Как точно да върнете бившия си приятел с помощта на текстови съобщения

О, текстови съобщения. Какъв прекрасен, удобен, но потенциално ужасен начин да се опитате върнете бившия си, Изпращането на текстове може да бъде изключително мощен начин накарай бившата ти да ти липсва, напомнете му колко добри бяха отношенията ви и го накарайте да иска да се върне заедно.

В тази статия ще ви дам конкретните видове текстове, които да използвате (и специфичните видове емоции, които тези текстове създават във вашия бивш).

Преди да вляза във видовете текстове, които да използвам когато текстови съобщения на бившия ви за да го върна, обаче, първо трябва да опиша една от най-често срещаните (и фатални) грешки, които правят жените и мъжете, когато става въпрос за изпращане на текстове на бившите им (и като цяло текстови съобщения на всеки, който им харесва).Значи грешката е ... постоянен бараж от текстови съобщения,

Говоря за вида на текстовите съобщения, където правите нещо подобно ...

Знаеш каква последователност говоря.

Това може да е изключителен пример, но вие получавате идеята.
Сега не се опитвам да кажа, че те прави (или всеки, който прави това) лош човек, защото се увлича в този вид ярост на текстови съобщения. Въобще не. Той се самосаботира, защото прави човека никога не искам да ти върна текст,

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Естествено е човешката реакция да се направи това (поради което правилото „без контакт“, което ще обсъдя по-нататък е толкова необходимо).

И така, сега, когато знаете какво не трябва да правите (никога, колкото и да се изкушавате да направите това ... и ако вече сте направили това, спрете сега).

Не е необходим контакт

Това, което трябва да направите, е ... да не правите контакт в продължение на четири седмици. Най-малко четири седмици.

Защо? Когато направите това, това ви дава най-добрия кадър да се поставите в положение, в което в крайна сметка можете да използвате текстове, за да върнете бившия си. Ако не следвате няма правило за контакт, останалата част от този съвет има малък шанс за работа ...

Да, правилото без контакт е че важно.

Необходимо е, защото ви дава време да съберете мислите си.

Освен това му дава място да ви липсва. Ако постоянно се свързвате с него, той няма да ви липсва.

Вместо да ви липсва, той ще се почувства бомбардиран от безкраен поток от текстове. Повярвайте ми, разбирам импулса (и дори съм виновен, че го правя сам), но трябва да положите съгласувани усилия, за да не свържете се с него.

Вместо от него да изпитвате чувство на удовлетворение, че явно все още се интересувате от него, като правите това, „обръщате масите“, поставяйки себе си в смисъл на сила. Причината е, че той ще бъде объркан защо не го изпращате непрекъснато.

Плюс това, когато правите това, премахвате всички притеснения, които бихте имали, когато се окажете в един от най-често срещаните капани, в които жените попадат ...

Изпращане на текстове на човек и получаване на никакъв отговор. Актът на получаване на текстови съобщения и получаване на никакъв отговор е много по-лошо, отколкото просто да не изпратите текстови съобщения на първо място. Няма нищо по-лошо от това да поставите този текст навън, само да се чудите кога и дали той ще отговори.

добре така ...

Следвали сте правилото за безконтактен, какво следва?

Добре...

Има конкретни категории, когато става въпрос за типа текстове, които трябва да изпратите, за да накарате бившият ви да иска да се събере отново.

Първи генериращ текст / интрига генератор

Значи не поддържате достатъчно добър контакт, нали? Добре. Това е ключ (Знам, че непрекъснато се повтарям, но повярвайте ми, това е толкова важно, че си струва да повторите милион пъти, за да сте сигурни, че ще се случи!).

Когато ти правя текст за първи път, ключът е да кажете нещо интригуващо и интересно. Това, което искам да кажа, не изпращайте текст, който казва: „Ей. Как си.'

Пример:

Ключът е да го направите щастлив, жив и свеж. Когато му покажете, че правите нещо забавно и се чувствате щастливи, той ще почувства положителна вибрация от вашия текст. Всички мъже обичат жена, която излъчва щастлива, забавна вибрация. Това ще го накара да иска да ви изпрати текст.

Текст за носталгия

Носталгията е изключително мощна емоция. Знаете как, когато се появи песен, която ви напомня за миналото, тя може да направи планина от емоции добре в гърлото ви? Е, помислете за текста на носталгията в този контекст.

Когато използвате текста на носталгията, вие предизвиквате мощни емоции в него, които му напомнят за най-добрите части на връзката. Очевидно сте били заедно с някаква причина, нали?

Така че напомнянето му за тези акценти от вашето време заедно е мощен начин да го накарате да ви липсва и да мисли за това добре пъти, които прекарвате заедно.

Най-добрият тип текст, който да използвате в този случай, е нещо много специфично между вас двамата, нещо уникално и извън стената, което само вие момчета бихте разбрали. Създава усещане за единство и споделено разбиране.

Пример:

Създаване на завист

Много хора казват, че опитът да накараш бившия си ревнив е ефективна стратегия. За да бъда честен, това е изключително труден, опасен. Но ще го спомена, защото това е нещо, което много хора обсъждат. В определени ситуации той може да бъде изключително ефективен. В други ситуации, обаче, това може да бъде пълен влак и да доведе до пълна катастрофа.

Ето и психологията зад него.

Ако сте били във връзка с някого, свиквате с човека. Може дори да се отегчите от тях сексуално или по отношение на това колко сте привлечени от тях.

Какво се случва обаче, когато видите, че човекът, на когото сте се отегчили, е силно желана от някой друг? Това, което се случва, е горяща атракция мога бъдете създадени, ако правите това по правилния начин и при правилното обстоятелство.

За някои мъже е привлекателно (по гневен, яростен начин) да знаят, че някой друг желае жената, с която сте били. Това е първично, инстинктивно чувство.

Ако обаче мъжът, с когото имате отношения, е несигурен тип или изключително емоционален, ревнив тип ... Недей употреба който и да е вид ревност при работа с него.

Повтарям: това ще създаде повече проблеми само ако се опитате да накарате някого да ревнува, ако той е грешен „тип“, за да направи ревнив.

Друго, което трябва да имате предвид е ... можете да направите само този текст след вече сте му отправили текстове по приятен начин, където сте изградили някакво взаимно сближаване.

Ето един пример за текст за „ревност“.

Проблемът тук е, че това може да се окаже изключително очевиден опит да го направи ревнив. Затова може да искате да помислите да направите нещо по-малко очевидно.

Ако искате обаче да поемете риска, можете да го направите.

Текст на свободен стил

Това е последният тип „текст“, който се използва, когато става въпрос за бившия ви. Това, което искам да кажа, е ... ако се развие определен вид взаимовръзка на взаимно вълнуващ разговор, просто отидете с вибрацията и оставете нещата да се разгърнат, колкото е възможно.

Това е най-добрият начин да мислите за това: ако нещо се случи естествено и органично, което се чувства добре и за двама ви, продължете с това. Това всъщност е най-добрият вид „текстови съобщения“, с които да се ангажирате, тъй като изгражда основата за солидни и здрави нови отношения.

Каквото и да се случи, в края на деня, знайте това: дори ако нищо не работи, обещавам, вие ще бъдете Добре, Трябва да знаете това, за да повярвате истински в това и да живеете по този принцип. Това ви дава най-добрия кадър за връщане на бившия ви (когато наистина вярвате, че ще бъдете Добре в живота си независимо дали го връщате или не).

Излъчва положителна вибрация, която го прави по-вероятно да иска да бъде с вас.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Как да върнете бившия си приятел с текстови съобщения

  • Първо, не забравяйте да правите правилото без контакт, независимо какво
  • Когато го изпратите първо, изпратете му нещо интригуващо и интересно
  • Използвайте силата на носталгията, за да го накарате отново да мисли за вас
  • Направете му завист, като говорите за нещо, което се случва в любовния ви живот
  • Отидете с вибрацията и оставете нещата да се разгънат по естествен път

Интересни Статии