Как точно да знаем със сигурност, ако един човек ви хареса

Значи наистина си в човек, но не знаеш дали се чувства по същия начин. Или може би сте хванали човек, който ви проверява, и сте се чувствали сякаш сте имали „момент“ и се чудите ако той действително се интересуваили ако той просто е отегчен и всичко е в главата ви.

Може би задавате въпросите „харесва ли ме?“ или „Как да разбера дали ме харесва?“Вижте, няма значение на какви въпроси си задавате въпроса дали някой ви харесва - важното е дали всъщност харесва ли ви или не и как да разберете дали той ви харесва. ,Ето как точно да разберете:

1. Гледайте езика на тялото му

Можете да кажете на много за това, което някой мисли и чувства, просто като гледа тяхното език на тялото внимателно.Всъщност, ето нещо, което повечето жени не осъзнават - докато жените имат над 50 различни знака на езика на тялото, че се интересуват от човек ... има само около 10 за мъже. Това го стеснява до сравнително малка група знаци, които можете да използвате, за да разберете дали някой ви харесва (1).

И така, какво означава това за вас? Това означава, че можете лесно да разберете дали той се интересува или не само като наблюдавате няколко ключови знака! Всичко, което трябва да направите, е да знаете какво търсите.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Един от най-често срещаните признаци, че един човек ви харесва, е, че ви гледа много. Искам да кажа, като много , Ако го хванете да повдига вежди, когато погледне към вас (обикновено трае само частица от секундата), тогава това е огромен подпишете, че се интересува.Ако той гледа в лицето ви много или прави много очен контакт, това е знак, че се интересува. Освен това, ако се навежда към вас или се позиционира близо до вас, това е основен знак, че ви харесвате.

Той се усмихва

Усмивката е също друг основен индикатор, който можете да използвате, за да разберете дали някой ви харесва. Мъжете ще са щастливи около момичето, което харесват, а когато са около момиче, те се интересуват от усмивка, ще бъде невъзможно да се скрият. Това ще бъде подсъзнателна реакция на вътрешната радост, която изпитва, когато е около вас. Когато човек ви харесва, не е възможно да не се усмихва. Така че, ако чувствате, че винаги е в добро настроение, когато е около вас, това е тежък знак, че се интересува от вас.

Искате ли да знаете дали той подсъзнателно се интересува? Гледайте ръцете, краката и краката. Ако са насочени или насочени към вас, това ви говори много за това, което той наистина се интересува (2).Когато те вижда за първи път, той ли се грижи? Той изправя вратовръзка, поправя ли ризата си или изглажда косата си? Доста мъртъв на знак, че мисли за външния си вид, докато сте наблизо - защото иска да го намерите привлекателен.

Гледайте и седящите му позиции. Мъжете, които седят с отворени крака или с ръце на бедрата, се опитват да впечатлят - и обикновено се интересуват от жената, с която говорят.Можете също така да кажете дали някой ви харесва, или колко срамежлив или екстровертиран се държи. Ако видите човек да действа навън и да изминава дистанцията, когато е около вас, това е основен знак, че ви харесвате. Момчетата ще поемат рискове и ще се опитат да се покажат, когато са около момичето, което харесват. Мъжете са по своята същност доставчици, така че това е първичен начин мъжете подсъзнателно да демонстрират своите умения и рисковете, които са готови да поемат, за да осигурят момиче, което харесват.

2. Eye Contact Eye Contact Eye Contact!

Контактът с очите е едно от най-важните неща, които трябва да забележите за човек (3). Много момчета ще се опитат да ви погледнат тайно, когато той мисли, че не го гледате - така че ако го хванете да гледа, когато погледнете към него, това е добър знак! По-уверените и уверени момчета действително ще осъществят и поддържат контакт с очите. Вярно е.

Ако искате да 'изпробвате' дали той е привлечен от вас, опитайте това: Погледнете лицето му за около 3 до 4 секунди (не го правите неудобно и го дръжте твърде дълго!) И след това погледнете встрани. След секунда го погледнете назад - ако поддържа контакт с очите, той определено се интересува. Ако погледне към устата ти, той е наистина ли интересувам. Ако обаче прекъсне зрителния контакт и погледне встрани, той вероятно не е във вас.

Ако го хванете да гледа наляво, след това да гледа право в лицето ви, а след това да гледа надясно - поздравления, той е много привлечен от вас. Но бъдете внимателни - не бъркайте нежеланието на срамежливия човек да установява очен контакт с незаинтересования човек. Ако той е срамежлив, но привлечен, той ще продължи да ви гледа, просто трябва да изчакате и да видите дали той го прави.

Очите на човек могат да кажат много за това, което чувства. Трябва да почувствате яркост или бдителност в очите му, когато го гледате и когато говорите, той винаги обръща внимание.

Той стои настрана от телефона си

Голям знак, че човек ви харесва в съвременните времена, е колко често е по телефона си, когато е около вас. Всички знаем, че смартфоните са най-доброто средство за облекчаване на тревожността в лоша ситуация, така че ако го видите да прави всичко възможно, за да остане да гледа на телефона си, това е лош знак. Когато човек се интересува от някого, той ще обърне голямо внимание и дори избягва да гледа телефона му, когато трябва. Ако го видите да игнорира телефона си, когато сте наоколо, това е добър знак, че той ви харесва.

3. Слушайте го внимателно, когато той говори с вас

И така, какво правят повечето момчета, когато харесват момиче? За какво говорят повечето от тях?

Всъщност е доста просто - те говорят за себе си. Много момчета се чувстват, че трябва да се докажат пред жена, от която се интересуват, така че те ще започнат да се хвалят (или смиряват) за себе си по време на разговор.

Това също играе, когато момчетата стават развратни и рисковани около момичето, което харесват. Ако го видите да се занимава с големия трик или по принцип прави нещо изходящо за вашето внимание, това е добър знак, че ви харесвате. Мъжете винаги ще се опитват да огъват и впечатляват момиче, което харесват, независимо дали се опитват или не.

Един добър начин да видите колко се интересува от вас е да наблюдавате езика на тялото му по време на разговор. Опитайте да кажете нещо тихо. Навежда се да те чуе? Страхотен! Остава ли по-близо до теб, след като се наведе, или се отдръпва далеч от теб?

Ако следите как се позиционира по време на разговор, ще ви помогне да разкриете колко се интересува от това да бъде с вас.

4. Гледайте как се чувства за контакт с тялото

Докосването до някой друг и докосването му е изключително важен начин да прецените колко интересно и колко интимно иска да бъде с вас - и чудесен начин да разберете как се чувства е да гледате как реагира на допира ви и да бъде докоснат от вас.

Момчета, които се интересуват, най-общо ще намерят извинения да ви докоснат - като докосване на ръката ви, когато той се смее, или четкане на крака с него, без да го премествате, или дори да ви прегръща по най-леките причини.

Случайно докосване

Когато човек ви харесва, „случайното“ докосване е основен знак, че той се насочва към по-дълбоки чувства.

След това гледайте какво се случва, когато го докоснете. Ако леко четкате ръката си с врата му или го държите леко с ръката - той ли трепва? Отмества ли ръката си от вашата, ако го докоснете? Или той се движи, за да остане в по-нататъшен контакт с тялото?

Ето нещо, което трябва да запомните - ако той обикновено е срамежлив човек, може да скочи малко, когато го докоснете. Това не означава, че не ви харесва - продължавайте да го наблюдавате, за да видите истината.

5. Различно ли се отнася с вас?

Когато човек ви харесва, може да започне да се държи различно спрямо вас, особено в група. Ако той започне да действа „защитно“ спрямо вас, като например да се премести по-близо до вас в някакво място за сядане или да постави ръката си около облегалката на стола, това е знак, че той се интересува.

Една интересна тактика, която някои момчета предприемат, е да започнат да флиртуват друг момичета, когато всъщност се интересуват от вас. Един човек ще направи това, когато иска да види реакцията ви към него да флиртува с други жени - за да може да каже дали Вие като него ,

Въпреки това е доста лесно да забележите тази тактика - наблюдавайте го, когато флиртува с друго момиче. Ако той продължава да се опитва да ви надникне, за да провери отговора ви, можете да бъдете сигурни, че той прави това, за да получи реакция от вас.

Опитайте да отидете да отидете до банята или да вземете нещо отвън, след което вижте дали можете да намерите подъл наблюдателен пункт, който да го наблюдавате. Ако той спре да флиртува с нея, когато излезете от стаята, това е мъртъв подарък, който той просто се опитва да види какво ще правите.

Когато човек ви харесва, това е изключително ненормално чувство за мъж, така че той трябва да показва признаци, че е напълно различен, когато е около вас.

Той ще излезе от пътя си и ще направи неща за вас, които не би направил за никой друг. Винаги изглежда, че той е там, за да ви помогне, когато имате нужда от него, и винаги е в добро настроение.

Винаги казвам, че можете да кажете колко много ви харесва според количеството усилия, които са готови да положат за вас. Когато един човек е с токчета за момиче, той ще направи почти всичко за нея. Да й помогнеш с домашна работа или да я караш е удоволствие, а не скучно дело.

6. Действа ли интересно от неща, от които се интересувате?

особено ако никога досега не е проявявал интерес към тях!

Потърсете го да започне да се интересува от неща като група, в която участвате или сте телевизия покажете, че харесвате. Ако започне да говори как групата, която харесвате, е в града в близко бъдеще - той се опитва да ви даде нещо, което харесвате! Интересува се от теб! Това е чудесен начин да се каже, че той се опитва да изгради по-дълбока връзка с вас!

Особено внимавайте, ако нещо, което сте му донесли, стане любимото му нещо. Да кажем, че сте му казали да гледа телевизия покажи, защото го обичаш. Ако това му стане ново любимо нещо, има вероятност той да се интересува от вас, особено ако проявява искрен интерес към темата. Това означава, че той има искрен интерес към вас.

Винаги можете да кажете на човек, който ви харесва, колко се интересува от това, което правите. Той е мъртъв подарък, който харесвате вие, тъй като няма друга причина човек да започне да има на случаен принцип същите харесвания като вас, както и да се интересува от тях. Независимо дали човек го прави съзнателно или не, това е сигурен начин да разберете дали човек е във вас.

7. Изглежда ли нервен около вас?

Той нервно се смее, когато сте наблизо? Той получава потни длани, когато сте заедно? Какво ще кажете - поема дълбоко въздух? Той джаджа? Отглежда ли се много бързо, когато виждаш, че те наблюдава?

Всичко това са силни признаци, че той е привлечен от вас.

Момчетата не се изнервят около жените, от които не се интересуват (през повечето време), така че ако той е нервен около вас, това е добре. Това означава, че той вероятно се притеснява да не направи добро впечатление на вас, за да ви привлече и него. Жените са склонни да забравят колко застрашителни могат да бъдат човек, който ги харесва.

Това понякога може да е малко сложно, защото трябва да можете да кажете дали е срамежлив или незаинтересован. Ако той е срамежлив, това е гарантиран знак, че ви харесвате. Момчета просто не се срамувайте пред никого. Няма причина човек да се чувства срамежлив, освен ако не чувства, че има какво да загуби с вас.

8. Гледайте отблизо приятелите му!

Ако се интересува от вас, може би е казал на приятелите си. Или може би са го предположили от него на първо място.

Той ви запознава с хората, важни в живота му

Ако ви запознава с приятелите си, за да започнете с това е голям знак, че се интересува от вас. Той ще започне да ви привлича с хората, които го интересуват най-много и ще изглежда като че ли се опитва да ви направи част от неговия екип.

Когато сте около него и приятелите му, наблюдавайте внимателно приятелите му. Например, ако започнат да му правят подигравки и да се подиграват с него, а тезата е, че той се интересува от вас - тогава той вероятно ви харесва!

Гледайте ги, когато сте с него и приятелите му. Усмихват ли се, когато те видят? Усмихват ли му се, когато влизате в стаята - като че знаят нещо, което не знаете?

Спомена ли ви за семейството си или сте чували от други близки до него хора, че ви споменава? Ако прави някое от тези неща, това е знак, че ви харесвате.

Тук трябва да се избягва едно нещо - внимавайте дали някой от приятелите му ви казва, че ви харесва, когато изобщо не сте получили тази вибрация от него. Неговият приятел може да се грижи за себе си - за ваша вреда!

9. Гледайте неговите действия - копира ли ви?

Много добър подсъзнателен знак, който трябва да търсите, е ако той отразява действията ви обратно към вас. Често това несъзнателно казва, че хората имат, че се интересуват от някого - той дори няма да знае, че го прави.

Ако направите жест и забележите, че той прави същия жест скоро след това, това означава, че той вероятно се интересува от вас. Чудесен начин да му уведомите, че и вие се интересувате (тънко) е да копирате действията му! Докоснете лицето си, след като докосне неговото, изгладете косата си, когато изглади своята и т.н.

Този е нещо очевидно - но ако ви следва наоколо, той иска да бъде близо до вас и затова се интересува от вас. Ако той седне на същата маса като вас за обяд или ви следва в стаята за почивка на работа, той иска да бъде по-близо до вас.

10. Леко ли ви дразни?

Ако той изобщо ви дразни - определено обърнете внимание. Забавна, нежна закачка? Ако е така, това може напълно да означава, че той е привлечен от вас. Имайте предвид - най-вероятно е по-младите момчета да използват тази тактика, за да демонстрират интерес.

Ако обаче дразни всяко момиче, с което флиртува, това може би е просто неговият стил. Но ако сте единственото момиче, което дразни, има вероятност той да има чувства към вас.

Дразненето на момиче е почти най-напредният начин да привлечете вниманието на момичето и това е чудесен знак да разберете дали някой ви харесва. Има само една причина човек да се опитва да привлече вниманието на момичетата и това е, защото той се интересува.

Често задавани въпроси за това как да разбера дали някой човек ви харесва

Как да разбера дали някой ви харесва, но го крие?

Един човек ще има някои ключови емоции, които ще покаже, когато хареса някого. Ако той изглежда винаги е около вас, помага ви при всяка възможност и винаги е щастлив във ваше присъствие, той просто може да се заинтересува. Когато човек хареса момиче, той ще излезе от пътя си и ще направи неща, които не би искал за другите. Така че, ако го видите да прави конкретни неща като да се дразни или да се усмихва само с вас, той вероятно ви харесва.

Как да разбера дали един човек ви харесва езика на тялото?

Най-важният знак в езика на тялото, който човек ви харесва, е усмивката. Всякакъв вид и отворен език на тялото ще символизира интерес. Краката му, насочени към вас, или огледалото за тяло са добри примери. Също така внимавайте за признаци, че той е срамежлив или екстровертиран само когато е около вас. Друг отвъд борда знак, който човек се интересува от вас, са неговите очи. Ще ги видите как светят и те винаги ще бъдат фокусирани върху вас.

Как да разбера дали един човек ви харесва на работа?

По време на работа повечето хора ще се опитат да запазят определено ниво на професионализъм и да поддържат работните си взаимоотношения на повърхността до средна степен на дълбочина. Ако видите човек на работа да се отваря и да ви е по-удобно около вас, това е добър знак, че ви харесва. Ако той ви дразни или винаги ви говори, това също е чудесен знак.

Как да разбера дали някой човек ви харесва чрез текстови съобщения?

Най-добрият знак, че той ви харесва чрез текстови съобщения, е, че той ви изпраща текстови съобщения на първо място. Ако винаги виждате обмислен отговор, не са необходими часове, за да го изпратите, това е добър знак. Честотата, на която ви пише текста, и колко бърза реакция е добро определяне за това колко ви харесва.

Как да разбера дали някой не ви харесва?

Ако той не ви обръща внимание и никога не отговаря на вашите текстове или никога не ви изпраща текстове, той може да не ви хареса. Ако видите, че когато сте около него, той сякаш се изключва или става незаинтересован или дори изглежда раздразнен, това са признаци, които определено не ви харесват.

11. Играе ли той игриво твоята ръка?

Това попада в категорията „намиране на извинения да те докосна“. Игриво удрянето на ръката е начин той да се държи мъжествено, но все пак ще ви докосне - без да разкривате, че ви харесва.

Ако човек забележи, че не трепвате или не се дърпате, когато го прави, той ще го ескалира до намирането на по-нежни и по-интимни начини да се свържете с вас.

Но ако той всъщност ви боли (шут!), Не трябва да приемате тази глупост от него - кажете му, че го боли! Ако не искате да нараните егото му, можете да му кажете, че нямате нищо против да ви докосне - стига той да не ви нарани! Ако го харесвате, върнете му удар.

Ако сте от типа жена, която няма нищо против да изтрие добро чукане, когато го получи, можете да опитате да го играете. Бъдете предупредени, че той може да тълкува това като „ти си мой приятел и аз те пускам в зоната на приятелите“ ... или той може да го види каквото е - извинение да го докоснеш!

12. Забелязва ли, когато промените погледа си?

Променете външния си вид наскоро? Може би сте променили начина, по който правите косата си, или обличате различен грим, или дори сте променили цвета на косата си. Каквото и да е - ако той забележи и ви направи комплимент за това, това е голям знак, че той се интересува.

Това е така, защото ако забележи - обръща специално внимание на това как изглеждате, което означава, че е привлечен от вас. Ако той ви направи комплимент - още по-добре, това означава, че се опитва да се доближи до вас.

13. Ти винаги си в плановете му

Ако той винаги иска да се мотае или винаги е поканен от вас да дойде да се мотаете с групата си приятели или на партита, можете да започнете да казвате, че ви харесва. Ако той прави планове с вас, които имат нещо общо с бъдещето му, това е основен знак, че той също ви харесва.

Ако човекът, който харесвате, демонстрира някои от тези сигнали - поздравления, има голям шанс той да се заинтересува от вас! Най-добрият начин да демонстрирате интереса си е да бъдете възприемчиви към неговите сигнали - и да търсите извинения, за да прекарате време насаме с него. Късмет!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии