отговорност: Включвам това само за ваша полза. Не искам да обидя или да кажа, че трябва да направите някое от тези неща. Това е просто предложение. И съм се консултирал с жена, която знае много за тези неща, за да подобри предложенията, които правя. Разговарял съм и с куп мъже за това, което им се струва привлекателно.

Така че аз просто включвам това, за да добавя към вашата ефективност при връщането на бившия си.

коса

Косата ви може да окаже голямо влияние върху това как изглеждате. Има ли забавен, нов цвят на косата, който искате да опитате, който никога не сте опитвали? Можете да отидете да издуете сух или да прекарате време в изсушаване, за да се почувствате красиво. Изпробвайте нов облик. Може би вземете някои акценти или опитайте нов нюанс, който винаги сте искали да опитате. Подарете си уговорка за салон.

Грим

Гримът наистина може да подобри външния ви вид и да ви даде нова увереност, която ще добави пролет към вашата стъпка. Винаги можете да отидете на брояч за грим и някой от гримьорите да ви даде нов облик и след това да купите тези продукти за себе си.

Основен, знойна очна линия винаги е добър залог ... и лъскав гланц за устни.

Може дори да искате да погледнете в естествени (или крайни) фалшиви мигли, за да подобрите очите си. Ако никога досега не сте ги прилагали, в началото може да е сложно. Затова най-добрият ви залог е да започнете с отделните фалшиви мигли, които можете да приложите, за да подобрите очите си.

Също така, добра идея е да инвестирате във фондация, която съответства на вашия тон на кожата и няма да изглежда „кекирана“.

Или нещо, наистина ... това ви кара да се чувствате привлекателни.

зъби

Можете също така да отидете да избелите зъби в аптеката или дори да погледнете в избелване на зъбите, ако се чувствате добре и бихте искали да направите нещо подобно.

Грижа за кожата

Имайки блясък, добрата кожа е изключително привлекателна (и според много жени, с които съм говорила, прави много по-лесно да нанасяте грим и да се чувствате уверени като цяло).

Затова полагайте усилия да се грижите за кожата си.

Спрей за тен

Ако сте бледи, получаването на спрей тен винаги е приятно повишаване на увереността. Друго предимство на тена със спрей е, че може да камуфлира несъвършенствата и да ви накара да изглеждате по-тънки.

Очевидно, ако това не е вашето нещо, не го правете. Това е просто предложение.

маникюр

Мъжете не се интересуват от цвета на ноктите ви. Поне повечето мъже не го правят. Въпреки това мъжете забелязват чист и добре поддържани нокти.

облекло

Купуването на ново облекло и намирането на нещо, което наистина ви подхожда, може да измине дълъг път, като ви даде тласък на увереността.

Фитнес / Фитнес

Ако изобщо не тренирате, добре е да се заемете с някакъв вид тренировки, независимо дали става въпрос за йога, стречинг, бягане и т.н. ... направете нещо, което ви кара да се чувствате сякаш правите положителни промени във вашия тяло. Ще ви помогне да се чувствате добре в себе си.

Диета / Хранене

Храненето на чиста и здравословна диета също ще измине дълъг път по отношение на това да се почувствате по-добре в себе си. Може да е изкушаващо да пиете по вкусна пица, сладолед и тарталети ... и да удавите мъките си в вкусна храна, но повярвайте ми ... това само ще ви направи по-депресирани. Най-добрият ви залог е да ядете толкова добре, колкото можете, и ще видите положителни резултати.

промени в начина на мислене / начин на живот

Съсредоточете се върху хобитата

Фокусирането върху вашите хобита и задържането на себе си е добър начин да се зарадвате след раздялата.

Задържането на себе си ще ви даде по-малко време да бъдете тъжни. И да опитате нови хобита, които винаги сте искали да опитате, е отличен начин да добавите малко радост в живота си.

Излизам с приятели

Това е важно по отношение на поддържането на добър баланс на забавление в живота ви. Това ще отведе ума ви от тъгата ви и ще ви позволи да се отпуснете.

Получавайте чист въздух

Понякога малко свеж въздух е всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате малко по-добре в нещата. Разходете се на чист въздух и дишайте. Накиснете се на слънце (или в хубавата природа). Очевидно е, че ако замръзва отвън, това може да не работи, но ако имате хубави метеорологични условия, може и вие!

Смисълът на всичко това е: Съсредоточете се върху забавлението, а не да си харесате.

Това ще ви даде привлекателна енергия, когато сте правя свържете се с него отново. И това ще ви помогне да запазите ума си от нещата и ще ви позволи да правите „без контакт“ с по-малко трудности, отколкото ако сте прекарали времето си в тъга.

Отидете на среща

Познавам жена, която беше в това, което смяташе за сериозна връзка ... Но един ден човекът сляп я зря, казвайки, че е твърде нуждаеща се и има нужда от него да се свързва с нея твърде често. Той каза също, че има фундаментални различия между тях, но той просто не може да продължи връзката. Той дори каза, че все още я обича, но просто не работи.

Какво в крайна сметка се случва? Вместо да се свързва непрекъснато с него (въпреки че е силно разбита от сърце), тя всъщност тихо ходеше на срещи.

Срещна нови момчета, излезе и просто се забавляваше с тях. Тя преживя нови хора. Чувстваше се привлекателна и се забавляваше истински.

В крайна сметка тя всъщност се върна заедно с бившия си.

Вероятно защото вместо да се опитва постоянно да се свързва с него, тя се пусна и се заложи като начин за истинско движение напред.

Това я направи като цяло по-привлекателна личност, отвътре.

Не казвам да ходите на дати и да разказвате на бившия си всичко за това.

Това, което казвам, е тихо да излизате с други хора, просто да се забавлявате и да виждате какво има там. Ще се изненадате колко много забавления можете да имате.

Добре, така че сега, когато сме обхванали тази стъпка без контакт и какво да правим по време на нея, нека да преминем към стратегиите, които да използваме, когато се свързваме с него!

Може да не го осъзнаете ... но всички промени, които направихте по време на фазата „без контакт“, всъщност вършат по-голямата част от работата, когато става въпрос за връщане на бившия ви. Ако се съсредоточите върху себе си и да се оставите да се забавлявате и да намерите щастие в живота си без него, всъщност ще внесе положителна вибрация във взаимодействието, когато се свържете с него.

Позволете ми да обясня, тъй като това е ключово разбиране, което трябва да знаете, за да увеличите максимално снимките си за връщане на бившия си, така че имайте предвид това: това е вашетонастроението когато се свържете с него, има значение повече от действителния начин, по който се свързвате с него.

нашата вибрация ще определи дали иска да ви отговори, дали иска да ви види и в крайна сметка, дали иска или не, да се върне заедно с вас.

Какво определя вашата вибрация? Вашият настроение определя вашата вибрация.

Знам, че звучи просто, но това е шокиращо ефективно, когато става въпрос за връщане на бившия ви (и като цяло за връзките).

Това, че сте в добро настроение и правите настроението си приоритет, автоматично ще ви направи по-привлекателни за него.

Мъжете усещат вашето настроение. Не можете да „фалшифицирате“ това, всъщност трябва вътрешно бъдете в най-доброто настроение, което можете да бъдете.

Не казвам, че е фалшив и да изтласка всичките си чувства в опит да му угодиш.

Това, което казвам, е наистина да си направите приоритет и да стигнете до място, където всъщност сте чувствайте се добре и щастливи, Обещавам ви, ако внесете това щастливо настроение във взаимодействията си с него, ще увеличите шансовете си да се върнете заедно с него.

Така че сега преживях един от най-важните фактори, когато дойде време да се свържете с него (вашата вибрация), нека вникнем в спецификата.

Стъпка 2) Свързване с Него

Затова сега, след като сте спазили правилото за без контакт, следващата стъпка е да се свържете с него и да се свържете.

Има много различни начини да се свържете с бившия си. Реалността е ...

Познаваш го. Знаете личността му. Знаеш личността си. Когато става въпрос за спецификата по отношение на как за да се свържа с него, мога да ви дам различни „опции“, които очевидно вече знаете и различни стратегии, които да използвате, когато става въпрос за различни начини на комуникация.

Призовавайки Го

Обаждането му е друга възможност, която може да работи. Ако се чувствате комфортно и сте в позиция, в която смятате, че е добре да се обадите, отидете за това. Просто направете това, което ви е удобно, и направете това, което вашият инстинкт на червата казва, че е правилно.

Ще ви дам най-доброто мислене, което можете да имате, преди да се обадите, което ще увеличи изстрела ви за връщане на бившия ви (и ще го накара да иска да говори с вас повече).

Преди да се обадите, трябва да имате нагласа: независимо какво ще се случи, аз ще бъда Добре,

Просто е.

Вътрешното усещане, че независимо какво се случва, всичко ще бъде наред, ще ви направи много по-удобни по време на разговора.

Наистина се оставете да се отпуснете. Дишайте. Съсредоточете се върху нещо смешно и щастливо, а не драматично и тежко. Разбира се, воденето на емоционален разговор има своето време и място, но не е необходимо разговорът да приема такъв тип тон.

Но помнете: Дори ако разговорът не върви по начина, по който сте планирали, вие ще бъдете Добре,

Затова позволете да се чувствате свободно, удобно и добре. Това ще направи разговора много по-опростен.

Също така, още един момент за разговор: влезте в него без конкретни очаквания за това, което искате да се случи. Просто оставете разговора да протича естествено. Това всъщност ще го направи искам да говоря с вас повече,

Причината е, когато влезете в разговор с очакванията, вашите настроение се влошава всеки път, когато не казва нещо, което е в съответствие с очакванията, които имате. Наличието на очаквания води до разочарование; ако нямате очаквания, позволява нещата да се развиват по естествен начин. Връзка, която се развива естествено, е тази, която в крайна сметка успява.

И това, което казвам за правилните умозаключения, които да имам с призоваването, се отнася и за всички други форми на контакт с него, което ме води до следващия ...

Няколко основни правила:

 • не накарайте разговора да се задържи само защото не искате да закачате
 • не опитайте се да принудите нещо
 • не изричайте нещо за срещи с други мъже нарочно, за да го накарате да ревнува (ако това се случи естествено, това е вашето обаждане независимо дали искате да му кажете или не, но определено не го представяйте нарочно и определено не бъдете този, който да изведи темата)
 • не продължавайте да се обаждате, ако той не отговори
 • Do задайте му въпроси (като, какво правите? И когато той отговори, попитайте нещо истинско, бъдете искрено любопитни за всичко, което той обсъжда с вас)
 • Do смейте се, ако ситуацията е смешна
 • Do говори за забавление, положителни спомени
 • Do фокусирайте се върху доброто, но не се страхувайте, ако той изведе лошото (ако възпитае лошото, искрено слушайте какво има да каже и отговори спокойно)
 • Do завършете разговора с добра бележка (може би дори бихте искали да бъдете този, който да приключи първо и да кажете, че е страхотно говорене, но трябва да отида ___)

Писане

 • не изпратете му няколко пъти, ако не е отговорил
 • не текст му дълъг параграф, описващ нещо драматично
 • не изпратете му веднага текст, предлагайки кука (за да се избегне ситуация на плячка)
 • Do напишете му нещо щастливо, игриво и позитивно
 • Do напомнете му за щастливите части на вашата връзка
 • Do започнете с интригуващ текст, на който ще иска да отговори
 • В началото ще искате да го направите бавно, за да видите как се чувства той към вас като цяло.

  Първи текст

  Можете да изпратите нещо, което ще накара просто топката да се търкаля отново. Може да е нещо като

  'Хей! Как си? :) '

  - Ей, ето. От доста време. Как си?'

  Как отговаря той определя следващия ви отговор

  Ако той отговори добре и каже нещо от рода на: „Бях добър! Ами ти?' това е добро нещо.

  Ако е така, продължете разговора естествено, като се уверите, че не сте 'прекалено нетърпеливи' по отношение на начина, по който реагирате. Вид да съвпада по някакъв начин с темпото му.

  Ако е реагирал зле ... или по груб начин ... или ако изобщо не е отговорил ... не прави нищо, Знам, че това може да навреди наистина зле и напълно разбирам желанието да го изпратя отново и да се чувствам опустошен. Но наистина, наистина се опитайте да не оставяте това да ви свали. Все още може да има наранени чувства. Може да се сърди. Той може би реагира по отрицателен начин нарочно. Кой знае. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се откажете от 7 дни или така и да изчакате да опитате отново.

  Ако е отговорил добре

  Ако той е реагирал добре, след това можете да добавите достатъчно интриги, за да го накарате да почувства, че иска да отговори. Сега, в зависимост как свършиха нещата ... можете възможно започнете с този вид текстове, но само ако нещата свършиха добре и между вас нямаше лоша кръв.

  Ако не сте сигурни как ще реагира, ако му изпратите текстово послание, не е най-добрата идея да му изпратите текст, опитващ се да възпита носталгия и да го накара да си спомни миналото, ако все още има отрицателни емоции, свързани с последната ви взаимодействие.

  Пример за този вид текстове са:

  „Знаеш ли, прелиствах каналите онзи ден и видях ___ телевизия, това ми напомни за нас. “

  „Знаеш ли, аз слушах песен ____ онзи ден и това ме накара да си спомня времето, когато ____“

  Определено не се пристъпвайте към идеята да се мотаете преди да говорите предварително, освен ако не вибрацията на разговора води до това. Същото се отнася и за обажданията и за следващия начин на комуникация, който ще отразя ... социалните медии.

  Ако потокът от ситуацията доведе до увисване, уверете се, че е така не просто приятели с обезщетения тип ситуация. Това всъщност е много важно, тъй като за бившите е обичайно да правят секс, но това не означава нищо по отношение на връщане назад.

  За да избегнете този вид разочарование, да проведете някакъв разговор, където обсъждате чувства преди това води до физическа интимност е добра идея.

  Отново, както вече казах, само вие знаете връзката си и ситуацията си. Давам общи съвети, които се прилагат при повечето случаи,

  Социална медия

  Свързването с него чрез социалните медии е друг добър вариант. Бихте ли говорили много през социалните медии? Винаги можете да посегнете чрез социалните медии и да започнете с нещо като: „Ей! Какво се занимавахте? :) '

  Или можете да кажете нещо от рода на „Никога няма да отгатнете какво точно се е случило!“

  Така че докато продължите да общувате с него, използвайки какъвто и метод да изберете (или всички методи, ако това се случи), ако всичко върви добре, в един момент ще се уредите да се виждате. И ако вече се виждате ежедневно (или рутинно), тогава ще се уредите да се срещнете с него по по-приятелски, интимен начин.

  Стъпка 3) Всъщност среща с него

  Това очевидно е огромна стъпка, в зависимост от това кога за последен път се видяхте и начина, по който нещата се понижиха.

  Ако нещата се развият до това, това очевидно може да е добро.

  Няколко основни правила:

  • не опитайте се да го превърнете в грандиозна, романтична ситуация
  • не влезте с очаквания какво трябва да се случи
  • не изрод, ако той каже или направи нещо, което не е в съответствие с това, което искате
  • Do изчакайте разговора да стигне естествено до този момент, не се опитвайте да го насилвате
  • Do виж Вашият най-доброто (може дори да помислите как да изсушите, ново облекло и внимателно нанесете грима си)
  • Do предложи нещо като обяд или кафе

  Това е последната стъпка, която ще обсъдя в тази статия. След като се срещнете, винаги помнете: вие избирате да се включите в ситуацията, Без значение какво се случва, винаги помнете, че имате a избор, Дори и той е възприемчив да се събереш отново, но не чувстваш добре в това отношение, не се опитвайте да насилвате неща, които не работят органично.

  И ако той не иска отново да бъде с теб ... и ако дори не иска да се срещне отново с теб ... или ако се е срещнал с теб, но нещата просто са били неудобни и не са същите, каквито са използвали да бъде... Обещавам ви, ще се оправи.

  Да, резултатът, който искахте да се случи, не се случи.

  Но помислете за това ... защо бихте искали сила някой да те хареса, така или иначе? По-добре е сега да знаете истината ... така че можете да се отворите да намерите някой, който е наистина съвместим с вас.

  И ако нещата се справят с бившия ви, това е невероятна новина. Моля, коментирайте тук успеха си, защото няма нищо, което аз обичам толкова, колкото да чувам истории за успех.

  Надявам се тази статия да ви помогне да разберете как да върнете бившето си гадже. Едно важно нещо, което трябва да запомните е, че ако следвате тези стъпки и го върнете, ако не правите правилните неща, той може да ви напусне отново и да ви остави завинаги. Трябва да го накарате да ви вижда като 'онзи', така че той никога няма да иска да напусне ваша страна, а за да го направите, се нуждаете от тази тайна формула, за да получите бившия си в ръцете си завинаги. Не опитвайте това самостоятелно и оставете нещата на случайността, прочетете това веднага и се уверете, че ще му върнете сигурност: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

  Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

  Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

  Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

  Интересни Статии