Как точно да пуснете някой, когото обичате и да продължите напред (наистина работи)

Придвижването може да се почувства невъзможно (особено когато все още обичате бившия си). Ето как да улесните възможно най-лесното преминаване от някого, когото обичате.

Раздялата винаги е трудна и ако все още обичате другия човек (може би и той все още ви обича), е още по-трудно. Но дори и с цялата любов по света, знаете, че раздялата е най-правилното нещо, поне засега. Така че сега имате задачата да преодолеете бившия си.

Но как се прави това? Никой не те учи как да преодолееш сърцето или как да преминеш от някой, когото обичаш, но не беше подходящ за теб. Е, това ще се промени, защото днес ще говорим за няколко практични неща, които можете да направите, за да улесните нещата.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

ПОВЕЧЕ: Разберете дали бившият ви все още ви обича с тези скрити знаци (дори ако настоява, че не го прави)Стъпка 1: Бъдете добри към себе си

Тази стъпка е може би тази, на която ще трябва да работите най-трудно, защото не е лесно за всички. Да продължиш не е просто да не обичаш бившия си, а е да обичаш повече себе си, да цениш себе си и да бъдеш мил със себе си.

Често чувствата, които изпитваме, когато напускаме връзка, са несигурни в себе си: „Защо не бях достатъчно добър?“, „Някой някога ли ще ме обича отново?“, „Какво не е наред с мен?“, „Защо не можех? „държа ли го?“, „Къде ще намеря някого като него?“

Нормално е разпадането да бъде хит на вашето самочувствие, защото ние сме склонни да го разглеждаме като провал и е естествено да се чудиш какво си направил неправилно, но да обвиняваш себе си не е правилният ход на действието. Това никога няма да ви позволи да продължите напред, нито ще ви даде увереността да търсите нова връзка.

Това, върху което трябва да работите, е да вярвате, че заслужавате да бъдете обичани. Заслужавате да имате партньор, който е съвместим и който споделя вашите чувства и който работи с вас по начин, който предишният ви партньор не е правил. Самосъмнението ще саботира този процес.

Не позволявайте отрицателността ви да забави щастието ви. Не забравяйте, че хората ще се отнасят с вас също така лошо или лошо, както и с вас. Ако не приемате лошо поведение, тогава е по-малко вероятно да се случи.

Също така трябва да се научите да практикувате самопрощаване. Не можете да обвинявате себе си завинаги, независимо какви грешки сте направили в една връзка. Самобиляването няма да оправи отношенията ви и губи ценно време и енергия, които бихте могли да вложите в самоусъвършенстване и да станете по-добър партньор в следващата си връзка или да изберете по-добър партньор.

ПОВЕЧЕ: Все още ли го обичам? 7 знака, че все още сте влюбени в бившия си

Стъпка 2: Знайте, че е добре да обичате някого и да не сте с тях

Едно от нещата, за които може да се притеснявате сега, е фактът, че все още го обичате. Е, не е нужно да се излюбвате, за да се разделите. Понякога хората, които обичаме, не са хората, които са подходящи за нас. Имаме тази романтизирана идея, че любовта завладява всички и е всеобхватна, но суровата и болезнена реалност е, че понякога любовта просто не е достатъчна. Има милион причини, поради които една връзка може да се разпадне, дори и с цялата любов по света.

Времето е основен аспект на всяка връзка и може да обърка нещата напълно, независимо колко се обичате. Съвместимостта е друг изключително важен аспект, както и местоположението и други обстоятелства. Може би искате различни неща в живота или просто сте на различни етапи. Имате нужда от много зрялост, за да приемете, че любовта не е достатъчна и да пуснете човека, когото обичате.

Това не означава, че трябва (или трябва) да спрете да ги обичате. В края на краищата този човек беше много важен в живота ви. Чувствата ви не е необходимо да изчезват и вероятно не могат; те просто трябва да се трансформират в нещо друго. Подобно на приятели, от които сме отраснали, бившите гаджета могат просто да бъдат хора, които обичахме или все още обичаме, но по различен начин.

Можете да обичате човек платонично и да му пожелаете най-доброто, с някой, който може да го направи щастлив по начин, който не сте били в състояние по някаква причина. Да се ​​надяваме, той се чувства по същия начин и към вас. Да отраснем да приемем тази реалност, че не сме предназначени да бъдем и не можем да бъдем с всички хора, които обичаме в живота, е много важна стъпка към преодоляването на една връзка и преминаването от бивша любов.

ПОВЕЧЕ: Точно как да накараш бившата си да ти липсва след раздяла

Стъпка 3: Вижте връзката обективно

Може би най-трудното да се преодолееш по време на раздялата не е това, което е направил за теб, нещата, които споделяш всеки ден, или спомените, а всъщност са спомените, които не си успял да направиш заедно. Това, което тъгувате, е потенциалът, за който сте мислили, че връзката има. Дали това действително е станало или не, е спорно.

Помислете за това така - ако се разделихте, тогава нещата не вървяха добре и го знаете. Вероятно не ви липсва тази част: неудобството, объркването, болката, несигурността какво ще се случи, емоционалната пропаст между вас, която ставаше все по-широка и широка ... звучи познато?

Би трябвало, защото това е реалността на това каква е била връзката ви в тези последни етапи. Това сте преживели и двамата, и това е, което пускате. Когато вземете чувствата и действията и ги изпишете и погледнете обективно, осъзнавате, че картината, която рисуват, не е хубава, приятна или обнадеждаваща.

Това е обективната картина, която трябва да търсите в мозъка си. Сравнете го с фентъзи отношенията, за които сте мислили, че може да имате двамата ... но не сте го направили. И е нормално да скърбиш по този изгубен потенциал, но това не е връзка, която някога би могъл да имаш с този мъж, защото ако беше възможно, щеше да го имаш.

ПОВЕЧЕ: Основните причини, поради които бившият ви може да остане в контакт с вас

Това, върху което трябва да се съсредоточите сега, е, че потенциалната ви връзка е все още възможна; просто не с бившия си. Можете да имате каквото искате, ако се излекувате от това и се отворите за подходящия мъж, който ще дойде и ще изпълни вашите очаквания и желания.

Трудно е, но когато го погледнете обективно, това разпадане е най-доброто нещо, което би могло да се случи, защото сега сте свободни да продължите тази потенциална връзка с някой друг. И той е свободен да преследва собственото си изпълнение.

Стъпка 4: Поставете малко пространство между вас

И ако все още го обичате и това е добре, тогава можете да останете приятели, нали? Е, правилно и грешно. Веднага след раздяла не е най-доброто време да останете в постоянна комуникация с бившия си. Не става дума да наказвате някого или да сте детски и да решите, че никога повече няма да говорите с него. По-скоро е да защитите сърцата си и да сте достатъчно зрели, за да дадете време за изцеление и постигане на известна яснота.

Ако останете в контакт, както преди, тогава всъщност нищо не се е променило, нали? И в дълбочина, това се надяваш. Ако поддържате връзка, това ви дава шанс за помирение. Той ви дава „в” и възможност да поддържате раздели един за друг. И кой знае, може би след известно време и двамата ще се почувствате и ще се съберете отново.

Но това не е правилният път напред и вие го знаете.

ПОВЕЧЕ: Все още ли го обичам? 17 знака, че все още сте влюбени в бившия си

Ако никога не си почивате от него, как изобщо можете да продължите напред? И още по-важно, как можете да се надявате някога да видите тази връзка обективно и зряло, от гледна точка, която е отстранена от драмата? Докато продължавате да говорите с него, като нищо не се е случило, значи вие все още сте „в” него и всъщност не сте се разделили.

Чиста почивка е необходима и на двама ви, затова трябва да сте силни тук, ако той не може да бъде. Ако правите липса на контакт като правило, и двамата трябва да го спазвате. И ако той го наруши и продължава да се обажда, защото все още те обича и ти липсва, не можеш да паднеш за това и да отговориш. Ако някога се надявате да го надминете, трябва да преодолеете изкушението на това, което той би могъл да представлява, и да имате предвид какво всъщност представлява той.

Подарете си времева рамка, например няколко седмици или месеци, в които не се свързвате помежду си. Ще се изненадате от епифаниите и откровенията, които преживявате през това време разделно. Много по-лесно е да видите нещата ясно, какви са в действителност, след като сте отстранени от опиянението от емоции.

ПОВЕЧЕ: Истинските причини да не сте над бившия си

Стъпка 5: Приемете миналото

Някой разумен в интернет веднъж каза, че „миналото няма да почива, докато не прескочите оградата и го оставите зад себе си“. В средата на раздяла ще изпитате широк спектър от много силни и конфликтни емоции. Гневът е един от етапите на скръбта и може да продължи дълго. Всъщност той може да се задържи толкова дълго, че да ви попречи да пуснете правилно и да продължите напред.

Когато любовта ви е предадена, нормално и естествено е да се сърдите. Ти си ядосан, наранен и унижен и искаш да се измъкнеш. И всеки път, когато си мислите, че сте се преборили с него, гневът се връща под една или друга форма. 'Как можеше да ми направи това?' ще ти минава през главата отново и отново и ще те побърка отново.

Клише, което може да звъни на познато е, че държането на гняв като това не му вреди, но вреди Вие, И знаеш ли какво? Вярно е. Той не знае, че си ядосан, не го интересува и честно казано, това не го засяга. Но това ви изяжда жив и ви спира да не можете да го преодолеете, защото сте прекалено заети да бъдете погълнати от гняв.

ПОВЕЧЕ: 31 знака, които бившият ви все още ви обича

Приемането на миналото не означава да признаеш поражение и не прави всичко изведнъж страхотно. Това не означава да прощаваш на бившия си за нещо ужасно, което направи, и не означава, че не те е наранил или че няма значение. Приемането на миналото ви дава спокойствие и закриване. Когато постигнете затваряне, вече не позволявате на този гняв и негодувание да ви контролират.

Вместо това разбирате какво се е случило, къде и двамата сте се объркали и какво можете да научите от този опит. Това ще ви позволи да го преодолеете и да бъдете по-добре оборудвани за следващата си връзка. Преминахте това и сега знаете по-добре. Това може да ви освободи и може да ви даде шанс за приятелски отношения с бившия ви - в момента, в който разберете и приемете, че той никога не е искал да ви навреди и че просто е направил грешки, имате всичко необходимо от тази връзка и можете да продължите напред.

Ако в момента преминавате през разбивка, не се отчайвайте. Може да не се чувства така сега, но има изход от този привидно безкраен цикъл на болка. Просто трябва да намерите мотивацията в себе си, за да предприемете активни стъпки към това да оставите любовта си и да продължите с живота си, заради вас и неговия. Защо да не започнете с тези 5 основни стъпки?

ПОВЕЧЕ: 7 знака, че все още сте влюбени в бившата си

Тази статия ви показва как да продължите, когато все още чувствате любов към някого, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да направете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Как да продължите, докато все още сте влюбени в бившия си

  1. Бъди добър към себе си
  2. Знайте, че е добре да обичаш някого и да не си с тях
  3. Вижте връзката обективно
  4. Поставете малко пространство между вас
  5. Приемете миналото