Как точно да разберем кога някой те харесва

Кратко обобщение: Има няколко начина, по които можете да разберете дали някой ви харесва, за да вземете догадките, за да разберете дали е потиснат или някой, с когото дори сте били известно време, все още е влюбен. Тези съвети ще ви кажат дали някой наистина се интересува или може би е по-добре да се съсредоточите върху някой, който ще ви върне привързаностите.

1. Разбиране на езика на езика на тялото

Почти цялата ни комуникация помежду си е невербална. Въпреки че може да мислите, че общувате с другите предимно от това, което казвате, това представлява само около 10 процента от комуникацията. Това, което чувстваме и мислим, най-често се съобщава чрез сигнали на езика на тялото. Това е вашият ключ да знаете дали някой ви харесва. Те ще го съобщят в очите им, позата им, начинът, по който те поставят телата си във връзка с вас и дори тона на гласа им, повече от това, което ви казват.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разберем със сигурност, ако един човек ви харесаВземете теста: Харесва ли ви?

2. Открийте женските сигнали

Да откриете как се чувства една жена е съвсем просто. Тя ще ви даде няколко сигнала, когато ви харесва. Всички те са невербални.

- Тя ще изложи китките си или ще привлече вниманието към тях. Това е подсъзнателна щека, че тя излага своята уязвима долна страна към вас. Китките обикновено са с лице надолу или се държат близо до тялото, когато жената не иска да говориш повече с нея. Ако ви харесва, тя ще вдигне ръкав, ще си играе с гривна, която носи или ще разобличи по някакъв начин тази част от тялото си.

- Тя ще се опита да се доближи до вас в близост. Ако сте в една и съща стая, тя ще се приближи до вас, дори и да не се опитва да разговаря с вас. Тя ще се постави така, че да ви вижда, дори и да е на многолюдно място.

- Тя ще намери начин да ви докосне, дори ако това означава случайно да пасе рамото или бедрото ви, докато върви до вас.

3. Разбиране на сигналите на човек

Много може да се установи и от езика на тялото на мъжа. Следните неща трябва да изскочат като признаци, че той ви харесва:

- Той те гледа, но след това поглежда бързо, ако смята, че е бил хванат да те проверява.

- Той се взира в теб и няма да погледне встрани.

- Той се опитва да бъде близо до теб.

- Той поставя тялото си така, че по-голямата част от торса му е обърнат към вашето.

ПОВЕЧЕ: 10 знака за хвърляне на мъртви подаръци Гай ви харесва

4. Разберете кога приятелите искат да бъдат повече от приятели

Понякога определянето кога някой ви харесва означава, че трябва да знаете дали приятел има чувства, които са повече от „приятелски настроени“. Ето как можете да разберете:

- Прегръщат те много или се опитват да те докоснат по някакъв начин.

- Те нямат търпение да ви видят и светят, когато сте наоколо.

- Не е задължително да говорят за някой, с когото се срещате, но намират начини да ги накарат да изглеждат по-малко от идеални.

- Целувам те, дори по братски или сестрински начин.

- Приканвам ви да прекарате време с тях.

- В случай на човек, да се държи рицарски, като да предлага палтото си или да те води около кална локва, в която предстои да стъпиш.

- В случай на жена, игра с косата или други „подстригване“ сигнали показват, че нейното подсъзнателно желание да бъде докосната от вас.

- Питам ви за кого се интересувате или ако се срещате с някого.

5. Те говорят за ценни книжа (понижаващо себе си поведение)

Друг начин да разберете дали някой ви харесва е, ако излагат несигурността си или умишлено, или неволно. Това може да означава, че те намират за привлекателна или сексуално привлекателна и се притесняват, че те не измерват, или че не бихте искали да се запознаете с тях. Този човек може да търси увереност, че и вие ги намирате за привлекателни.

ПОВЕЧЕ: Горните знаци, които един човек ви харесва (но се опитва да не го показва)

6. Справяне с Интроверт

Ако разберете дали интровертът се интересува от вас, можете да предприемете малко детективска работа, защото сигналите им обикновено са по-малко явни. Тези хора може да не се занимават със серийни запознанства и предпочитат да инвестират в някого, с когото наистина могат да се отворят и да изградят дълготрайна връзка. Можете да кажете дали интроверт ви харесва, когато:

- Те се държат по-различно около приятелите си, отколкото при вас.

- Те може да се отклонят от разговора, но все пак кротко крадат поглед към вас или се опитват да бъдат близо до вас.

- Изглежда малко нервен, когато сте наоколо.

7. Те са срамежливи, когато не са нормално

Понякога хората, които обикновено не са интроверти, ще се държат срамежливо, когато се интересуват от някого. Това се дължи на основната несигурност, която може да не им хареса обратно. Ако някой, който е обикновено силен, буен или изключително пестелив, се върже с език и тишина около вас, това може да е, защото те харесват вас.

ПОВЕЧЕ: Surefire подписва човек, който ви харесва, но се опитва да не го показва

8. Те търсят внимание

Точно обратното може да бъде вярно, когато някой ви харесва. Те могат да повишат гласа си или физическите им движения могат да станат по-големи. Някой може да действа по-голямо от живота или да се опита да бъде остроумен, забавен или допълнително забележим, за да привлече вниманието ви, когато ви харесва.

Това дори може да се преведе на тяхното поведение в социалните медии. Ако някой постоянно харесва или коментира публикациите ви в Instagram или Facebook, тогава ви харесва.

9. Страх от отхвърляне

Много пъти някой може да ви хареса, но се страхува от отхвърляне. Това е универсален страх, който кара милиони хора да се продават къси в романтични занимания. Можете да кажете дали някой, ако се страхува да не бъде отхвърлен, въпреки че ви харесва, ако се опита да прекара време с вас, усмихнете се много, когато са около вас, действайте малко неудобно и искате да сте близо до вас, но те просто изглежда не може да събере смелостта да те помоли.

ПОВЕЧЕ: Surefire подписва човек, който ви харесва, но се опитва да не го показва

10. Безумна криза

Оскъдната криза може да не е всичко, което трябва да има. Понякога „играчът“ ще се сблъска с някого и ще получи тръпка просто от спечелването на обичта му. Щом го имат, ще преминат към следващия човек, когото искат да завладеят. Ако някой го направи очевидно очевидно, че те смазват, чувствата им може да са истински, но много мимолетни. Ако някой ви се струва твърде уверен, когато се опитва да разговаря с вас, попитайте за номера си три секунди след като ви видя и изглежда, че няма страх от отхвърляне, вземете го като червен флаг и продължете с повишено внимание.

11. Говорете го (особено с приятели)

Ако имате работа с приятел, който има привързаност към вас, можете да решите да направите две неща. Вземете шанс и изведете този човек извън зоната на приятелите, като направите нещо заедно с по-романтичен нюанс. Можете да продължите бавно и да видите как се чувствате на тази нова сцена заедно. Ако изобщо не изпитвате никакви романтични чувства към приятеля си и подозирате, че ги имат за вас, най-доброто, което трябва да направите, е да бъдете отворени с тях относно вашата интуиция и да попитате какво чувстват. Въпреки че може да не искате да смажете сърцата им, като не им върнете привързаността, по-добре е да го изкажете и да продължите напред, отколкото да се преструвате, че чувствата не съществуват. Това е, което би направил истинският приятел.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали някой човек ви харесва: 99 знака, които разкриват чувствата му

12. Какво да правите, когато не се интересувате

Ако не се интересувате от нечия привързаност, независимо дали са приятели или напълно непознати, винаги се отнасяйте към другия човек с уважение и доброта. Ти си от другия край на осуетената любов и обич и знаеш как се чувства. Не ги водете, но бъдете ясни и любезни, като им кажете, че не се чувствате по същия начин. Тогава те могат да започнат работата по преодоляването ви и да преминат към някой, който ще върне чувствата си от все сърце.

Тази статия ви показва всички най-добри начини да разберете дали един човек ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно, предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии